- Toto téma obsahuje celkem 1,731 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 11 měsíci a 2 týdny.
-
AutorPříspěvky
-
18.1.2024 v 12:38 #164967
PetraK
černej čaj
Kdyz sos tondala do zboxu tak se dalo cekat, ze to nebude jak na pobocku s lidma…
když jsem to dala do z-boxu, předpkládala jsem, že to bude jako u ostatních dopravců, tedy mi přijde avízo a v něm PIN, který zadám, případně zaplatím dobírku a box se otevře. Fertig, jednoduché a hotovo. A ne, že musím následně stáhnut aplikaci – která ale nefunguje úplně, protože zásilka už je v boxu. 😮 A že budu potřebovat spárování všeho možnýho, data, blůtůčko a ještě jim musím dát polohu. To jako je opravdu vtipný. Když to jde jinde, nevím proč tady to musí být tímto způsobem. Nikde jinde tohle všechno nemusím absolovat, aby se mi box otevřel. A to nemluvím o tom, že ano, musela jsem jim volat, čekat jakou dobu, než se dostanu na řadu, protože aplikace nefungovala i když byla stažená, protože nevim co. Takže ano musel to znovu nějak načítat a dělat nevím co.18.1.2024 v 12:53 #164968PetraK
Maya
posta ma otevreno tak 2 hodiny v pracovni dny
no ale nakonec zlatá pošta, že jo. Teda min. ta naše ano. Jo, dostanu se tam jen v pondělí a v úterý, kdy má počmistrová do šesti, ale prostě to tam je a nikde to necestuje. Z těchhle boxovacích dopravců funguje spolehlivě zatím jen Alza, tam jsem ještě nenarazila. PPL od vánoc je katastrofa.18.1.2024 v 12:56 #164969Petrs01
další komentář páníčka (nechápu, dyť je hodná!):
Zatím to vypadá, že bíglová vydá za všechny předchůdce dohomady, co se lotrovin týká.18.1.2024 v 12:56 #164970Maya
ty PFAs jsou prej zatim zakazane jen v Dansku
taky jsou hodne v krabickach a obalech na jidlo
https://www.vitalia.cz/clanky/zakazana-latka-pfoa-detske-obleceni/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box18.1.2024 v 12:58 #164971Maya
PetraK
ja se na nasi postu dostanu jen o dovoleny
pro pracujiciho cloveka je to tragedie vsechno
je to dira na trhu prepravka co by dorucovala jen vecer a o vikendu18.1.2024 v 13:15 #164972Thielli
Já kuryry chvalim. 🤩 Rano mi PPL vysypalo pod nos suseny zaludky pro cubiny. A ted mi DHL predalo do rucky novou vencici bundu. Moooc mi slusi… ale je tenka… 😳
18.1.2024 v 13:16 #164975Petrs01
novou vencici bundu
Pomóóóóóóóc!
18.1.2024 v 14:25 #164976PetraK
Thielli
Moooc mi slusi😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
přidávám se s voláním o pomoc. poooooooooooooooooooomoooooooooooooooooooc!!Maya
prepravka co by dorucovala jen vecer a o vikendu
stačilo by prostě večer. A nemusí to být ani pozdě, protože ti co dělají noční, odpolední, tak jsou zase doma během dne, ale kdo dělá normálně nemá prostě šanci a musí si brát dovolenou. Na co? Dřív prostě šel na poštu a tam si to vystál, fajn, ale teď? Lidl zrušil posílání přes balíkovnu, nechal si jen tyhle kretény z PPL.18.1.2024 v 15:01 #164977Thielli
NO tak já myslím, že bunda přesně plní účel – zahnat, koho může… 😁
18.1.2024 v 15:30 #164978Zlata
U nás teď když doručujou balíky z Budějc,pošta,nemám momentálně žádnej problém.Nejdelší doručení domů mi trvalo se Zásilkovnou.DPLje taky docela dobrý,PPL je tak na hranici, záleží kdo jede a co veze.
- Odpověď byla upravena před 1 rokem uživatelem Zlata.
18.1.2024 v 15:30 #164979MirkaD
ALZA BOX u mé práce je v pohodě….dám PIN,vyndám balíček…pohodička
ŽE ČAJÍKU-ŽE TY SI TO TAKY MYSLÍŠ???A NEVÍŠ KOLIK STOJÍ MODRÁ HARFA SE 2 ZVONKAMA??????a nedělaj že neumíš číst:-)))
Thielli-kdysi jsem s kamarádem pankáček-měly jsme drsný humor trochu…
brácha byl pamnkáč od 17 až do smrti-to by bylo boží kdyby mu na pohřbu hrálo SEX PISTOLS…
no tak nic…
tak s tímto kamarádem jeho jsme dělaly nový slabikář..
MÁMA MELE MASO
MÁMA SI UMLELA HLAVU
MÁMO-KDE MÁŠ HLAVU??Thielli-kde ty máš hlavu?Že ty s mlela maso???
18.1.2024 v 15:38 #164981cernej caj
PetraK
Vzdyt pisu ze kdyz nemas appku mas zavolat na zasilkovnu a aoni to otevrou na dalku. Vyzkouseno za vas.Maya
To je dobre ze uz je lip:) aspon si uz uzijes vikedn:)Sem si zapomela orazit propustku takze to hudu muset naddelat:(
Jinak vas doctu pak v buse
18.1.2024 v 15:40 #164982Milena z Prahy
Mirko,
to je dobrý :).
Jinak my jsme Davidovi na pohřbu hráli jeho nejoblíbenější písničku: In the Aeroplane over the Sea. Ale bylo nás tam sedm kolem stromu a jámu na popel jsme vyhrabali naběračkou ✨. Možná by brácha taky ocenil něco míň oficiálního.18.1.2024 v 15:53 #164983MirkaD
Milko-to je hezký-se synkem-ta neformalita…se mě líbí…
no,já si na to právě vzpoměla,když jsem narazila na bráchova Kámoše co byl pankáč-měl rakovinu,pčišel o nohu,a pak stejně té potvoře neutekl…
a ten byl pankáč do mrku kostí…
jezdil po koncertech,číro barevný,vyholená hlava,pankáčský hadry…
40 let fuč a právě i parte měl takový-myslím tam bylo PUNKS NOT DEATH?
asi jo….Čajíku-jsem se na něco ptala….!!!!!neszlob!:-)
18.1.2024 v 16:06 #164984cernej caj
MirkaD
A ja jim psala ze chci bubinek:D (psali 3 druhy) tak snad andulky budou hrat i na harfu:D a to mi dalo dost prace ten bubinek najit:D takze sice to bylo rychle, ale … 😀Thielli
Ta je skvela! A navic miluju hrooozne vysoky limce, tak tohle vypada fakt paradne a skvele!Ale snad nemas hlavu v mlejnku:) ameb zatahned zip a ozve se vruuuum vruuum 😀
18.1.2024 v 16:33 #164985cernej caj
Maya
Vim, zw o tom zakazu se hodne diskutyje v outdooru prptoze se to pouziva jako inprgnace na nenasakavost horni latky a ze se ma pouzovat nejakej jinej, mene odolnej desti a vice eko.Nicmene fakt blby, ze to nikdo nedodrsuje + ten koktejl z toho dela casovanou bombu.
A falesnej sofshell v cesku nevim proc oblibenej (pro deti chaou, ty se jeste nepoti) ale pro dospeli, kdy to vlastne ani moc nefunguje, protoze se v tom clovek zapari (nedycha to) pak ho to studi a je mu zima… a parafoxne vsechny tyhlr znacky sou znamy svoji „ceskou tvari“ a vyrobou v cine, cimz nechci rict, ze sem si od nich nikdy nic nekoupila, ale bohuzel to neprekvapi, protoze mezi outdoorovejma.znackama to vseobecne patri za nekvalitni veci. Ale zajimalo by me jak si stoji i jiny cesti vyribci, co nesiji v cine… protoze vyrobcu tech materialu noc nebude:(
18.1.2024 v 16:55 #164986Maya
Cernejcaj
Ja slysela rozhovor o tom, je to nejvic v tom outdooru a v teflonu, proto Eu cbysta zakaz
Vubec se to nerozklada, takze v prirode navzdy
A hned dalsi jsou ty obaly ba jidlo, krabice na pizzu nebk fastfoody a tak
A prave tam rikal, ze testovali ty obaly, jedna firma jeden vyrobek, prodavano v Dansku kde je to zakazsno a tam bez a prodsvano to same u nas a s a samo na pohled to od sebe nerozeznas
U toho obleceni to bude stejny, ty firmy si to proste nechavaj vyrabet podle toho kde to budou prodavat no a u nas vedi ze jim projde cokoliv, tak se ani nedivim ze je to i pres limit
Taky tam rikali ze ty limity jsou u tohohle k nicemu neb tim jak se to neodboursva, tak se to kumuluje a v podstate nezalezi na limitu, ale jak casto se k tomu dostanes18.1.2024 v 17:04 #164987cernej caj
Maya
v outdooru prave kvuli te impregnaci nepromokavych veci – ale to sou „softshellovy veci“ taky, takze to ma doma fakt skoro kazdej…a urcite bude dobre, kdyz se to omezi, i kdyz outdoorova bublina si dost ztezuje, protoze to vyrazne zhorsi nasakavost veci a proste chodit v promocenejch botach taky neni uplne super, nejen kdyz to mas jako konicek, ale i kdyz te to treba zivi, prace v lese, nekde venku, na stavbe za kazdyho pocasi a tak…
a teflon, kterej prej muze dost uvolnovat a mame ho vsichni v kuchyni, prtoze poslednich 30 let ma boom.. ja teda mam taky jednu teflonovou panev, co jsem dostala… moc ji nepouzivam, ale… obcas jo… a vyhazovat ji kvuli tomu asi taky nebudu.
ono se to tyka i peciciho papiru, protoze to zajistuje jeho neprilnavost k potravinam…
proste casto u techle veci plati, ze kdyz je to bezpecny, tak jeste nemame technologie a znalosti, co by to mohlo zpusobovat… a kdyz uz je mame, tak zametame pod koberec, hlavne at se nesnizi prodeje
18.1.2024 v 17:37 #164988Thielli
Kurýři
Tak prosimvás, kde se tady stojí ta fronta na stížnosti !!!? Po obědě mi psal ten Francouz, od kterého jsem koupila Bécassinu s vlajícím deštníkem, že má u mě na eBay status doručeno, ale u sledování zásilky nedoručeno. Prý tam na mě není kontakt – mu ho eBay nedal. Ho tam nenapsal… nemají komu volat 🙈
Takže co jsem kupovala z Amériky na Vánoce, to přišlo, z Německa přišlo… z Francie už loni něco jiného nepřišlo. To je tak krásná země, krásný jazyk, ale tak blbý lidi… 🙈🙈
Moje Bécassine někde vlaje v DPD depu 😬 Když jsem na DPD volala a pokecala si s umělou inteligencí, která mě nakonec stejně nabídla přepnutí na člověka, tak v ten moment to udělalo tu tu tu….MirkoD
tak teď bych opravdu nějaké to maso semlela. Ideálně kohokoli ze zaměstnanců francouzského eBay.outdoor
Kupuju věci jen s certifikátem Windstopper, to jediný dýchá a neprofoukne. Mám bundu s windstopperem už 16 let. A nic jí není a funguje.18.1.2024 v 17:38 #164989cernej caj
Thielli, EvaC
tak nasucho je paradni, zahaknu za ni palec a jde dobre chytit i ten spodek za pasek silikonovej, tak je v ni horka voda a uvidime, az chyti podtlak 😀
jeste jednou moc dekuju! dneska sem fakt potrebovala necim potesit…
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.