- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
31.8.2021 v 10:38 #126105
Denny
Tak jsou konečně hotové pastely, které měly být na jaře.
Vybíral je Michal Janovský, maloval i námět na obal.
Jedny jsou určeny na malování krajinky a druhé na portrét
(je to dost vidět, že?)
v DÍÍ PÍÍ bude klučina na podzim, tak slíbil, že mi jedny přiveze.
Moje maličkost udělala fotku a Michal podle ní namaloval louku.
Je mi ctít, páč je to opravdu PAN MISTR.
Myslím, že jeden z nej novodobých malířů.
Specializoval se na pastel, nyní dělá oleje.
Ve středu 7.9.2021 jedeme na jeho vernisáž.
Svá poslední díla moc neukazoval, ale bude to maso31.8.2021 v 10:43 #126109Denny
PetraK
Tim pádem sem úpa v hajzlu, víc už to nejde
nějaký novinky nemáš? 😀AŽ TO ŠECKO VYPÍLIM!
tvl zkontroluj si pojistkubudou dělat v noci? psát na ifaunu,
by ses divila, kolik lidí píše na FB, ikdyž má pes akutní problémy, které ho mohou ohrozit na životě.
Ano, já jsem taky tehdy psala skrz Bukáčka a té jeho kůže…a dodnes jsem za to ráda, že jsem to udělala.31.8.2021 v 10:44 #126110cernej caj
Denny nesmej se ale me prijde ten portret jako denny + 40 let:D
Tak vernisaz si uzijte to bude urcite krasny:)
31.8.2021 v 10:45 #126111Denny
proto nosíš vole každou botu jinoooooo
se mě ptal v pátek bratránek, jestli nejsem diuná, že mám stejný boty?Mirko
co voni čekaj, až Betty umře? 🙁31.8.2021 v 10:58 #126112Denny
čajdo tvl tys taky stračenaaaa :-))))))))
Tak třeba ze mě bude taková stará indiánka voeee 🙂31.8.2021 v 11:18 #126113PetraK
černej čaj
proč je největší zlo? Je to recyklovanej papír a já ji použiju mockrát. jasně, ne jako bavlnu 😀 , ale mockrát ji použiju.
Dennyky
ale bude to maso
jo, soudě podle toho jeho kontroverzního obrazu, cos sem dávala minule, tak jo.Stavíte se, cestou z vernisáže? Brtnik Ti uďá kapučíno x 2 😀
P.S. ve štěpánský asi nezaparkujete, pokud nebude nějaký vyhrazený místo?? Si myslim. tak jen, abyste věděli. nechala bych auto u „nás“ v Řepích, sedla na tramvaj č. 9 která vás doveze přímo tam, vystoupíte ve Vodičkové ulici zastávka Vodičkova a obejdete blok.
nějaký novinky nemáš? 😀
Tvl. se do mě bude naváže ta, co se neumí ani voblíknout, ani najíst? 😮 😀
Ano, já jsem taky tehdy psala skrz Bukáčka a té jeho kůže…a dodnes jsem za to ráda, že jsem to udělala.
ale jo, ale Ty už jsi to řešila, nečekalas, že ho to přejde.
ě ptal v pátek bratránek,
evidentně ví, co má v rodině 😀černej čaj
Denny nesmej se ale me prijde ten portret jako denny + 40 let:D😀 😀 jelitoooooooooooooooooo! No aspoň vim, po kom se v tom důchoďáku jednou dívat 😀
31.8.2021 v 11:27 #126114Denny
PetraK
jo díkes, jedu s Milenou, tak se jí zeptám jak to plánuje 🙂
a řeknu jí co nám radíš.
Bude tam asik milijón lidí myslím.
Kapůčo bych si sice dala, ale myslím, že pojedeme dost pozdě to už budete hajat
🙂evidentně ví, co má v rodině
jo taky jsme zjistili, že máme stejnej houmr 🙂
To říkala Romča, už když jsme spolu mluvili po telefónu.ani najíst?
co?31.8.2021 v 11:27 #126115MirkaD
PetraKted dojel otec,třeba s ní pojedou
tak tady je to tak-žere,pije,nic jim není,však chodí štěkat k vratům,kdyby jí něco bylo,tak by nejedla,nepila,neběhala…
kolikrát jsem já jela na veterinu s Dafinou….kolikrát jsem ukacávala,a když ty byly často pidi věci…
jako že mě často vezl otec,ne Martin….
si někdy přijdu,že je s těma psama musíám prudit…
ony ty okousaný Maxovi nohy jsou taky pastva pro oči….po jejich dofče jsou ohryzaný obě…
no fauuna,já vždycky,když čtu-máme velkou zahradu,sem tam pude na vycházku,jinak se mu moc věnovat nebudem,jako nebude středobod našeho vesmíru*-tak to je hned-velká zhrada je naprd,kolik vycházek denně?jak ho zaměstnáte?
psovi se musíte věnovat za každýho počasí a …….
tak třeba rodiče by neprošli,ze psama denně nechodí,řeknou,že se proběhnou na zahradě,hlavu jim nezaměstnávají,psí sporty s něma nedělají….
-zase jsou furt na zahradě/na dvoře-otec hodně i v zimě,díky mě mají psi už doma,dřív byly vždycky venku a když chcou jít psi na vycházku jdou se mnou a když chcou cvičit tak s něma cvičím já,doma 2 míčky jako hlavolam,
a je fakt,že hodně hlídají….
no….furt je to tady braný tak,že otce víc baví práce kolem dvora a domu,a máti zahrada,a že ve srovnání s fenkou sousedů+většiny psů v dědině,ktří v životě neopustily dvůr/zahradu,k jídlu nejlevnější hnus granule…
tak psi rodičů se mají dobře-ve rovnání ze psama v dědině…jako podle rodičů….tak nevím no….
zase jsou to jejich psi,takže já jim řeknu co a jak,a modlím se,aby se nad tím zamyslely….
PetraK-jo ty tašky,článek jsem taky četla,a je to mazec,si pamatuju,jak si tady byla prro ty plátěný tašky,
i když mimochodem,mě nikde zase nikdo plátěný tašky zdarma necpe….
a jinak my máme taky už jenom plátěný,ale člověk musí furt myslet na to,že je musí mít v batohu,u ssebe,jinak vidím v práci jak hodně lidí říká-jéééé my máme doma tašek,a tak si berou nejlevnější papírový,a já se vždycky nervuju,že se jim v tom těch x flašek piva rozbije-a furt říkám,že ty tašky neudrží těžký věci,at to vezmou aspon ze spodu,a oni-v pohodě,my máme venku auto
a já jim vždycky říkám-že to mě nepomůže,když se jim to rozbije v obchodě a já to budu muset uklízet,v tom je mi auto na parkovišti naprd,no nic
Denny-hezký kresby na pastelkách
no rodiče čekají,jestli ju to přejde nebo ne….31.8.2021 v 11:28 #126116Denny
Hlásám, že podzim je už tadyk!!!!!
Čučím z vokna na vlašťovky na drátech, byly tam dvě a huš jich je pět 🙂
31.8.2021 v 11:38 #126117Maya
Denny
krasny pastely, asi je koupim neteri a budu se chlubit, ze znam autorku predlohy 🙂
ad psi a nemoci, to jste nevideli v tv toho psa s obr nadorem na uchu a majitel ho nechtel vzit k vetovi a na nahlaseni vet sprava rekla ze je to OK
toz pak neco rikejte tem lidem
PetraK
to je rychlost, tak se pak pochlub pilou, budes mit tu bosch?
Jo, jezdim do BN bo na bus do sousednii vesenice bych musela jezdit ve stejnou dobu a pakk v BN cekat pul hodiny na vlak, protoze ten co stiham autem by mi ujel
ale premejslim, ze kvuli ty tme budu jezdit na dalsi o pul hodky pozdejc, to je jeste svetlo, ovsem zas vetsi provoz a mozna uz nazaparkuju, takze je to tezky 😀31.8.2021 v 11:41 #126118PetraK
Dennyky
, že pojedeme dost pozdě to už budete hajataha, tak to jo, jsem netůchala, nicméně pokud není Míla Prahy znalá, řešila bych to takhle. V centru nebudete mít – podle mě – šanci. Můžu se ešče zeptat Brtnika. Ale takhle byste to měli/y víc na pohodu a bez stresu. Zastavili/y byste tam někde u nás, sedli/y na konečný na tu devítku a vystoupily/i téměř u Galerie, je to opravdu jen obejití půlky bloku.
co?
hranolky, česnekový. 😀 😀Mirka
ony ty okousaný Maxovi nohy jsou taky pastva pro oči….po jejich dofče jsou ohryzaný obě…aháá 😮 , to jsou výborní majitelé teda. 🙁
31.8.2021 v 11:52 #126119Denny
Maya
na podzim když tu Michal bude, bude mít sebou určo nějaký na prodej,
tákže je může mít i s podpisem, kdybys chtěla 🙂Já jako abyste si nemyslely, to není o chlubení, prostě z toho mám radost.
PetraK
hranolky, česnekový.
mnáááám, tos mi neměla připomínat.
Dneska asik udělám langošáky 🙂jdu jí napsat, než zapomenu 😀
31.8.2021 v 12:21 #126122PetraK
Dennyky
Hlásám, že podzim je už tadyk!!!!!Čučím z vokna na vlašťovky na drátech, byly tam dvě a huš jich je pět
u nás holky zatím dělaj rozlety, nacvičujou sestavičky a dělaj přemety ve vzduchu a trénuj a odlet. Hrozně u toho švitořej a já mám pocit, že mi jednou některý z nich narazí do hlavy, jak lítají nízko.
Maya
budes mit tu bosch?jojo, Boženka to je. jsem na ní zvědavá. Už má jméno, tak snad budem kámošky 😀
Ta tma je blbá, to bez debaty, ale však už jezdíš jakou dobu, na rozdíl ode mne. Se bojim chodců, kolistů a zvířeny.
31.8.2021 v 12:22 #126123PetraK
Dennyky
Já jako abyste si nemyslely, to není o chlubení, prostě z toho mám radost.
tak to je ale jasný! To by měl radost každej. A je taky čím se pochlubit! Moc gratuluju.
Dneska asik udělám langošáky
a taky budou měňavý? Některý budou a některý nebudou česnekový? 😀31.8.2021 v 12:26 #126124MirkaD
PetraK-taky si myslím,víš jak,žere,chodí,běhá…no tak máti mu tu nohu bčas vymáchá v bylinkách,váže kapesníčkem….moje nervy…
jo psa by nikdy neutratily-jako nikdy kvůli ničemu,a zuby se řešit nebudou,protože nechce aby měl pes zbytečný narkozy….
meil máš…:-)31.8.2021 v 12:30 #126125MirkaD
DENNY-já mám vždycky velkou radost,když se někomu z vás něco povede,
já totiž miluju dobrý zprávy,děsně moc
takže ráda uvidím Čajdu na tyči,tvoje fotky
pořezaný dříví od PetryK Boženkou-mimochodem,bráchovi od Martina jsme dávaly aku ruční pilu,takovou pidi….
recepty od holek-já chcu samý dobrý a radostný zprávy
takže za mě-pištěš všcko všichni co se vám povedlo-recepty,jídlo,cvičení,
výlety,plavčení-cokoliv,co udělá radost vám,udělá radost i mě31.8.2021 v 13:03 #126127Maya
Denny
se klidne chlub, vzdyt je cim
diky za nabidku, ale myslim, ze neter by nejakej podpis neocenila, je ji 10, tak to at si to spis vezme podepsany nekdo kdo to oceni
ale doufam, ze se budou prodavat v krame a to je poznam samo, ze jsou to ty od tebe31.8.2021 v 13:13 #126130Denny
MirkaD
tak ještě dobrá zpráva, za 4 měsíce bude rok 2022 🙂pištěš všcko všichni co se vám povedlo-recepty,jídlo,
daří se mi přibírat dost úspěšně :-DDDMaya
tak snad v nějakých potřebách se prodávat budou, snad to nebude jen
omezená série.PetraK
některý nebudou česnekový?
tak to je snad jasný 🙂dělaj přemety ve vzduchu
u nás taky, lítaj na louce za bytovkou, těsne nad zemí jak praštěný a
s*rou Kuní ksichtík 🙂31.8.2021 v 14:59 #126142Zlata
Denny
Moc pěkný kresby na pastelech,vlaštovky tady taky hradujou.Tady prší,dneska topime,od zítřka ma byt teplejc,rakusaci hlásí az 26 tak snad bude aspoň 20.
Kotě vypadá na kočku,je to malej,vychcanej zmetek,ale na to že je prinesenej od kravína chodí poctivě na kočičí záchod.Andy už ho bere lepší,kocouři jsou furt naštvaný,ale trochu se uklidnujou.31.8.2021 v 15:28 #126145cernej caj
Denny
A my mame radost s tebou:)Z
Uz ma jmeno? -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.