- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky a 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
21.9.2021 v 15:27 #127059cernej caj21.9.2021 v 17:17 #127060Milena z Prahy
Čajdo,
moc se mi líbí fotka louky s ocúnama v popředí a dvou nezaostřenejch odcházejících postav s batohama.
V Brumově-Bylnici se narodil a taky tam je pohřbenej spisovatel Ludvík Vaculík. Mám od něj ráda knížku Jak se dělá chlapec, hodně autobiografickou.21.9.2021 v 17:46 #127061cernej cajMilena
dekuju:)vy toho hrozne moc vzdycky vsichni vite o zajimavych lidech, to je neuveritelny! to jsem ani nevedela
21.9.2021 v 19:42 #127062FifiTortila, mnaam, takovou dobu jsem ji nemela! Tentokrat kupovana placka, nedelala jsem se s domaci.
Cajdo
Peknej vylet, sice mlznej, ale takovej stavnatej, vic zelene nez podzimnich barev zatim. Urcite sis to moc uzila po delsi dobe. 🙂 Ferinka uz uplne cajk?Esusova
Ojoj se sklepem a betonem, ale zase budete mit betona radne vytunenyho?
Ale zase nedělá jako blázen, to ne.
Od toho ma tebe? 😀Milo
Klidny prestehovani preju. 🙂
ale zase budeme mít novou elektroinstalaci a kuchyň.
Si clovek kazdy vylepseni moc uziva, si pamatuju po prestehovani do zdejsiho domecku, jak jsem se kochala plynovym kotlem (slozenkama pak uz tolik ne). Ale ta pohoda a pohodli, nemuset litat zatapet a prikladat uhli, prijet do tepla…Zlatko
Tak at instalace kotle probehne v pohode – nakej plynak vymenujete?
Andy ma tezkou pohodicku. 🙂Edit – a spravna pripominka, taky jsem si rikala, ze se Kuskusova neozvala, heej, o kolena, kolena, dej vedet, jak je! 🙂
- Odpověď byla upravena před 2 roky a 12 měsíci uživatelem Fifi.
21.9.2021 v 20:40 #127064Petrs01čajdo, koukám že se můžeme jít zahrabat…
https://www.idnes.cz/cestovani/kolem-sveta/turisticka-trasa-cesta-hrdinu-snp-slovensko-putovani-s-detmi.A210826_131642_kolem-sveta_hig22.9.2021 v 5:01 #127065cernej cajPetrs01
A me zas napada dobre jim tak 😀 ale jako hezky, urcute tahat k tomu jeste dite neni zadna prdel.Fifi
Ferinka je uz zhojenej pupicek a muz prisel s myslenkou ze uz by nemusela spinkat v postylce ale mohpa by zpatky ven na dvur at nasrsti na zimu, coz sem uz taky premyslela tak se ptam jestli ji uz dneska dame ven a prej dneska nee tam prsi:DTak dneska bude dlpuhej den, ale drzte palce at muzu v patek odjet
22.9.2021 v 6:46 #127066Mayacernejcaj
myslim ze kdyz Ferinka zustane v ty posteli az do jara, tak nasrstovat nemusi 😀
tak snad ti odjezd vyjde, ma i bejt hezky o vikendu22.9.2021 v 6:50 #127067ZlataČernej čaj
Fakt nádherný fotky.Tady je dneska úplně hnusne,silném,studenej vítr a leje.Držím ti palce at mas aspoň trochu slušný počasí.
Fifi
Kotel musíme vyměnit za ekologicky schválený kotel,nařízení vlády,od příštího roku tyhle původní byt nesmí.Jinak je na dříví a uhlí ,elektrika by vyšla moc a plyn tudy nevede.22.9.2021 v 8:06 #127068PetraKJako já sem vám tady něco napsala a pak sem si to vyzmizíkovala???? Tak za trest se nic nedozvíte! Ani to, že se mi dneska dobře ředitelovalo, že sem fčéra byla pilná a nařezala s Božkou fůru dřívího a stihla se poprat s ohařema, cvičit s nima a domejt kachle v našem vytopeným sklepě, že abysem dneska na ně mohla matlat sajrat, na kterej se bude pak dávat novej vobklad a že nám asi přijede o víkendu pán na ty kachláky, aby to vobhlídnul – nic z toho se nedozvíte a ani vás nepozdravim, když už sem to jednou dneska udělala a vy to stejně neviděli 😀
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
a taky sem psala čajdě, že jí děkuju za tu prohlídku Karpat, že to je úžasnej vejlet s nádhernýma výhledama a vobrázkama a náladou, tak to jí taky znovu už psát nebudu, když sem to napsala už jednou a k ničemu……. a víc sem nestihla smazat, protože sem toho víc nenapsala 😀
22.9.2021 v 8:10 #127069PetraKFifi
Od toho ma tebe?
na mě von tak dá, bejk jeden, dyž se zabejčí!! Ale tetkon třeba dělá venku ten základ a……….tam mu do toho hodila vídle tma, musel skončit 😀
Míla
moc se mi líbí fotka louky s ocúnama v popředí
mám taky vocůni! na zahradě – čtyry! To bylo loni překvápko, když jsem je tam objevila 😮 . Paradoxně až večer, nějak jsem se předtím nekoukala, nebylo taky proč, prostě tráva. A pak jdu večer s ohařima domů a…….! Co toje? svítily tam jako diamanty, musela jsem si to hnedle vyfotit.Chtěla jsem se tenkrát o ten sasrak tady podělit a pak na to zapomněla:22.9.2021 v 8:32 #127070Mayauz se to prej objevuje v supermarketech, ja to jeste nevidela
bude sranda s tim 😀Evropská unie chce zavést označování potravin pomocí tzv. Nutri-score. Jde o semafor, který má zákazníkům pomocí písmen a barev ukázat, jak jsou jednotlivé potraviny zdravé. Podle nás jde o příliš zjednodušující a nevěrohodný systém. Proč? V hodnocení se například nezapočítává obsah vitamínů a minerálních látek nebo u mléčných výrobků není vůbec zohledněn vápník. Vznikají tak absurdní situace. Do nejzdravější zelené kategorie tak spadnou třeba hranolky (jako mražený polotovar), knedlíky, kolové nápoje s umělými sladidly či energetické nápoje bez cukru. Naopak šunka, sýr, olivový olej nebo maso z lososa jsou v červených tabulkách. Podle studie Státní zdravotní ústav, který využil algoritmus pro výpočet nutričního skóre, dostalo špatnou známku i máslo. V závislosti na výrobci získalo označení buď D, případně E a sýr niva také E.
22.9.2021 v 8:39 #127071PetraKMaya
😮 to jako že mi poraděj, co je zdravý a co ne? Že jako můj mozek na to nestačí? NEJSEM EMERIČAN KURNIK, vim, že mrkev (dobře vynechme hnojení, ale tak podle toho jak by to mělo být) je zdravá, zatimco hranolky asi těžko, když je pak nacucám při smažení. Ajéééje, dělají z nás ešče větčí hovády než jsme?
22.9.2021 v 10:11 #127072MayaPetraK
si to nepochopila, prave ti budou rikat, ze hranolky s kolou jsou to nejzdravejsi a mrkef je fuj fuj, nejak se ten pocet obyvatel na zemi snizit musi a koronac moc nezabral 😀22.9.2021 v 10:32 #127073PetraKMaya
😀 tak neudivilo by mě v dnešním světě, kdyby se tím určitá část populace, která nemá vlastní mozek, ale půjčuje si ho na netu a v telefénu, řídila.22.9.2021 v 10:53 #127074cernej cajMaya
LolNo ona ale nemuze byt v posteli treba 14hodin v kuse, ze:D to je ten problem. Ale ma v chlive drevenou podlazku, zabarikadovany nad chlivoohradkou a sedacku ze staryho auta:D pelisek:D
Petak
Diky zes to nenapsala jeste bych mohla zpychnout:DZ
Predpoved na vikend je docela prizniva:)22.9.2021 v 11:08 #127075PetraKČernej čaj
No přesně!! Pak bys nám nic nepsala a my neměly / i co číst a na co koukat. A to by byla chyba, takže příště taky nenapíšu nic 😀
22.9.2021 v 11:19 #127076Mayatak slevy marianne jsem nakonec nevyuzila neb mama se na posledni chvili rozhodla, ze nechce jn pomalej hrnec, ale primo multifunkcni hrnec a to vybrat teda je vyssi divci
jako spousta jich ma popisky jen v angline, to fakt nechci, takze jsem nakonec vybrala 2 sencor s obrazkama, akorat jeden je blbuzvzornejsi, ale nema nadobu do mycky, druhej ma ty obrazky vic naprt, ale jde do mycky, a ted teda nevim co vybrat 😀22.9.2021 v 11:52 #127077DennyČau děcka a já si myslím,
že česnekový hranolky JSOU zdravý!22.9.2021 v 11:57 #127078Dennyčajdo
moc pěkný fotos, mně se moc líbí ten mlhavý les
PetraK
wauuu, panička umí fotit v noci? Pěkná fotka 🙂A kdo zítra jede do Prahé na výstavu?
Knedliky 🙂
Doufám, že neudělám nějaký “fó pá” třeba jako mr Bean?!22.9.2021 v 12:06 #127080PetraKDennyky
že česnekový hranolky JSOU zdravý!jistě, ale jen ty z česnekových hranolek, který jsou česnekový
😀 😀 😀 😀 😀 😀Knedliky
tak si knedliku hlavně hlídej klíče od bytu 😀 😀
😀 a taky ešivá máš šécky boty stejný na nohouch. Ať nám buranům neděláš v Prahé pak vostudu, jo? 😀 a užij si to.edit to noční focení – vůbec nechápu, jak to funguje, někdy se mi to povede, někdy ne, jednou ten měsíc u Domečku se stromem nebylo to špígl nýgl, ale vyšlo to, od tý doby měsíc prostě ne-vy-fo-tim! 😥
- Odpověď byla upravena před 2 roky a 11 měsíci uživatelem PetraK.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.