- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
1.11.2021 v 17:04 #129261
cernej caj
Kuskus
teda to zni dost desive, ale dobre, ze to vyhnilo. Nekdy bohuzel to zustane v tele a pacha skody… coz snad nejaka prirodni vec opravdu casem vyhnije, dobre ze jehla ti v tele nezustala 🙂Myslim si, ze na ferinku muze jen jako mazlivej medved, protoze ona je dost dominantni fena a to by s dominantnim psem neslo, nevystala by ho podle me ani doma. Ale charlie je fakt mazlivej tulivej medved. Hodne teda jde kdyz je rozdovadenej tlamou. Nekouse, spis tak jako stipe? ale docela to obcas boli.
tuli se i ke me v noci, z kazde strany chrape jeden. nechapu s tou jeho srsti, navic kdyz byl hodne venku a neni zvyklej na domacnost, ze radsi nelezi na dlazbe ale tuli se v posteli 😀 😀
Maya
jak pises, ja mam dojem, ze on je proste hravej a ze fakt dela ferince casto ocasek, je na nem i videt, ze je rad s ni/ s lidma a nejak neuprednostnuje kdyz sou otevreny dvere nekde byt sam.saaaakra tu knizku bych mozna i koupila, ale na netu cist nebudu, to se znam, na pc se mi proste blbe cte
1.11.2021 v 18:03 #129262Fifi
Zdravicko vespolek,
mamo, tato, v komore je mys. Svina hnusna, se tam dostala asi po trubkach ze sklepa, nacnula si cocku a rejzi. Pasticky nastrazeny a doufam, ze to klapne.
Trolda ted prvne od dubna blil, nechapu duvod. Vypada v pohode, radi s Ruzici, tak snad jen vyjimecna epizodka, ale mam zadek stazenej. 🙁Esusova
Toz at cerna mast zabere, to je mocna carodejka a vytahne z tlapky ten hnusanec.Petrs
Vaskovi i vam preju, at mate co nejvic peknejch dni, drzte se.Cajdo
Charlik zere fusky? Tyjo, na to bacha, at nemusite ficet na veterinu. Pekne se tulankujou, ma abstak a deficit, si musi nahradit postelovy hajani a mazleni za ty leta. 🙂 Takze ofiko gratuluju k dvoupsi domacnosti. 🙂Mirko
Au, migrena, te meli poslat domu hned. Nemas to snadny.1.11.2021 v 18:15 #129263cernej caj
Fifi
taky doufam, ze klapne 😀 😀ja nasla prokousanou nenacatou pohankovou mouku coz pri cene 80kc za 500g je moc mily prekvapko :D:D taky sem nastrazila a doufam, ze klapne 😀
s trolitkem preju, at jen neco blbe sezral!
no musime vsechno hlidat, hlavne ty fusky teda zere velmi rad, tak snad se je panicek nauci hazet do kose na pradlo rovnou a ne vsude valet..
jeste nas oficialne neni…
1.11.2021 v 18:31 #129264Fifi
Cajdo
Potvory sedivy hlodavy smradlavy! Klapani zdar! 🙂
A fusekle, no, pes nauci cloveka uklizet, snad se to bude tykat i panicka. Postras ho cenou za operaci a treba to najednou pujde. 😀
Trolda nemel co kde sezrat, jestli bude v noci blejt, tak to vidim zejtra na veterinu, u nej nejde nic podcenit. 🙁1.11.2021 v 18:34 #129265cernej caj
Fifi
tak ted nekde vylovil kapesnik (asi pod polstarem), no jestli budu muset schovavat kapesnik z postele do skrine, to bude sranda 😀tak snad mu uz bude dobre, chudak:( a taky tvoje nervy, no..
1.11.2021 v 19:03 #129266Petrs01
Nevím zda vás to uklidní, ale několikery páníkovy slipy prošly Spratečkem bez úhony na Spratkově zažívání. Páník není čuně, on se dokázal vloupat do prádelního koše. Ale ideální strava to jistě není.
1.11.2021 v 19:19 #129267Fifi
Petrs
Uklidni, neuklidni, shit happens. Dorota sezrala celou jelenici na cisteni skel v aute a nic. Amyna kradla a zrala houbicky a cucavy hadry od drezu a taky nic.Cajdo
Nebo prejit z latkovych kapesniku na papirovy. 🙂1.11.2021 v 19:37 #129268Petrs01
na papirovy
Ty žere Vašek. A toaleťák (nepoužitý!).
1.11.2021 v 20:00 #129269Fifi
Jo, Ruzice ma uchylku na papirovy taky, ale ty stravi vic v pohode, celuloza. 🙂 Toaletak mi taky nepouzitej krade, kdyz rozmotavam. Netreba rikat, ze pouzitej by byl pro gurmany mnohem chutnejsi. 😀
1.11.2021 v 21:22 #129270Fifi
Jupi, tu uz to klaplo. Nova plastova zubata sklapla, myska nikdy neodola vlasskymu orechu. Uvidime, kolik kamaradek si privedla na party. Tak dobry lov i u vas, Cajdo.
1.11.2021 v 22:03 #129271PetraK
Hm tak jsem třetí do mariáše
.Šla jsem se koupat a tam Mouses s myší, kdyby ji aspoň zabil ale on si tam s ní hrozně hrál a já neměla jak ji pomoct. je to tam teď úplně prázdný, jen vana a bála jsem se odejít, aby neutekla do baráku, to jsem zas teda nechtěla. ale je.mi líto že jsem ji nemohla pomoct.1.11.2021 v 22:05 #129272Maya
co to máte za psy 😀 naštěstí Lokinek nic nežere
cernejcaj
Loki taky je radši nasáčkovanej doma než venku, je nerad sám, to není jak Kim kterej to akorát doma obhlídnul a už chtěl zase ven
tu knížku už jsem si objednala, no píšou nějaký dlouhý dodání, tak uvidíme kdy to dorazí1.11.2021 v 22:06 #129273Maya
PetraK
no u nás když křiknu, tak kočka myš pustí, ale zas v baráku to není ideální strategie1.11.2021 v 22:11 #129274Fifi
Esusko,
jak pomoct? Zkratit ji trapeni nebo vynest ven? S kocourkem v baraku budete mit asi veselo, kdyz se bude chodit chlubit. Nebo vam tam svou korist sam zpetne vychyta a bude dobre.Mayo
Ted si to s Lokisem zakrikla. 😀 Ale tak on vam zere slepice, kdyz na to prijde. 🙂1.11.2021 v 22:15 #129275Maya
Fifi
ano, masíčko to jo, ale že by žral věci, to fakt ne 😀
a ryby, taková kapří hlava, to je prej pochoutka
jako teda už xkrát jsem se pokusila přimět kočku, aby chytila myš, kterou v baráku pustila a vždycky neúspěšně, mám dojem, že kočky si myslí, že když člověku uteče večeře, má si jí chytit sám 😀1.11.2021 v 22:18 #129276Maya
PetraK
neteř mi přinesla ty nalezený kartičky, napsala na odpověď asi 2 věty a u nich doma se nikdo neměl k tomu jí to přeložit
nemohla bych ti po poslat, je to fakt krátký
nebo umí tady ještě někdo německy kdo má víc času než u Brtníků?
Anglina by asi nebyla dobrá když je to pro děti.2.11.2021 v 6:53 #129277cernej caj
Maya
Muzu pozadat kamaradku, kdyz to posles do mailuFifi
Jo papirovy zere ferina:DV kosi na pradlo od feristenatka mam ustrizenej ten pytel na obleky protoze si dirama v tom kosi vytahovala pradlo a zrala ho:D
Vcera se podarilo oddredovat jednu tlapku a jemne cisnout brisko, le porad ma monstr dred v podpazi a to se mu nelibi vubec manipulace. Zkousela sem i jakoby kapnout do ucha ale bude to boj:D
Fifi
Klap klap klap! Privedla si kamosku, ale po prvnim klapnuti asi muz nespravil pruzinku, takze zdrhla. Musim koupit ty bily pasticky ty byly lepsi a mekci, ty hnedy sou blby z tvrdyho plastu a prijdou mi ze se hur natahujoy ale ten muj obchod loni zrusili:( budu muset ty fifi pasticky objednat na netu.2.11.2021 v 9:37 #129278PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak včerejší lov doufám, že se nebude dlouho opakovat. Vůbec nechápu, jak tam tu myš pronesl, když šel ze sklepa neměl nic. A do tý místnosti se odnikud zvenku myš dostat nemohla. no nějak ji tam buď propašoval, nebo se tam propašovala sama.
No a jsem ráda, že si po počátečních orgiích, kdy Tali žrala všechno co viděla, včetně sifonu od umyvadla, už dala voraz a žádám kamsi nahoru, aby to tak už zůstalo, ty nervy co člověk měl furt, byly děsný. Takže doufám s Fifijovou, že čajdomuž začne svoje oděvy uklízet, jinak se pěkně zadlužíte. Páč pokud si to v břiše začne syslit bylo by to blbý. Máte aspoň ponění, zda to vykadí, čajdo?Jinak mám čajdo velkou radost z toho, co píšeš, z těch pokroků, z toho, že nemáš psa, ale tuleně kříženýho s medvědem, z toho, že to aspoň pro nás zvenčí vypadá, že se máte dobře. Protože když si vzpomenu na naše začátky s Tali, tak se mi rosí čelo a to byla hodná, žádnej lidožrout, jen prostě magor. Takže bych byla moc ráda, aby to nebylo o tom, že dobrý skutek bude potrestán.Ale zatím to tak nevypadá, že ne?
Maya
nemohla bych ti po poslat, je to fakt krátký
pošli, zkusíme to, max se někde poptámeno u nás když křiknu, tak kočka myš pustí, ale zas v baráku to není ideální strategie
no právě, to jsem za á nechtěla a za bé, prostě protože chci aby lovil ty myši, tak zase kdybych mu ji sebrala, bylo by to nefér. Já do toho nezasahovala, aby se mi to pak třeba nevymstilo v tom, že se na to příště vykašle. A že příště nějaký bude, to je mi jasný, nejsem blázen.
Fifi
nebo vynest ven?
no vynést ven právě. kdbych měla krabici, aby si tam zalezla, tak by to šlo,to bych i mohla asi zařídit, aby si nemyslel, že mu myš beru, jako toho ptáka. Ale nechci právě aby došel k závěru, že se mu to příště nevyplatí.- Odpověď byla upravena před 3 roky a 4 měsíci uživatelem PetraK.
2.11.2021 v 10:25 #129280Maya
PetraK
pošlu ti to vecer mailem, diky a nespecha to
no ja na kocky rvu kdyz je chytnu s mysi jeste nekde v okne nebo ve dverich, jako chci aby pochopily, ze nechci, aby mi to nosily do baraku, jako chvili to ucinkuje, ale jinak ne
ze by je to odradilo uplne od chytani mysi si myslim nehrozi2.11.2021 v 10:31 #129281cernej caj
Petrak
Psa jako je tali takovyho magora kdyby se tak pes projevil uz venku tak bych asi nechtela. Nevadi mi kdyz neopusti voditko, ale uvidime.Pointa je ze zivot u nas bude lepsi nez v utulku nerikam ze zivit u nas bude dokonalej psi zivot.
Jinak mouses kdyz bude livit tak se ti tam mysi ani nepohrnou.
Jo, klape to celkem dobre zatim, no jeste sme treba nebyli na veterine, ze… takze je otazka zda by sel treba zvednout
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.