Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,441. až 1,460. (celkem z 5,632)
  • Autor
    Petrs01

3 a 3/4
      fotka ze soboty…

Milena z Prahy

Petro, příběhy ze života „bíglíka na dožití“ byly jedny z nejdojemnějších! Určitě s vámi prožil nejšťastnější léta a do poslední chvíle byl milovanej. Moc mě to mrzí!

Denny

Petrs01

co to čtu chjo 🙁 už bobánek běhá za duhovým mostem….

Maya

Petrs01
            to je mi lito, ale mel se u vas skvele a jeste na zaver si uzil
            Milena
            drzim palce at synovi prace vyjde
            PetraK
            taky dvere 5, bych rekla, ze to i dost sedi
            prachy ja uz taky nejaky poslala a dneska prisli v praci se sbirkou, tak to uz asi smolik

cernej caj

I u mas prisly v praci se sbirkou ze se tyka i kolegu nasich… uz nikam nic nedam, su nelida ale nemuzu fat vsude… kdyby nekde chtrli povleceni, perinu…

Maya

cernejcaj
                jsem vcera poslouchala rozhovory s tema lidma tam a vsichni se shodovali, ze veci nepotrebujou, ze v podstate uz nepotrebujou ani dobrovolniky bo sute uz vetisnou uklizeny a ze potrebujou penize na stavebni material a odborniky, kteri jim z toho materialu postavej novy strechy, patra nebo cely domy

Maya

dobry popis malomesta 😀

PetraK

Maya
                    jo přesný 😀

kteri jim z toho materialu postavej novy strechy, patra nebo cely domy

no a protože se teď bude zdražovat, tak bude zapotřebí každá kačka.

černej čaj
                    ty už jsi se finančně víš co, Ty to neřeš.

PetraK

ne šécko, ale něco se mi jako inšpirace líbí

Denny
                        Denny

PetraK
                          JO TO JE KRÁSA….

Maya

Denny
                            jo tohle je dusledek konani ekofasistu
                            u nas je to podobny a kdyz se bobri rozhodli postavit hraz primo uprostred chatovy osady, tak ji vzdycky nekdo rozbori, prej to vysetrovala i policie, ale nastesti se nenasla zadna praskacska svine, vsak nikdo nechce mit zatopenou chatu
                            ty lidi lituju, znicenej majetek kvuli zelenejm idiotum, bych jim to dala k nahrade

Maya

PetraK
                              starej dum, ma tam zrejme ty vyklenky jako mam ja, ten v kuchyni se mi moc nelibi, ale ten v koupelne ma resenej hezky
                              lustr v jidelne je tam je pest na voko
                              ale celkove moc pekny, spis jsou to veci podle vkusu kazdeho soudruha, ja treba nemusim ty stropni tramy a volezlej nabytek

MirkaD

Petrs01-ale to je mi moc líto:-((((((
                                myslím na tebe
                                měl u vás krásnej život,moc,a dlouho byl teda akční….

PetraK-no kovový židle jsou hnus,já dnes furt spím….

Černejčaj-no tak jim řeklas,žes už přispěla jinde ne?
                                ještě pořád su z toho vedle,všem to říkám…..tohle co jsem zažila já,nezažil v mmým okolí nikdo!!!
                                a včera byl koncert pro MORAVU a jen na DMSKÁCH se vybralo 9 milionů

Milena z Prahy-držím palce na rukách,nohách,a kdyby mohli drží pelce i pejsani a andulky!!!!prostě celá naše zvířecí rodinka!!!
                                at to synovi vyjde,a at se mu daří!!!!

PetraK

Maya

Já vím, že to je s těma bobrama pro lidi blbý , ale… zas na druhou stranu… voni tady byli dřív, je to těžký, zas nejde říct, nemaj nárok na bytí, přece.

Já mám právě přiznaný trámy a do určitý míry „odranej“ nábytek ráda.

Mirka D.

já dnes furt spím

a to je dobře, to je veledobře, protože jak už věděl pan dochtor Herriot – spánek velmi léčí.

cernej caj

Tak hlavne s bobrama to.je tezky, dokud nemas ty znicenej barak tak to vidis jinak ale zas bobt taky stovky let nebyl a je hezky ze je zpatky v krajine ale v obydleny proste pacha spis skody…

Bo samozrejme sem neco prispela, kdyz vsichni v kanclu breceli jak by radi ale nemuzou pac delame za platy uklizecek tak sem sla a neco tam hodila. Ja su proste hrozna a jina asi uz nebudu… 😀

Na vikend jedu s kamoskou na vysocinu tak zitra z prace frnk

Fifi

Zdravicko vespolek.
                                      Petrs – achjo, co to ctu. 🙁 Spratecek atomovej, to je mi lito. Se drzel teda hodne dlouho s takovou diagnozou… Co Vasek, nechybi mu partak?

Dennyky
                                      Pan Barevny je slusnej punkac. Este si prosim pana Blankytnyho nafotit! 🙂

Mirko
                                      Odpocivej, spi, relaxuj. 🙂 Hele, jak dlouho teda vlastne trvala ta uprava Dafci nakonec? 45 minut nebo vic?

Cajdo
                                      Aach, krasny vypraveni, fakt se ti to moc povedlo sepsat. Sis psala poznamky po ceste nebo si to sypala z hlavy az pozdeji dle fotek? Jen dobre, ze sis prubla tolika dni v kuse, aspon vis, ze to neni to pravy vorechovy pro tebe. Uzij si Vysocinu pres vikend! 🙂

Maya

PetraK
                                        Bobri naposledy u nas zili, kdyz tu bylo asi 10x min lidi
                                        Nic proti nim, ale meli by se vysazovat nekde v luznich lesich nebo na horach a ne tam, kde mas v podstate souvislou zastavbu jako je tady treba ve strednich Cechach ne o jako u nas ze je vysadej 200 m od baraku, to je fakt ekofasizmus vymytejch zelenejch mozku, nikdo fakt nechce mit barak pod vodou
                                        Nehlede na to ze to jak dokazou zdevastovat okoli neni nic moc pekneho

cernej caj

Fifi
                                          Castecny poznamky, to delam skoro vzdy snad az na jednodenni vylety. Kdybych mela psat z hlavy tak vse zapimenu casto me ty poznanky prekvapily:D treba ze znackarska barva smrdi sem uz zapomela:D

Fifi

Bobri, co si asi myslite o lidech? Se vam vecpou s bydlikama do vaseho uzemi, zaplavovyho a pak nadavaj, kdyz se zase objevite… Ne, chapu, ze bydlet pobliz bobri hraze muze byt romanticky a zaroven o hubu – ale neumim to napsat natvrdo jako Maya, protoze mi to neprijde fer vuci tem zviratum.

Cajda
                                            Jj, jsem si rikala, ze bez poznamek bys to asi nedala, tolika dnu. 🙂

Ech, ja jsem dneska zjistila, ze z 18kg pytle grancli pro Troldu zbejva este par kilo, ale dobry bude poridit novy, stejnou znacku, jen jinsi typ low-fat. Aby to doslo pred dovolenou a mohla jsem mu to promichavat predem, zadny nahly zmeny nesmi mit. Tak snad se Grancle cz pochlapi a neprijde mi zase roztrhlej pytel.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,441. až 1,460. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.