Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 4,881. až 4,900. (celkem z 5,632)
  • Autor
    cernej caj

Fifi
      ano, muj muz priposranej z covidu kterej me nenecha pomalu jezdit MHD odmita ockovani protoze si nenecha napichat do tela zadny sracky…

testy nejsou spolehlivy a v nemocnicich se nejvic vystavuje nakaze.

Maya
      charlie si zere svoje chlupy, takovy ty dredky pokud z nej upadnou a zmercime je zaraz a on je bliz, tak to vdechne. se nedivim ze furt chodi a sipa a chrchle a neco bleje.

taky odmita kousat ale vdechuje granule, z ruky nebo rozsypany po zemi stejne pokouse kazdou treti coz je vic, nez z misky. premyslim to resit vetsima granulema, ktery by uz treba kousal. Feri vetsi nebude zrat, pro ni mame mensi ale mozna by proste vetsi kousky podporily to kousani.

uz bezne spinkame na jedny hromade 🙂

EvaC

Cernej caj
        Dobré ráno, Sinďa ze začátku taky hltala – můžete se to časem upravit samo. Jestli žerou s Feri ve stejne místnosti, muže to možná způsobovat i to, ale možná je to jenom tím, co má za sebou..existují taky protihltací misky, které nedovolí psovi tak rychle žrát, ale ceny jsou dost hrozny. Možná při podrobnějším hledání by se daly najít i cenově přijatelné…Zkusila bych na začátku krmení když budeš mít čas krmitchvilku z ruky opravdu po jedné granuli, aby se naučil kousat..

EvaC

https://www.spokojenypes.cz/cactus-slow-food-zpomalovaci-miska-mix-barev-32-cm/?gclid=EAIaIQobChMI-Niek8Ds8wIVBuh3Ch1S3QHgEAQYAiABEgJMkPD_BwE Třeba tady jsem našla a nestojí majlant. Má to vlastně i princip cmuchaciho koberecku, tak se zapojí o nos a mozkové závity…

cernej caj

EvaC
            nas prvni utulkac taky dost hltal a levnejsi reseni je rozsypat granule po podlaze 😀 😀 rovnou ji i umyje 😀

ale myslim, ze ty ferinky mikrogranule mu ani z ruky proste uplne neimponuji na kousani… kousne i tak kazdou mozna druhou… urcite ne vsechny…

EvaC

Cernej caj
              No ony zas ty malý granule nemůžou hltat tak rychle jak ty velký protože by se dudili… Sindě jsem musela vyměnit granule kvůli tomu, ze ty původní jí nesedely a krmim taky malinkejma – parkrat se ze začátku zakuckala a pak pochopila a žere je daleko pomaleji než ty velké.. ale každej pes je v tomhle asi jinej. Každopádně je moc fajn, ze se s Ferinkou hezky sžívají👍🥰

EvaC

Dusili🙈

cernej caj

EvaC
                  neboj mi sme tu zvykli si pismenka vymenovat at pasuji do vet 😀 😀 protoze tady vsechny cvicim tim ze porad pisu z mobilu 😀 😀

jo, dostala sem radu u lapinkoir ze by mohlo stacit namocit a nechat nasaknout + ze maximalne budou kadit chlupaty bobky s tema chlupama:D

EvaC

Cernej caj
                    To by taky mohlo pomoct – vyzkoušíte a uvidíte.. Držím palce

MirkaD

dnes luxusní počasí teda
                      Žeryk spal vedle v křesle,Max u rodičů-bez ničení majetku,bez vyvenčení v baráku,a bez štěkotu-zázrak
                      Betty se k nám rovnou nastěhovala,a spala s náma v posteli uprostřed mezi náma celou noc
                      Dafina spala Martinovi na hlavě
                      no takže se ráno vypustily vyvenčit a pak jsme se vydaly na vycházku
                      hezky k lípě-to se Dafi zase táhla,pak lesem serpentinama dolů,to Dafča spokojeně běhala vepředu,psi rodičů každej na dlouhým vodítku,Žeryk lítal s pětimetrovým klackem,
                      listí barevný,slunko svítilo,Betty ladila s listím..
                      no došli jsme dolů k obrázku andílka a přešli na druhou stranu k druhýmu lesu,kam chodíme málokdy,protože už je tam všecko do kopce,vzaly jsme to podél lesa,pak přes obrovský pole-kde napřed bláto,pak sucho,a furt to podkluzovalo,psi narvaný bláto mezi prstama…,já nadávala,namožený lítka….
                      před náma valilo stádo srnek…,těm bláto asi nevadilo,
                      no pak jsme teda vylezly na cesu kus za lípu,Martin ještě pustil Bettynu
                      a pak od lípy dolů-šli jsme rychlým krokem,velkej kus,
                      náročnej terén-takže psi si daly do těla-já si dala do těla,když jsem jednomu,druhýmu,třetímu,čtvrtýmu:Dumývala nohy,břicho a vydloubávala bláto z noh….do vany a z vany je dával Martin i tak jsem myslela,že mě záda upadnou…
                      Max je na to jak je malej neuvěřitelně tlustej a těžkej-jako ve smyslu,že u tak malýho psa by vás nenapadlo že váží snad tunu….
                      pak vysušit,dát prát pračku,narvat jim pamlsky,jablíčko
                      a můžu odpočívat-juchů!!!!
                      Černejčaj-nejradši bych si tvůj příběh s Čárlínkem vytiskla a dávala číst každýmu,kdo si myslí,že starej pes si jinde nezvykne….
                      kolikrát už sem TOTO SLYŠELA!!!!!!
                      NAPOSLEDY V BLANSKU NA NAROZKÁCH KAMOŠKY-NAŠE SPOLEČNÁ KAMOŠKA,
                      MÁ KDESI PSA NA ZAHRADĚ,KDE JE SÁM,KRMÍ HO SOUSEDKA,A ONA ZA NÍM JEZDÍ JEDNOU TÝDNĚ-CHUDÁK PES,ALE PRYČ HO NEDÁ-JE STAREJ,NIKDE BY SI NEZVYKL,A BYL RODIČŮ KTEŘÍ UMŘELI-FAKT BOŽÍÍÍÍÍÍÍÍ
                      jinak na protihltací misku jsme uvažovaly u Dafinky,protože ta hltá,možná
                      jí ju věnujem k narozkám-je na mikuláša-tak by aspon měla nějakej dárek…
                      -a rozsypávání granulí po zemi-to si dělá Dafi sama-dostane granule v misce,a za chvílu je kolem misky víc granulí než v misce…

Denny
                        cernej caj

Mirkad
                          Vidis jak je dafolinka sikovna ze uetrila za misku:D

Dneska opravdu nadhern3 me fakt stve ze se odtud nikam neda jit pesky…

Fifi

Bryvecir, venku krasne bylo, ja se vykohatala z postele nekdy po treti, cokle meli dvere na zahradu otevreny, tak nestradali. Pri zvyseny teplote jsem to uz nevydrzela a dala si 1 paralen, ano, treti davka zadna prdel, stejne jak druha. Levackou nehnu, boli me kazdej kloub, otekla mi uzlina v podpazi – ale zejtra bude lip. 🙂 Zajimava je takova ta mentalni mlha, tu jsem mela prvne. A jsem rada, ze to zazivam jen po ockovani a neprozivam si to naplno s chorobou.
                            Cajdo
                            ano, muj muz priposranej z covidu kterej me nenecha pomalu jezdit MHD odmita ockovani protoze si nenecha napichat do tela zadny sracky…
                            Achich, i kdyz ho zatim neznam, vzdy umi necim prekvapit. 😀
                            Hltani u Charlika – zkus mu ty grancle macet. Jak ted Troldas musi bejt na granclich, kdyby mel suchy, tak se zadusi, je to hltoun. A krmit separe v jiny mistnosti, jak psala EvaC.

Dennyky
                            Jak je tobe, chrchlo, uz dobry?

cernej caj

Fifi
                              dobre, ze lip a zitra uz to bude dobry 🙂

jo, na lapinkach taky poradili macet, tak jsem macela a fakt to zral dyl, kdyz to nabobtnalo, tak to snad trochu pomuze 🙂 ted spolu byli cca 4h venku a zadny diry v psech se nekonaji 🙂

MirkaD
                              jinak se omlouvam, mluvila sem s muzem o te ceste, no bohuzel charlie neni tim, kteryho slo namacknout kamkoli… charlie potrebuje dost svyho prostoru a bohuzel proste do auta nejsme schopny vzit dalsi 2 lidi a psa. Omlouvam se.

MirkaD

Černejčaj+fakt se omlouvat,není důvod-já to fakt chápu,by jste už museli mít bus:D
                                takže v pohodě
                                jinak teda já odpo četla,chrněla,pouštěla si Vánoční písničky…
                                večer jsem šla na venčící/cvičící vycházku ze všema 4-ze všema pocvičit-kroky otočky,obíhání a ke mě a čekej a ke mě a čekej,pak všecky učesat-krom Dafiny teda-Maxe pořádně vyčesat všema hrabičkama,furminátorem,kartáčema,Norinku čísnout a ještě jsem si s ní chvíli hrála na zahradě-si na starý patnáctiletý kolena vzpoměla,že je vlastně hravá kočenka:D
                                tak jsem vzala psí výstavní vodítko a šli jsme chvilku blbnout
                                mimochodem,čtu tu knížku od Patrika Hartla-okamžiky štěstí
                                a že to na 3 stránce začne úmrtím rodičů 2 mladých lidí,kdy po rodičích zbydeč 17letej syn a čerstvě plnoletá těhotná dcera-no úlet….
                                -jo sesbírala jsem veškerou odvahu a šla se zvážit
                                jako takhle,nejsu debil,a vidím,že se mě zmenšuje dost oblečení
                                ale poté co jsem se dívala u rodičů do zrcadla a čučela jsem jak su široká,a tvl-su táák blbá,že jsem se uklidnovala tím,že JIM TO ZRCADLO ROZŠIŘUJE!
                                ALE KU… NEROZŠIŘUJE-JÁ SE ROZŠIŘUJU SAMA-PROTOŽE HLAVA TA JAKO VĚTŠÍ NENÍ-JKO V TOM ZRACADLE-ALE TĚLO JE V TOM ZRCADLE JAKSI ŠIROKÝ
                                JAKO ONO JE ŠIROKÝ I BEZ ZRCADLA,ŽE,ALE V NĚM JE TO DRASTICKY VIDĚT
                                TAKŽE MÁM 68 A PŮL KILA-COŽ JE MAZEC,NEJVÍC JSEM V ŽIVOTĚ MĚLA 65 KILO
                                MASAKR JAKO,JO A ŠÍLENĚ MĚ PADAJÍ VLASY,BUDU TLUSTÁ PLEŠATÁ A BLBÁ
                                S VLASAMA MĚ PRŮBĚŽNĚ VYPADÁVÁ MOZEK
                                Fifi-jako brr nestraš s příznakama škaredejma po 3 dávce brrr

cernej caj

MirkaD
                                  Min sladkyho vic bilkovin a kbotnich sacharidu:D vzpomen si na me jak sem.si edala zalusek a jedla nugat 14 dni 😀 a dari se mi drzet na 63 no i kdyz dneska asi kilo jablecnyho strudlu, pul kila brownies a kusanec dortu.

Zbytek nesu zitra do prace, takze jak ten strudl uvidim tak ho dozeru 😀 pac… bzl testo stoji asi 70 a vyjde z nwj 1 nohavice a kamoska mi upekla 3!!!nohavice:D

Jinak sem rozdala hrebeny, voditka, hracky, ze… tak jedno voditko prislo ve stredu, co sem vam ukazolava a jeste mi prijde hreben co si chvali lidi od lapinek a jinak cekam na ty zbytky z vasich domacnosti:D

Dostala sem hromadu cteni, zadny drastarny jako ctes ty ale samy cestovaci knizky tak se tesim a k tomu cajiky. Ja vypiju tak 3itry caje denne to je des 😀

Zitra budu taky asi pri pravidelnym patecnim vazeji vazit 68 kg:D budu mit bricho ve tvaru strudlu:D

Ps: bych ti nekdy to jidlo namyslela ale to by se ti asi nechtelo vazit a pocitat par dni at odhalis problem..

Maya

Fifi
                                    no já tu mlhu měla už při druhý, takže při třetí mám očekávat rovnou bezvědomí? 😀
                                    cernejcaj
                                    mě chlupy žral kdysi dávno Aran, ty se mu nesměly dostat na dosah, tak při česání jsem je dávala buď do kýble a nebo do pytle na odpadky

kachna

– Básníci – písnička:
                                      „… jenom my dva s tatínkem, jsme jak Spejbl s Hurvínkem“
                                      Martínek vytřeštil voči
                                      „S hovínkem???“

Maya

dostanete se na stránky alzy? mě to tam nechce pustit s tím, že alza vyžaduje pouze zabezpečené připojení čico

kachna
                                        😀 😀
                                        Martínek nezná Hurvínka? hurvínkový cd u neteře jedou nejvíc

kachna

Martínek nezná Hurvínka?

Myslim, že ho nebere, maximálně ještě tak s Kačenkou „S Hurvínkem u lékaře“

cernej caj

Me teda hurvinek jikdy nebavil ale byl to za mlada hurvinek nebo nic:D

Navic mozek si to pripodobni tomu co zna vic:D

Maya
                                            To sou chuchvakce co z nej upadnou sami, pri cesani to beru do ruky a vyhazuju nebo kdyz obcas ufiknundred ale to samoopadnuty neodchytnu

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 4,881. až 4,900. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.