- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky a 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
25.8.2021 v 19:16 #125850Milena z Prahy
Zlatko, to jste moc hodný, že jste kotě přijali. On bude vnuk záchranář zvířecích dušiček po tobě :-).
25.8.2021 v 19:58 #125851FifiBryvecir vespolek.
Dennyky
Zdar chalupari, pekne se tam mate, jak taky jinak na takovym nadhernym miste. 🙂 Kocky mas s sebou?Cajdo
Panecku, to je krasny zlepseni, jizva vypada bezva! Jen tak dal, Ferinko, tak je sikovna! 🙂
bych si dala libit zacit o 15 let driv a neplacat se porad jak na zakladce ve splhu
To vypada jednoduse a vzletne, kdyz se to umi. Pritom pekna makacka. I kluci gymnasti maji co delat. 🙂
Premyslim, ze si napisu trvaly bydliste na urad a lujdu bydlet do garaze
Potrebujes koberec? Elegantnejsi by bylo poslat do garaze nekoho jinsiho…Z
Gratuluju k prirustku, to je mutinek. Toz at zdarne roste a nezlobi, stejne jako manzel. Btw, ony kocky v 5 tydnech jeste pijou mliko? Omlouvam se za neznalost, beru to jak stenata – ty v tomhle veku uz v pohode basti prikrmy typu syrovy maso.25.8.2021 v 19:59 #125852MirkaDtak v popndělí odpo,to jsme skončily v deset v noci-kasa,vybalování,úklid,a v 9 večer jsme šli chystat dopek na druhý den,+doplnit cigarety….+hooodně lisování..
no a včera poslední pátá odpo-ranní vycházka krátká s pachovým čtverečkem pro Žeryka-fakt boží cvik,když už sotva pletete nohama,ale máte pocit,že za pidi venčení by vás odsoudily -ehm lépe řečeno-všem by to bylo u zadku ale bvaše-VE VAŠÍ HLAVĚ KYNOLOGICKÝ PŘESVĚDČENÍ-ŽE PES MUSÍ MÍT VYCHÁZKY,ZAMĚSTNÁNÍ,A KDYŽ SE MU NECHCU VĚNOVAT,NEMUSÍM SI HO POŘIZOVAT,TAKŽE SOUDCE V MÉ HLAVĚ-což je vlastně většinou i s jinejma věcma….že….musím uklidit,musím,musím,přitom moc věcí člověk nemusí,že…
tak abych umlčela soudce ve vlastní hlavě-tak jsem dala Žerykovi pachový čtvereček-boží cvik-na prostor metr krát metr,který vyšlapete,dáte třeba 10pidi pamlsku a pak jen stojíte o kus dál,a pes hledá,a vy neděláte NIC,přitom pes pracuje hlavou a nrlíce jak debil furt pro míčky….
na konci krátké vycházky pár rehabilitačních cviků z tanečních-kroky,otočky,obíhání,packy,s každým tak minutu a dom
dom zase spaní-zjistila jsem,že spát před odpo taky není marný nápad,akorát toho moc nepřečtu-jdu ze psama,něco udělám doma,a ten čas,co bych četla,tak spím….
v práci se mi pátý den chtělo jen spát a byla jsem utahaná,ráno jich tam bylo extrémně málo,tak jsem šla na 12,teda,šla-hodil mě tam otec Martina,a ve čtvrt na jednu jsem ščastně řekla kolegyni-už jenom 8 hodin a 45 minut a du dom…když teda neskončíme v deset,že…
na otázku kolegy,jestli chci doplnit ledničku s pivama,nebo plyšáky,jsem řekla,že chci jít dom a spát….
a zákaznici jsem u něčeho řekla,že mám momentální zatmění mozku,jako soustředit se na peníze,zboží a fronty už byl mazec….
no vypadly jsme v 9 večer,tak jen 9 hodin v práci…
takže normálka….
-jedné zástuppkyni jsem v pondělí v noci řekla,že su chudinka,že mě bolí ruka,páteř,kyčel-a pak hned abych nebyla za fnukalu říkám-alééé neber mě vážně,abych vzápětí smutným hláskem víly Amálky-v širším podání teda-řekla-ale stejně su chudinka
a včera večer na hlášku jiné zástupkyně-věta končila něčím jako-že zdraví má člověk jen jedno,a kvůli práci si je ku… nemůže,tak jsem řekla-správně-tak si vem příklad ze mě-furt nic,nic,furt musím,musím,a pak je z toho 14 denní neschopenka léky na několik měsíců-a ona-ahááá tak seš fetáK!:D:D
no,ale jinak jsem byla dost vtipná,vždycky,když su utahaná,tak su vtipná,tak jsme se zasmáli….
jako třeba,když mi kolegyxně řekla,že má jen 2 ruce a já jí zvážným výrazem,řekla,že vím,že jsem jí je dnes počítala a má fakt furt jen 2!
pak jsem ji pověřila koupí noční košile,tak uvidíme,jestli nějakou uvidíme,ona často a ráda nakupuje oblečení,a já když někam dojdu na její doporučení,tak tam už nic není
ona teda hodně nakupuje v lidlu,Pepku a tak
v noci na mě čekala mísa ze šopským salátem,co dělal Martin a polívka,tak jsem si dala polívku,
mísku šopskýho ssalátu s těma zdravýma chlebíkama za 8 kaček,ty bezlepokový sýrový hnědý plátky,pak jsem si daa ty chlebíky s dábelskými tousty,pak kolu,magnézku,a malý kafe a čokoládky-to vše od půl desátý do jedenácti do noci…fakt hovado nenažraný su…25.8.2021 v 20:09 #125853MirkaDno a dnes DEN volna-takže se budu válet,tak ráno pračka
pak krátká vycházka ze psy k rybníčku a zpět-bez cvičení,pouštění,prostě jen sem a tam,že už mě začínaly bolet záda,a vstala jsem po dlouhé době BEZ BUDÍKU kolem půl osmé-takže 7 a půl hodiny spánku!!!!
dala si v klidu snídani a šla ze psama,pak jsem umyla koupelku,a jely jsme i s Betty teda do lesa-do ždánského lesa-tam jsme se všichni vyvenčily-já několikrát protože ě studily gatě,to se mi pak chce na wc,a Mrtin,když dřepěl,tak teda nehledal hronady hub,ale…taky se venčil-bože nás někdo pozorovat,mí púsi běhaly volně,Dafi hoopala po pařezech-takže když odmítala slézt -že bez pamlsku se nehne-probíhaly věty-Dafi slez,Donalde slezte z toho lustru/ehm pařezu-vidím vás!!!z jakýho je to filmu?no co?-je tam hezkej boxer-pes
pak ty hajzlíku slez z toho pařezu,Žeryku neválej se furt,vypichneš si větve-teda oko,bylo tam hodně větví po zemi,Žeryku nevotírej si furt tu hlavui,chceš si vytřepat mozek?a Betty čekej,já zas musím na záchod…
no ale pejsci se proběhli,Betty na dlouhým vodítku,našli jsme nějaký jídlo-i když jako s běrem hub by jsme se neužily25.8.2021 v 20:31 #125854FifiMirko
Jestli si neskocila do prace prilis brzo, kdyz ses takhle utahana? Ale kdo by nebyl, prasky a takovy dlouhy sichty. 🙁25.8.2021 v 21:00 #125855MayaMirkaD
tak snad se ti bude koupená noční košile líbit
no mě dneska po 3 tejdnech došel objednanej svetr z cellbes, moje číslo a je mi tak o 2 čísla větší 😀
asi si tělo říká, že potřebuje víc odpočívat a spát, tak je asi lepší poslechnout
Z
krásný kotě, napůl zrzoun, to bude teda nejspíš kocour
Fifi
kotata jsou opozdenejsí tak o 2 týdny než štěňata25.8.2021 v 21:08 #125856MirkaDno a doma pak česání zacuchanců z lesa,
oběd,šlofíček 2 a půl hodinky,uklid a nduliček,prádla,čtení na terase,
venčení a volno je pááá
Zlatko-tak snad se kocouři brzo odeštvou a vezmou kotě na milost,jste hodní,že se oněj postaráte
s palačinkou jsi mi onehdy udělala velechutě,a přeju at muž nezlobí a myslí na svoje zdraví a tím i na vás mnohem víc než dotedMilko-ehm ráda bych udělala něco z vlhkostí v baráčku,ale za á-nejsou finance a za b-Martin a jeho přístup,ale jako kdyby ná,m spadly z nebe prachy,tak ráda vužiju tvé konzultace,protože v druhé místnosti co spíme je lhkost fest,oblečení furt navlhlý,psům je tu i v zimš chadněj,ve spodních skřímkách stěny mě vše plesnivělo,ooblečení máme proto ve vrchních skřínkách stěny a středních skřínkách stěny,dole nic
Černjčaj-tak to je super,že je Ferince líp,a jizva hezká
akorát ty věci nepůjdou do garáže proč?je to daleko,či co???
jinak já bych četla jak das,ale bud mi to nebere mozek,nebo spím
ale těším se na dovču,že si počtu
a ted čtu o těch hospicech,o té zakladatelce hospice,docela náročný čtení na noc…
PetraK-ten límec si objednám,jinak,teda,batůžek krásnej,
-a zima?
nooov neděli jsem měla sukni a tričko na odpo-vedro
a v pondělí kosa,včera kosa
dnes už zima venku,doma,na terase
mě by se hodilo kdyby-na vycházku bylo chladno,
doma teplo,né,že tu sedím v mikině a dece a tričku s dlouhým a tlustých teplákách a ponožkách
a venku na terase,lavce-rozuměj-KDEKOLIV NA LAVCE teplo-abych mohla sedět venku,já totiž su strašnně ráda venku,jako nejen tam chodím na vycházky
jako po baráku chodit na vycházky nemůžu,že a i když v práci někteří zaměstnanci nachodí při vybalování/úklidu-tak dest kiláku,někteří co nejsou vůbec na 15 i 16
le těch 10 určitě,což si myslím,že někdy,když su mlo na kae tak těch 8 kiláků dám taky,tak že tam se sicu projdu i nchodím kiláky,ale nejsu v přírodě,že?!!!
i když jsou tam kvítka,muchy,včera motýl,jedenou tam vlítl i ptáček,a občas je tam i něco zelenýho-třeba my…:D
tak příroda to není,nebo venku to není,zas jako na trhách bych dělat nechtěla,že…
tak já si prostě ráda sednu na terase/lavce a jím,čtu,češu pséky a na terase žehlím,nebo čučím…
jo a dnes se mnou rozloučily moje gumáky,co je mám od 5třídy základky a fakt jsem je hodně nosila-vycházky to i ted ráno v dešti,rose,stopy,mzkoušky,závody
tak vydržely 35 let
kdepak ted vezmu nový tred?no Petro?no kde?25.8.2021 v 21:30 #125857MirkaDPetraK-límec objednán+k tomu vložky do bot
když je dnes toho 24,tak se to šikne a za 4 měsíce-jéžišek,a dárečky,a koledy,
a pohádky,a sníh a my pojedem na saních:D
FIFI-oni ty léky jsou spavý+ty šichty,ale ted to šlo,v práci celejch 5 dní v pohodě s kolegama,i jsme se zasmály,dobrý to bylo26.8.2021 v 6:52 #12585826.8.2021 v 6:55 #125859Petrs01Maya – právě to taky v práci probíráme. Socka je na facku.
26.8.2021 v 7:13 #125860PetraKRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
dneska v noci mi nějakej neznámej malej a nenápadnej chlupatej tvor nahřejval záda 😀 a včéra jsme jeli na návštěvičku na chalupu, čoklidi tak si užili psího druženího, žebráního, mudláního od jiných, protože doma nepomudlaj………
zvažuju pořízení dvířek pro Mousese má někdo nějaký info do placu? Výhody, nevýhody? Zajdu s dotazem i na ifaunu, ale tady se určo taky najde někdo, kdo má vyzkoušeno, že jo?
černej čaj
Tak ferince se to najednou “pres noc” krasne zatahlo
ty jo ! Sasrak!! to je ale posun!! Jak to vypadá dneska?
“jen” 40 km od domu 😀 a myslite, ze do ji pujde neco z domu? Ne.. ale muz ma asi na 3 uradech v okoli douveny nejaky prostory za to ze ji. Treba nazvuci v zime ples a jeden prostor musi opustit takze doma beze zmeny…
ale ne!! To fakt ne!! 🙁 chceš koberec?? vystěhuj do tý garáže jeho!Zlatka
žjooo, malej Gárfíld!! Nebožáček Andík, ten malej smraďoch bude stejnýho ražení, jako Mouses
,je zatím krotkej,tak uvidíme jak dlouho to vydrží.Zítra jedu s pecovatelkama nakoupit tak zajdu za obvodní s papirama co a jak.
moc, moc držim palčáky, ať to vydrží a ať obvoďačka vymyslí co a jak dál.Fifijová
. I kluci gymnasti maji co delat. 🙂😀 😀 😀 výbornýýý! Jak ona tak s lehkostí a grácií a voni kucí silný…. prt 😀 😀 😀 a ešče vypadaj legračně 😀 😀
Já nechápu, jak to ti polisti dokážou, to kolikrát odporuje přírodním zákonům-což oba pánové i dokazujou 😀 😀 😀 pobavilo mě to mocinky moc. sem škodolibec 😀 A ten mladší mluví úplně stejně, jako Marty Gore. Stejnej hlas, výslovnost, neuvěřitelný.Mirka D.
ale máte pocit,že za pidi venčení by vás odsoudily –ale prt! Já už na to taky přišla, že se to občas nepozblázní, abych byla slušná 😀 , když se pro jeden den udělá malovycházka.
a pes hledá,a vy neděláte NIC,přitom pes pracuje hlavou a nrlíce jak debil furt pro míčky….
ano ano, vyčmuchávání je taky moje oblíbená činnost, a jako odměna za přivolání je to super.,nebo plyšáky,jsem řekla,že chci jít dom a spát….
mohlas v nejhroším případku jít spát mezi ty plyšáky, taky není blbá varianta 😀,já totiž su strašnně ráda venku,jako nejen tam chodím na vycházky
jojo já taky, děsně mě to bafčí si třeba prostě jen tak sednout na to zápraží a čučet. Není to moc často a nejšastějš to bylo v noci, abych si to užila, ale je to super. Taky se musím naučit, že částečně vařit taky můžu venku. A až jednou bude ten grilčovací altán a budu tam mít i kus kůchně, tak to bude paráda.kdepak ted vezmu nový tred?no Petro?no kde?
tady
https://www.chytapust.cz/Holinky/Lemigo-Holinky-Grenlander?varianta=12038&gclid=EAIaIQobChMIm6mah_TN8gIVhuvtCh1aOAQZEAQYAiABEgKVNPD_BwE
mám tydle a jsou úplně lůkcusní. Mám je teda ve variantě holka -tedy trochu nižší, ale jsou fakt lehoučký v zimě v nich nebyla vůbec zima. na léto vyndám vložku a můžu trajdat vysokou trávou. Miluju svoje gumáčky!PetraK-límec objednán+k tomu vložky do bot
když je dnes toho 24,tak se to šikneno výborně! Budeš se zahřejvat.
,a koledy,
a pohádky,a sníh a my pojedem na saních:D
a bude nám dobře!26.8.2021 v 7:16 #125861cernej cajFifi
Nojo a ted si vem.smrtelnika 😀MirkaD
Uzij si den volnaMaya
Svetr ti rika ze muzes vic jist:D26.8.2021 v 7:22 #125862PetraKMaya
Petrs01
no masakr tenhle clanek
udělalo se mi po přečtení článku mdlo! To jsou ještě větší sajrajti, než jsem si myslela!26.8.2021 v 7:31 #125863MayaPetrs01
no ja jsem si pred par rokama nechala poslat vypis a zadny mezery jsem tam nemela, ale co clovek vi co za ty dalsi roky poztracej
PetraK
s kocicima dvirkama zkusenosti nemam, ale co jsem slysela, kdyz mas psy, je lepsi poridit ty do okna nez do dveri bo psi maj tendence se do toho pasovat taky
pak jsou jeste dvirka na cip, ale to predpoklada myslim obojek na kocce26.8.2021 v 7:32 #125864Mayacernejcaj
no kdybych se mela vyzrat do toho svetru, tak to uz bych byla koule definitivne 😀
si ho necha mama a ja si koupim mensi, akorat si musim vzit jinou barvu, tamten byl fialovej, tak ted vaham jeslit fadni cernej a nebo rezatej
dneska by se mi teda v praci siknul zacina tu uz bejt kosa
stehovani v praci vypukne koncem zari, i 27., takze sbohem prodlouzeny vikende26.8.2021 v 7:39 #125865Petrs01ted si vem.smrtelnika
Smrtelník umírá jen to vidí na videu. Ti kluci jsou velmi slušně namakaní, jen nemají ty správné grify na tyč. Ale dali to rozhodně se ctí.
26.8.2021 v 7:49 #125866PetraKčernej čaj
Nojo a ted si vem.smrtelnikaešče by si mohla vzít nesmrtelníka, ale nevím jesli by je někdo oddal? 😀
Maya
REZATEJ, vezmi si rezatej, to je krásná barva. A nebo si vezmi voba, černá je taky krásná barva.Mouses nosí obojek -proti parazitům, tak třeba to jde nainstalovat na to? Já doufám, že ohař je natolik velkej a natolik inteligentní – a snad i ta Tali, že by tohle nezkoušel? Do oken to nejde, máme prozatím špaleťáky a pak do těch nových to vůbec ne-e. Jak to děláte s kočkama, když jste v práci v zimě?
si pred par rokama nechala poslat vypis a
hele – mně dělali prověrku a všechno jsem měla u socky cajk, o sedm let později, jim tam na socce chyběly roky! nekecám. Jsou to s prominutím pěkný sráči. Tehdy jsem na ně nastoupila a sklapli, ale stejně si nechám udělat výpis, což jak vidno ovšem po letech nemusí stačit, protože to zase nějakej kretén zašantročí.26.8.2021 v 7:58 #125867MayaPetraK
no voba urcite ne, von je ten svetr docela drahej
no prej do toho vetsi psi i rvou hlavu a pak to rozbijou, ale tak vasi psi asi nejsou moc venku bez dozoru, takze to je asi jiny
no kocky v zime moc ven nechtej
kocka ta vicemene nevyleze celou zimu ven a kocour chce jit obvykle ven vecer po celodennim spanku a rano uz stepuje za dverma kdyz jdu do prace, nemaj problem se naucit ty doby prichodu a odchodu26.8.2021 v 8:01 #125868MayaPetraK
no koukam maj uz dvirka na cip primo v kocce a nebo na privesku, ale co pak kdyz ten privesek ztrati netusim
https://www.elektro-obojky.cz/dvirka-pro-psy-a-kocky/dvirka-sureflap-s-mikrocipem-pro-kocky?gclid=EAIaIQobChMItombuo7O8gIVCNZ3Ch3AlwW_EAAYAiAAEgKJCPD_BwE
asi bych se teda zamerila hlavne na to, aby ty dvirka dobre tesnily26.8.2021 v 8:35 #125869cernej cajCip primo v kocce? 😀
Maya
Vzala bych rezatejPetrs01
No prave a nenamakany chudaci uz jen lezi na zemi a vydejchavaj rozcvicku:D -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.