Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 3,381. až 3,400. (celkem z 5,632)
  • Autor
    PetraK

černej čaj

Asi jako neplanujem, ja druhyho nechcu
      já si právě říkala, že máš rozběháno, že jak to řešit, pětiletej má jiný nároky, než Ferri a že kdybys ho zase brala s sebou, tak jí to bude líto.. .. a tak.

Zlata

Míla
        No na pouť jsem dělala buď takový mrnavy,rychlekynouci,něco jako plundr,velikosti naprstku,pak sateckovy ze slehackovyho těsta,to jsem někam zasantrocila recept a nemůžu najít.Taky když byly děti malý,byly linecky koláčky,vanilkovým rohlicky,ořechový pusinky,prostě další drobný cukroví,skoro jako na vánoce.Kremrole a piskotova rolada byly samozřejmostí.

cernej caj

Milena
          Tak to zni fakt paradne

Petrak
          No prave…

Premyslim, jestli treba pani aspon nenabidnout umisteni v pripade nejnutnejsiho problemu. Stehuji se za hranice a ma dva psy co se musi oddelovat a po stehovani nebude prostor toto resit, ze treba aspon nabidnout „uskladneni“ psa

Maya

cernejcaj
            aha tak VB, no ja myslim, ze by oba byli spokojeny, kdyby pes sel na vylet a Ferinak do postele 😀

Maya

Z
              ne, to normalne prezimuje jen s prikrytim a nebo se to da vypestovat ze semen
              vono to jako na zimu zajde a na jare znova rasi, akorat to takhle pozde kvete
              https://zahradkarskaporadna.cz/clanek-29006-ibisek-bahenni-otuzily-krasavec-s-exotickymi-kvety

Milena z Prahy

Čajda
                A snesla by se Ferinka s novým psem?

cernej caj

Milena
                  To bysme samozrejme.museli zkusit a proto sem psala.zw je blby ze na koukjuti to je 4-5h autem.. ne za humnama

Maya
                  Ja myslim, ze feri by se s nim srovnala, ale tak uvidime. Pani sek rekla ze nevim a neslibuju jen sem chtela.proste vedet info

PetraK

Maya
                    kdyby pes sel na vylet a Ferinak do postele 😀
                    teď je otázka, ešivá čajda chce výletit s psiskem. A druhak – já bych řekla, že to Ferrišákovi bude líto.

černej čaj
                    , ze treba aspon nabidnout “uskladneni” psa

no jo, ale to musíš počítat s definitivním uskladněním psa, to by jinak nedopadlo.

Maya

PetraK
                      tak kazdej kdo ma starsiho a mladsiho psa to tak ma, ze holt jeden chodi a druhej musi zustavat doma, bud omezis staryho ze ho nechas doma a nebo omezis mladyho ze s nim nikam nepujdes, je jasny, co si kazdej vybere
                      psi si zvyknout, zvlast ti stari gaucaci, coz myslim Ferinka je

Milena z Prahy

Tady by měly být ty fotky z GASKu:

Attachments:
                        Milena z Prahy

Tak chyba, měli tam něco lepšího:

Milena z Prahy

A tohle:

cernej caj

Milena
                              Co to je?

Petrak
                              No orave je na ji videt jak proste ven chce a je sice zvykla, ale myslim, ze jak je zgykla.jezdit hodne tak se pokazde steluje… 🙁

https://www.chaty-chalupy-dds.cz/markousovice-1930

Tady mame nakonec ubytko ma ten konec listopadu

Milena z Prahy

Čajda
                                To první je volajaká skulptura na pozadí sv. Barbory. A dole je ledňáček od Lukáše Rittsteina. Jeho zadní část, která na fotce není vidět, je napojená na blyštivý auto. Má to být symbol svobody, teď jsem se dočetla. Ale mně se líbí i bez vysvětlivky.

Fifi

Zdravicko vespolek,
                                  Mayo
                                  To mas ty velkokvety ibichy? Ja dneska jela kolem jedny zahrady, tam je maji kazdej rok a dycky se malem vybouram, jak na tu krasu cucim, to jsou oooobbbbrrr kvety! Jsem si uz loni rikala, ze na ne drze zazvonim, jestli by nedali/neprodali pak seminka.

Mirko
                                  No parada, pochvala za vzhled a este obdiv za vycvik psa, pasanda. 🙂

Dennyky
                                  Co polstarek Konevuv, uz dobry?

Cajdo
                                  Teda brrr, takovyhle sileny smeny. 🙁
                                  Jsem prekvapena, ze uvazujes o druhym psovi, nedavno si psala, ze dalsi ne. Uvidite, treba se casem najde neco bliz, at nemusite jezdit takovou streku treba zbytecne…
                                  Pekny bydleni na dovolenou jste vybrali. To vlastne pojedete pres HK? Kdyztak se vcas ozvi, ze bysme se treba aspon na chvilicku nekde protnuly a videly konecne? 🙂

Esusova
                                  Za šest dní si řekl 45.000
                                  To je uz dost ulet. Si snad udelam rekvalifikacku na zednici? 😀 Nedostatek remeslniku je hroznej, znamej si pred prazdninama poridil domecek na duchod. S tim, ze soucasnej dum pak necha detem a novej si zacne pomalu predelavat. Nejaky drobnosti zvladnou sami, ale taky potrebujou remeslniky. Prej masakr, zedniky a pokrejvace nakonec sehnal, ale na jaro 22! Este si delal srandicky, ze se uvidi, kdo z nich po delte dorazi…

Milo,
                                  to byl peknej vylet a este s koupackou. 🙂

Maya

Fifi
                                    jj, máma loni sehnala semínka od někho na FB, ale loni jsme semínka neměli, jak se ochladí, tak to nedozraje, uvidím letos, kdyby bylo, tak ti pošlu.
                                    Ale už se normálně prodávají za pár korun, takže si je můžeš i klidně objednat a pak už to doma namnožíš, mělo by to jít v létě i řízakama.
                                    cernejcaj
                                    pěkný ubytko, tak snad vám vyjde i počasí

Fifi

Maya
                                      Je fakt, ze tyhle ibichy kvetou opravdu pozde, ja projizdela kolem nekdy pred ani ne 2 tejdnama a nic. Zato dneska me malem slehlo. 🙂 Kdyz by vysly seminka u vas, budu rada, jinak budu asertivni a nez jim to odkvete, zazvonim tam a optam se. 🙂

Dalsi velejezek akorat vyexpedovan ze zahrady, Troldicek zalobnicek upozornil na nekalou cinnost Ruzice.

Maya

Fifi
                                        jezku uz se hrozim
                                        jo, kvete to tak od minuleho tydne, ono kdyz to odkvete, mely by tam zustat nejaky tobolky se semenama, jenze kdyz se moc ochladi, nestihnout ty semena dozrat, takze asi vicemene zavisi na teplotach takhle na podzim
                                        nebo jestli mas FB, muzu se zeptat mamy na kontakt na toho pana, co to od nej mela

PetraK

RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.
                                          Tak jsem dneska po sto letech mohla vstávat pozdějš! Ale……nevstávala. Páč mi v běžnej vstávací čas zazvonil telefén 😮 4:45. A tam na moje zahuhlání, kdojecoje, se ozvalo“ „Dobré dén, tak jak to teda bude? Já sem tadé!“ to mě našponovalo do bdělýho stavu a zmohla jsem se na dotaz: „Gdo ste? Co chcete a gde ste?“ „No sem tadé , já sem novej kolega Oldé, Vymazal su, tak de do té práce nebo ne?“ 😀 😀 😀 to mě úplně zničilo a osvětlila jsem pánoj, že žáden Olda tady néni a nikam nepude. Omluvil se a popřál mi krásnej den 😀 Odvětila jsem, že ten už teda nebude 😀 😀

Mílo – já jsem včera nepostřehla ten váš úžasnej výlet s plováním, skočila jsem rovnou na novou stránku a tohle dobrodrůžo mi utíklo. VÝBORNÝ STE S KÁMOŠKOU A VÝBORNĚ JSTE SE MĚLI. 🙂

Černej čaj
                                          Tady mame nakonec ubytko ma ten konec listopadu

to vypadá moc pěkně, a máte to hezky u lesa na takový ty procházky akorát pro Ferratu. U nás to v tuhle dobu už je o zavřený chalupě no, kvůli tomu dřevu, jak jsme se bavily. Tak jsem ráda, že jsi našla tuhle parádičku.

Fifi
                                          To je uz dost ulet. Si snad udelam rekvalifikacku na zednici?
                                          hodně velkej úlet, i proto, že Brtník ví o čem to je, měla to být úspora času, ale vezmi si, že tohle je za sklep, kde už je to nejhorší hotový. Co by si řekl, za celou rekonstrukci? navíc, jak jsem psala, nebylo by možný dodržet to, že nahodíš omítku, necháš ji chvíli uzrát a až pak štukuješ. Prostě fakt se svět zbláznil.

Troldicek zalobnicek upozornil na nekalou cinnost Ruzice.
                                          nejni žalobníček, je to záchrannář! 🙂

PetraK

a …. může mi někdo vysvětlit, proč ten podivnej pan Milán vystaví druhýho psa ataku od psího vysírky, kterýho nechá bez vodítka, bez couračky, když dopředu ví, že se ten pes půjde prát? A proč ho pošle takhle natvrdo do tý ohrady s ovcema a lamou? Já jsem asi už úplnej blázen. čeho všeho nejsou lidi schopný v rámci tydlevíze. chce se mi blejt velebnosti. Mám to teda bez zvuku, takže mi něco může uniknout, nějaká souvislost, ale…. přece není košér, že toho druhýho psa zbytečně vystaví takhle ataku?? Nebo jo? 😮

P.s. a proč si proboha psa pořizujou lidi, který nejsou schopný ani vychovat psa tak, aby normálně vystupoval z auta.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 3,381. až 3,400. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.