- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
5.10.2021 v 12:25 #127721Petrs01
Denny, když ona ta myšlenka není úplně zcestná…
Silnice z recyklovaného plastu? Geniální řešení (nejen) plastové krize
https://www.energyglobe.cz/temata-a-novinky/silnice-vyrobene-z-odpadnich-plastu-nahradi-asfalt5.10.2021 v 12:40 #127722Mayano on hlavne i ten asfalt vydrzi kdyz se chce, problem je, ze dneska se nechce 😀 takze ono to stejne minimalne u nas dopadne i s tema plastama 😀
5.10.2021 v 12:54 #127723Dennytak je to chtip jako chtip a nemusíme to rozebírat 🙂
5.10.2021 v 12:57 #127724DennyZlatko
nooo to voni králíci prostě tohle dělaj 😀
I činčily třeba
A víš, že jsem nikdy neslyšela, že by to někoho z nich zabilo?5.10.2021 v 13:08 #127725ZlataDenny
Myslíš ze kdyby to bylo v zasuvce pod proudem,ze by nedostal pecku?Já fakt nevím.Už me vztek přešel,lampičky půjde do šrotu,když já si ji ozdobila.5.10.2021 v 13:15 #127727DennyZlatko
to nevím, taky bych to nezkoušela, jen jsem se vždy divila, když mi někdo známý
říkal, že králíček, nebo činčila prohryzali kabel a nic se jim nestalo..
Asi jsou opatrní 🙂
Rozumím, že je to k vzteku…ale kdyby dostal pecku, tak by ti to taky určo bylo líto…5.10.2021 v 13:32 #127728MayaZ
a nesel by ten kabel vymenit? asi nejaky elektrikar by to mohl umet5.10.2021 v 13:44 #127729ZlataDenny
Už tu pochoduje,tak to víš,ze by mi ho bylo líto.Já na králíky v byte zvykla nejsem,holky ho měly nahoře,ted se stěhovaly než se dodel
a barák vedle,králík zatím??? zůstal.
.5.10.2021 v 13:52 #127730ZlataMaya
Jsem to ted doustrihla,horejsek schovám a z toho dolejska udelam vazicku na suchý.5.10.2021 v 14:24 #127731cernej cajOno taky zalezi xo ty hlodavci prekousou… nejde jen o proud 220 ale i napeti a 0,5a nekde v ledlampicce kralika asi nesunda ale kabel od bojleru nebo pracky…
No tak my mame malpu strechu, mnohem mensi nez Z pribuzny… ale proste tezko z necwho setrit a cerdikt byl do 5 let nova strecha. Bydlime 12 a porad jeste nejak drzi ale… pri kazdym vwtru a bource sbirame rozbity tasky, latame igelitem a doplnujem diry… tasku mame i v celnim skle… takze ono to uz je na hrane. Ale bude to proste muset jeste asi pockat a snad par let vydrzi…
5.10.2021 v 15:02 #127732Milena z PrahyZlatko,
nech si králíka, prosím prosím! Oni za to hryzání kabelů nemůžou, mají to v genech 🙂 Kdyby ti tak někdo mohl volný kabely zakrýt nějakým prknem nebo třeba jen větší krabicí nebo je dát do takových těch husích krků z umělý hmoty.Jinak jsem ještě nepodala hlášení, jak dopadl sraz spolužáků. Famózně! Nejdřív jsme se měli prohlídku gymnázia, kde jsme teda chodili z patra do patra a nemohli se dohodnout, kde jsme měli třídu. V budově jsme vystoupali úplně nahoru, kde je observatoř s kulatou dřevěnou střechou, kterou se nepodařilo otevřít (prý krásnej výhled na Prahu), ani když na laně viseli skoro všichni “naši kluci”.
Po skupinovém fotu jsme vyrazili do blízké občerstvovny Žlutá pumpa. Před vchodem stál hlavní organizátor Petr. D. s nějakou paní. Si říkám: “Proč s sebou bere manželku?” A ona to nebyla manželka, byla to… naše třídní!!! Vypadala ÚPLNĚ STEJNĚ JAKO PŘED ČTYŘICETI LETY. Nekecám, vždycky byla módedáma a asi si pomáhá nějakejma plastikama, ale překvapení bylo naprostý! Je jí jednaosmdesát (zkusím od někoho vyžebrat fotku a postnu jí sem), a když promluví, věk je znát, ale každýmu z nás podala ruku a skoro všechny poznala a pojmenovala!
V podniku jsme měli zamluvenej prostor v suterénu, po uvítacím slově Petra D. vypukla náležitá vřava 🙂 Každej většinou zapadnul do skupiny, se kterou kamarádil už dřív. My máme kroužek cca šesti holek, co spolu pečeme od střední pořád, tak jsme se sesedly, objednaly si a volně navázaly.
Je zajímavý, jak některý z nás nejsou ochotný na sebe prozradit cokoliv nepříjemnýho a dost se vytahujou, ale jde vlastně jenom o jednotlivce, tedy jednotlivkyni.
Ale bavil se tam každej s každým a všichni byli nesmírně fajn. Skoro to vypadá, že nakonec asi budeme lepší kolektiv než zamlada ;-).5.10.2021 v 15:32 #127733Milena z PrahyFifi,
díky za to zhodnocení Listopádu. Z knížky jsem četla úryvek volně přístupnej na netu, poměry byly popisovaný jako v KLDR, drsný čtení.5.10.2021 v 15:41 #127734Milena z PrahyJo a ještě k tomu srazu:
Dede tam nakonec nebyla. Doma jsem se pak dívala na její stránky a vypadá to, že si léčí haxničku v blízkých lázních.Čajdo,
čajdovejlet bezvadnej, tak to byla premiéra, že jsi šla sama? Z fotek se mi nejvíc asi líbily ty makrosnímky brouků nebo kytek a pak takový, kde je uprostřed cesta někam. Když se na takový foto podívám, jsem najednou na v tom obrázku a odcházím 🙂5.10.2021 v 18:01 #127735MirkaDtvl-hledám alibi-všichni!mě odpřísáhnete,že sem byla u všech-nejlíp naráz…!
jako toto s ním není možný,prostě není
proč,jak,nač, a nemohla by Dafi být na terase?
a proč?
a proč si nesnědla všecky kendlíky?proč?-knedlíky moc nemusím-protože je nemám ráda jak brambory,takže s ním tak trochu…-no,mě ch¨tnaly-Martin
a proooč nemůže být Dafina na terase,když chcéé?
protože má mít klid!!
ale ona tam chce být!
no ale nebude
ale ona chcéé-a proč nemůže??
protože seš ku… blbej,nebo hluchej,má mít klid,nebude stát a čučet na terase,a je mi jedno co chce..
a proč nemůže být na terase?
a na Dafinu-Martin-no nemůžeš jít na terasu,nemůžeš,nevím proč ale nemůžeš….
bože můj -se z něho zblázním…..5.10.2021 v 18:15 #127736MirkaDtakže noc u nás-CELOU NOC DAFINA CHODILA,CHODILA FURT-Z POHOVKY NA ZEM,A ZPĚT,PO MĚ,PO MÉ HLAVĚ,STOKRÁT PO VLASECH,PO ZEMI,DO BOUDY,DO POSTELE,PO ZEMI,DO BOUDY,DO POSTELE,PO MÉ HLAVĚ PO MĚ,PO ZEMI,PO MĚ,DO BOUDY…
LEHLA SI JEN NA PIDISEKUNDU A FURT CHODILA-ČASTO STÁLA SHRBENÁ A ČUČELA,NEBO NA MĚ ŠKRABALA,VEN,DOM…
no celou noc jsem nespala,šla jsem na 5 na ráno,kolegyni a zástupkyni jsem řekla,že musím normálně odejít,že mám nemocnýho psa-jakože nebudu dýl,
napekla jsem,naházela pečivo,
kolegyně chladák,
já kasa+vybalování,byla jsem druhá na kase,mezisměna půjčená odjinud
takže já kasa,vybalování,vybalila jsem 3 palety,bez přestávky-jedla jsem u lisování,at můžu rychle vypadnout,rychle jsem nakoupila a šla jsem po půl druhé čekat na Martina s Dfi
dojely jsme na veterinu,tam nikdo
takže hned na řadě-ultrazvuk,prohlídk,
břicho,děloha,močák v pohodě,ledviny a tak všecko dobrý
ale že ji bolí záda,v kříži,že bud se prochladila,nebo spadla
no tak 2 injekce a zítra na kontrolu,a má mít klid,žádný vycházky a tak…
jo a zítra na injekce
tak jsme dojely dom,já skočila chvílu s Žerykem před vrata,at mám jistotu že je vyčuranej a můžu jít spát,dala jsem si oběd-segedák a chlupatý knedlíky,
acylpirin,protže mě bolí ucho,krk,a všecko
a pustila jsem si meditační hudbu-anděly a šla spát
vzbudila jsem se v 6 večer,šla s Žerykem k rybníčku a zpět-Dafi jen pustila na dvůr a zase dom
pak jsem došla,Martin už doma,takže je Dafi na zahradě,tak jsem pro mi šla,dala ju dom,šla jsem pod střechu pár minut cvičit s Žerykem,a pak začala večení debata-proč nemůže Dafi s ním na terasu,když Žeryk pude a ona chce taky???
jo dobrý,nachystal mě večeři a čaj
oběd nachystal,ale je jak malej jarda
ted má jít na přezkoušení-kurna jak se to řekne?
no s důchodem,jetli mu ho nechají,nebo seberou…5.10.2021 v 18:26 #127737MirkaDMilko-teda paráda super sraz,toto ti moc přeju
my na základce+na učnáku-su obráběč kovů-tříletý obor výuční list-tak tam ani tam jsme žádný dobrý kolektiv nebyly,
jedna z mých nočních můr je,že bych se měla vrátit zase do školy,brrrr
ve dvou věcech se dospělý u mě sekli-za á-pes tě za chvíli přestane bavit a vykašleš se na něj-v deseti letech jsem dostala prvního psa-a baví mě to doted
být s něma,mazlit se,cvičit s něma,učit je něco,vycházky,spaní v posteli,válení u tv….
až na česání,stříhání-ehm-proto mám psi ktří se upravují-ale holt knírač mi vyhovuje a nemůžu za to,že je upravovací a ne do hladka:D:D:D
i když už jsem se z malých plemen poohlížela po šiperce….
-no a za b-budeš se chtít vrátit do školy,až budeš velká-ježíši nikdy v životě!!!brrr5.10.2021 v 18:27 #127738MirkaDPetrs01-co Vašiček jak mu je?
5.10.2021 v 18:31 #127739FifiPeknej vecir vespolek, ted to chvili vypadalo nadejne, ze by jako mohlo sprchnout – a prd.
Mirko
Proc ma mit Dafca klid, ste s ni teda byli na veterine? Co ji je? Aha, uz docitam.
ale že ji bolí záda,v kříži,že bud se prochladila,nebo spadla
Toz fajny, ze to neni nic s “vnitrkem”, zadicka jsou relativne dobra varianta. Klidovej rezim a tak, bude dobre. 🙂 M. bych zahlusila uz davno, pradavno…Petrs
Hlásím noc celkem v pohodě a teď už makáme f prasí.
No parada! 🙂 Ted uz jen nejaky ty vysledky, at vite co a jak.Esusova
Nějakou záááhadnou silou moci se přemístil během včerejšího dne na psí pelech a vytvořila se v něm díra, protože evidentně víko nepovolilo.
To byl ten Japonec Samoseto! 🙂Zlatko
Krasna strecha. A kralik borec, ze si vybira nezapojeny kabely. Brr, elektrina a zvirata – si vzdycky vzpomenu na naseho ubozacka erdeliho, se kterym jsem vyrustala. Jsem ho sla vecir na sidlaku vencit. Pamatujete takovy ty cerveny kryty z tlustyho plastu na lampach verejnyho osvetleni za komancu? Obcas jedna pulka na lampe chybela, lidi to kradli a delali si z toho boby. Mno, tak erdelik si cuchal, zved nozku a vycural se primo do odkryty privodovy skrine lampy. Pres tryskajici moc dostal prdu do pindoura a tela a to byl straslivej jekot, narek, dodneska si to pamatuju a divim se, ze to prezil. Me coby maly decko nenapadlo do ty doby tohle hlidat. BRRRRRR!
Kralik ma hlodani v popisu prace, na nej se clovek kvuli tomu moc zlobit nemuze. 🙂5.10.2021 v 18:40 #127740FifiJo a peknej testik pro ridicky. 🙂 Ja dve chyby, trubka jsem.
Milo
Pekne jste si sraz uzili. Na Listopád člověk asi musí mít náladu, odhodlani. Ale za precteni to 100% stoji, kor v dnesni dobe… 😡5.10.2021 v 19:49 #127741Petrs01Vašek dobrý, ale… cestou z práce se zadýchával. Vašek??? Tak jsem zvědavá jestli bude zítra funět zas nebo to byl eště nějaký dozvuk či čo. Nelíbilo se mi to. Výsledky cca 10 dní.
Mirko, psí záda jsou naprd. Drž je v teple (klidně obleček) a v suchu, pohyb pomalý a opatrný, nenechávala bych ji ani samotnou na dvoře, ať třeba nelítá u vrat nebo tak něco. Bacha na skoky ze sedačky a tak – zabránit, podložit schůdek,…
K Martinovi už se snad ani vyjadřovat nebudu, v tomhle tě fakt nechápu. Sice chci toho svýho taky občas rozkrájet na kousíčky, ale Martina bych nevydýchala. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.