- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
26.8.2021 v 9:09 #125870
PetraK
Maya
no koukam maj uz dvirka na cip primo v kocce a nebo na privesku, ale co pak kdyz ten privesek ztrati netusim
asi bych se teda zamerila hlavne na to, aby ty dvirka dobre tesnily
no čip do kočky nechci, protože co když by to přestalo fungovat? Budu dávat další – viz právě ta debata na ifauně, kde jsem se taky ptala. takže radši na obojek a když se ztratí, tak pokud tam je 32 nebo kolik možností, půjde to obměnit.
Musím to nějak vymyslet.no voba urcite ne, von je ten svetr docela drahej
a to je škoda teda, ale rezatej vezmi, jestli je to pěkná rezatá, tak v kombinaci s černejma džínama……..to bude fajný!no prej do toho vetsi psi i rvou hlavu a pak to rozbijou
aháá, na to se budu muset teda zaměřit případně, díky.spanku a rano uz stepuje za dverma kdyz jdu do prace, nemaj problem se naucit ty doby prichodu a odchodu
no to jo, ale já se bojím, že kdyby byla zase zima jako loni – nechci ho nechávat venku, chtěla bych, aby si mohl zalézt dovnitř, když budeme v práci, smraďoch jeden rozcapenej.Na noc se naučil chodit domů,ale nechci ho vyšoupnout ven, když navíc čokle jsou uvnitř, nějak mě to půlí pajšl tohle dělat 😀
26.8.2021 v 9:22 #125871MirkaD
tak dnes zase začíná pracovní odpolední…
ráno lilo,tak si u kafe říkám-narvu nám pláštěnky,vylezem ven-vyčurat,vykakat-prostě 5 mniut a dom
narvu nám pláštěnky,vylezem ven-a přstává pršet,tak vratama,a dozadu směr k lípě a obum čoklům hledej-ztratil 2 krát-taky dobrej cvik pro lemply psovody-pes se proběhner,začuchá si,a já stojím a jen hlídám,jestli z vrchu/zespodu nejde nikdo ze psem,akorát u tohoto cviku,se pak Žeryk ode mě nehne,tak to dělám ke konci vycházky,po pěti letech jsem vzdala učení-děkej psa-prostě něktterý věci JÁneumím naučit at se snažím jak se snažím,a Martin každodením házením míčků tu jeho závislost taky netlumí,tak na to holt kašlu-moje cvičící úspěchy mají taky svoje limity:D:D:D
tak holt nosící cviky ke konci vycházky,
ted si doma chrní,Martin jel do Brna na injekce,tak jsem si vostříhala ofinku,vyškubala obočí,vytřela barák…
a za chvílu do práce…
PetraK-díky za odkaz na gumáky-kupovalas větší nebo akorát?
mám strach kupovat boty bez vyzkoušeníí…
na plyšákách bych v práci spát mohla-jsou nununu měkloulinký,+placatý,šlo by to dobře,ale je tam málo místa a kravál,a asi bych s tím štvala kolegy…:D26.8.2021 v 9:23 #125872MirkaD
PetraK-jo jinak kočky v zimě moc nevylízají,a když nejsme doma a kočka je venku tak u nás zaleze na půdu,kde je seno
v BK do bývalé psí mini boudy taky ze senem-pes v ní nikdy nespal…26.8.2021 v 9:31 #125873Maya
PetraK
tak principielne dvirka urcite nejsou blbej napad a ma je spousta lidi
nas kocour to ma vobracene, pres den chrape doma a vecer se dozaduje odchodu ven
nemam cerny dziny, jen modry
rezata je to takto, nosim teda ale obvykle cerny trika, ne bily jako na fotce 😀
26.8.2021 v 9:37 #125874Milena z Prahy
Maya
No ale ta bílá košile je s tím kardiganem prudce šik! Jak říká moje v módě zběhlá kámoška „kažual šik“ (casual chic) :-).26.8.2021 v 9:38 #125875PetraK
Mirka D.
obočí
bacha abys to nepřehnala 😀
pardon asociovalo mi to ten prastarej ftip 😀
kupovalas větší nebo akorát?
jo mám větší, protože jsem si říkala, aby se mi tam vlezly ešče teplý ponožtičky, takže nemám 37 ale 38, takže po vyndání zimní vložky trošáneček kloktám,ale neva to.Maya
tak principielne dvirka urcite nejsou blbej napad a ma je spousta lidi
a asi i bez toho čipu, co? jenže si říkám, když tam bude chodit cizí kočka, aby se tam neprali, aby Mousesovi neubližovala a tak.Pěkný svetérek , černý tričko k tomu bude taky fajn.
26.8.2021 v 9:52 #125876Maya
Milena
jako jo, ale ja kosile nenosim a bilyho nic uz vubec 😀
kažual šik 😀 😀
PetraK
no ja myslim ze ty normalni dvirka bez cipu maj treba lidi, co maj venku psa, to pak tam cizi kocka nejde
takhle u vas bych poridila s tim cipem, to zamezi cizi kocce vmacknout se dovnitr
cizi kocky ti klidne ale muzou chodit po zahrade a prat se tam s Mousesem, coz nejspis budou, s tim nic nenadelas
akorat ty bitky jsou obvykle mirnejsi kdyz je kocour kastrovanej26.8.2021 v 9:57 #125877Maya
PetraK
treba tady par recenzi
je tam i z tech minusu videt na co si dat pozor pri vyberu
https://vse-pro-zviratka.cz/dvirka-pro-kocky/26.8.2021 v 10:06 #125878MirkaD
PetraK-néééééé,já su hezčí,mám tu masku totiž modrou heč!
jinak ten ftip je veledobrej
poslala jsem vám fotky s kočenkou a Dafinkou
aneb-vylezu za slunící se Dafi,že ju vykartáčuju,a za chvíli je tam Norinka,že se musí taky česat….tak češu 2 zaráz…26.8.2021 v 10:07 #125879MirkaD
Maya-já bílou nosím,což přitom jaký su čunče-podrobím,poliju,posypu,pak su jak mapa země-všecky barva,tak bílá je u mě hazard:D:D:D
26.8.2021 v 10:08 #125880PetraK
Maya
že ten čip bude lepší? Už i kvůli tomu co zmiňovali na tom ifauňáckým tématu, že by třeba kuna dovnitř mohla, nebo tak.
Jo jo, je mi jasný, že asi nějaká ta kočka jiná do zahrady přijde -ostatně už jsem tam jednoho obříka jednou v noci i viděla. A to si s ním teda ale Mouses /a to byl ešče odrostlý kotě/ poradil jen tím jak tam neústupně stál. Teď jsem ho naopak viděla -smetáka jednoho drzýho – jak šikanoval na střeše garáže u sousedů jejich kočku, což jsem se mu snažila překazit. Marně. Takže on asi nebude žádný ořezávátko. Nicméně, když dojde na boj venku, je to jiný, než kdyby přišla kočka dovnitř a tam se to pralo.
díky za ty recenze – kouknu!
26.8.2021 v 10:36 #125881Maya
PetraK
no s tim cipem ti nic krome dotycneho s cipem, dvirkama neprojde
coz je, zvlast u vas kdyz nemate venku psy, velka vyhoda
nevyhoda je ten privesek (cip v kocce pomijim) – asi bych si zjistila jak je ten privesek velkej a tezkej, pisou tam neco o vymene baterek, kolik stoji a pripradne jich rovnou nekolik nakoupila do zasoby, protoze podle me kocka driv nebo pozdejc to ztrati26.8.2021 v 10:46 #125882cernej caj
Tak esusky jmenovkyne je koc mila cernovlaska a dokonce mi zajistila chlapi aby mi ty 400kg ludry natahali do kanclu 🙂
26.8.2021 v 11:02 #125890PetraK
černej čaj
Tak esusky jmenovkyne je koc mila cernovlaska a dokonce mi zajistila chlapi aby mi ty 400kg ludry natahali do kanclano to my umíme takovýdle věci. Já tady třeba po svém nástupu zařídila klimošku kolegům do místnosti, kam se prý klimoška dát nedá 😀
vypadá to, že dífče bude dobrej matroš. Jo a co tamta nově přišlá? Naučila se všechny ty věci?Maya
coz je, zvlast u vas kdyz nemate venku psy, velka vyhodajo, taky si myslím. Ale u těch jedněch recenzí psal nějakej pán, že sousedovic kočka si poradila i s tím. tak moc chtěla bydlet u nich, že prostě to překonala. 😀 Navrhovaný si pozjišťuju, dík.
26.8.2021 v 11:09 #125892cernej caj
S novackama tezko rict, doted nemeli stroje ale k oraci se stavi jakonze se ji neboji ankdyz jim rikam co muzou udelat lip tak se snazi to udelat lip a ne ze pokrci rameny s kecama typu „ale“.
Z kuchynky zmizela.zidle ja chudak musim.jist na stojaka
26.8.2021 v 11:15 #125893PetraK
cernej caj
p tak se snazi to udelat lip a ne ze pokrci rameny s kecama typu “ale”.
tak to vypadá nadějně 🙂Z kuchynky zmizela.zidle ja chudak musim.jist na stojaka
se třeba proslavíš jako Iva Pazderková 😀
26.8.2021 v 12:12 #125901Maya
26.8.2021 v 12:24 #125904Maya
26.8.2021 v 13:13 #125909PetraK
inspirace
žiiiš fuj! 😀
želva ovšem překvapila 😮
26.8.2021 v 13:31 #125910 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.