Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 4,321. až 4,340. (celkem z 5,632)
  • Autor
    cernej caj

Petrak
      Tak zimni bunda ani ne, ale rano jak fuci tak mi nestaci jen mikca… by chtelo i vettovku uz…

Maya

me nevadi zima, vadi mi to co je ted furt, chcijavec a vichr severak do toho, kdyby byl mraz a slunicko, tak jsem hepy

Denny

Bré skoropoledne upršané,
          včera bylo hezký 🙂
          A našla jsem pár kluků voranžových a jednoho mini hřibajze

Attachments:
          PetraK

Maya
            na protiklisteci bych to klidne dala

dík, provedu. Jen si teda myslím, že ho to omezí při lovu??

Jo taky mi neva sníh a mráz, ale tohle, navíc asi tělo není připravený ešče, nebo nevim, sem stará už, ale fčera mi mě bylo při venčení i líto 😀

s těma žárovkama – pravda, člověk by musel být opatrnej, ale… hezký to je, ne?
            A ty máš zásoby!! 😀

černej čaj
            tvl mikina!! Tak tu jsem opustila už dávno, nosím do práce křiváčka a na venčení triko, triko, mikina, softshelka

PetraK

Dennyky

žjoooooooooooooooooooooooooooooooooo!! krása!

cernej caj

Denny
                Rozdavas nebo jis?

Petrak
                😀 no ted bych brala neco jako zatepleny sustaky:D kdyz se na bivaku clovek zastavi:D

Maya

Denny
                  krasnou houbicky, mega zavidim, u nas furt nic
                  PetraK
                  tak s tim lovem nevim, ja kockam zadny obojky nedavam
                  zasoby zarovek mam a nedam 😀
                  to jedine nejaky praskly bych na to pouzila, ale jako hezky to je, ale zda se mi to fakt neprakticky
                  ale nedavno jsem videla v nejakym videu neco podobnyho s balonkem s tim, ze ten zaklad udelas 3d perem, kdyz se udela silna vrstva, tak by to asi drzelo stejne jako ta zarovka

PetraK

černej čaj
                    😀 no ted bych brala neco jako zatepleny sustaky:D kdyz se na bivaku clovek zastavi:D

no já možná nějaký mám nahoře na půdě kdesi, ale ……….asi by ti byly krátký?

Maya
                    myslíš,že i po tom, co by se to na tu žárovku nalepilo, že by to bylo tak křehký? co je 3dpéro? jo aha, asi něco jako malá tiskárna? (dodnes jsem nepochopila jak je možný z tiskárny vyrobit něco hmatatelnějšího než je obrázek na papíře 😮 )

PetraK
                      cernej caj

PetraK
                        Ja su ape o hlavu vetsi a tak 10 kilo tezsi nez ty, to myslim by uplne neklaplo ale nohy mam prece abnormalne kratky:D

PetraK

ty máš krátký nohy??? tvl kde je máš krátký? Na tý tyči rozhodně krátý nejsou. víš jak vypadaj krátký nohy? že jako já projdeš se zdviženejma rukam pod postelí a i jozefpčik je vyšší než Ty. To není Tvůj případ.

Maya

PetraK
                            to s tema knihama funguje, ale berou si pulku, takze za ni dostanes jen par korun, ale asi lepsi nez ji vyhodit
                            s tou zarovkou nevim, ale asi bych se bala, proste blbej pocit z toho
                            3d pero je super, s tim udelas jednodusse cokoliv

nocni mura tohleto https://www.novinky.cz/krimi/clanek/hasici-bagr-a-kamera-pes-byl-v-jizerskych-horach-devet-hodin-zaklineny-pod-skalou-40374854#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=9JANPXfGBJi-202110141106&dop_id=13893236&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

• Odpověď byla upravena před 2 roky a 1 měsícem uživatelem Maya.
                            Maya

PetraK
                              na trubce najdes spoustu videi na napady s 3d perem
                              akorat je to plast no

Maya

zjistila jsem ze na voyo se prodavaj i kupony, tak asi budu mit darek pro mamu k vanocum
                                nejdriv teda musim zkusit tu apku tam nainstalovat, jestli se mi to vubec podari

cernej caj

Petrak
                                  Ja mamdesne dlouhy zada jako o 20cm vyssi chlapi tak nemuzu mit zaroven i dlouhy nohy:D

Sem vam psala jak sem byla na rehabce a pani je vysoka jak ja a chtela mi ukazat jak sedet s tim polstrem a rika ze sme stejne vysoky ze mi nebude sundavat zidli.. a ja ze mam kratky nohy… a ona ze nee ze to se mi jen zda at si sednu a sotva sem spickama ze zidle dosahla na zem a ona “vy je mate fakt desne kratky” 😀

Denny

Koukám, že čajda zas perlí, no vona to má všechno úplně jinak, než normální lidi, jednou udělám výcuc a nakraslím jí podle toho, co tadyk o sobě plácá, doufám, že se pozná :-DDD

A když už jsme u tý zimy, tak fčera bylo krásně ale foukal vítr, tak si Denyky vo jako vobjednala kulicha na Fleru 🙂

Krásnej krásnej už se těším až ho budu nosititi 🙂

čajdo houby jsou v mrazáku, jsou připravené pro kámoše

Attachments:
                                    Denny

“vy je mate fakt desne kratky”
                                      je blbá

cernej caj

Denny
                                        Ten je super:)

Ja si dneska objednala.cepici a dvoje bezprstaky, zima se blizi:D

Budeme mit haloweenskou party 27.10 tak me napadlo jit za jozona z bazin zw si koupim maskovaci sit a prehodim ji pres sebe:D ale 400 a ted si nejsu jista jestli na to nejsu moc lakoma ale zas za ty prdel… 😀

Denny

čajdo
                                          jit za jozona z bazin
                                          no voni tě stejně hned poznaj, páč máš krátký nohy 😀

Super nápad, se 14 dní nemej, porejpej se na zahradě a půlku masky máš hned 🙂

ten je super
                                          no akorát mě bude trochen víc vyčuhovat ten čuchometr 🙂

• Odpověď byla upravena před 2 roky a 1 měsícem uživatelem Denny.
                                          PetraK

maya

no fuj, to bych se asi zcvokla, zůstat mi pes takhle šprajcnutej, fuuuj.

ty jo 3d pero je věcička!! 🙂

ty seš šílenec s těma apkama 🙂

černej čaj
                                            a sotva sem spickama ze zidle dosahla na zem a ona

😀 😀 a kývala si s nima jako malej smrad? 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 4,321. až 4,340. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.