Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 4,281. až 4,300. (celkem z 5,632)
  • Autor
    MirkaD

tak já včera měla pyžamový den-že se doléím
      nedělala jsem nic-protože v pyžamu se nic dělat nedá,že:D
      teda byla jsem chvílu ze psama odpo-potkala jsem kamošu,co už nemá Gobička,tak s náma šla ke křížku a zpět,
      bylo vidět,že moc ráda vidí pejsky,
      ale o Gobim se vůbec nebavila
      a je to prostě divný,někoho s kým jsem chodila ven ze psy,ze psem potkat bez psa…
      taky je mi líto,že nwmám s kým chodit na vycházky ze psama,protože vycházky s někým ze psama jsou zase jiný,než chodit samotná
      a jak už jsem tu xkrát psala-tak jsem z BK byla zvyklá hromadu let,vlastně celej život mít kamarádky na vycházky ze psama,prostě několikrát týdně jsem chodila s někým ven co měl psy/psa-a mohlo se kynologicky žvatlat-což mi doted chybí…
      dnes mám pyžamový dopo…
      Martin byl ráno ze psama,já vydrhla koupelku,wc
      umyla nádobí
      vyprala,utřu prach…
      Dafi zase ráno blinkala…mě už švihne..
      Žerykovi je líp
      taky mají radost,že jsem po půl roce povlíkla zimní hunatý povlečeí-flísový
      vyprala jsem si výcvikovou sukni,
      tak z létem nepočítám
      včera jsem putovala od knížka Karla Gotta,k počítači,písničkám a rozhovorům
      třeba rozhovor s Nelou Moravcovou-kterou surově mučil,znásilnil a skoro zabil soused,pak se pokusila o sebevraždu ze 4 patra a skončila na vozíku byl hodně výživnej….
      k těm psům
      – já mám malý psi-rodiče malý psi-křížence
      Můj Kim se dožil skro 15 let-utrácela jsem ho kvůli nádoru,epilepsii,
      kvůli tomu že v noci knučel bolestma,od 10 let artroza,
      ale ještě ve 14 letech kousal na obraně,
      těsně před utracením si hodinu hrál s fenou labradorky před veterinou-
      a nebyl to pes-nemůže jíst/pít/chodit-utratit-ne v těch 15 letech dával vycházky cvičení pro důchdce a tak….
      jen jsem mu ve 14 letech operovala nádor,
      ten se mu skoro v 15 vrátil-k tomu nachluchlej,poloslepej,
      epilepsie,artroza,měla sedělat kastrace,operce další-a já řekla že už ne
      a nebyl to pes -kterej by chodit nemohl
      takže možná kdybych ……byl by tu ještě dýl
      možná jsem ho utratila i v těch 15 letech brzo?!-ted když to po sobě čtu….
      Killy-umřela v necelých 9 letech na srdce
      Dux-utratil ho tatka v 10letech,byl nemocnej
      ale krom amputace nohy v sedmi letech,+nějakýho několika týdenního léčení žaludku-sežral nastříkanou trávu u pole…
      tak byl zdravej-zvládal vycházky,cvičáky…
      Gero-14 let-rakovina lymfatických uzlin-tam jsem ho utratila až skro nechodil-podle tatky pozdě….
      jinak aky skro do 14 zvládal vycházky,menší výlety a tak,
      a rehabilitační cviky pro důchodce…
      Žeryk bude mít deset….
      Betty od rodičů-12/13 let?
      a je akční zvládá vycházky,cvičení a tak…
      takže když to bude menší pes,nebo malej tak oni jsou do těch 13 let akční-pokud nejsou nemocní…..
      to je jasný
      ale když si vezmu malýho 9 letýho psa-tak než omarodí tak ještě může mít x let vycházek+menších pidi výletů….

cernej caj

Maya
        Tyjo uz ma 9, jo? Proste ty roky nekam mizi stejne jako loki byde mit 6…

Rikam muzi no vypada jak loki, jak sme byly u maye… jo to ja vubec nevim 😀

Maya

Druha veverka, tahle je zespoda bila a mensi a nosi ocas dole

Maya

cernejcaj
            jj, leti to, nejvic to clovek vidi na detech a na psech, dospelymu to tak nepriipada, Lokimu bylo 5 v dubnu, takze 5 a pul, leti to strasne
            jo to uz je taky nejakej patek co jste tu byli, to byl Lokimu asi rok nebo dva? to byl furt mentalne maly stenatko, hrabac a nicitel 😀

Maya

existujou nejaky apky na google store, kde by byly zdarma nejaky filmy v cestine? ne normal tv programy nebo trupka, to uz mam

MirkaD

co se hodí k zelené bundě za barvu čepice?
                mám všecko do červena a do modra

PetraK

maya

ty vado, ale vždyť primárně řešili nějakej problém u zadnice nebo se pletu?

holt zmrseny plemeno
                  já jsem si nikdy nepořídila svoje od dětství vysněný plemeno – vlkodava, protože jsem nechtěla, aby můj Irčák Finn odešel takhle brzo a dneska prostě se s tím u hodně plemen zahejbalo, to zase ano.

cernej caj

Mirkad
                    Tmave cervena muze byt hezka, seda cerna, bila neutralni… evim ja to nepoznam

Maya
                    Jo segre se ty decka narodili pred chvili a sou uz ve skole nebo aspon to starsi…

PetraK

Maya
                      tak ale svět teda umí bejt nespravedlivej, někdo nemá ani jednu!! a někdo má dvě!! a ešče na vokně. 😥

Druha veverka, tahle je zespoda bila a mensi a nosi ocas dole

Mirka
                      s barvou teda neporadim, já to mám šécko černý max něco červenýho.

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 5 měsíci uživatelem PetraK.
                      cernej caj

Maya
                        Jo a veverks je fakt super!

Maya

PetraK
                          veverky uz se otrkaly a muzu si je klidne fotit, jeste vloni jak se nekdo mihnul za oknem, tak zdrhaly
                          tak nemas taky nekde v paatre okno? das tam truhlik s piskem a muzes krmit, akorat jestli mate hladkou fasadu, tak tam neco dat po cem vysplha? nam splha asi jen po fasade, nic k tomu oknu neni
                          akorat blby, ze veverci krmeni je drahy a zerou to i ptaci, chtelo by to to zaviraci veverci krmitko, ale to bohuzel nemam kde mit aby bylo v dosahu kocek a pridelavat to na barak se mi nechce
                          MirkaD
                          k zeleny moc nemusim modrou, jinak cokoliv

Maya

PetraK
                            jo, mel tu zadkovou kylu na jare, ted se mu tam udelala zas boule, mysleli, ze se mu to vratilo, ale prej to byla nejaka vodnata bouole, zadna kyla, to mu nejak vytahli a jak mu udelali testy, tak ledviny, byl nejakou chvili doma, dostal nejaky leky, specialni granule a tak, ale minulej tejden prestal zrat i pit, tak si ho tam nechali na kapacky, ale nepomohlo to, ledviny prej kaput

cernej caj

MirkaD
                              Jinak s tim kdy se clovek rozhodne tak si dycky muze vycitat brz, pozde… proste to prijmout…

Nechce s tebou od gobiho chodit i bez gobiho? Socializovat aspon sebe a tebe?

Petrs01

nam splha asi jen po fasade

to si vždycky vzpomennu jak jsem takhle doma čučela z okna a najednou mi spadla brada a říkám „veverka“. Peťan že kde… „naproti v šestým patře“. Běžela po hraně paneláku, tuším že jsem ji viděla sbíhat dolů, takže nevíme jestli byla na střeše nebo někomu na balkóně.

Maya

Petrs01
                                  ono je to i trochu videt na ty fotce jaky ma na prednich packach drapy, asi se s nima chytne vsude
                                  ale jako taky bych to necekala, nam kdyz se tam objevila prvne v patre za oknem, tak jsme taky koukali jak blazen 😀

cernej caj

Ja davala.taky fotlu 2 roky zpet jak vybehla po fasade do 6 patra na balkon a zpet a na fotkach smerem.dolu je videt ze ma.orech:D

Maya

cernejcaj
                                      no jo, to si pamatuju vlastne tu fotku

cernej caj

To sem vam.psala.jak.dy kdysi ve firme skocila veverkanoknem do kanclu pokousala techjologa a on musel kvuli vztekline k dr a smali se ze je to 2. Pripad v cr s kousnutim veverkou

MirkaD

4ernejčaj-no já ten dlouhej příspěvek psala,jako…..pak jsem zjistila,že už nevím co jsem tím chtěla říct-bože vem si to dětsko,dyt je to tááák blbý-to říkavala mamka…
                                          no jen jsem tím chtěla říct,že jako ty menší plemena/x-kříženci se dožívají delšího věku ve větší čipernosti….
                                          tož tak nějak
                                          jinak já bych na to neměla citově,a obdivuju lidi co to tak mají
                                          ale to já obduvuju lidi co zvládnou předvýchovu psů a v roce pááá na výcvik pro slepce,nebo k vozíčkářům…
                                          přitom toto mě láká-na rok si zkusit jiný a hlavně větší plemeno,když furt toužím po něčem co je větší a je to prostě PES-víte jak to myslím-ti mí psi často ani vidět nejsou:D
                                          jinak v hlavě toho mám mín než vrána,trochu jako opice….
                                          proto jsem z Martinem jela do města,nekoupila jsem ani čepicu-to jsem zapoměla
                                          nešla jsem ani do knihovny-šla jsem k Aničce na čaj do knihy-kde jsem si místo jéžiška pro NĚKOHO koupila něco pro sebe…
                                          doprdele takhle se jéžišek nekupuje-takhle nééé..
                                          no dobře koupila jsem si zápisník s malým princem-obrázky a úryvky….
                                          chjo..
                                          jo proč píšu o těch opicích a vranách-protože jsem si to vyzkoušela
                                          jsme šli na výstavu kreseb lidoopů,kde kromě krseb od opic,
                                          a vycpaných opic,ptáků,krysy-s popiskem-jak používají nástroje,a k čemu,s fotkama krásnejma
                                          bylo několik hlavolamů-vyber si pamlsek,sestav kostičky+na tabletu obrazy malířů a rčísla a obtížnosti
                                          pamlsek jako bomparu se mi podařilo vytřást bez násilí jednou z jednoho hlavolamu,
                                          s dalších už bez násilí nic-ale pohled jak tam šprtám do kamínků klacíčkem,když pamlsek byl o kus dál v něčem jiným byl taky dobrej:D
                                          a na tabletu byly obrazy malířů dvou a vyrbrat čí co je,pak jejich výřezy a tak
                                          +s číslama
                                          no vránám,opicím a tak to jde na rozdíl ode mě bez velkých problémů…mě některý věci nešly vůbec-a s obrazama mě to moc bavilo
                                          a Martin se ani nazůčastnil a furt mě popoháněl pryč…–:-()
                                          tož tak no….

MirkaD

ježíš takovej strašnej překlep-brrr se stydím-promin Čajíku su debil!!!!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 4,281. až 4,300. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.