- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
11.10.2021 v 15:34 #128010
EvaC
Masa
Tak teď jsem se málem umlátila smíchy já 😂😂. Úplně ho vidim – toho chlapa v předsíni,obutyho,oblecenyho, zoufalýho…11.10.2021 v 16:08 #128011Milena z Prahy
Denny,
ta prababička má úplně stejnej tvar obličeje a lícních kostí jako ty:-)11.10.2021 v 19:14 #128012Milena z Prahy
Kachláky vypadají skvěle, budou v pastelový bledě modrý, sednou si s oknama. On ten interiér bude jen v čistě bílý a jen tahle modrá a dřevo. Čistota a jednoduchost. Těším se na to. A jak v nich pak budu péct a vařit na nich a sušit bylinky nad nima… oooo to bude krása.
Petróóó, to zní skvěle 🙂
11.10.2021 v 19:26 #128013Milena z Prahy
Jo, holky, chtěla jsem se zeptat, jestli Brůtice je Abyt ze Zvířetníku neboli Brutální Abyta?
11.10.2021 v 19:46 #128014kachna
Proč má vystrkovat růžky a vy mu pak dáte krejcar na tvarůžky???
Klid, my máme ještě variantu:
Šnečku, šnečku, vystrč růžky,
dokud držím v ruce nůžky.
Z toho je myslím zcela jasný, proč má vystrkovat růžky 😀Slib krejcaru je jenom zastírací manévr
- Odpověď byla upravena před 3 roky a 5 měsíci uživatelem kachna.
11.10.2021 v 20:03 #128016Fifi
Krasnej vecir vespolek,
nekdo kociruje stat z ARO oddeleni, nekdo kociruje jezky na zahrade… 🙂Ty vase detsky rikanky nemaji chybu, se bojim napsat vlastni. Teda, ona to neni rikanka, ale maticka mi nekolikrat vypravela, jak me hrda babicka coby asi 5letou divenku privedla do prace. Chtela se pochlubit vnuckou. „Řekni něco pěkného tady soudružce sekretářce ředitele.“ A já prý na první dobrou: „Vycucni si píču.“
Ke své obhajobě musím uvést, že mi to asi znělo zvukomalebně a vůbec si to nepamatuju a urcite jsem nevedela, o co se jedna. Pry jsem tyhle vyraziva mela od druhy babicky, teda od deti jejich sousedu, bylo jich hodne v jedny familiji a obcas jsem se s nima protnula na par dni v piseckym cinzaku. 😀
Krasny fotos, Dennyky, ja snad nekde vystracham svy z detstvi.Milo
Nene, Brůtice je Brút puvodne z CZpes. 🙂Mirko
Doufam, ze se normalne najis a nehrabes se zase v kosi. 🙂 A hlavne, ze je psiskum lip!Cajdoo, dneska jsem si vyzvedla necekanej balicek, jegraky jsou moc fajny, cokle studovali chlupy od Ferisaka velmi dukladne, to byla kontrola jak na hranicich. 🙂 Moc diky, se domluvime v emilovi, co za to, ju?
11.10.2021 v 21:15 #128017MirkaD
Tak dnes ráno 20 minut přemlouvání Žeryka at si vezme léky-jednou jsem ho poslala i tam…do p…
ze stříkačky nééé,na piškotky se tvářil,že ho du trávit….
velezážteček,o tom,že poi mě vystartoval,se netřčeba bavit…
nic,narvu se lékama a jedu namezisměnu
v práci vzteklá zástupkyně,že se paní -no vé paní nedařilo u pečení
takže nacystat skřín plechů na pečení,pak dělat chvíli chladák s kolegyní,co ho nikdy nedělala-já jsem řekla,že nemocná ho dělat nebu,dnes se měly provážet jen palety z předešlého dne,naštěstí pondělí chlazený nejezdí,mezitím lítat na kasu,vybalit paletu drogerky
+po svačině na hlavní kase
měla jsem mít delší volno-proto jsem si nebrala neschopenku,
ale ve čtvrtek mám ranní…
no co už
vypadnu z práce po páté dom,doveze mě rodič
a ted-narvu pračku
protože milá FIFI-jak jsem včera měla vražený ruce po lokty v županu v tom koši,tak mi přišlo ee se do něj oblíkat…
takže dám prát bílý a župan,ohřiju si papů a jdu vás číst…
jako dobrý najedla jsem se…..
nepolila jsem nic,ani sebe ani okolí
tatkovi jsem chtěla přečíst vaše básničky,ale tatka byl ve společnosti-tak nic
Martin byl víme kde,že
takže jsem se tu lámala smíchem,a to hodně
je vidět,že jste tu všichni nadaný pro poezii….
nikdo tu nemluvíte sprostě….
a vůbec….tolik básniček za jeden večer…
no mazec
takže…
já měla babičku a dědu z Kateřiny-kde mám ted strýce a tetu-tu tetu co jsme jí daly před léty kocourka a co má pudlíka z útulku
no,tak k bebičce jsem jezdila na prázdniny,byla to ta venkovská babička-zahrada,králici,slepice,prase,kočky,pes,do lesa na šišky a tak…
a děda mě naučil básničku-děda byl bručoun,spíš jsem se ho jako dítě bála,ale básničku taky umím
Mirčina básnička od dědy z Kateřiny-
pozoor-chvíle soustředění!
a-na tom Pražským mostě konvalinka roste
já mám prdel na 2 půlky
čekám až mě sroste!
zde zní potlesk,ovace…
no nic
druhá babiška z bytovek-mamčina máti s dědou-nemusela jsem ani babičku,ani dědu,
né že bych je neměla ráda,byly mě fuk-žádný vztah-znala jsem je z odpoledních nedělních návštěv,kde jsem hrozně nudila,nechápu,že tam neměli žádný knížky,hračky pro děti,nic
jsem si dělala panenky z kapesníků
máti pocházela z 5 dětí,oona byla nejmladší-3 sestry jí umřely,takže 2 tety jsem ani nepoznala,jdalší umřela,když jsem byla malá
měla dost sportovního hezkýho přísnýho bratra-takže toho jsem se jako strýce bála
já se vůbec obecně dost chlapů bála…
s příbuznýma jsme se stýkali do mamčiny smrti
pak šlus
mám moře bratranců,sestřenic,se třema jsem se vídala v dětství dot,s ostatníma občas
mamčiným pohřbem konec nic11.10.2021 v 21:27 #128018MirkaD
tolik zhruba k mému rodokmenu
PetraK-jak jsi říkala,že ti chybí dědeček,babička a tak
tak mě celý život chybí matka-v tom pravým slova smyslu
má matka byla přísná,autorativní,nemazlící,nechválící
a velmi kritická
a jo cti otce svého matku svou
ctít ju můžu….
včera jsem psům každýmzu udělala 3 hlavolamy at se zabaví
dnes večer po večeři jsem s nimi šla ven-řádily,šly normálně
tak krátká vycházka venčící a at každýmu trochu zabavím hlavu tak pidi pachovej čtverečk a dom
doma ještě učesat,obstarat andulky
Martin od osmi od večera spí…
a na mě leze depka
jak mi chybí jedn člověk,kterej mi tok zvedal sebevědomí
ze kterým jsem se cítila bezpečně,ve ktrým jsem měla oporu a pocit,že když
tu je,tak se mě nemůže nic stát
protože
NENÍ DŮLEŽITÉ CO JSTE ŘEKLI
NENÍ DŮLEŽITÉ CO JSTE UDĚLALI
ALE LIDI SI VÁS ZAPAMATUJÍ-JAK SE S VÁMI CÍTILY
no a tento člověk mě dal jak málokdo v mým životě pocit-že za něco stojím,
že mě bere vážně-a že se ke mě chová slušně,s ústou a s respektem
ten pocit,který jsem měla s ním,hned tak nevymažu
vymazat nechci,a mám pocit,že mu za to nemůžu nikdy dost poděkovat-i když jo
poděkovala jsem mu a řekla jsem co jsem mu chtěla říct
no a tak na mě leze depka
a dojdu sem a
Fifina-Fifina se mě jako zeptá,jestli jsem jedla normálně,nebo jsem zase hledala jídlo v koši???:D:D:D:D
holky já to tady s váma fakt miluju
neskutečně mě to tady s váma baví-vy by jste se měli pronajímat jako antidepresiva!
Fifi-takhle jsem se dlouho nezasmála jak ted po tvém dotazu:D
děkuju…se tlemím ještě ted!12.10.2021 v 5:49 #128019Denny
Dobré ranko,
tak trochen pomrholilo, ale nic hroznýho.
Včera jsme měli takovej trochen odpočinkovej den.
V noci jsem jezdila kolem Ústí na nějakým gumovým člunu.
Konec totok. Nicméně teď mě bolí hlava, jak kdybych s tím čluňákem narazila do zdi.PetraK
jak Rumíček s pacinkou? Doufám, že je to lepší?12.10.2021 v 6:18 #128020Denny
Těch štěňátek, chudinky…a taky vižloš je tam 🙁
https://dogazyl.sk/na-adopciu?start=012.10.2021 v 6:30 #128021Petrs01
V noci jsem jezdila kolem Ústí
to je dobrý, já v noci na sobotu upekla Vaška v autě. Vytáhla jsem ho ven a vzbudila se hrůzou. Hodně hnusný to bylo.
12.10.2021 v 7:48 #128022Denny
Petrs01
moc hezký sen 🙁
Já jsem právě psala jen těch z těch hezkých, ty oškliv tu raději rozvádět nebudu,
by mě mohli odvézt v kazajce.
Za noc tři na sobě nezávislé sny opravdu šílené a ještě si navíc vše pamatuju.
Takže přesně jak píšeš, budím se hrůzou i v noci.Mileno
a prababička má úplně stejnej tvar obličeje
aspon něco…když už nemám její nosánek děkuju 😀12.10.2021 v 7:56 #128023Denny
zhruba 1:26 min
12.10.2021 v 8:00 #128024Petrs01
Mě se tyhle příšernosti normálně nezdají, tak jsem z toho eště furt vyklepaná…
Jinak já včera kroužila kolem Kostelce nad Labem. Bez člunu, zato doopravdy 😉 . A v pátek jsem na stejném místě dělala světlušku s lampičkou v bójce 😀12.10.2021 v 8:20 #128025cernej caj
Mirkad
Ta je teda taky dobra:D dockal se deda?Jen v rychosti
Fifi
Vsak to je za tu aj:) a teda to merino je blby ze drzi chlupy 2x tolik tak to verim ze byla poradna lustrace:DV praci divocina… vcera sem dojedla posledni nugat od mirky co sem dostala mnam.mnam vyborny nugatovy bonbonky:)
A taky sem si koupila ten hubnoucibjidelnicek, tak sem ho ted drzela tech 14 dni vic se nesmi a 1,5kg dole takze zpet na lonskychb63 kg. Fuj 64 tahni:D (za 10 let budu mysim stastna i za vyssi cislo:D
12.10.2021 v 8:22 #128026PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Probůh, myslim, že Fifijová vyhrála naši literární a básnickou soutěž 😀 😀 😀 😀 POmoooooooooooooooooooooooooooct, to je něco příšernýho 😀 😀 😀
fčéra jsme do desíti večír spárovali dlažbu – už to skorem je, cídila jsem zasajrajtěný dlažky – to zas bylo něco. Zrmzlá jak bobek u cesty a ještě jsem se ráchala v ledový vodě. brrr. tak abych to měla komplet, tak jsem se pak i ledovou osprchovala. 😀Dennyky
V noci jsem jezdila kolem Ústí na nějakým gumovým člunu.
😀 😀 to mě u Tebe neudivuje, hlavně, že sis nezpůsobila nějakej sportovní úraz noční, jako Francézko.Mají dobře udělaný stránky a psů teda taky mraky 🙁 , doufám, že se prezentace a udávání do nových domovů daří. Je to hrozný, ten nárůst psů 🙁 . vybrala bych si, ale já si vždycky musím psa „osahat“, jak to mezi námi bude fungovat, takhle na dálku to neumím 🙁
zhruba 1:26 min
🙂
lepší je 2:27 😀 😀jak Rumíček s pacinkou? Doufám, že je to lepší?
Není to úplně vymazlený, ale lepší to je výrazně a von se taky z toho výrazně raduje a já mu tu radost zase kazím, protože by jinak řádil jako černá ruka. včera vyzýval Taliprda na souboj v kůchni, musela jsem jim hodit ručník do ringu 😀Petrs01
no tak tohle je hardkóre takovejhle sen, fuj, fůůůůůůůůůůůůj, dneska radši necho´d spát asi???Eva C.
Úplně ho vidim – toho chlapa v předsíni,obutyho,oblecenyho, zoufalýho…strašlivá co? 😀 😀 😀
Natálie a říkáme ji Tali, Talinka – hovoří za vše :-),
😀 😀 😀 😀 nene, že ne? Jako to by jí čekal, ale hrozně krušnej život -….resp. vlastně její okolí 😀Maya
mam pak mastny u ruce a nevstreba se to teda vubec, musim to pak drhnout mejdlemco s těma olejema fšicí děláte?
Míla
Petróóó, to zní skvěle
já se na to hrozně těším, bude to krása. Je to ještě hooodně času a spousty odříkání a dřiny, ale těším se moc.jestli Brůtice je Abyt ze Zvířetníku neboli Brutální Abyta?
nenene, to jsou dva lidijové. Brůtice je z čézetpsa a má australáky vždycky. A Abyta je ze Zvířentíka a má toho Aneška, co porodil v posteli. Co je spojuje, že Anešek je bílej a Brůtice Svíně je taky bílá, to hovoří samo za sebe, o jaký kočky se jedná 😀KACHNO!!!
Nemáš náhodou Ti děti vést k lásce k přírodě?? 😀Fifinoooooo! Ty příšero!!!! 😀 😀 😀
Řekni něco pěkného tady soudružce sekretářce ředitele.” A já prý na první dobrou: “Vycucni si píču.”opravdu něco pěkného a co na to soudružka sekretářka? 😀 😀
Mirka D.
Žeryka at si vezme léky-jednou jsem ho poslala i tam…do p…jen jednou? 😀
já mám prdel na 2 půlky
čekám až mě sroste!😀 😀 a další do sbírky! Tetkon už zbejvá jen Míla, Kuskus a Kimi, jinak snad jsme už soutěžily šécky?
ak mě celý život chybí matka-v tom pravým slova smyslu
má matka byla přísná,autorativní,nemazlící,nechválící
a velmi kritická
to chápu, člověk prostě chce mít maminku, to ostatní oželí, ale máma prostě když není, nebo když to není úplně to vono, tak chybí moc.jak mi chybí jedn člověk
už je ten člověk definitivně nedostupnej? 🙁12.10.2021 v 8:34 #128027PetraK
Dneska bys měl narozeniny, broučku jeden zrzavej
12.10.2021 v 8:37 #128028Maya
koukam asi mam bejt rada ze se mi nic nezda
ja nesoutezila, takovyhle basnicky neznam 😀
muze bejt peknej film, asi tip pro kachnu
https://www.kinobox.cz/clanek/20989-mysi-patri-do-nebe?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=4uQsY6C8hji-202110120728&dop_id=1384907312.10.2021 v 8:40 #128029Denny
čajdo
já to moje „hubnutí“ na kg moc nepočítám, nezhubla jsem ani kg, ale 5cm v pase (jestli se tomu ještě dá říkat pas ehm 🙁 )kachna
tomu raději podpálím ten dom teda…PetraK
a vyzýval Taliprda na souboj v kůchni,
tam kde je nejvíc místa hlavně :-)))Brůtice Svíně je taky bílá,
Abyta je ze Zvířentíka a má toho Aneška, co porodil v posteli.
tos to úžasně vysvětlila :-DDDvybrala bych si,
já to sem dala jen kdyby náhodu…
mrkej co má teď za krasavce Péťa v dočasce 15 měsíců je chlapečkovi12.10.2021 v 8:42 #128031Denny
Tohle na netu kolovalo již před hospitalizací
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.