Kecací nový rok 2024

Fóra Ostatní Kecací nový rok 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,731 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 9 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 1,721. až 1,732. (celkem z 1,732)
  • Autor
    Petrs01

ččaji – vyhrál Sirrus 34

Fifi

Zdravicko vespolek,
        klidny vikend vsem, predevsim natrzenymu svalovi a vyrvanymu zubovi! At vas to, mile damy, neboli a pekne srustate. 🙂

cernej caj

Petrs01
          Vidis to, moje prvni volba pro tebe:D tak me to potesilo;) at pekne slpuzi a dobre se s nim chodi:)

Thielli
          Hoj se a drustej a at to mas bez potizi!

Fifi
          DekuJu:)

Ahajila sem rekovalescenci zrusenim vandru a muchlajim lajky a lapinkoity a jeste sem dostala upeceny pernik s cokoladou aj domu, mnam mnam:)

Kuskus

Ahoj Kimi
            teprve dočítám resty a nestihla jsem napsat jak su ráda, že máš ruku jakžtakž v pořádku a také (jak to říct kulantně) se tiše raduju, že neváháš investovat do Goliho, byť ten je vážně nemocný. Sháníš mu nové oblečky a obojky, aby se staroušek cítil komfortně. Vybavila se mi vzpomínka na (tenkrát dlouhodobě nemocnou) mámu, kterou kdysi odváželi do špitálu na vyšetření a já při té příležitosti říkala otčímovi, že by potřebovala nové papuče. On odpověděl, že už to nestojí zato.
            To jsou paradoxy, pane Vaněk.

Petrs01

Thielli, mám tu pro tebe písničku! 😀
              (nenašla jsem na youtrubce, tak jsem ji strčila k sobě na stránky)

cernej caj

Petrs01
                chtela sem si ji pustit, ale jak do ty kytary prolinaj ty zvuky, tak sem to vypla 😀

Petrs01

Přetrp první vteřiny 😉

Thielli

Thielli, mám tu pro tebe písničku! 😀

TY CYNIKU!
                    😆

Snídám jogurt, obědvám zmrzlinu, bolí mě v kříži, jak jsem se včera celý den válela v posteli, tak to musím rozhýbat na chatě, jedeme kácet vrbu.

cernej caj

Petrs01
                      tak tomu dam druhou sanci 😀

Prepadla me mirka, tak sme se prosli 500 metru, vytahla sem ferinku, byla hrozne roztomila, kdyz mi mirka ukazovala dafinku po otrimovani tak ji feri cumackem na zadech projizdela srts 🙂

cernej caj

Petrs01
                        asi ji nedam ani tak, jak slysim o zubech, nedela mi to dobre 😀

Thielli

Petrs01

Pozdravuji te NEJky

cernej caj
                          Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 1,721. až 1,732. (celkem z 1,732)
                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.