Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 3,621. až 3,640. (celkem z 5,632)
  • Autor
    Maya

jde i pres zasilkovnu, tak treba se nekomu bude hodit jak prodej nebo nakup

Pošlu knihy dál

Maya

Denny
        to je foto pruvodkyne po cimrmanove dome? 😀
        PetraK
        ted je uplnek a jestli bude o vikendu jasno jak rikaj, tak muzes experimentovat
        ja teda na mobilu u fotaku mam nocni rezim, ale to ma tak dlouhy expozice, ze by to chtelo stativ, se mi moc klepou ruce

cernej caj

Petrak
          Protoze si mela blesk a nehybalo se to. Jinak to bych nekdy chtela vyzkouset foceni kytek ve tme s bleskem

Maya

to by mohla byt zajimava kniha
            https://www.databazeknih.cz/knihy/lide-458937

PetraK

MAYA
              to je foto pruvodkyne po cimrmanove dome?

Já myslela, že je to Dennyky? 😮

no já nechápu, jak se mi to tehdy povedlo na normoš režim nekomplikovaný a mělo to náladu, uvidíme, jestli si vůbec vzpomenu teda 😀

PetraK

černej čaj
                Protoze si mela blesk a nehybalo se to. Jinak to bych nekdy chtela vyzkouset foceni kytek ve tme s bleskem

můžeš, už kvetou zrovinka teď a sou zase čtyří 😀

Denny

Maya
                  to je foto pruvodkyne po cimrmanove dome?
                  voeee 😀
                  hodinky jsou super, já bych brala ulítlejší
                  třeba svítícího ufóna 😀
                  https://www.hodinky-koscom.cz/swatch-telefon-maison-gb307-k0025894

PetraK

Dennyky

třeba svítícího ufóna 😀

to neni ufón, to sou vypadlý prsní implantáty 😀 😀

Zlata

Maya
                      Já si ted kupují dost knížky na knihobotu.Prvně jsem si jich koupila 22,vešlo se mi to do 1000.-i s postovnym.

Maya

Z
                        nebo trhknih je dobry
                        ja kdysi kupovala hodne na aukru
                        akorat uz to nemem kam davat 😀
                        PetraK
                        😀 😀 😀

Maya

Denny
                          swatch maj hodinky pro kazdyho 😀
                          na tehle bych nepoznala kolik je hodin 😀
                          a ted uz si je nekoupis kdyz je PetraK tak pekne pojmenovala 😀

Denny

PetraK
                            to neni ufón, to sou vypadlý prsní implantáty
                            ty si fakt kreslená tvl :-DDD

PetraK

Dennyky
                              ty si fakt kreslená tvl

jako, že já sem ta pani s tou divnou hlavou na tom vobrásku? 😀

Denny

Ohaří mimintoooo

jako, že já sem ta pani s tou divnou hlavou na tom vobrásku?

no ani né, páč i ten vobraz je chytřejší než ty 🙂

PetraK

Dennyky
                                  mimintoooo

ejch, jak já mimintu závidim! Asi by mi nevadila ani ta růžová barva a zalomila bych to taky 😀

páč i ten vobraz je chytřejší než ty
                                  a víš proč?

Milena z Prahy

Zlatko a Mayo,
                                    díky za tipy na knížky z druhý ruky. Já mám v plánu v dohledný době koupit Robertovi Zrušený rok od Viewegha (R. je trochu drbna a fakt ho zajímá, co dělal autor za covidu ;-)) a Rybí krev od Jiřího Hajíčka pro sebe. Je to román o rodině, která se v 80. letech musela vystěhovat z vesnice, protože jí pohltila stavba Temelína.

cernej caj

Ja nastesti ctu samy braky, obdivuju vas ze zvladate i tezsi knizky nebo narocny temata ci vzdelavaci, ja uz mam zakrneej mozek a nic nez beletrii uz nedavam

Zlata

Cajdo
                                        Já hlavně detektivky.

cernej caj

Z
                                          uz sem fakt dlouho zadnou necetla… kdyz nejakou doporucis, budu rada, i kdyz mam tu knih tak 30 co cekaji na precteni… su uplne desna…

a ted mam dilema, jestli si do vlaku vzit knizku. Mam v planu denne cca 25km, coz s tim, ze jdu pres ubytka vidim v klidku na celej den – rano snidane, vyrazim tak v 9, v 16/17 muzu byt na dalsim ubytku, kdyz bude penzionek s kuchyni, dam veceri a pak odpadnu spat a na cteni asi nebude ani cas… mela bych docist aspon nejakou lehkou literaturu, s tou tezsi to je vzdycky chvilka a dlouho nic… tak aspon neco…

sem si rekla, ze v roce 2021 zkusim precist aspon 10 knizek ale zatim to nevypada 😀

cernej caj

ale udelala sem si na databaziknih seznam, at aspon vidim, co sem cetla a jak bidne na tom su a zjistila sem, ze sem jich precetla 8!! 😀 teda 9:D juchuuuu ja to mozna i letos stihnu 😀
                                            https://www.databazeknih.cz/seznamy/mawe-109003/precteno-2021-49458

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 3,621. až 3,640. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.