Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 4,001. až 4,020. (celkem z 5,632)
  • Autor
    cernej caj

Milena
      to je jak.moje babicka stramanda v 70 a poslednich 20 let vypadala stejne:D taky ucitelka:D
      Ale hodne si me.rozesmala, no skvely ze se sraz takhle krasne vydaril:)

Mirkad
      Co nadelas… proste ja uz se snazim hlavne ignorovat nekdy, aby nekdy mile.prekvapil. ale s psama se aspon snazi dodrsovat rady, ale dostat ho tam…

Denny

Morgen,
        tak nám sprchlo 🙂
        a u rybníka jsem včera našla asik 7 křemenáčů.No dva v pohodě a před těmi dalšími jsem musela pokleknout a natahovat se, abych neskončila v rybníkovi 😀
        Mirko, držím palce, ať je Dafince brzo lépe.
        Bukáčovi taky vet diagnostikoval diskopatii a rozhodně neměl pravdu, takhlavně, že mu dal prášky na bolest a tím se nás zbavil.Až když jsem po tom pátrala, tak mi odborníci potvrdili, že podle rtg se to rozhodně poznat nedá, že by musel na CT.
        No noc nechci strašit, snad opravdu jen nastydla.

a co se týče tvého milého, ehm asik no comment.

Hele, krásné ale děsivé

Vražedné jezero mění vše, co se ho dotkne, na kámen. Okolní zvířata a rostliny proměnilo na děsivé sochy smrti

Denny

A nezbytná fotodokumentace, včetně úžasné večeře, co jsem si včera vytvořila 🙂
          Nakoupila jsem totiž 3kg úžasných sušených rajčat

Denny
            PetraK

Dobrej. Den. Já dneska nemůžu a nechci psát něco veselýho, protože včera odešla za duhu Cuprumka od Peti. Tak se ta zrzavá smečka zase rozrostla :-(. Jsem ráda, že jsme k Petě jeli a že si Cuprumka tehdy naši návštěvu hezky užila, že to pro ni bylo fajn a mohla dělat důležitou.

Denny

Péťo to mi je moc líto…

PetraK

Dennyky

dík. želvím tu a doufám, že nikdo nepřijde. Sama si řekla, že už nemůže. Bylo jasný, že to přijde, že …….. do prdele!Proč nemůžou prostě usnout a spinkat.

Maya

PetraK
                    to je mi lito 🙁
                    no nebo by bylo lepsi kdyby se dozivali alespon 30
                    Denny
                    malovani podle cisel je super
                    taky jsem koukala, ze u nas uz se to hodne prodava

PetraK

Maya
                      jo, třicet let a pak prostě usnout, bez trápení.

Dennyky
                      je dobře, že aspo%n někdo tu má dneska optimistickou náladu. Asi si zapomněla, co máš doma z apojízdnej cirkus.

Zlata

Ježíš Petro to je mi líto.
                        Ostatní marodi prosím drzte se.

Milena z Prahy

PetroK,
                          taky je mi to líto. Večer zapálím za Cuprumku svíčku.

Denny,
                          máš to nádherný. Hlavně to jídlo, to je holt moje 🙂

PetraK

Já sem kopyto, zapomněla jsem u mý reakce na Dennyky vložit citaci, čeho se to týká, takhle to vyznívá naprosto debilně, co jsem napsala, takže znovu:

Dennyky psala

Jsem si koupila něco na dlouhé zimní večery

no a já chtěla bejt aspoň trošku ftipná a myslela jsem, jako že nebude mít příležitost, proto jsem nadatlila tohle:

je dobře, že aspo%n někdo tu má dneska optimistickou náladu. Asi si zapomněla, co máš doma z apojízdnej cirkus.

chjo, takhle to mělo bejt.

cernej caj

Petrak
                              🙁 sbohem cuprumko, carevno z kresilka…
                              Dobre ze jsi ji jeste stihla

Denny
                              To mela.tehdy may, ze? To vypada hezky su zvedava az to budes mit

PetraK

Tak jsem Mousesovi dneska objednala dvířka, bé nosit na krku klíče. A taky spoustu nepotřebných hovadin a hraček, abysem nebyla tak smutná

Zlata

Dvířka
                                  He,he,jak z nich budete vyndavat Tali
                                  😂🤓😂

PetraK

Zlatko!! vono ti to fčéra nestačilo jako? Že Tě jako trest stihnulo překousnutí kabelůch? Ešivá Ty by sis neměla zkontrolovat, zdaliž je králik zavřenej, aby trest nepřišel zasejc z týdle strany, víme?! 😀

MirkaD

PetroK-Cuprumky je mi moc líto:-(((

u nás-Dafi v noci spala na pelíšku u postele,jinak cestuje,škrba/stele,leze po sedačku
                                      venku byla na dvoře a a zahradě-jen se venčit
                                      Žeryk po krátké vycházce s Martinem ráno kašlal,
                                      já se cpu pastilkama na bolavý krk a ležím,bych potřebovala něco na rýmu

PetraK

Mirko – u vás je to hotovej lazaret – hele na ty DAfizáda, jsem teď na ifauně narazila na toto:

https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3869099/back-on-track?from-list=1#a3869326

žerdovi hoď rovnou jitrocelák a sobě taky.

martina zakopat, koberce je škoda.

Kuskus

Já hladím na dálku smutnou Péťu AP. Cuprumce už je dobře. Splnila a prožila tady co měla a už si brouček řádí za duhou.

PetraK

Kuskus – napsalas to moc hezky pravdivě. A Peťa to, jak ji znám, i takhle vnímá. A mně je vždycky hrozně smutno, že nemůžu v takových chvílích nic. Nebo nic moc, podařilo se mi ji trošilinku rozveselit hovorem na téma burčák a hlavně burčák ZCELA zavřenej , natěsno. Sice v lednici, ale zavřenej. A tak mám za úkol ji odpoledne, až přijedu domů podat hlášení, japa to odpoledne v tý lednici vypadá, protože ona mi to popsala velmi barvitě, co tam tak může čekat. Já si to neuvědomila, že to nesmím dotáhnout…..

Holky díky všem, Peťě to vyřídím.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 4,001. až 4,020. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.