- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 5 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
13.10.2021 v 16:54 #128163
Fifi
Brypodvecir vespolek,
zziminka akasi. Juu, veverky, ty tu nemame.Cajdo
Pes na fotce vypada sympaticky, ale to asi vsechny lapiny. 🙂 Ja bych se, po pravde, zamyslela hlavne nad tim, jestli by z partaka mela radost Ferinka. Ktera toho uz moc neutape, a kdyby byl pes preci jen akcnejsi nez ona, tak brat jeho ve vsedni den ven a o vikendu na vylety a ji ne – asi by smutne koukala. Navic otazka, jak by snasel bydleni v baraku, zdalipak to neni nicitel. Plus venkovni zahradni pobyt pres den, zdalipak nezdrha, nejeci, nevyje – to jsou takovy ty zasadni otazniky, ktery by mi vrtaly hlavou. No uvidis, jestli jsem to pochopila spravne, tak se na nej aspon zajedete mrknout.Mirko
Tos mela peknej volnej den. 🙂 Hlavolamy – tam bych na tom byla asi jak Ruzice, sla bych do toho taky silou. 😀13.10.2021 v 18:02 #128164cernej caj
MirkaD
Zadnej prekelp.sem.nevidela:DAdobre ze sis udelala radost:)
Fifi
Tak bez podivani nemuzem rict nic a po podivaji treba neco jo. Treba se ani podivat nepojedeme a bude13.10.2021 v 18:44 #128165MirkaD
Černejčaj-no ještě chcem na výstavu hraček
radost si já zas udělat umím,to za jooo
Martin-hm zápisník-a k čemu ti jako bude?
a já-ti nějak nevím….
jako takhle v zájmu sebe vzdělávání jsem si pouštěla videala s PAVEL MORIC
video o čase naprostá bomba+další jeho věci
no a on říkal-a už víckrát jsem to slyšela,že by si člověk měl denně psát 3 pozitivní věci co se mu povedly
a že je to písemně lepší než si to říct
tak já-no koupím si sešit…
no tak toto je ztakovej pěknej zápisník s citátkama,obrázkama,takže -na deníček typu-dnes jsem si užila hezkou vycházku s psiskama,zasmála se u Aničky v knize
a s Martinem byla na výstavě-tak na tohoto je mi ho škoda…
citáty si píšu do jinejch sešitů-tak nevím no….?:-()
to sou starosti,že,nic du si vostříhat ofinu….13.10.2021 v 19:02 #128166cernej caj
MirkaD
Proc je skoda si do.krasnyho denicku psat, zw jsi byla.na vystave s martinem a zasmala sw u anicky? Nepatri zrovna tyhle maly radosti, kteryma kdyz prolistujes tak si vybavis ten vtip nebo tu vystavu prave do krasnyho denicku, kterej te bude pobizet tam psat krasny veci? Hezky? Prijemny? Na to presne takovej denicek je!13.10.2021 v 19:09 #128167MirkaD
no tak jsem zas šmikala celá…
no odbornou práci mají dělat odborníci…
jinak u nás dnes fučák,odpo jsem šla chvílu ze 3 psama-a cvičila jsem z Bettynkou-poslušnost a taneční
jinak já su zoufalec ve větru-v kapuici blb slyším a musím se otáčet celá,hodně čepic mi vyskakuje z hlavy,u čelenky musím mít culík….
bych ptřebovala čepicu s klapkama na uši…
je něco takovýho?
Fifi-jo hlavolamy…jako ty vrány a opice jsou fakt chytrý,když ty věci co byly tam zvládnou…
-ehm Martin ukázal na volavku-a říká-to jsem chtěl koupit na hrobečeky psům-takže ještě že vzal vránu-volavka by tam jako vůbec neměla logiku
dnes měl je podepsa smlouvu pracovní,ale o týden se to odložilo,bo včera,když měl jet k mudr tam závodním,tak u Rousinova nehoda a stál 2 hodiny v koloně aut,tak to otočil a jel zpět
a v té práci mu dnes říkaly,že se tam nemohli dostat ani busy,nic…
tak snad se to za týden povede
taky Maye závidím veverku,taky jednu chcu…
Mayo-a co kočky na ni vlastně?13.10.2021 v 19:10 #128168MirkaD
Černejčaj-no jo…asi máš pravdu:)
13.10.2021 v 19:46 #128169Fifi
Mirko
Martin-hm zápisník-a k čemu ti jako bude?
Co je mu do toho? Snad mu ta prace klapne…Drzte palce ceskym rotvikum, zitra zacina v Madarsku MS. Ja mackam palce Pavlusce s Fanouskem predevsim, jak jinak. 🙂 Blby, ze vsem utekla lonska sezona.
13.10.2021 v 20:26 #128170Maya
MirkaD
kočkám je veverka fuk, moc dobře vědí, že na ní nemůžou
no kdyby jí viděl Lokinek, to by byla jiná, to by asi proboural okno bo veverky ho provokujou a běhaj za plotem 😀
asi něco takovýhodle si myslela na tu hlavu? 🙂
https://coolmango.cz/product/eskimo/13.10.2021 v 20:28 #128171Maya
MirkaD
ale jinak klasika, tohle maj všude, mám taky na zimu podobnou
https://www.sanubabu.cz/cepice-z-vlny-se-zateplenim-na-usi-a-teplou-podsivkou/p425169
Fifi
tak to držím palce, i když o tom vůbec nic nevím 😀13.10.2021 v 21:37 #128172Milena z Prahy
Ahóóój, všichni,
byla jsem dneska večer konečně po sto letech zase cvičit u nás v KD Krakov 🙂
Cvičení se jmenuje Jóga pro každého, takže samý starší a pokročilí. Čekala jsem to trochu akčnější, ale paní cvičitelka to pojala tak jako protahovace a uvolňovace, s příjemnou hudbou, dokonce zhasla světla na stropě a přinesla si vlastní lampičku a zapálila svíčku. A byl tam i jeden chlápek.14.10.2021 v 4:59 #128173cernej caj
Milena
Tak to zni skvele:) dobre sis zacvicila? Bych taky docela chodila na jogu ale proste ji nestiham, 15:30 se skoro nikde v brne neda sehnat:(MirkaD
Tak snad to klapne, a bude mit martin uz praci.Fifi
Snad jim to vyjde:)14.10.2021 v 7:16 #128174PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!ty jo mám zase letos problém zvyknout si na tu zimu, včera jsem při venčení klepala kosu odpoledne i pak večer. Ale bylo krásný nebe, měsíc – přesně půlka, seděl na kopci….krása. Ráno mi zdechly kamna, nešlo mi to roztopit, kurnik. Já to s tím uhlím neumím, dřevo mi jde, ale huhlí je pekelný. Nakonec stejně nastoupil můj přítel Josífek a ten to rozfajroval, tak tam budou mít ohaříci teplo. dorazily dvířka, tak jsem zvědavá na instalaci a na to, jak to bude Mouses zvládat. hajzlík mě hryznul dneska do malíčku u nohy, chtěl bojovat. Na to mám tak ve 4:45 fakt vyloženě elán. je to debil prostě no :D. tak se s ním popral Brtnik , co už tou dobou vegetuje v pohodě.
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Maya
veverky uz se otrkaly a muzu si je klidne fotittak ale to už je ale velká nespravedlnost, když sou taklenc vochočený!! A já ci taky veverkůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů
Mirka D.
i co zvládnou předvýchovu psů
tohle bych, myslím, taky nezvládla, protože tam jde o ščenátko a navíc já si nemyslím, že by většina z těch psů žila ščastnej život. A dát „svoje ščenátečko“ do služby bych prostě nedokázala, s dospělým psem z útulku, nebo v nesnázích bych to měla – myslím????? 😀 – snažší, ale taky ne asi úplně jednoduchý.Jen tam prostě víš, že když dobře vybereš, bude mít ten pes pak fajn život.
Nezavařila sis makovici z toho hlavylámání 🙂 . taky by mě to bavilo.-tak na tohoto je mi ho škoda
čajda má pravdu ale, kam jinam psát hezký věci, než do hezkýho notýsku??černej čaj
To sem vam.psala.jak.dy kdysi ve firme skocila veverkanoknem do kanclu pokousalaNe 😀 😀 nepsala, co jí dělal chudeře? A tu veverku cos fotila to si pamatuju, to bylo snad i na nějakým výletě, nebo tak, ne?
Fifi
Drzte palce ceskym rotvikum,
to je jasný, Pája s Fandou je převálcujou!
Já obdivuju, že má někdo takovýho elánu a zápal to takhle dotáhnout, je to úžasný. Já jsem ráda, že jsem ráda a jen se tak s čoklidama placatím. Toho času, kde to bere, děfčica?Míla
žjo, to muselo být prima se takhle protáhnout, já se te´d momentálně bohužel neprotahuju, jsem ráda, že jsem ráda 😀 , takže tiše závidím
14.10.2021 v 7:46 #128175Maya
PetraK
co delas s tim uhlim? jednoduchy postup pepous, trocha drivi a jak to hori, tak huhli, zabira vzdy a rychle
Mouses je chytrej, urcite dvirka pochopi hned, se tesim na fotky14.10.2021 v 8:03 #128176PetraK
Maya
no snažím se vždycky využít toho, že to ještě žhne, někdy to vyjde, někdy to cípne právě. Ono to nakonec chytlo, ale zdržuje to takhle ráno. Myslím, že tam to uhlí hodím na to dřevo moc brzo-asi.No jsem na něj zvědavá na hošíka, ale ten čip je v tkaovým plíšku – docela velikým teda, uvidíme, jak moc mu to bude vadit. nechtěla jsem čip do Mousese, když to nebude nutný.
14.10.2021 v 8:21 #128177Maya
PetraK
no drevo musi uz dost horet a musi ho byt dost, huhli to trva dyl nez drevu nez chytne a potrebuje vetsi zar
no jo, cip do kocky by se mi taky moc nelibil
no to spis asi ztrati nez aby mu to vadilo, hlavne pruzny obojek, aby se ti nekde neobesil14.10.2021 v 8:23 #128178PetraK
Maya
Mouses má ten protiklíšťák – na to to nemůžu dát?Huhlí je fajn, když hoří, jinak je to parchant, dělá to bordel a nespolupracuje to 😀
14.10.2021 v 8:49 #128179cernej caj
Petrak
Ona asi byla dezorientovana skocila oknem do kanclu on mel stul pod oknem, tak ho proste hryzla kdyz na ni zmatene hledel.a utekla:DNormalne vis co, me taky letos nejak ta zima dostava a vadi…
14.10.2021 v 8:56 #128180PetraK
černej čaj
nem, tak ho proste hryzla kdyz na ni zmatene hledel.a utekla:D
asi jí vadilo, že tak blbě čumí, tak mu preventivě vokázala, zač je toho veverčí loket 😀Já doufám, že se postupem času nahodím, ale teď mi to fakt nejde. Uvažuju srabácky už i o zimní bundě ale zatím sem si to zakázala.
14.10.2021 v 8:56 #128181PetraK
14.10.2021 v 9:29 #128182Maya
PetraK
na protiklisteci bych to klidne dala
ty zarovky vypadaj dobre, ale bych se bala, ze uvnitr po nejakym tuknuti rupnou a nejaky sklo nekde vypada, zarovky jsou docela krehky -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.