Kecací nový rok 2024

Fóra Ostatní Kecací nový rok 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,731 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 861. až 880. (celkem z 1,732)
  • Autor
    Petrs01

čaji, já hodně uvažuji o těchto ponožkách. Jako první investice pálka, ale jestli to myslej vážně… jakože když je prochodím, dostanu nové… já jich eště pár prochodím… (akorát ti je Charlie nesmí sežrat, to tam jako výslovně píšou)

Kimi

Poněkud O.T. – sleduju mistrovství světa v biatlonu. Jakub tam funguje jako zdravotník (záchranář). Naše město je hodně biatlonové. Včera mě pobavilo, když jsem v novinách četla, že Michal Krčmář musel vleže na trestné kolo – to je pak jasné umístění někde vzadu. 😁😁⛷

Fifi

Kimi, diky, ale troufnu si rici, ze pro me by podobny clanek prinosem nebyl. Pejsky neplacam, mam dost nacteno z odborne literatury, seminare za sebou, prakticky xyz psu vycvicenych, vychovanych – to se neplacam nak po rameni, tak to je.
          Fajn smecka tu fungovala cca 2 dny po Pepinove prijezdu, kdyz ho Zlababa prijala. Ted spis dva mesice ja usiluju o to, aby me pan Pepin prijal do ty svy, psovity oblasti. 😀 Citelna urcite pro nej jsem, jak jsem psala vyse, pejsky netrestam (kazdej trest pro psa beru jako selhani panicka/y).

Petrs
          Bych mohla fusky koupit tatovi jako motivaci…

Fifi

Jsem se ted musela rozesmat. Zcela nepozorovane mi „nekdo“ cornul krem v tube na ruce a zcela nepochopitelne to jen pozuzlal a nechal/vratil na misto. Ted zmacknu tubicku, at si namazu rucicku – kremotrysk z mnoha direk… 😀 😀

Petrs01

kremotrysk

šikovnej pán! 😀

Mě se hned kousek od dveří ztratil pejsek a místo něj přijel buldozer. Byl tam pes, co ji už na dálku strašně zaujal, až tak, že se jí zalepily uši. Tak jsem ji odchytla, cvakla na vodítko a – buldozer, vytrvale se hrnoucí svým směrem, nereagující na nic, protože naprosto nevnímající. Asi si půjčila kousíček z Pepíčka? Akorát teď tady čumí jak puk, bo jsem jí řekla, že buldozery papají naftu a ať si zajede k benzínce.

Kimi

Fifi, v žádném případě Tě nechci poučovat. Ten článek mě zaujal, autorky provozují psí útulek, tak asi mají zkušenosti s trestanými nešťastníky. Já jsem šla poprvé na cvičák v roce 1998, od té doby kynologie urazila velký kus cesty od výcviku k výchově, od ostnatých obojků k pozitivním metodám. Pokud si vzpomínám, Pepin to neměl jednoduché, než se dostal k Tobě.
                Mám problém s počítačem- přestaly mi chodit maily od Zrzavce, pokus o dotaz přes „Odpovědět“ se mi vrátil jako nedoručitelný, z menu zde na kecacím mi zmizel Pudlí kotec a právě i Pepin, tak se nemohu vrátit k jeho historii.
                Nevím – pamatuju si to dobře, že pomoci může Mawenzi?

Petrs01

pomoci může Mawenzi

ano, Mawe je zdejší admin a počítačově vzdělaná osoba 😉

Thielli

Sláva, nazdar výletu, provlhli jsme, už jsme tu.

Ahoj vám všem zase tady do psince. Četla jsem, četla, ale neodepisovala na vaše příspěvky, mám malý telefon a klovu na něm zprávy ukazovákem dlouho, tak jsem se vždy jen za sebe vykecala a na víc jsem se nezmohla. Takže vím například, že i čajík má fleky na kůži, že Fifi má ve třídě po mnoha letech psedagogiky opravdu osobitého žáka, zatímco Petrs usíná nudou nad přímočarou pikslou, že Ešusová jednak neudrží moč a druhak pořád řve ramštajn, že Asteris mi splnila přání a přidala další krásné fotky, Kachna i z dálky Čech zavelela pro mne do bitvy proti roztočům, Maya neumí ani na stará kolena jak jdou za sebou roční období, EvaC je evidentně hubená jako koza, když se vejde do dětského sedáku, Kimi jezdí jako sicilská spojka a Mirka, když vezme do ruky knihu ji přečte jako Číslo 5 žije…

Thielli

A ještě než sem nasázím několik obrázků, napíšu poslední cestovní postřehy. Honosný název letounu Boeing 787 Dreamliner možná v nových verzích dosahuje komfortu svého názvu, nicméně letouny flotily Qatar Airways nám nové verze neukázaly. Dream zlepšovák byl pouze jeden, místo klasické roletky na okno byl pod oknem knoflík, do kterého když jste zatloukli, sklo na okně se ztmavilo do pařížské modři, zůstalo průhledné, ale slunce odstínilo. To se mi líbilo. Jinak se žádný dream nekonal. Po mnoha hodinách v malých sedačkách se pak cestující sunuli ven chobotem jak ve vzpouře robotů. Když jsem požádala o vegetariánské jídlo, donesli mi těstoviny s mořskými řasami. Táta se nad mou misku naklonil, aby vzápětí odvrátil tvář jak od pitevního stolu. Příjemná ale byla při zpáteční cestě absence Čechů. Češi v letadle se chovají nezřídka jak debilové, žoviální světoběžníci, co jsou slyšet na celé letadlo, cestou tam byli jediní, kdo si při každé příležitosti řekli o bourbon.
                      Teď jdu z černého medvěda udělat strojkem zase psa a pak najdu nějaké fotky. 🙂

Thielli

Sada 1:
                        Letadlo a letiště. O modrém okénku viz výše. V Doha v poušti vybudovali město, ve městě letiště a na letišti vysadili džungli. Katařané mění ropu za pitnou vodu, aby tu džungli uživili. V letadle na obrazovce můžete vybírat ze čtyř nabídek: sledování letu, filmy, hry pro děti a studium Koránu.

Thielli

Sada 2:
                          Sri Lanka taková, jaká je pro své obyvatele. Do busu průběžně nastupují prodejci ovoce, jídla, losů (lidé hodně kupují losy v naději na lepší život) a jiných věcí, které se dají prodat v uličce vozidla. Dokonale idylické pláže lemují velmi chudé stavby místních nebo hotely. Mnoho budov je opuštěných a zničených.

Thielli

Sada 3: Psí. Jak už jsem psala, psi tam žijí v symbioze s lidmi jako to bývalo kdysi. Drží se kolem budov a hotelů, mají venku nádoby s pitnou vodou a žerou, co lidé vyhodí kolem jako zbytky. Své teritorium – třeba kolem hotelu – si brání před psy cizáky. Na ostrově fungují útulky, které pouličním psům pomáhají. U rybího trhu jsem dokonce zachytila i nebývalého psího cvalíka.

Thielli

Sada 4:
                              Zelená, všude zelená…

Jen kaučukovníky na poslední fotce jsou holátka. Asi jak se jim neustále pouští žilou.

Thielli

Sada 5: Oceán a pláže. Kýč, kam se podíváš.

Thielli

Sada 6: luxus a atrakce pro bílé, žluté a jiné, kteří patří mezi blahobytnou menšinu světa.
                                  O tom, co tam bylo vždy třikrát denně v korytech snad ani nebudu psát… hromady, hromady jídla včetně toho pro býložravce, mango na stromech, čerstvý ananas a papáju vám sekali na přání do talíře, mini banány sladké jako med… prostě jsem se tam naučila olizovat jazykem jako pes.

Attachments:
                                  Thielli

Sada 7: …

Attachments:
                                    cernej caj

Kimi

Ostatní

Pod nadpisem „kecaci novy rok“ je menu – forum – ostatni – kecaci novy rok, tak si muzes kliknout na to „ostatni“ a tam se ti to ukaze.

Na maily z webu se odpovedet neda

Psala sem vam prispevek rano ale asi se neposlal, uz jedem dom tak z pc.

MirkaD

PetiK máš meil,
                                        jinak Dafi zase marod..40teplta..něco s břichem,3 prdele léků,jíst po 2 hoidinách,pít po hodině
                                        uhlídat Dafinu+Martina j pakarna..
                                        asi stokrát jsem zde psala,kolik je kde misek-zahrada-3
                                        dvůr 4….,kdykolov jsem zjištovala,kde je Dafča tak jsem vzápětí letěla ven ju odtrhávat od vody….:-(
                                        mě jebne…:-(
                                        je mě jí líto…
                                        jako za 37 let jsem psa od vody ještě neodtrhávala…

MirkaD

Thielli,krásný fotky,zajimavý zážitky,musela to být super vítačka od pudlic,že:-)),
                                          vítám tě radostně zpět!

cernej caj

MirkaD
                                            achjo, co dafinka ma? porad to nachlazeni nebo neco jinyho?

ja dneska 10km, ponozky naruby, namazat a dobry, uz se to fakt dost zlepsilo

Petrs01
                                            jendy DT ponozky mam, vzor bear town 😀 kdyz ted nemeli nekolik let zastoupeni v cr, tak to bylo nesikovny, muselo se posilat do zahranici coz vymenu prodrazilo (zkusenost znamenho), ale ted asi 2roky jsou zas v cr, tak jedny mam. Ale treba lasting ponozky povazuju za lepsi a stoji 3tinu… ale za 15 let uz ponozka pujde do vydelku az budes chtit druhej nahradni par…

fifi
                                            je to komik, kdyz ozuzlal a vratil.

Tak, uz rok nam zlobi rychlovarka, ale asi nastal cas ji vymenit… blby je, ze potrebuju zobacek zarovnanej s horni hranou, aby pri nalevani netekla vrela voda po mych stehnech (v praci bohuzel uz sem se nekolikrat oparila) a zaroven aby se s myma rukama dala ta tezka konvice nejak slusne udrzet a zvednout… nektery designovy tvary totiz neunesu ani prazdny, kdyz sou nesikovne reseny… nasla sem jeden jedinej obchod, kde je nase 10 leta konvice udajne skladem, tak doufam, ze muz bude souhlasit s koupi, jinak budu muset asi nosit nejakou kilovou cinku, davat ji do konvice v obchode a zkouset, jestli s ni dokazu manipulovat 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 861. až 880. (celkem z 1,732)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.