- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
31.8.2021 v 5:51 #126078
Denny
Morgen,
tak už svítááá 🙂 jsem po dlouhé době spala celou noc.
Jinak ráno jsem byla ještě povolána na dílnu krzevá ten včerejšek.
Vona tro zas tak úplně pravda nebyla, prostě ona říkala, že my jsme říkaly, že ony říkaly…ženský nooo.
Takže nakonec nikdo neřekl nic! Nehodlám to už nějak rozebírat, jsem myslela, že do práce se chodí vydělávat a né řešit hovadiny jak v pátý třídě.
Ale ono to vždy jednou za čas prostě vybublá.Fifino
hned vybavil Trolda
ale kuš, babo!čajdo
dobrý přirovnání k culíku 🙂
Já to taky nechápe, no ona ta osůbka prostě má ráda komenty typu jéé máš to krásný atd…no nic no, však já taky píšu, že je to fotka + moje fantazie.
Ale třeba tahle ze sobotního upršeného rána není upravená vůbec a moc se mi líbí.31.8.2021 v 6:30 #126079PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
týýý bláho! Já sem dneska dešťová víla! Páč sem řídila za deště, programově jsem se k tomu dotlačila, protože se musím to naučit, že jo. Takže za tmy a deště, výborná kombinace, půlky jsem měla sražený na doraz. Po cestě jsem míjela sanitku, auto bylo dole pod silnicí někde, prorazilo svodila. To se mi udělalo ešče hůř. A nebyla jsem sama, to jste měli vidět, jak se hnedle vyklidnil provoz. Ble, ble, ble.
Vona tro zas tak úplně pravda nebyla, prostě ona říkala, že my jsme říkaly, že ony říkaly…ženský nooo.
Takže nakonec nikdo neřekl nic!
vynikající!! A ona se jí ani za ty hnusoty neomluví, že ne? A ty prachy? Seberou jí je?c a moc se mi líbí.
škoda, že nám se líbit nemůže, protože ji nikde nevidíme 😀31.8.2021 v 6:35 #126080Denny
Tak schválně :-)))
já jsem prej Hysterička, ehm ale moc to teda nesedí 🙂Číslo 5: Hysterička
Vystrašila vás nejvíce tato žena? Je to hysterička, to znamená, že i vy jste v minulosti mohli potlačit rysy této psychické poruchy. Těmi jsou narcismus, exhibicionismus a nestabilita emocí. Dnes se jevíte jako zdánlivě tichý, introvertní a stydlivý člověk. Můžete mít v sobě ohromnou touhu zapůsobit na druhé a okouzlit je. Pečlivě se staráte o svůj vzhled, vypadáte jako ze škatulky. Podvědomě stále toužíte po tom, aby se na vás upíral zrak druhých.31.8.2021 v 6:38 #126081Denny
PetraK
vobdivuju tě, ale prostě když musíš tak musíš…A ona se jí ani za ty hnusoty neomluví, že ne? A ty prachy? Seberou jí je?
ona to neřekla, řekla, „vypí*ená výroba“ a né, že je píp…
Takže to bylo dost jinak. Tom mění situaci, takže žádný prachy se brát nebudou.protože ji nikde nevidíme
nevadýýý 🙂31.8.2021 v 6:54 #126082Maya
PetraK
jo, dneska echt tma a dest, jela jsem tak jako pomalu, ono nastesti je to pred 6 rano jedno, protoze skoro nikdo nejezdi
prorazeny svodidla, to uz je blby
ja to mela vcera cestou domu, nejdriv bouracka, ale nastesti po chvili nas policajti pustili kolem, kousek dal nepojizdny auto s zenskou a trojuhlelnikem a jeste kousek dal hasici, ale tasm jsem vubec nevidela, co tam bylo, strasny takovy prekazky v provozu 😀31.8.2021 v 7:04 #126083Maya
no nevim 😀
Vybrali jste si zuřivce.
Potlačené sklony: impulzivita a násilí. Jestli jste dostali strach z tohoto chlapíka s hlavou pitbulla, znamená to, že jste v sobě potlačili, udusili silnou agresivitu.
Popření: Jste mírumilovní, často až extrémně laskaví. Jste přívětiví, přející, hotové dobrotisko, vzbuzujete dojem, že jste solidní a ovládáte své emoce. Vaše náklonnost bývá stabilní, máte silná pouta k lidem, věcem, idejím. Na konci dne však býváte často vyčerpaní. Vysiluje vás neustálé skrývání násilných sklonů, k němuž vás nutí touha být všem sympatičtí.
Sublimace: Svou impulzivitu někdy pozitivně využijete při sportu. Vedete dozajista hyperaktivní život. Váš čas zaplňují stovky projektů, organizujete spousty různých věcí nebo prostě jen vybíjíte svou energii na diskotéce.31.8.2021 v 7:48 #126084Maya
z tohohle uz si delaji srandu v radiu, ze to startuje v rijnu, nejlepsi doba na jizdu na kole 😀
https://www.denik.cz/regiony/mhd-litacka-kolo-elektrokolo-bikesharing-sdileni-stojan.html?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz31.8.2021 v 8:12 #126085PetraK
sem se nemohla rozhodnout, ešivá trojka, nebo vosmička
takže sem katatonik co blouzní a navíc mám k tomu teda disociativní poruchu identity. Tim pádem sem úpa v hajzlu, víc už to nejde
Je možné, že jste kdysi potlačili svou pravou orientaci nebo se necítíte dobře ve svém těle.
😀 😀
Souhlasim ve svým těle se momentálně necítím dobře, protože je asi vo stopadesát velikostí větčí než jsem byla zvyknutá!! Kuwa.mimochodem ten saďour byl jasnej hned, že jo?
Maya
Vedete dozajista hyperaktivní život. Váš čas zaplňují stovky projektů, organizujete spousty různých věcí nebo prostě jen vybíjíte svou energii na diskotéce.😀 😀 😀 tak tetkon sem se zase málem počůrala smíchy, jako když Brtnik nazval Koněva Kunim xichtem 😀
Vysiluje vás neustálé skrývání násilných sklonů,
😀 tak někoho zmydli a nebudeš unavená 😀
Jo, jízda za tmy a deště je pro mě novum a popravdě peklo, hrozný. Já se bojím, že tam půjde/pojede někdo po krajnici a…. 🙁 stejně tak se hrozně bojím smyku, prostě hrozný. Jsem ráda, že jsem začla jezdit za sucha 😀 a trošku se s tou jízdou seznámila.
Jezdíš až do BN?Dennyky
Pečlivě se staráte o svůj vzhled, vypadáte jako ze škatulky.
😀 😀 proto nosíš vole každou botu jinooooooooooooooooooooouuuu POMOOOOOOOOOOCT
- Odpověď byla upravena před 3 roky a 6 měsíci uživatelem PetraK.
31.8.2021 v 9:22 #126087MirkaD
tak včera odpo po úklidu šlofík,pak rychle za mírného deště sebrat prádlo a stěhovat do koupelky nad topení+sušák na terase,kde to jaksi neschne,takže dnes zase-sušák topení….
vyštvat Martina rychle ze psama,přijel tak před půl patou,
pak do sedmi seděl na terase,pak šel spát-společně strávený čas…
odpo v háju,pak na terase,kde já už za deště a chladu nejsu a pak chrní…
no nic,já šla večer ještě ze psama k rybníčku a jemně upozornila Martina,že mu taky můžeme vzít s Dafi kramle…
v noci přicupitala bETTY O PŮLŮ TŘETÍ RÁNO,FURT CHODILA,ZRYCHLENĚ DÝCHALA,CHVÍLU SPALA S NÁMA V POSTELI,PAK ŠLA VEN
dnes ráno jsem šla rychle ze psama,než začne pršeti-k rybníčku a zpět,takže vyvenčení,prošlí,
mluvila jsem s otcem o Betty…
dala jsem snídani,čteníčko,včera uklizený,tak dnes páruju ponožky,čtu a tak
a ted tady zase chodí Betty,furt sem a tam
Martin chce abych si promluvila s máti,ale oni čekají,že jí to přjde
ALE PŘECE NENÍ NORMÁLNÍ ABY PES FURT CHODIL SEM A TAM,CHODÍ,FURT CHODÍ,NELEHNE SI,NIC
JE TO 13LETÁ FENA,DĚLÁ TO OD PŮL DRUHÉ OD NOCI,RODIČE JU PUSTRILY VEN,O PŮL 3 ŠLA POCHODOVAT K NÁM…..
NEVÍTE NĚKDO CO MŮŽE BÝT???31.8.2021 v 9:23 #126088Milena z Prahy
Jabloň nebo jahoda,
pro řidiče pohoda.
Asi chyběl ve škole,
když probírali plody a bobule
I druhej den z busu
do práce v poklusu.
Maya škrtí řidiče,
peckoviny, malvice. 😀Bezvadný! Kam se sere Erben 🙂 🙂 🙂
31.8.2021 v 9:31 #126089MirkaD
koukám s tím testem na povahu,jak to na každýho z vás sedí,co??D?D?D
Denny-no nejlepší je dělat s bandou chlapů,nebo aspon půl na půl,
u nás je to teda samá baba+2 kolegové a vedoucí,jedn kolega je dost flegmoš-že sice z ničeho nenervačí,ale zase to má až moc na háku,druhej je fajn,dokud nemá pocit,že je toho moc,to šílí co musí všecko dělat a tak,+co neví to neřekne,co ví,řekne všem,velice rychle a zvětšeněFifi-tak ještě že Růženka je cajk
PetraK-seš veleborec s řízením!!!!
ježka jsem tu viděla pochodovat v noci,
jinak já se bojím chodit potmě ze psama,pak se bojím chodit za světla na delší vycházky-sama,+ze psy přes dědinu
což je na houby,protože bv BK bych bud měla jít s kým ven,tím,že tam mám víc kammarádek,než tu,a nebo,bych si dělala cikcak cesty kolem města
no takže smůla
jinak nám v hnízdě umřely ty druhý vlaštovky:-(((
rodiče je moc nekrmily31.8.2021 v 9:31 #126090PetraK
Mirka
NEVÍTE NĚKDO CO MŮŽE BÝT???Mirčo, to přece může být cokoliv, něco ji zjevně trápí – pokud s ní nepůjdou k vetovi, trápí oni vlastního psa. Může jim pěkně zkolabovat doma a než se na tu veterinu dostanou poté, bude už pozdě. Proboha!!! Je to stará fenka, Ať s tím psem jedou, sami taky budou čekat, až je něco přejde, když bolestí nebudou moct spát a budou dejchat jak čtyři? Tvl. to jsem se zas vytočila. To je jak na ifauně.
Míla
jsme tady literání kroužek takovej 😀31.8.2021 v 9:34 #126091PetraK
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO UŽ MÁM PILKU NA CESTĚĚĚ, TADADÁÁÁÁ, BUDU PÍLIT, AŽ TO ŠECKO VYPÍLIM! Se těšim mocinky moc.
31.8.2021 v 9:50 #126092PetraK
Mirko – ten výkřik nebyl na Tebe, ale na majitele Betynky, jo? nerada bych, abys to vzala osobně.
31.8.2021 v 9:57 #126093MirkaD
PetraK-mluvila jsem ráno s otce,ted i s máti,jako už teda tak nedýchá,ale bud chodí,nebo štěká u vrat a furt chodí sem a tam,jo občas si lehne,u rodičů si pak taky lehla,tak máti řekla,že když ju to nepřejde,že s ní půjdou
ted není otec doma,tak snad se donutí odpo,i když máti mluvila o zítřku…,31.8.2021 v 9:59 #126094MirkaD
PetraK-jo,já vím,tady je to prostě těžký,Martin vždycky-tak to běž máti říct a já-seru na to,za těch 12 let jsem se tady toho navykládala….
ale pak stejně jdu….:-()31.8.2021 v 10:06 #126095cernej caj
Mirkad
Presne, tohle patri na veterinu.Denny
To je nejhorsi kdyz u tohonsama nejsi pak neco resit jak detektivJa.vidim.jen video a to nedam ale.mekde to.melo i obrazek…
Dneska du do partners tak se mi smad povede zrusit ucet u uni co sem lres ne melamkdysi mel.dobry sporwni a ted kulovy
31.8.2021 v 10:08 #126096PetraK
Mirka D.
,i když máti mluvila o zítřku…,ty vado. Já si vždycky na ifauně říkám, že to píše nějakej troll, že to není možný, aby to někdo myslel vážně. a vono opravdu jo. Jasně, může to být prkotina typu zaraženejch prdů, když to takhle řeknu, ale sakra je to stará čubina, nemáte veterinu při ruce. Co budou dělat v noci? psát na ifaunu, když to takhle zobrazím, jak jsou nešťastný, že psovi je zle a u nich není veterinář v dosahu?? kdyby nešlo o živýho tvora, tak si člověk může říct, jo, ať si to pak následně vyžerou, když jí třeba bude kolabovat organizmus, jenže nejde o ně, ale o tu čubinu. Ona sama si pomoct nemůže, od toho jsou kuwa lidi!!!!!!!!! Hergot. No nic, ne, tohle já nemůžu ovlivnit, můžu se jen vnitřně nas*rat dokolečka a to k ničemu není.
31.8.2021 v 10:16 #126097PetraK
Lidi jsou fakt šáhlí – z extrému do extrému – proč se musí vyrobit miliarda bavlněných tašek, kvůlivá reklamě?
když mám bavlněnou tašku, nepotřebuju už další. Sama si ji umím pořídit, nepotřebuju, aby mi ji někdo vnucoval, natož daroval. Pamatujete, jak jsme se tady o tom bavily a já horovala pro hadrovou tašku? Horuju pro ni tedy i nadále, nebo pro papírovou, ale kdyby lidstvo používalo mozek u něčeho co dělá. Sponzorujeme nějaký pacinety v Bazalce a oni mi furt posílají jejich tašky. nepotřebuju další, už máááám. 🙁
31.8.2021 v 10:18 #126100cernej caj
Papirova je nejvetsi zlo petro, bacha na to
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.