- Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
17.12.2020 v 14:30 #113028
Maya
jj, pisou tam, ze nemaji radi mokry packy, na haskouny fakt divny 😀
ale jinak jim voda asi nevadi, maj tam i jiny videa s vodou
ty pranky jsou dobry, me se libej ty reakce psu
treba toto je super, to si muze kazdy vyzkouset doma
17.12.2020 v 16:57 #113029Fifi
Slysely jste tu ranu? To byla prda, jak mi spadnul sutr ze srdce. OPRAVI mi auto, neni to totalka, tralala! 🙂 Mozna to stihnou i do konce prsince!
HUUUUUUUUUUUUUF!!!17.12.2020 v 17:34 #113030kachna
OPRAVI mi auto, neni to totalka, tralala! Mozna to stihnou i do konce prsince!
gratuluju!!!!
17.12.2020 v 17:45 #113031Fifi
Diky. 🙂 Neuveritelny, jeden sutr a… Jsem letos uvazovala, ze uz havarijko zrusim, je to palka. Jeste, ze jsem to neudelala!
17.12.2020 v 19:21 #113032cernej caj
17.12.2020 v 19:34 #113034Fifi
Jeheee, ty jsou dokonaly! 😀 😀 Se fakt povedly!
17.12.2020 v 19:34 #113035PetraK
Jede, jede Fifina, z dvojky na trojku přepíná
auto znovu normoš bručí
už mu v podvozku nic nekručí
VIVAT PANE VOPRAVÁŘI
FIFI UŽ MÁ VÁNOCE17.12.2020 v 19:35 #113036PetraK
ČAJDOOO
TO JSOU BOŽÍ POLŠTÁŘE! Paní je stejně šikovná jak pan automontér!!17.12.2020 v 19:38 #113037PetraK
Fifinoooo huž můžeš jezdit jako Džeremí!!
17.12.2020 v 19:39 #113038cernej caj
petrak
😀 😀17.12.2020 v 19:58 #113039Fifi
Esusko
Ty ses taky kus kravicky, vid. 😀 😀Drandit si budu koncem prosince nebo v lednu! Ted jen zlehka a nezbytne veteranskou toyotkou. 🙂
- Odpověď byla upravena před 4 roky a 2 měsíci uživatelem Fifi.
17.12.2020 v 20:19 #113041Fifi
Maya
treba toto je super, to si muze kazdy vyzkouset doma
Tak u tohodle by si Ruzice zlomila asi vaz, nacudila by to rovnou do folie. A Troldak by se vydesil a ziskal novyho bubaka. 😀17.12.2020 v 20:24 #113042MirkaD
tak hurá hurá hurá-třikrát sláva,viváááát s Fifi je zas paní na 4 kolech
a Čajdík má polštářky-tkže pohodička,pohodáááá
no,já se odpo pustila velice u mě netradičně do balení dárků-netradičně proto,že to každý rok balím na štědrý den dopo+dělám výzdobu-Martin jídlo
no,jenže ted hodně v práci před Vánoci,takže bych na to nemusela mít sílu,čas jo-sílu ne
takže jsem odpo začala-no začala jsem dárkem pro andulky,pak pejsci-a pk jsem jako vždycky zjistila-že za á mě to nebaví
za b-mě to fakt teda nejde
takže nic novýho pod sluncem,že:-()
no-přitom jsem to fikaně balila po vícero-andulky dohromady,mí pejsci dohromady,pejsci rodičů+kočenka dohromadyx
Martin 2 měkouše-dohromady,máti knížka+kalendáří dohromady…
no,ještě mě zbývají pro tatíky dárky-to má někde Martin+špachtlu pro máti+obrázky+ještě 2 ježíšci-ti jsou ještě v obchodě,
ale tak plku mám
venku jsou nachystaný větve ve váze,na zdi v kuchyni jedna dekoračka…
nejradši bych každýmu dala jeden balík a nazdar-nebo to dát všecko do jednoho balíku a šmitec…
no k večeru jsem šla chvilku ze psama-den prospali utahaný z vycházky+s česání
daly jsme trochu cvičení kousek od baráku -chůze u levé pravé nohy s oběma zaráz,couvání s oběma zaráz,přivolání+kroky,otočky
ted večer rychlovenčící vycházku před vraty-a už tu chrní-
a já mám za sebou volný den…
pobavila máti,která mě říkala,že našla obojky co chtěla dát psům před rokem na Vánoce
no,doufám,že jim vybere barevně tak,že mě to nebude třískat do očí…
já před léty koupila Maxovi nylonový-černý s bílema tlapkama-moc mu slušel-je bílej,že a Bety zrzce dali rodiče oranžový obojek,před tím ode mě červený-no,jenže ty obojky jim dávají opačně…
je to hovadina-ale mě to trhá oči-ten černej Maxíkovi slušel-oranžová na bílé je divná…
tož uvidíme…mí psi mají obojky do rozedrání-takže Dafča od štěněte koženej cvočkovanej,Žeryk nylonovej modrej+řetízkáče stahováky,Dafi ještě jeden nylonovej,ale ten jí je,jen když jí zaroste krk,jinak je volnej,jsem přemýšlela,že bych z něj udělala stahovák,ale to se mi nehce riskovat…
Martin zítra k tomu Mudr a já bych měla do města venku je furt vlhko…a sychravo…17.12.2020 v 20:32 #113043cernej caj
MirkaD
ses sikovna a pilna balicka 🙂 ja davam vsechno do tasticek skoro… No okac a nohac ty by chteli spis pytel 😀 ty ale holkam zabalim, tak to bude sranda…doufam, ze na svatky aspon budes mit volno
17.12.2020 v 20:33 #113044Fifi
Mirko
Fifi je zas paní na 4 kolech
To zdaleka neni. Jen se to poresilo v ty lepsi variante a casem budu. 🙂
Ty jo, barva obojku – ja to vubec neresim, co komu slusi. Hlavne, kdyz je to funkcni, i kdyby to triskalo do oci.
Ze se prdis s balenim darku pro ptactvo a cokle, staci to strcit do pytliku papirovyho, ne? 🙂 Ja mam pro cokle schovany morkovy spalicky v mrazaku, to je vsechno, co dostanou. A radnou protapku.
Jo, vlastne mrazak – to byly dobry puzzle, kdyz v utery privezli maso, jsem se opotila. Venku jsem musela nechat asi 8 kg pajslu, neforemny hroudy uz tam zkratka nacpat nesly zpatky. Jsem zvedava, co reknou cokle na „šproty celé“ – vypada to pekne, cely rybky mensi. Jestli to vezmou do huby. 😀17.12.2020 v 20:37 #113045MirkaD
-no šikovná balička nejsu…fakt je to děs…
jako,já po vzoru herce Petra Vacka navhovala,že se to bud zabalí do letáků a novin-ušetříme přírodu/Vánoční papír
a nebo se nakoupí tašky-textilní,nebo papírový,no spíš textilní-dá se to v nich-takže každýmu zůstane ještě taška na nákup-já ušetřím přírodu,ruce,čas a nervy-ale neprošlo to,že to zabalování je na tom to nejlepší…-ééé né zabalování,rozbalování…blbnu…17.12.2020 v 20:44 #113046MirkaD
Fifi-no já s těma obojkama -vím že je to hovadina:D:D:D-šak sem to i psala,ale mě to bike do očí-jak to má každej daný opačně-zrzce sluší oranžová,a bílýmu psovi černý s bílým
já se přiznám,že když kupuju barevný obojky,tak tam chci aby to ladilo s barvou srsti…když kupuju obojky jednou za x let-Dux měl třeba celej život černej koženej širokej s kovovýma loveckýma pejskama*celej život mu vydržel,furt jak novej-u nás za 2 měsíce doma zplesnivěl…-sem nikdy před tím,ani potom tak hezkej obojek nikde neviděla…,jinak teda kožený sluší všem….17.12.2020 v 20:44 #113047MirkaD
tak na svátky jsou obchody zavřený….
17.12.2020 v 20:50 #113048cernej caj
MirkaD
my si to davame vetsinou do tasticek, dostanu darek s tastickou a kamoska taky a pristi rok ja dostanu darek ve svy tasticce a ona zase ve svy. Pripoadne to pokoluje po cely rodine 😀 to je nejlepsi. Nketery tasticky uz maj x vanoc za sebou 😀17.12.2020 v 21:36 #113049Maya
MirkaD
původně mělo mít zavřený jen penny a teď psali, že li lidl a kaufland, tudíž už nás komplet zavřeno, protože normální sámošky už ani skoro nejsou
Fifi
tak to je paráda, to věřím, že potěšilo hodně, tak budeš mít autíčko jako nový
cernejcaj
tak ty jsou božííí -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.