- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 2 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
26.8.2021 v 13:41 #125911Petrs01
a ten vedle by tě nelákal?
https://www.pesweb.cz/cz/psi-k-adopci?objid=6738626.8.2021 v 13:56 #125915PetraKPetrs01
na Mišánka jsem taky tuhle koukala, ale vzhledem k tomu, že by mu prospělo klidnější prostředí, tak si myslím, že by mu to u nás nesedlo. Nejen tou přestavbou, kdy je tam začasto bordel a hluk, ale i Taliprojevem. Když má svoje dny, je to občas na infakrt.26.8.2021 v 14:37 #125918Petrs0126.8.2021 v 14:49 #125920cernej cajPetrak
Tu zenu neznam:DDneska se mi.che deeesne moooc spat… jako fakt silene moc.
26.8.2021 v 16:16 #125921kachnaMišánka jsem taky tuhle koukala,
Mišánek je NÁDHERNEJ. U nás to bude nějakej mladíček (mladička) 6 měs+, časem.
26.8.2021 v 16:49 #125922FifiAprilovy pocasi vespolek. Jsem se dneska dobre napalila. Ziju v dojmu, ze vedle na poli je mrkev – radky, listy na prvni pohled odpovidaly, vic jsem to nezkoumala. Vybehla jsem pro par mrkvi do polifky. Vytahla jsem dva tenky bily ocasky. Ona to je petrzel! 😀
Esusova
Jak ona tak s lehkostí a grácií a voni kucí silný…. prt
Vid, a este navic tehotna… Ty dva kluky mam tuze rada, koukam na jejich videa, bezva byl dil horozeleckej a skoky do vody. 😀
ešče by si mohla vzít nesmrtelníka, ale nevím jesli by je někdo oddal?
😀 veleblbka!Mirko
Dik za fotos a at ti odpoledni ubehne. 🙂Cajdo
Tak se snad dneska v klidu uz vyspis, kdyz Ferinka vypada v pohode?Mayo
Zelva masozravka, co by ne, kdyz zerou aj zizaly a tak. Neuveritelny je, ze zelva dohnala ptaka. 🙂 Jo, kdysi me prekvapilo, ze i kone muzou bejt masozravy.Ruzice je bezesporu masozrava, prave mi prisel Troldik zalovat. Tentokrat jsem ho pochopila hned – obr jezek, kterej se ji nevesel do huby a mne pak temer do kyblu pri odnaseni ze zahrady.
26.8.2021 v 16:53 #125923FifiKachna
Vy uz mate vlastne jen babku Maju, vid. 🙁 Co je to „casem“? Mam zacit delat dohazovacku?26.8.2021 v 21:26 #125924cernej cajKontrola dopadla tak ze sem muzin3x volala jestli uz vyrazil a on odpo po 2h cekani to vzdal a jel domu…
Jinak petrzel.je taky do poblivky super
26.8.2021 v 21:38 #125925FifiCajdo
Jasne, petrzel se taky hodi.
Nerozumim ty kontrole, to jste tam byli objednani a oni meli nejakou akutku nebo jak? Feri ma stehy vstrebavaci nebo tam jeste budete muset jet na vyndani? No, ocividne se ti spat nedari, kdyz ty pises v tuhle hodinu. Ja jdu na lov kvetaku a brokolice, mame tu chvili bezprsici okno na obloze. Bahnu zdar.26.8.2021 v 21:42 #125926Mayacernejcaj
asi nejaká akutka, stane se, ale tak Feri už to má dobrý, tak snad se nic neděje
Fifi
se máte, takový zásoby kolemzajímavý, že je sklo tak blbý by mě nenapdlo
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/jogurt-ve-skle-je-pro-planetu-horsi-nez-v-plastu-tvrdi-studie-173154#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=lr7Btl6Oid4-202108262038&dop_id=173154&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz26.8.2021 v 23:02 #125927FifiMaya
Mame – nemame, neni to moje. Ja nerada kradu na cizim, ale kdyz tu zaoravali cely lany brokolice, dojdu si vcas na pole pro par kousku. Jsem tu pred par lety posilala fotky a upela, jak me doslova fyzicky bolelo to plejtvani, proc to nesklidili vsechno, nechali to vykvest, shnit a sezrat housenkam, no aspon z toho bylo zeleny hnojivo.
A dnesni hovor s babcou odnaproti, kde jsem si byla pro domaci vajicka, me presvedcil, ze nebudu jedina pytlacka. Dva kousky od kazdyho, zadny kradareni ve velkym. Ja vim, je to polni pych, driv by mi asi usekli ruku. Nicmene se pejsci este vylitali (a uz nechrchlaji vubec! 🙂 ) a Trolda ma zeleninu na par dni diety a ja pripadne na polifku. 🙂27.8.2021 v 5:31 #125928cernej cajFifi
Presne to kdyz tos yejne nikdo uz nechce tak tonje k brekuNo na KO sme meli prijit ve ct nebo pa, takze radsi ct – ale nejak to nevyslo, asi akutka a je tam jen jeden, ten druhej ma volno, tak se to asi nastridalo. U nas se neobjednava, ale zase maji v pripade potreby 24h pohotovost.
Dneska sem se hecla a zaplatila si za 900 ze budu mit 3 fotky z tyce, tak su zvedava po praci, jak to vyjde. Za ten rok a pul covidu sem sla o 50% zpatky, a pak zjistite ze kdyz mate pupek a stehna ze neexistujr pozice kde se to schova:D
Maya
Jo nastesti to uz ma dobry… tak uf. Stehy asi vyndavaci, na stehy za 10-14 dni a vcera to bylo tyden po tak moz a po-ct na stehy. Mozns lepsi spis az na koncu twch 14dni?27.8.2021 v 6:52 #125931Mayacernejcaj
my chodili na stehy vzdycky tak po tech 10 dnech, ale ono asi+- nejakej den je jedno
vo pupku a stehnech mi vubec nemluv 😀
Fifi
tak nekdy se to zavorava schvalne, ale tak kdysi jsme taky chodili na polni pych na kukurici, ale ta uz u nas taky davno nebyla, furt jen dokola repka nebo psenice, letos po dlooouhy dobe byl na jednom poli jecmen27.8.2021 v 7:26 #125933PetraKRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Brejtro prdíci. Je pjooonteek, bé volníčko – takže jako už by skorem bylo. Jsem po příchodu do prasé usilovně pracůvala, tak vás jdu pozdraviti. Včéra jsem vyrobila výbornou poblifku z kostí z Glóbusa, ke kterejm jsem se zase po sto letech „dostala“, neb tam měl Brtnik cestu, tak jsem mu krutopřísně nakázala, aby koupil. vývar je taaaak hustej, že tuhne. Mňam. Mám ráda výbornej vývar, nemusím v něm ani nic kolikrát mít a piju to na hektolitry 😀 Pak jsem došla na zahradu pro rajčata, kterých se mi podařilo vypěstovat překvapivě hodně, přihodila k tomu okurku od sousedů, takže byl bio salátek. Mouses večer pozabíjel kuličku, váleček, myšku, bylo mu to málo, tak zabil oba ohaře a šel ven 😀
Fifi – taky by se mi líbil polní pych. Tu brokolici si pamatuju, to je věčná škoda, nevím proč to radši nerozdaj. Zaorat se pak může nějaký zelený hnojení.
kachna
Mišánek je NÁDHERNEJ. U nás to bude nějakej mladíček (mladička) 6 měs+, časemMišánek krásně kouká, je to brouček takovej. Tak už uvažujete o pesanovi? Aaaa to se těšim, to se těšim. Máte představu o velikosti? malej velkej?
černej čaj
tjo držím palce, ať se fotos na tyči povedou! A hlavně, ať se pupik Ferinka pěkně zahojí a můžou stehy ven.27.8.2021 v 8:09 #125937cernej cajPetrak
Tyjo to zni jako uzasnej salatek27.8.2021 v 8:11 #125938Milena z PrahyVčera večer se ptám Roberta zhroucenýho u televize, kde opakovali stařičkej seriál Randall a Hopkirk: Nechceš jít spát?
A von prej, že jsem jako jeho rodiče, ti mu ten seriál před padesáti lety taky zakazovali :-).27.8.2021 v 8:49 #125939PetraKMíla
A von prej, že jsem jako jeho rodiče, ti mu ten seriál před padesáti lety taky zakazovali :-).
😀 😀 😀 😀 😀 😀 si mě zabila. Resp. teda Robert 😀 😀
ale na Randála a Hopkírka jsem tuhle v noci taky někde narazila .Ani nevím jaký program to dává. Bylo to o dovče, tak jsem chvíli koukala a pak najednou……bylo ráno 😀 .I jsem o tom zapomněla zpravit muže mého, že dávaj Randála s Hopkírkem, tomu se to tehdá taky líbilo.
černej čaj
Tyjo to zni jako uzasnej salatek
byl moc dobrej, vylepšila jsem ho pak ještě o jakýsi spešl aromatický zrající sýr – toho jen trošku, a byla to delikateska.Nenapadlo Tě někdy si třeba rajčata na zahrádce pro sebe vypěstovat?
27.8.2021 v 10:23 #125941PetraK27.8.2021 v 10:27 #125942PetraKTak jsem si při čtení inzerátu na Apíka
https://www.pesweb.cz/cz/psi-k-adopci?objid=67649
při čtení těchhle vět:
Celkově je Apík ale poměrně hyperaktivní a má sklony se přetáčet, nicméně při správném a především klidném vedení je hrozný mazlíček, který by se nejradši jen tulil a pusinkoval a na svého člověka hledí jak na svatý obrázek.
Pro Apík budeme hledat zájemce, kteří ho primárně povedou ke klidu a nebudou jej přivádět do hysterie nesmyslným házením tenisáku – tato činnost je pro Apíka absolutně nevhodná.
vzpomněla na koho? Na nebohýho Žerýka, kterýho takhle mučí martin furt na tý terase. chudák pes, to je potom žití.
- Odpověď byla upravena před 3 roky a 4 měsíci uživatelem PetraK.
27.8.2021 v 10:47 #125944cernej cajPetrak
Ne fakt nenapadlo:D kdysi tak 10 let zpet pokusy byly ale.. nekdo by musel byt doma to treba zalit…MIilena
TO ani neznam
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.