- Toto téma obsahuje celkem 5,630 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 2 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
12.10.2021 v 8:44 #128033
PetraK
Právě jsem mluvila s Brtnikem. Telefénoval mu pán kotelník. Ešivá může pustit ty dva výtečníky, co dělaj vyrvál za dveřma v kůchni. Tak je pustil……….. myslim, že ta trojka vč. MOusese mu přípravný práce asi dost oživí. Jsem zvědavá, ešivá je pak nakope zpátky a nebo přijedem a on bude sedět n azápraží a ohaři budou kolem něj hopsat. A Mousese bude mít za krkem 😀
12.10.2021 v 8:46 #128034PetraK
Dennyky
😀 😀 povolební vyjednávání!!!! pomooooooooooooooooooooooooooooooooct my jsme fakt národ debilůch 😀 😀
tos to úžasně vysvětlila :-DDD
a co ti jako není jasný? 😀 😀můžete už laskavě s kachnou přestat tejrat toho slimáka nebohýho?
tvl Rex! f útulku?
12.10.2021 v 8:49 #128035Petrs01
on bude sedět n azápraží a ohaři budou kolem něj hopsat. A Mousese bude mít za krkem
To je ale krásná představa!
A jako chápeš, že nemůžou nechat cizího chlapa v baráku a bejt v klidu, že jo. Co by to byli za psy?12.10.2021 v 8:49 #128036Denny
PetraK
se pak divíš, že k vám nikdo nechce taková tříhlavá saň 😀tvl Rex! f útulku?
no to nevymyslíš a ještě úžasnej, jen prostě puberťák 15ti měsíční…12.10.2021 v 8:53 #128037PetraK
Petrs01
To je ale krásná představa!jojo, jen nevím jestli v tomdle počasí. Ačkoliv možná budou fšicí nakonec nasáčkovaný vevnitř, páč já nevim, ešivá se mu podaří zmizet a uvést věci do správných mezí. Stopro se mu vždycky někdo min. procedí ven, kdo nemá, nebo dovnitř, kdo taky nemá…. Asi mě mrzí, že to neuvidím 😀 😀 Ale von je hodnej, sám má psa a ohaříky oblibuje. Mouses mu tam dělal společnost už minule, když dělali ty první kroky v zimě.
Jak vašík, ví se něco? Neustupuje to?
Dennyky
tříhlavá saň
a nejhorší je ta nejmenší hlavička 😀, jen prostě puberťák 15ti měsíční…
klasika. No jo, kovidí dítě.12.10.2021 v 8:54 #128038MirkaD
Denny,Petrs01-teda vele psycho sny….
PetraK-co furt ty seš teda votužilec:-)
studenou jsi se sprchovala po té dřině schválně,nebo nemáte teplou?
se nějak neorientuju ve vašem domečku-vím,že chystáte kotel…
časem kachláky….
jo-ten člověk už je nedostupnej na furt a vadí mi to děsně-nikdy jsem se s takovým chováním na jeho pozici nesetkala-což jsem mu i řekla
a hlavně,málokdo se tak choval ke mě
to není o tom,že by mi ostatní ubližovaly-ale právě i v tom respektu
v tom-že hodně lidí na mě nahlíželo-občas nahlíží ve smyslu-no jooo to je naše Mirečka-jako takový to-co by jsme od ní chtěli…
no k tomu-on mě bral takovou jaká jsem,což taky moc lidí nedělá….
nepoznala jsem nikdy-a za tím si stojím tak nikoho vnímavýho,někoho na koho se stačilo jen podívat….
-jako nahodit pohled sos-a nikdy nedal najevo-že zdržuju,obětžeuju….
xkrát jsem tady psala,že vlastně jednu z věcí co chci po okollí,je aby mě bralo taková jaká jsem,-nesrovnávat,napředělávat,nerozebírat
nejsu puzzle-aby mě furt někdo snažil nějak složit dílek ppo dílek,
nejsu rubikova kostka aby mě furt někdo řešil
a nepotřebuju návod na použití aby mě furt někdo říkal co mám dělat
Černejčaj-bože ty seš fáákt dobrá!
takhle si ššetřit pár bonbonů-ty máš fakt disciplínu
to já bych se snažila-nechala bych to ve spíži…
spíž je daleko od postele
chodila bych ke spíži
chodila bych k ní tak často,že bych k ní vyšlapala pěšinku
talže abych ušetřila nohy
nacpala bych milej nugátek do nočního stolku
noční stolek je zlo-je blízko a vvejde se tam dost věcí:D12.10.2021 v 8:59 #128039cernej caj
Denny
To je i lepsi, ale u me se ani mm nehnou:DJa mam.desny smy 2 dny po sobe uz tak musim.kozlikovy kapky zase, takze vam vswm preju hlavne klidny spani!
Ps: tipy na darky
Uzitecbosti do kuchyne
Jedly darky drazsi co si cek nekoupi sam treba misti nutely 100% oriskovo cokoladouvou pomazku, pastiky ve skle, dobry za studena lisovany oleicky na salaty
– knizky
– drobnosti dle povahy jako lepsi svicka, sampon, neco do vany nebo nejaky olejicek
– neco od mixitu12.10.2021 v 9:03 #128040Petrs01
neco do vany
jojo, tyhle věci jsou naprosto super, když má člověk jen sprcháč, ale musí se tvářit děsně potěšeně 😀
12.10.2021 v 9:10 #128041Denny
čajdo
no já jsem asik divná, ale rozhodně by mě k vánočkamá nepotěšili ptákárny do kuchyně, ani nic k jídlu, možná tak nějaká kosmetika, ale na tu jsem taky vybíravá 😀
mixit teda vůbec, ještě tak nějaká kniha, ale čerti vědí, které už mám nebo nemám. že 😀
svíčky, dekorace, kvůli těm dvěma pipinám totál na prt teď 🙂Mně by asi teď potěšil nějaký kupón třeba na boty, kalhoty atd…
Ale jelikož jsem si nechala šít ty barefoot boty a ty budou hotové kolem Vánoc, tak řeknu Ježíškovi ať navalí prachy :-DD
Nebo co by mě asik úplně top potěšilo, kdybych Željka přemluvila na pár dní k móři na jaře.12.10.2021 v 9:13 #128042PetraK
Petrs01
neco do vanyjojo, tyhle věci jsou naprosto super, když má člověk jen sprcháč, ale musí se tvářit děsně potěšeně
nemyslela třeba špunt? 😮 😀 😀Mirka D.
studenou jsi se sprchovala po té dřině schválně,nebo nemáte teplou?
tvl nestraš!! 😀 to bylo dobrovolný, nemít studenou vodu, tak asi trpím hodně. Ono stačí, že dumám, jak to bude probíhat, až přijde pan zedník a pustí se do tý přístavby – což značí, že jak to bude s kópelkou, až ji bude dělat? kde se Koláče jako bude mydlit? Nebo budu namydlená? nevim.nepoznala jsem nikdy-a za tím si stojím tak nikoho vnímavýho,někoho na koho se stačilo jen podívat….
-jako nahodit pohled sos-a nikdy nedal najevo-že zdržuju,obětžeuju🙂 to je hezký, to je takovej dárek od života někoho takovýho potkat. a věřím moc věřím, že pak chybí. Ale třebas zase někdo takovej přijde. Musíš si ho PŘIVOLAT.
12.10.2021 v 9:14 #12804312.10.2021 v 9:23 #128045Maya
Denny
tys tak rychle zhubla 5 cm v pase? jak????
ten for je teda brutalni 😀darky taky nevim
dneska privezou bazmek co by mel udelat z nasi blby televize chytrou a jestli to bude fungat, budu moct pripadne zaplatit mame k vanocum voyo, i kdyz jsem koukala, ze debilne si to strhavaj po mesici
brachovi se svagrovou treba vzdycky kupouju nejak neobvykly vino, co se bezne nekoupi12.10.2021 v 9:27 #128046Denny
Maya
upravila jsem jídelníček a piju koktejly Herbalife.
je to za 14dní, prostě se mi asik odfouklo břicho, když nejím
ty dvě sušenky denně…nemám na ně ani chuť, díky těm sladkým koktejlům.12.10.2021 v 9:27 #128047Denny
Maya
udelat z nasi blby televize chytrou
a nešlo by to praktikovat i na člověka? 😀12.10.2021 v 9:34 #128048MirkaD
Denny-něco do vany:-D
taky se mě producírovala kočka na vaně kdysi
s těma dárkama
-ty věci do koupelny-to je takový každoroční úkaz v PENNY
těsně před štědrým dnem se hodně vykupují-pokud ještě jsou ty kosmetický dárkový krabičky
-podle logiky-umývá se každej
-je to užitečný
-dárek navíc
-a není to kravina-jako třeba keramka+je to levný
jako třeba děti to kupují rodičům a tak
-jako zákaznice-každej rok kupuju kosmetickej balíček Martinovi k svátku
to už jsou dárkový krabičky v obchodě-a já nenamáhám mozek:D
-rodičům-MARTINOVU OTCOVI -jsem jednou koupila balíček pivní kosmetiky-nepoužíval to
Martinova máti-x let má v koupelně zabalený,nerozbalený takový ty drahý dárkový mýdla ve tvaru psa/kočky,(já tyhle postavičky z mýdla,když je dostanu,tak je použiju,protože je to prostě mýdlo-drahý,hezký,ale mýdlo
čučet můžu na keramickýho slna/osla/sovu)
pak má jeho máti ještě hromadu ještě zabalených různých dárkových svíček,kktrý nemá rozbalený,má je hromadu let-protože používá obyč čajovky do lampičky,ale jako dárky dostává jiný…
od nás teda dostala už ty čajový….
poté co jsem zjistila,že ty ostaní jsou nevybalený…
můj tatka-vystačí hromadu let s kostkou mýdla+kopřivový šampon…
-věci do kuchyně-to můžu zkusit-ale zase-čaje si máti vyrábí sama,bylinky,masti taky sama….
-myslit nehrozí….12.10.2021 v 9:49 #128049Denny
12.10.2021 v 9:50 #128050MirkaD
Černejčaj-prosím tě,tímto NEKRITIZUJU TVOJE TIPY NA DÁRKY!!!!!!!!!!!!!!!
já jen-že dárková klasika-kouplnová/svíčková-se nedá použít u nás v rodině
i když jo čajovky koupím zase to jo
-no a tatkoví každej rok kupuju nějaký dobroty,který by si normoš nekoupil-dárkově zabalený a dražší,takže to jo
jenže u něj třeba vůbec nevím co
-jinak nám rodiče zaplatí mikrovlnku co se nám rozbila,tak ju budeme mít jako na Vánoce a oni chcou jen maličkosti,že všecko mají
no je fakt-jak jsem tu psala stokrát
-máti milion keramiky+všude obrázky a kvítka….
knížek ode mě má za ty roky dost-ale jednu jí ježíšek zase donese:-)
PetraK-jak se přivolává někdo do života????
jde to nějak cíleně-přej a bude ti dáno
mám na to myslet-a povede se to?
nebo se spoléhat na vesmír,že ví/co -koho chci potřebuju?12.10.2021 v 10:07 #128051Petrs01
tohle si může někdo koupit?
ne, tohle se kupuje právě jako dementní dárek. Vyhozené peníze.
12.10.2021 v 10:14 #128052PetraK
Dennyky
a nešlo by to praktikovat i na člověka?neřikej, že to chceš zkusit
neco do vany
😀 😀 to už neprodáš 😀
12.10.2021 v 10:19 #128053Denny
PetraK
to už neprodáš
A TY NEVÍŠ, ŽE VÁNOČNÍ DÁRKY SE DÁVAJÍ? 😀a pak tady mám ještě zrzvavej dáreček, co si hlídal ráno před kočkama
vlašský ořech, nahňácal si jej do pelechu, ale nežral, jen hlídal a povrkával 😀neřikej, že to chceš zkusit
ANO CHCI -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.