Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :)

• Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 4 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 281. až 300. (celkem z 2,832)
  • Autor
    kachna

me dneska prisly ty kocky a sou bozi! uzasny a skvely.

jsou strašně vtipný.
      Nechtěla bych je potkat v noci 😀

Denny

Morgen pááátečéééék!
        Fifino skvělá zpráva ! 🙂
        Včera bylo trochen očklivo, fučelo jak kráva.
        Těším se na víkendík, pák už jen dva dny do práseee a hurá
        pár dní doma a hlavně Ježoch 😀

PetraK
        TY JSEŠ FAKT JANTAR TVLLL!!!

Tadyk video jak orlice loví z auta…
        Slabší povahy raději nedívat plís.

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 2 měsíci uživatelem Denny.
        PetraK

RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

jsme si fčéra uďáli s Rumouškem předvánoční sólofku a vyráběli páníkovi dobrůtku pod stromek jako překvápko. A jsem rovnou stihla upéct ohaříkům i játroví, ať maji taky svoje, ne? Pod stromkem budou mít sice habakůk věcí, protože dostali i dárečky od Peti, ale játrovího nejni nikdá dost. Myslela jsem kolikt toho ešče nestihnu, ale vyšlo mi to jen zabalit jeden Brtnikovej dárek a pak vyrobit a zabalit dárečky pro mlaďase- přijedou tradičně. OVšem tentokrát ne do Prahé, ale kouknout na Domeček.

Fifi
          Ty ses taky kus kravicky, vid. 😀 😀

😀 copáá, džeremi klakson nelíbil??
          tak máme ešče Hemeroida: 😀

Mirka D.
          -no šikovná balička nejsu
          no a co! Já donedávna taky balila jako tříletí dítě 😀 a jasně bylo identifikovatelný, kdo je autorem. A pak se nějak dostavila – asi sasrak, nebo jsem se na sebe naštvala či čo – zručnost jeden rok. pravda seděla jsem nad tím do dvou do rána, ale výsledek byl vzhlednej. Pohrála jsem si s tím a i to pěkně vyzdobila, větvičky, hvézdičky, mikuláši a tak jako podobně. Pravda, ty poslední balíčky už jako vlivem únavy a že by i prosecca 😀 ? nebyly tak vychytaný jako ty první, ale pořád to byla krása. Ono já vždycky nasyslím hodně dárečkůch a pak to balení je trochek namahavější. Ale vylepším si to o koledy či něco v tydlevízi, o cukroví a něco dobrýho k pití. Fčéra to byl vaječňák. Už jsem načla tu druhou várku 😀

Každopádně taštičky jsou geniální řešení, co má nebalitelnej tvar, zachrání taštička – spása naše veliká. A taky recyklujeme jako čajda.

Maya
          tudíž už nás komplet zavřeno,
          však jedině dobře, ne? Ať si prodavačky užijou volno, já obecně nechápu nutnost mít o svátcích otevřeno, stejně tak jako v neděli. Je to krávovina.proč furt lozit do obchodů – covid necovid, to s tím nesouvisí. Za mě klidně neděle a svátky zavřeno ahotovofson mařeno 🙂

PetraK

Dennyky

vídejo neni. A je to horší, než tady pan Hemeroid nahoře?

tady zatím zaplaťnadbůch nefučí, ale hezky nejni to ne, ušmudláno očklivo. Taky se moc těším. Jdu ještě v pindělí a v ouderek a pak tralaláááááá. budu hňahňat brsalát a pomatlánky. Musím s sebou letos švihnout, kdybych dobře stíhala, pojedu s Brtnikem na otočku do Domečku. chci to stíhat, protože Mouses, že jo. Chtěla bych ho vidět. Mám pro něj mlsavej dáreček, pro buřtika jednoho. A pak jedenáct dní volna!! To je božskej počet!!

PetraK

Fifi hele a jeden skorem vánoční Hemeroid

PetraK

Fifino……….možná by sis mohla napsat jéžiškovi o přilbu do auta rači:

Denny

Tak jsem vám to poslala do emila, snad nikoho nepobouřím nooo

No jo já taky upeču koněvovi nějaké sušenky a o víkendu asik výroba vaječňáku
                  možná i nějaký rohlíčky spáchám.

PetraK
                  A pak jedenáct dní volna!!
                  TOHLE NENÍ VŮBEC FTIPNÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ!!
                  Nezávidím ti to vůůůůůůůůůůbec! (Hajzle) :-DDD

MirkaD

já dnes ranní vycházka jen ke křížku,koosek dolů a zpět-bez cvičení,bez pamlsků
                    naznala jsem,že dnes žádná jedna dlouháááá a pak kratší,ale ráno normoš nějaká,odpo se uvidí
                    musím dnes víc odpočívat
                    to je furt lítání s čoklama,česání čoklů,cvičení čoklů+další věci a su utahaná-tož to ne….stejně je venku vlhko a furt mrholí…
                    takže ted poslední záchvato úklid větší-umýt kachličky na zdi v koupelce a wc-zdi dělám jednou za čas,vyprat povlečení,musím udělat nádobí-nevím,kde má Martin ty další dárky,tak at si s tím dělá pak co chce…
                    musím pro ježíška do města,musím nádobí
                    oběd bude dělat Martin až přijede z Brna
                    PetraK-no 11dní volna-já ty svý dny volna počítat nebudu,
                    závidět nebudu,protože vůbec krom hodnejch psů
                    šikovnejch ruk-já fakt obě levý-proto se s něma živým
                    krom hudebního sluchu
                    krom disciplíny-nežrat v noci,nežrat furt,nežrat skadký
                    tak krom toho snad nic nezávidím???!
                    ne já su přející-dyt si to volno užij,že jooo,mě to nevadí,nevadí,vůůůůbec mi to nevadííííí-my jsme v práci zas dostali víc vitamínů heč!
                    máme jabka,pomeranče,vitamíny v tubě-oooo my se máme…
                    Denny-jsem slabá povaha….nesleduju dokumety o zvířatech,protože furt tam někdo někoho žere….
                    takže ale bych já neměla žrát maso
                    Fifina nás tím autem přejede a bude….-prej přilba-PetraK dnes měla vtipnou kaši…
                    bože v kuchyni nádobí v neustlané nepovlíklé posteli Žeryk,snídat nechce
                    mě se nic nehce-to je zas den….já su táááák líná….

PetraK

Dennyky

dík. Na mě je to nějak moc 🙂 , věřím, že pro lidi, co tímhle žijou , je to jiný a přirozený . Výkon tý orlice je skvělej, to je jasný. Nijak to nekritizuju, ale huž na to podruhý koukat nebudu 😀

Nezávidím ti to vůůůůůůůůůůbec! (Hajzle) :-DDD
                      to jsou těžce naškudlený dny todleto. A já se těšim, že to dílem proválíme, dílem provejletíme a dílem – logicky i propracujeme v Domečku.

PetraK

Mirka D.
                        .já su táááák líná….
                        tak lenoš děfče!! Lenoš, máš na to velkej nárok.

tak krom toho snad nic nezávidím???!
                        😀 😀 ty seš jelit! 😀 😀 no já vím, že to je trošek provokace asi to takhle napsat a mi to nedošlo, ale když já se po těch propacovanejch dovčách těším, že si fakt uděláme volno na nicnedělání. Huž jsem si vypsala seznam věcí na který se budu dívat! Je jich moc! A zajedeme na velkovýlet do Kyšickejch lesů a taky v Domečku se bude procházkovat víc. Prostě ráda bych to udržela v pohodě, u Brtnika to půjde teda těžko, přetěžko, páč třeba včera jel do Domečku JEN NA OTOČKU a ? přijel v deset večer??? Už jsem zase měla strach.
                        Vitamíny je dobře ale, že nějaký aspoň dávaj v týhle době.

takže ale bych já neměla žrát maso
                        no já taky. A poslední dobou mi tyhle věci taky právě nejdou koukat, dřív jo. Ještě, když je to lidskýho zásahu prostý, tak to jde, to je prostě příroda, ale jak se tam vloží člověk, tak ne-ne. Mám na člověka pifku , za to jak se obecně chová, tak asi proto? Nevím. Každopádně jasně, tohle je přirozenější, než si střelit, to bez pochyby.

Petrs01

nezávidím

Já teda nezávidím, páč to budu mít taky.

přirozenější, než si střelit

Video drsný. Nevím jestli to zastřelení není pro to zvíře lepší – rychlejší. A jak je orel nadšenej z toho, že mu žere nohu.
                          Jaká je šance takhle zahlídnout lišku? Nebo je to při nějaké naháňce?

Maya

PetraK
                            jo, nejsem proti zavreno o svatcich, jen letos to vychazi dost blbe neb posledni nakup bude v sobotu
                            ja jedu ve stredu do kanclu, dovolenou nemam, tak jsem to takhle chytre naplanovala neb doufam ze budou prazdny vlaky a budu moct vypadnout driv 😀
                            a pak az v lednu, akorat nevim jeslti pak do kanclu nebo doma, asi podle situace
                            Brtnik je koukam takovej budovatelskej typ a nejde mu to moc sedet doma na kanapi kdyz ma rozvrkocenej domecek 😀
                            prisel mi dneska darecek, pochoutka pro budovatele, skoda ze uz nemeli tu ty vetsi sady i se sroubovakama a sroubkama, ale proste vypada to jak pravyyy 😀
                            null

PetraK

Petrs01
                              s tou střelou jsi ale v krytu,zvíře má minimální šance a pak taky ne vždy trefíš z první a zvěř se pak dohledává

Lišku jsem u nás viděla poměrně často. Ba dokonce i 2x přímo na zahradě. 1x u branky, 2x na louce a zbytek často v polích

MirkaD

a tak za ty vitamíny su ráda-v jiné práci nikdy nic…
                                doma se to nedonutím jest-myslím v tubě-tdy si je dávám na pití
                                a ted jsme blbly s Dafi-furt krade takovou spešl krabičku co mi v ní ČAJDA před rokem dala kosmetiku-taková se zajimavým skládácím vrškem,a má pidi okýnko-tak jsem jí do toho nasypala piškotky a krabičku zavřela…
                                nakonec v ní měla vraženou celou hlavu….-a provokace
                                provokace to není-prostě dělám v obchodě-no tak v tu dobu kdy jsou lidi doma,tak já ne…takže není to provokace…
                                zas mám volno v týdnu-to zas nemají ostatní….
                                a nemůžu si s váma psát-na pravé ruce mi leží šedzý škvrně,levou mi to nejde….
                                chcu velkýho nknírače-ten se nebude furt chovat

PetraK

Maya

neb posledni nakup bude v sobotu
                                  tomu tetkon nerozumím, však pak je za jeden den pindělí a nakoupit se může.

Ta sada je boží! jak jezdíme na ten Advent na Křivoklát, tak tam je stánek a mají tam habakůůůk všelikých potřebných těchhle čokoškových věcí . Moc se mi to líbí. Když jsme tam kdysi byli s Natulí Ajšovou, tak kupovala mámě nůžky, naprosto dokonalý!

Jo – se synovcem domluveno, že to převezou a s jarem – ne s Jarem! nevoz Jar!! 😀 – si to pak nějak vyzvedneš, jo? škoda ty plechovky vánoční, ta je bombastická. tak ju budeš mít napřesrok no.

PetraK

Mirka D.
                                    chcu velkýho nknírače-ten se nebude furt chovat

háhááháááá, myslíš, že Taliprd se nechová??

a ted jsme blbly s Dafi-furt krade takovou spešl krabičku
                                    miluju tyhle zvířecí zábavy, co si sami vymyslí.

MirkaD

Maya-to nářadí vypadá skvěle!

MirkaD

PetraK-vlkej knírač bude v kotci-na zahradě!!!!
                                        ehm-a já budu vedle v druhým-aby mu nebylo smutno…
                                        ne prostě-takhle se nedááá žít-onehdy mě Martin budil-jak spím-já peragraf,hleva mě skoro visela z postele na mini sametovým polštáři-na kterým na mým xichtě Dafi hlavu,vedle dalších x polštářků nepovlečených-povlečení na ně na sušáku
                                        tak jsem se posunula,posunula jsem ji hlavu na jeden z polštářků-Dafča sebou cukla jak kdybych ji vrazila hlavu na kamna žhavý-ona na nepovlečeným polštářku hajat nebude a šup hlavu na sametáček ke mě-sem myslela,že umřu smíchem…
                                        Tali totiž nikdo neřekl,že je velkej pejsek-když si myslí,že je čivava…
                                        to je pak těžký…:D

Petrs01

poměrně často

hmm, asi máte zališkováno, já jsem v lesích myslím docela dost, většinou nemluvíme a zahlídla jsem ji jen párkrát. Nedovedu si představit že by se takhle dalo jet na lišku v podstatě najisto.

cernej caj

Narafi je super.

Mate vsici volno pristi tyden? Teda krom mirky?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 281. až 300. (celkem z 2,832)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.