Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 4,361. až 4,380. (celkem z 5,632)
  • Autor
    PetraK

Dennyky

-……… ehm a……… jako……………seš si jistá, žes ho psala?????

😀 😀 😀 😀 😀 😀

Denny

Jsem si jistá že jsem psala, že jsem koupila červený zalí a k vobědu bude kachna. A asik s nádivkou a Željko udělá chlupatý knedlik. Mňam.

A taky jsem psala, že u nás má bejt krásně.

A že v kupování kočkolitu už jsem znalec, páč teď jsem koupila, nějakej debilní, kterej byl fakt k h…u

Denny
          cernej caj

Denyky
            Nekdy se to stane ja si ho snazim ukladat a halvem kdyz ses dlouho v rozepsanym nebo se trefis do casu kdy vyprsi prihlaseni.

Kockolit je dobrej zelenej zverlit, ale ja ho kupovapa hned a teda vlastne ty naprd neznam…

Mnaaaam bych jedla hned zeli snkachnou i chlupatejma knedlikama. Si budu muset doma.nekdy vyzkouset udelat knedlik, sem to nikdy jeste nevytvarela

PetraK

Dennyky
              chudinky
              já vím, neměla jsem odvahu to otvírat.

Jsem si jistá že jsem psala,
              tohle beru s rezervou 😀

Zbytek závidím a doufám, že u nás taky bude nějak pěkně. Moc se na víkend těším.

Denny

PetraK
                já si někdy vyčítám, že jdou jednou za cca 14 dní bez Koněva na pivko a ona je doma sama (třeba v zimě jí sebou nechci tahat páč tam škodí :-))
                A nebo, že jsem zkrátila procházku, když mi není dobře a když vidím tohle, tak si říkám, nevyčítej si, tomu psovi dáváš vše co můžeš a asi je to tak.

PetraK

Dennyky

si někdy vyčítám, že jdou jednou za cca 14 dní bez Koněva na pivko a ona je doma sama (třeba v zimě jí sebou nechci tahat páč tam škodí :-))

😀 😀 ty seš jouda! Jen ať se naopak učí být doma sama, ne?

I krátká procházka se dá udělat intenzivní 🙂

Petrs01

dostihový chrty

Kanárský podenco. Místní plemeno.

Denny

A podengo není chrt?
                      Nebo podengo nezávodí?

Petrs01

Není chrt a nezávodí, je to lovecký pes.
                        Edit – teda koukám, že někde se jako Kanárský chrt píše, ale dle FCI patří mezi primitivní, ne mezi chrty.

• Odpověď byla upravena před 2 roky a 1 měsícem uživatelem Petrs01.
                        Denny

Jasně proto je sem vozej ze španělska a portugalska.

• Odpověď byla upravena před 2 roky a 1 měsícem uživatelem Denny.
                          PetraK

Dennyky -ale já myslím, že fakt nezávodí, podengo je využíván podle mě na lov a pokud se sem vozí, to přesně nevím, tak proto, že když doslouží, tak jde taky bohužel do sběru, ale jinak jsou opravdu mylsím na lov.

Denny

Tak se podívejte na chrty v nouzi, co tam píšou a vobčas tam mají i tyto.

https://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/evropa/kruta-tradice-lovecti-psi-ve-spanelsku-jsou-pouhy-nastroj_352823.html

Denny

Nakonec je to jedno, jestli na závody, nebo na lov, prostě jsou to chudáci…xx článků na netu.

PetraK

jé hele

https://www.cz-skladem.cz/retro-hracky/

Dennyky
                                  Nakonec je to jedno
                                  jo to je fakt,

Denny

PetraK bude Jezisek? Hele jsem vcera vyfotila

Attachments:
                                    PetraK

Dennyky

vyfotila

ježiš to je ale krása!!!! tý vado. a hele dostala bys tam drobet pastelově modrýbarvy?

PetraK
                                        Denny

PetraK dostanu tam jakoukolov barvu 😊

PetraK

voka voka modrou pastelovouuu, prosííím

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 4,361. až 4,380. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.