Kecací nový rok 2024

Fóra Ostatní Kecací nový rok 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,731 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 881. až 900. (celkem z 1,732)
  • Autor
    cernej caj

Thielli
      to je tak krasne zeleny a modry, na podivani se velka nadhera!
      psi jste i hladili, nebo mistni si s nima treba hrali a hladili? nebo tam spis tak jako ziji spolu ale minimalni kontakt?

to ovoce bych si dala libit, doufam, ze sis ho dobre vychutnala 🙂

Jinak jsem se vcera ucila prijimat, to mi moc nejde, ale mela jsem dve prilezitosti se to naucit, protoze evaC si nechtela vymluvit, ze za kalhoty nic nechci a kamarad odmitl, abych mu zaplatila pulku za ubytovani, s tim, ze beze me by nejel a ze je rad, ze me ma za pruvodce, ze to mam jako kompenzaci za to, ze s nim jedu. Tak jsem vcera prijimala, porad mi to moc nejde, i kdyz sama vim, jak moc je to prijemny z te druhe strany.

Dneska sme sli kratsi trasu a potkali sme u pechotniho srubu S34 svah partu trempu s klicema, takze sme dostali paradni prednasku, pak znova jeste druhou u srubu s33 lesik, kde jsme meli tu cest i s majitelem
      https://www.opevneni-stm.cz/index.php?page=stm-s-34

Petrs01

partu trempu s klicema

óóó, tak to doma nesmím říct, Peťan prolézá všechno co jde 😉

cernej caj

Petrs01
          sme si potykali a normalne si myslim, ze bysme tam i mohli prespat, kdyz pujdu kolem a Baga zas potkame 😀

Tak sem misto stahovani fotek prolizala internet a hledala presne tu moji konvici a nasla sem! presne 1 kus:D ta stara se rozhodla, ze bude spinat jen presne v jedne poloze na podstavci a posledni rok cekam, kdy prestane spinat uplne a asi bohuzel uz jeji cas nastal… mela sem ji urcite 7 let a to sme ji dostali uz jako pouzivanou 😀

MirkaD

Čajíku-nevím co jí je..
            a doktor taky moc SE NETVÁŘIL…
            máme jí měřit teplotu,má probican pastu,má 2 antibiotika+ty její léky,bolí jí břicho,je jí blbě..jako neblije,neprůjmuje,to jen ráno jednou blila,
            Martin jí objednal teploměr,za týden na kontrlu,
            prý měl ted dost psů z blitím,průjmem,že mohla chytit něco venku
            snad by měěla dostávat něco na imunitu….
            je mě jí fakt líto,se k té veterině už přestěhujem…
            stojí to prachy a nervy….
            prachy vem čert-i když…
            ale prostě jí je mě líto,má už z té veteriny takový nervy,a je tam každou chvíli..
            když vychytáme léky na šttítku a játra a 2 měsíce by tam nemusela,tak nachlazení…před těma 2 týdny
            a ted toto,to mají v březnu očkování..
            vůbec si ted nejsu vědoma,s čeho by to mohla mít..
            ano trošku se mi chvilku klepala v úterý,že jsem jí pořádně nevysušila prstíky,jinak celá byla suchá a pak se mnou byla celý den pod dekou,to jsem četla tu knížku a byla v pohodě,ve středu dobrý,čtvrtek,pátek taky,v pátek jsem ji i nohy fénovala,na dlouhp jsem s ní nechodila,ani daleko,když mám odpo tak nechodím na dlouho,ani daleko…
            já mám hrču nad tím vypadlým zubem,od středy to bolí jak svina,zubaře nemám a mám setrvale ucppanej nos,takže zubaře bych stejně neudýchala…
            ve středu byl v práci na hlavní kase hroznej průvan ze dveří…
            od té doby ucpenej nos,a ta hrčča nad tím zubem,bedrka v prdeli,
            protože včera odpo s šéfem,kterej je fajn,hodnej ,ale vždy jsme s ním dýl,vymyslí si hoodně doplnování-no nevymyslí jsou to věci co jsou v akci a nejsou v regále a já v půůl desáté večer přeskládávala konzervy-kočičí a psí-skoro půl palety…,
            ted večer jsem šla chvilku ven s Žerykem,jen na kousek projítí a vyvenčení..
            a Dafi jsem vynesla z vrat na vyvenčení na vodítku a jak se vyčurala,tak jsem ji nesla dom..
            pouštět na dvoře mě přišlo složitější..
            ty misky v šude..a lítat a všecko vylívat nemůžu….nebydlím tam sama…
            tvl-zlatej byt od tatky..bych mu ji tam nejradši odvezla…
            má to tam malý přehledný,venčil by před barákem a dom,s vodíátka nepouštěl…
            bože mám z toho depku jak stodolu….
            doufám,že jí bude líp…..?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Čajíku-to je dobře,že se učíš přijímat,
            a ta konvice-můj tatka má třeba pidi konvici-korát je neprůhledná..
            a já ted čučela na 5kg rýže,v práci a říkala si-a vidíš ty mrcho těžká!
            tebe si už nikdy nekoupím!
            kdo se s tebou má tahat!!!!tak!
            stejně jako velký balení mycích prostředků,je to levnější,ale upadne ti ruka….

cernej caj

MirkaD
              tak mozna dafi chytila nejakou nemoc od jinych psu, snad to bude dobry. Je to pech a vybirate si to:(

s konvicema je hlavne slozity, ze potrebuju, at ji udrzim plnou v jedne ruce, at nema teziste/paku uplne blbe, nektery designovy konvice fakt vymyslel nekdo jen na okrasu… nase konvice mela jen uzkej pruhlednej otvor u merky, aby bylo videt, kolik je tam vody, ale kamen byl pekne schovanej v nepruhlednym plastu 😀

Ty baleni velkych prostredku ale neses na zadech, ne? ja mam treba ten obri jar, ale prelivam ho do stare lahvicky s pumpickou od mydla… navic je mnohem pohodlnejsi si jen rukou pumpnout… takze preliju do pumpicky a zbytek obr lahve schovam do linky. Nebo od praciho gelu se da schovat mensi lahev a vzdy do ni prelit trochu z velke a pak mesic jen davkovat tu lehkou lahev a obcas dolit z te vetsi.

navic pak vlastne mydlo kupuju jen na doplnovani bez dalsich lahvicek, takze zase s tim velkym balenim manipuluju jen, kdyz ho prelivam, a jinak je schovany… (sem zrovna dneska prelivala, muz totiz kdyz vypotrebuje mydlo, tak jako by netusil, ze ve skrince vedle je ta doplnovaci kapsicka 😀

Fifi

Thielli,
                nadherny fotky! Chtelo by to asi po dovce dalsi, aby ses zregenerovala, ne? Byla velka pudlovitacka, zvladly to holky bez tebe v poho?

Mirko
                Sakra, co je zase s Dafcou? 🙁 Takova horecka relativne kratce za sebou neni normal, udelali ji aspon sono, krev? At se zjisti pricina poradne, treba ji bricho bolelo uz posledne a nebylo to od zad… Echjo, drzim palce, at je ji dobre.

MirkaD

tvl-mě z ní fakt jebne!
                  z Dfči,vrazím jí lék na játa,v sýru,nechce,vrazím jí ho do krku bez sýru,
                  po 20 minutách,možná delší době jí dám pít,a ona ten prášek-vypadá jak červená lentilka-flusne do té vody!!!
                  vona ho víc jak 20 minu držela v té malé fousaté držce!!!!!!,
                  mě prostě trefí..
                  a Martin-to musíš do něčeho zabalit aby to snědla-tvl,to si vyslechl!!!
                  myslím že věta začala sovem ty…..a slibem,že se o ni může starat s máti když je tak chytertrej..
                  no k balení-rýžu jsem do ničeho nepřesýpala,na mycí věci pumpičky nemám,
                  a tak můžu si koupit dozu na rýži a do ní to vždy přesypat,to zas jako jo….

MirkaD

Fifi,ne sono,krev,ne,břicho jí posledně bolelo ždibec,hlavně záda,
                    má dvoje antibiotika a probican,a máme jí v týdnu měřit teplotu a pak než pojedem na veterinu tak před tím..
                    nevím,jestli je jí dobrý dávat ten med co má máti pro otce…když má ty játra…i když hodnoty má u všeho už dobrý,všechno se vychytalo…..
                    jako od rána neblila,průjem nemá…..

Fifi

Nechci znit zase nejak premoudrele, ale z tvych zprav mi stav Dafci prijde zvlastni. Navic, aby moji psici, ktera ma problem s jatrama a stitkou, nasadil nekdo vlastne naslepo dvoje atb?! To bych asi hodne zvysila hlas a vyzadovala bych radny vysetreni – sono, krev, moč. Nebo sla jinam, nevahala bych moc dlouho.
                      má dvoje antibiotika a probican,a máme jí v týdnu měřit teplotu
                      To je rada teda a diagnostika. 🙁
                      Med bych ji ted nedavala, kdyz vubec nevis, co ji je a proc blila.

Kimi

Thielli, nádherné fotky, budou hezké vzpomínky.

Čají, díky za instrukci, podařilo se, početla jsem, než se Pepin dostal k Tobě, asi to neměl jednoduché.
                        Dnes jsem, jako téměř každý víkend, jela do vsi mých prarodičů zapálit svíčku na hřbitově. Jela se mnou kamarádka Věra se psem Timem (svým autem).
                        Po návštěvě hřbitova jsem je vzala na kopec nad vsí a šly jsme asfaltovou polňačkou směrem na sousední vesnici. S Korou jsem tam chodila hodně, mohla se tam hodně proběhat. Je tam klid a nádherné výhledy. Tim lítal, Goli spokojeně ťapal na vodítku, tyhle končiny má rád. Pak jsme autem přejely na přes kopec, Věra pustila Tima z auta na volno, lítal si vedle auta, to prý miluje. Na startu to ale vypadalo, že si uspořádá štvanici, protože cestu nám přeběhlo početné stádo srnek, na zavolání se hned otočil a pronásledoval raději auto. Věře i Timovi se výlet líbil a prý s námi rádi prozkoumají i jiné trasy.🐕😁

cernej caj

Kimi
                          Super, ze jsi nasla pudli kotec i fifi povidani o szivani:)

A hezky jste se s kamaradkou i pejskama prosli:)

Tady u nas silene fuci, to ani v tech jesenikach dnes nebyko tak hrozne, nejsk pres ten hukot nemyzu zabrat, ackoli psy spokojene zabraly postel:D

Thielli

Mirko – ATB preci musi mit nejaky duvod, rekli vam, na co je dali?

Fifi – vitani bylo a bylo krasne. Hneda diky svym hendikepum neumi moc vrtet ocasem, takze vrti pulkou tela, div se nevykloubi.

A jeste k te dovolene – lepe se mi vzdy cestovalo jen po Evrope, kde neni tolik chudoby a lide ziji jakz takz dustojne. Nebylo mi prijemne bydlet v hotelu s vedomim, ze 100 metru vedle ziji lide v chatrci.
                            Tesila jsem se domu na nas les, na borovice a na nas vzduch. Tady to miluji.

cernej caj

Thielli
                              ATB ciste technicky zadny duvod mit nemusi – tedy duvod mit musi, ale nemusi tam byt zadna konkretni nemoc. Treba ja dostala ATB na podzim, nic mi nebylo krome teploty z niceho a pocitove hrozne slabosti ale crp, ktery je normalni tak kolem 10 sem mela 130, takze sem sice mela duvod pro ATB ale technicky na me zadnou nemoc nenasla. Takze u psa to muze byt podobne.

jee, to muselo byt super, jak se cela vrtela! ferinka vrtet umi ale taky vrti celym psem 🙂

ale zase tem lidem z chartce tam vezes praci a obzivu, tak je to takovy nejednoznacny, protoze treba hotelova obsluha by bez hotelu nemohla nosit rodine skoro zadne penize, stejne jako lide na trzich treba… ale chapu, ze je to zvlastni pocit.

Ja sem se dneska dobre vyspala, i kdyz teda fucel silenej vitr, a budu odpocivat.

EvaC

Thielli
                                Vítej zpět – jsi vtipná jako vždy – nejspíš se v dalekých krajích podávala kromě jiných vybraných pokrmů ještě vtipná kaše.. Prej hubená jako koza 😂- až někdy nebudeš mít co dělat mrkni na Sindibádčino vlákno – kdysi jsem tam dala nějaké fotky, na kterých jsem i já..Právě dost zvažuju, jestli mi sedák vůbec bude..
                                Dobře ze jste v pořádku zpět – určitě spoustu zážitků a fotky krásné – já tedy moře miluju, takže ty kýčovité pláže by mi jistě učarovaly..

EvaC

Cernejcaj
                                  Taky se nám kdysi podařilo podívat se přímo do pěchotního srubu – byl tam zrovna o víkendu majitel, který to tam zveleboval- bylo to zajímavé.. . zvláštní a myslím teda té ryze mužská záliba, ke které je třeba velká houzevnstost a odhodlání i nemalé prostředky..

EvaC

Cernej caj
                                    S velkýma baleníma to mám podobně – taky potom jenom doplňuju do stávajících obalů..

EvaC

Fifi
                                      No to je teda materiál.. ( slovy profesora ze Sněženek a machrů)
                                      Držím palce ať se všechno brzy usadí do nějakých únisných mantinelů. Má velkou kliku, ze se dostal zrovna k Tobě 🍀

EvaC

MirkaD
                                        Držím palce, ať je Dafi brzy v pořádku .. ✊

EvaC

A protože je ,milé dámy, dneska echt hnusně, přidávám nějaké foto z víkendu 14 dní zpět, kdy bylo nádherně.. Páníček dozoroval nějaké práce na chatě a já s pometlem flekatým (aby se tam nemotalo)jsme šly na dlouhou procházku..

Attachments:
                                          EvaC

+
                                            Tak dvě stejne fotky jsem sem jako dat nechtěla, ale už to nedokážu spravit 🙈.. hezkou neděli všem

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 2 měsíci uživatelem EvaC.
                                            Attachments:
                                          Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 881. až 900. (celkem z 1,732)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.