- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
14.10.2021 v 13:19 #128220
Denny
a kývala si s nima jako malej smrad
tvl Ešusová, ty smradi to dělaj strašně rádi a ještě tak když seděj naproti ve vlaku a když se maminka nedívá ták kóp do někoho, to známe 😀14.10.2021 v 13:20 #128221Denny
A já mám dneska radoooost, huš mám téměř vánoční dájek pro miláčka :-DDDDD
NEMŮŽU SDĚLIT CO, PÁČ NEFÍM, JESTLI NENAČUMUJE14.10.2021 v 13:23 #128222cernej caj
Denny
Tak supeeer zes sehnala a prekvapis pak i nas:D14.10.2021 v 13:36 #128223PetraK
Dennyky
ty smradi to dělaj strašně rádivim, taky ráda kejvám nohama, páč si to můžu dovolit 😀 , ale nekopu při tom do nikoho teda, to zas už sem trošku vyrostla mentálně /TICHO, NEBO DOSTANEŠ DO DRŽKY!!!/
NEMŮŽU SDĚLIT C
Co by to tak sakra mohlo bejt?? 😮14.10.2021 v 17:38 #128228Fifi
Zdravicko vespolek,
Esusova
to je jasný, Pája s Fandou je převálcujou!
Vysledky jsou tady, Pavluska mi psala hned po stope, Fanous je smetak, prvni predmet neoznacil, jinak mohli mit 99. 🙂 Ale tak parada, drzim palce vsem na zejtra.
tak jsem zvědavá na instalaci a na to, jak to bude Mouses zvládat
To jsem taky zvedava, chytrej je na to dost.Dennyky
Uaa, ruka plna kremenacu, uaaaaaa! Tu letos neporoste asi vubec nic, jak je sucho. 🙁
jednou udělám výcuc a nakraslím jí podle toho, co tadyk o sobě plácá,
Ja se tu chlamu, zkusim vycuc z toho, co si pamatuju. Kdyz tak me dopln, kulichu! 😀
Cajda si mysli, ze je tlusta a vrascita, ma velkej zadek a tlusty stehna. Ma dlouhy zada a kratky nohy, na kterych ma divny prsty, takze ji zadny boty nejsou…Esusova
vim, taky ráda kejvám nohama, páč si to můžu dovolit
Se pak nediv, ze je Brtnik nervni, kdyz ridis. 🙂14.10.2021 v 18:21 #128229cernej caj
Fifi no ale to je pravda:D to nejsou zadny pomluvy 😀 jako uznavam ze tlusta nejsu ale mam pres zadek 100cm a kdyz sem se ptala na zatepleny leginy ze i XL mi dle tabulek bude maly a vetsi nemaj, tak mi pani odepsala, ze sem se urcite blbe zmerila 😀 😀 tak ja proste nevim. Su nejaka neforemna (proste mam vsechen spek ve stehnech, no:D)
Zato mi spocitas alespon prvni 4 zebra, to si nevyberes proste. Holt s hruskama se ve svete jablek nejak nepocita 😀
Tak skoda, ze se nezadarilo ale jestli teda maji jeste dalsi nejaky moznosti na dobry umisteni, tak snad to klapne.
my se i proti tomu ze nikdo nesouhlasite s podivanim na psa na nej v sobotu pojedeme podivat. Jeli sme se podivat uz 2x… poprve si ho nekdo vzal jinej nez se muz rozhoupal a podruhe to pani rovnou rozmluvil. treba proste jen ten pes potrebuje at se na neho jedeme podivat, aby se o neho strhla rvacka 😀
14.10.2021 v 18:32 #128230Fifi
Cajdo
to nejsou zadny pomluvy
Vsak ja te nepomlouvam, to ty sebe! 😀Tak skoda, ze se nezadarilo
Ono se zadarilo velmi pekne, jen to mohlo bejt uplne nejvic nejlepsi. 🙂my se i proti tomu ze nikdo nesouhlasite s podivanim na psa na nej v sobotu pojedeme podivat. J
Tady snad nikdo nepsal, ze by nesouhlasil, abyste se na nej jeli mrknout. Ja ti napsala jen prakticky uvahy. No, toz uvidite, jak si sednete a tak. Kdyz by mel bejt trvale v tech kotcich, kde ho jednou za dva tejdny nekdo vytahne ven, to by mu treba bylo lip u vas. Ale, ma to proste svy ale…14.10.2021 v 18:40 #128231cernej caj
Fifi
ahaa, to je tak, ze proste mohli mit lepsi vysledek ale tim ze i tak maji nejvic bodu tak je to dostatek bodu na nejaky dobry umisteni? ja nevim tohle jak funguje.. jestli treba vse pod 95 ma smulu nebo jak…jasne ze to ma svy ale. kdyz sme meli vokouna, tak ferinka byla stenatko. ted je z ni sekernice a spokojenej jedinacek.
Problem taky je, jak poznas psa, kterej ma sanci a kterej nema… vpodstate nic, co neni mlady nema, ale vlastne to taky neni pravda.
treba jak sme se byli podivat na fida v jihlave, tak sme si rekli, ze pokud si ho do 3 tydnu nikdo nevezme, tak si pro nej prijedeme. a nekdo si ho vzal. takze se to proste vyresilo za nas.
14.10.2021 v 19:13 #128232Fifi
Cajdo
Ve stope, poslusnosti i obrane je maximum 100 bodu a 70 bodu minimum pro splneni limitu, kdyz ses pod 70, nesplnis zkousku. A mistrovstvi sveta je nadupany, tam kazdej bod zamrzi.
jasne ze to ma svy ale. kdyz sme meli vokouna, tak ferinka byla stenatko. ted je z ni sekernice a spokojenej jedinacek.
No, ja bych se ridila hlavne podle Ferinky. Psovi dat sanci muzes, ale kdyz by si nesedli, bylo by treba mit poreseny, jak je oddelovat atd. Ja tu mela na doziti Foxe, byl separe od ostatnich. Kdyz jsem se kdysi ujala rotvika bez PP, taky byl separe.
Ty uvazujes o psovi, ze mu chces pomoct, coz je bezvadny. Holt si to musi nejak sednout s Feri, vasim rezimem, jeho narokama. Nebo to treba neni pes pro vas na ted, ceka na vas nejakej dalsi ve vetsi nouzi v budoucnu. 🙂15.10.2021 v 5:25 #128233cernej caj
Fifi
Vsak to taky nechci nijak lamat pres koleno. Podivat se, aspon neco privezeme pejskum, udelame si s muzem vylet kdyz vyjimecne ma volno, vyvencime hafana, treba ho trochu lip vyfotim i kdyz jen kompaktem…Jasne ze z fotky a popisu proste nic nepoznas ale aspon odhadnes jestli by to vubec melo sanci a zvazis treba to podivani.
15.10.2021 v 6:21 #128234Denny
Haskej pátečék,
vrrrr řekne mi někdo, kdy budu mít laskavě konečně aspoň jednu noc bez snů?!
To není přece Uďo noumáuní, aby se mi každou noc zdály cca 3 sny nezávisle na sobě, každej úplně o něčem jíném a já ráno přemýšlela, jestli se to opravdu
stalo, nebo to byl zas jen výplod nějaké mojí fantazie…
(nechci psát mozku, že, Ešusová, páč ten byste u mě hledali marně 🙂 ale tak aspoň výhod, nemusím se bát encefalitídy)To nám toho včera paní Zemanová řekla, ke zdravotnímu stavu svého chotě.
Neuvěřitelné, si připadám jak v komunistické Číně15.10.2021 v 6:25 #128235Denny
Fifi
Ja se tu chlamu, zkusim vycuc z toho, co si pamatuju.
ano ano, myslím že pan maliar Janovský by z toho měl radost 😀
A myslím, že má krátký ruce? Co čajdo, jak je to? Ruce máš normální?15.10.2021 v 7:33 #128236cernej caj
Denny
Ano normalni:DTo sou asi erupce ci vo ja taky 3 nezavisly blby sny, musim pohledat ty kozlikovy kapku
15.10.2021 v 7:52 #128237PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
To nám toho včera paní Zemanová řekla, ke zdravotnímu stavu svého chotě.
Neuvěřitelné, si připadám jak v komunistické ČíněTOHLE MI ANI NEPŘIPOMÍNEJTE, VČERA V AUTĚ SE MI UDĚLALO ÚPLNĚ ŠPATNĚ A PAK SE MI PŘITÍŽILO, KDYŽ JSEM POSLOUCHALA NA RADIOŽURNÁLU JAK TO VIDÍ JEDEN KOMENTÁTOR- ŽÁDNEJ BULVÁR, SERIOZNÍ NOVINÁŘ, A KDYŽ MI POTVRDIL TO, CO VNÍMAJ OBYČEJNÝ LIDI A MŮŽOU SI ŘÍKAT, ŽE JSOU TŘEBA ALE PARANOIDNÍ, ŽE PROSTĚ TA SMEČKA NA HRADĚ SI TO JEDE SVOU VLASTNÍ CESTOU A O VŮLI PREZIDENTA… PARDON, NE, PREZIDENTA MY NEMÁME, O VŮLI TOHO ČLOVĚKA, CO SI NA PREZIDENTA HRAJE, UŽ TO V SOUČASNOSTI VŮBEC NENÍ, TAK MI FAKT NEBYLO DOBŘE. A BEZ PATOSU SE O TU NAŠI MALOU ZEMIČKU BOJIM. Proč mi není kuwa dvacet, abych tyhle věci necejtila do morku kostí?
No nic, nic, fčéra nám přivezli pěkně obklad, pan přepravce byl veleinteligentní a sám od sebe nám to složil /(jsme byli v práci/ pěkně co nejblíž dveří do Domečku, pak přišel pan zednik, pak přišel pan életrikář, dneska přijde pan topič- to zas bé mít smečka o zábavu postaráno. Bylo to takový rychlý. A tak na obklad nezbyl čas, až v noci. To jsem ani netušila, kolik unesu 😮 . Nechtěla jsem, aby to nosil Brtnik sám, tak jsme nosili spolu,týýý vole to bylo těžkýýý! 😀
Dennyky
vrrrr řekne mi někdo, kdy budu mít laskavě konečně aspoň jednu noc bez snů?!kozlik na spaní by nepomohl?
Fifi
Pavluska mi psala hned po stope, Fanous je smetak, prvni predmet neoznacil, jinak mohli mit 99.
ale tak jsou zatím druzí, ne? On to Fanoušek dorovná, to on ji trošku natahuje, aby to neměla tak nudný, víš? 😀Se pak nediv, ze je Brtnik nervni, kdyz ridis.
😀 😀 ty volééé nejsem starej Brůna! 😀Cajda si mysli, ze je tlusta a vrascita, ma velkej zadek a tlusty stehna. Ma dlouhy zada a kratky nohy, na kterych ma divny prsty, takze ji zadny boty nejsou…
😀 😀 a řeknul už Ti někdy někdo, že jsi kretén? že ešče ne? 😀
15.10.2021 v 9:11 #128241cernej caj
Petrak
To je des jak si pracovita, me by ten vas rezim uz davno oddelal. Bude na zimu domecek pripraven:)15.10.2021 v 9:12 #128242PetraK
ááá já bysem chtěla dědečka Chloupka, to by se mi líbilo moc.
https://www.pesweb.cz/cz/psi-k-adopci?objid=68423
a Májenka,která mě oslovila tuhle, je tam ešče furt.
15.10.2021 v 11:06 #128243cernej caj
Tak telefonicky objednanej kockolit v obchode u prace, aby mi nachystali neco ze kolem jen proletim, at se nejedeme podivat s prazdnou, a vybrali mi neco ekonomickyho, tancovat a chystat se na to malo, co zbyde z vandru. Jo a vlastne zrusit lupeni…
15.10.2021 v 11:13 #128244PetraK
černej čaj
chystat se na to malo, co zbyde z vandru.tak si to o to víc užij- jaký má být vůbec počasí? Ani nevím, teď je tady tak krásně, že bych se vším flákla a zmizela do kšá.
15.10.2021 v 12:02 #128245cernej caj
Petrak
Asi nesedis v brne kde je sedo a vetrno:DNo trochu se toho samotnyho spani bojim. Jako trochu hodne:D ale tak uvidime… treba je druhej pes proto abych nemusela trpet sama v lese 😀 a byla usetrena:D
Ma byt asi 10 stupencu a polojasno
15.10.2021 v 12:09 #128246Denny
Jako jste normální?
Tady píšu příspěvek a on je f—uč?! -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.