- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky.
-
AutorPříspěvky
-
6.10.2021 v 12:02 #127772Maya
PetraK
je to smutny
nasla jsem znova fotku, co jsem kdysi videla, tam je pro me vsechno, si predstavuju jak bezej pres mostek 3 kamosi a jeden to vezme pres duhu dal a ti dva jeste zustavaj tady
https://www.shutterstock.com/cs/image-photo/rainbow-bridge-1590494696.10.2021 v 12:21 #127773Mayajsem si vcera prvne objednala pres kosik, zejtra to privezou, sice k nam nevozej chlazeny mrazeny peceny, ale i tak na nejaky to piti, mouku, kafe, cokoladu atd. by to bylo super, ze bych to nemusela tahat autem z penny, chteli to zaplatit predem, tak doufam ze to bude OK a budu to moct nejak vyuzivat
6.10.2021 v 13:08 #127777ZlataPetraK
Pane bože,ty jsi zavřela burčák?Jeslí vydrží než přijedes,jdi ho otevřít na volný prostranství v plastence.Když jsme se vraceli před lety ze školení na Moravě,autobusak kolegynim postupně otevíral dveře ,aby lahev se zbytky burcaku mohly vyhodit do příkopu.
Králík ráno někam zaplul,nevíme kam.Snad vyleze.6.10.2021 v 13:32 #127781PetraKMaya
nasla jsem znova fotku🙂
Štve mě, že jsme od sebe tak daleko,že člověk prostě s ní nemůže jen tak bejt. Však jsme si to tady psaly nedávno.
Proč nezkusíš Rohlika? Tam platím až při dodání a výběr veleširokej a mražený vozí, šécko má. Rohlika já miluju fakt. A navíc, uděláš objednávku a pak tam až do skorem poslední chvíle můžeš ještě přihodit, na co si vzpomeneš, a navíc tam je pro Tebe „tvůj regál“, kam si saháš pro standardní věci, který tam obvykle kupuješ. Rohlik – dycky Rohlik! A navíc operátoři skvělý.
6.10.2021 v 13:33 #127782PetraKZlatka
no, zavřela, taková já sem umělkyně hele, to by jeden nevěřil. Ale tak aspoň se Peťa pobavila upřímně při představě, jka to asi proběhne. Můžu doufat, že je to mladíček mladej, spíše ještě moštíček???? No stejně mi nezbejvá nic jinýho.
6.10.2021 v 13:59 #127785MayaPetraK
k nam rohlik nevozi, ani tesco a podobny, jedine kosik zacal v pandemii, ale nejezdej asi chladakem, tak jen trvanlivy veci
kosik ma taky nakupni seznam a oblibene polozky a tak co jsem koukala6.10.2021 v 14:03 #127786MirkaDz Dafiny jejehelníček+má falešku+je nachlazená,takže má sirup na záda,antb,další injekce,ven jen vyčurat-dom
Žeryk vyčurat a dom
mám jitrocelák
v sobě aspirin,a léoy na dutiny
zatracená zaražená rýma…
ještě přežít pár dní v práci pak mám víc dní volna
jsem medvěd grizzly a odcházím chcípnout do houští…
hláška ze semaforu-od dvou chlápků
Žeryk,když jdem před vrta,tak vyhlíží Pvlu s Gobim-taky dobrý psycho-vrtí ocáskem a dívá se kde jsou…6.10.2021 v 17:02 #127787Milena z PrahyMirkoD,
to jste teda kompletně chcíplý :-(.
Hele, napadlo mě, jak teď popisuješ, co celej den děláš, že vlastně úplně zmizelo tvý dennodenní pucování koupelny 🙂PetroS,
nevím, jak působí narkóza na psy, ale já jsem se po jedný takový malinký probudila a byla jsem v totální panice. Jestli to měl Vašek stejný, vůbec se mu nedivím, že kníkal.6.10.2021 v 17:12 #127788Petrs01Cuprumka už vesele lítá po nekonečných loukách… Petro, vyřiď prosím Ap upřímnou soustrast 🙁
Mileno, já se po své jediné narkóze cítila naprosto v pohodě, nechápala jsem proč mě nechtěj pustit domů samotnou. Než přijel odvoz, tak už mi tak dobře nebylo a večer jsem lehla a dva dny se prakticky nebyla schopná hnout. Měsíc jsem nekontrolovatelně usínala (v nové práci fakt super).
6.10.2021 v 17:36 #127789MirkaDMilko-ty jsi mě pobavila,fakt:D:D:D
protože,dnes mám volný den,že,takže bych normoš dělala pucing
a zrovna s koupelkou,kde su fakt úchylně zvyklá jak vidím kapky na bateriích,na poličce ,tak namočit švédskou modrou koupelkovou utěrku,bud v octě nebo vve vodě a přejet to
tak ted jako nic,dokapaný,zaschlý-mě je to fuk(jo to mý pucování koupelky zabere jinak tak 5 minut ),přejetí baterií,poličky tak fakt vteřinu..takže ted nic
včera sem sežrala balení lineckých rohlíčků,který děsně drobí a pár ždibců dala Dafince-u počítače na koberci nadrobený-tak to Martin dnes vysál,jinak Martin vaří,nádobí umytý
a já-já nedělám nic-slovy NIC jen si hlídám at jsou vyčuraný psi-takže před barák na vodítku a dom-a hrrr pyžamo a do postele-Žeryk v posteli,j na pelíšku
eee co to melu,Žeryk v posteli,Dafi na pelíšku a ležíme…
nezametený
ptáci bordel v klaci…
hlavně,že nemá nikdo hlad,žízen-Martine kaféé,Martine,oběd,Martine polívku,
Martine čaj-tak o to se starám-jako,že udílím příkazy:D:D:Dto mě jde:D7.10.2021 v 6:56 #127790cernej cajMe rohlik stve protoze standartni sortiment neustale neni a ten spesl kvuli kterymu prave rohlik chci brat at nebeham po celym meste a neshanim, tak ten taky rohli vetsinou zrovna nema…
Ale jinak jo da se platit pri prevzeti coz je fajn.
Ja du dneska na vyletik malinkej z decina, jeste ze mam ubytko v decine protoze ec 30 min sekera a to uz bych se ani k denyky nedostala a dneska 8km jen a pak k denykyyy prepadnout netopyrky a madame konevovou:)
7.10.2021 v 7:22 #127791DennyMorgen,
u nás nádherně sluníčkově 🙂
čajdo těšíme se
drápky i zoubky nabroušené :-DDDDPříjdu s Koněvem na nádro
7.10.2021 v 7:56 #127792PetraKRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
tak jsme to tady rozšířili, tu armádu – včera po návratu domů jsme jeli zpátky do Prahé, protože Rumíček nemohl chodit a přední levou tlapku dole oteklou. Takže volání k vetovi, zda nás vezmou, když mají objednávkový systém – vzali, tak jsme jeli. Teplota zvýšená 39,3, tlapka prozkoumaná, vypadá to na zhmožděný první článek prstu, snad. takže fixační obvaz, analgetika na 4 dny a posléze se uvidí. Před veterinou se pak vyčůral a hodil bobek a jelo se domů.
Doma se pak v leže ale s chutí nadlábnul, večer se odmítal vydat ven, až ráno a je to skvělej pacoš, protože se vyčůral, hodil bobek, vyčůral a sám šel ke dveřím, že musíme honem domů – tam by klidně teda dojedl po Mousesovi snídani a šel na pelíšek, kde jsme se mudlikali a byl radostnej. aby nebyl vožulenej vo zábavu, tak jsme si párkrát zaklikali a šel spinkat. tak uvidíme za 4 dny.No ale aby skončila kapek veseleji, tak tohle, což mi poslala Sokol, tak to mě fakt zbořilo, je vám jasný, na koho asi tak cílím, že jo??? Kdyby ne, tak…. kachnooooooo, máš tady vzkaz! 😀
7.10.2021 v 8:01 #127794PetraKMaya
k nam rohlik nevozi,
nojo!! Nevozí! jak je to možný? dyk to mají jen kouseeek a v bystřici by se navíc pak chytli určo taky, tak to je pech teda. Já jsem s nima spokojená hodně a právě jsem překvapená, že do tý naší ďurky zavážej. 🙁černej čaj
prepadnout netopyrky a madame konevovou:)
tak tam ty čtyři čůzy pozravuju 😀
Dennyky
u nás nádherně sluníčkově 🙂tady zataženo a nevyspalo po včerejšku. Já se vždycky tak vynervim.
7.10.2021 v 8:29 #127795MayaDenny
jak slunickove?? u nas chcije od predvcirka, dokonce bourka byla
vcera lilo celej den, dneska to vypada stejne
ja chci taky slunickove
PetraK
tak snad to neni nic vazneho a bude Rumicek brzo OK, jeste kdyz je takovy vzorny pacient
nojo, k nam nevozi skoro nikdo nic 😀
ten kosik priveze dneska wedo, takze to posilaj normalni prepravkou
asi mozna jste nekde bliz u mesta nebo tak neco, zavazet nejaky vesnice se jim asi moc nevyplati kvuli nakladum na dopravu7.10.2021 v 8:54 #127801cernej cajTady uz leze slunicko!!!! Ale je teda zima, uz sem vytahla mikinu:D
Petrak
Tak rumicek je predpisovy pacient, to se urcite brzo zlepsi:)7.10.2021 v 9:16 #127808MirkaDtak já mám v krku žiletky a ucpanou levou dutinu
ležím,jen včera jsem teda lehce umyla koupelku a wc
dnesDafi tak od večera chodí,furt chodí-sem šla spát vedele,tak se nevyspal Martin,ted taky chodí….
a hrabe a chodí
dostala ted prášek,a chodí furt chodí,leze za postel,pod postel,chodííííí
ted tady byla máti,a že ju mám pustit na dvůr projít v bundičce
jako rada roku-vyvenčir sse byly s Martinem,venku mokro,zima,
včera se klepala v autě,než se zahžála v dece,je prochlazená a já ju pustím na 5 minut ven at se projde….
tvl…
skro 2 litry v háju za veterinu,fena prochlazená,
ale pude se ven projít,když má falešku a furt chodí
mě už vomejou
Martin si vyřizuje jestil by mohl nastoupit v té bývalé práci,kde měl jen na ráno,dělal tam 7 let a skončil kvůli důchodu….
tak snad by se tam mohl vrátit…
PetraK-gratuluju k hodnýmu pacientovi a at je brzo fit
a neopič se po nás joooooo?
nebo ti zašlu zaraženou rýmu,škabání v krku velkou chut k jídlu:D:D:D
jo a tu je mokro,deštivo….
Černejčaj -užij si volno s netopýrkama,Denyky,a Koníky7.10.2021 v 9:33 #127809DennyMaya ayi takhle🤔😊
7.10.2021 v 9:38 #127813MayaDenny
Zaavidim
U nas takhle7.10.2021 v 9:40 #127815Mayaoverte si telefon at nezustanete bez netu, muj by mel bejt ok, i kdyz uz je taky letitej
https://www.novinky.cz/internet-a-pc/mobil/clanek/kdo-musi-vymenit-mobil-operatori-chystaji-definitivni-konec-3g-40373364#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=FMYOlEJ8GT1-202110070832&dop_id=40373364&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.