- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
4.8.2021 v 18:43 #124738
Fifi
Cajdo
Zadna karimatka, pekne matracka nafukovaci! 🙂 Na karimamu bych lehla a uz nevstala. 😀 Mi kamoska porovnala zada dukladne, kdyz videla, jak se plazim – o 2 cm kratsi jedna hnata zase i pres cviceni a kously jedno SI skloubeni, esicko pitomy.
protoze u nas ocbi bourky posledni tyden denne, jak to zvladate
Tam byla pohoda, vyhejbalo se to. No a jak ta Ferinka teda, zvlada buriny s bobuli lip?4.8.2021 v 18:48 #124739MirkaD
Maya,Černejčaj-tak ono něco na těch prášcích asi bude
ale popravdě,jedla jsem v životě větší dryáky-má máti totiž byla s prominutím blbá-a od 14 do mě sypala léky na nervy jak lentilky-bojíš se jít do školy-tady máš prášek,umřel kamošce pes a brečíš-tady máš prášek….
-ale nemám to s těmahle práškama tak,že by mi bylo všecko jedno-to bych ty prášky brala dobrovolně a do smrti,
jo možná su trochu utlumená
ale ten otec mě včera vytočil hezky-prvně jsem po něm skro řvala,
Martin mě vytočil ráno,
zákazníci včera,
fakt to není tak jak si lidi myslí-dám si léky-a lalala,všecko je mi fuk
teda u mě to tak není
spíš mě to tak nevytočí jak dřív,taky na tom pracuju s tou Máriou
a já spíš psala včera o tom,že se mi povedlo po té vlastně hádce být za chvílu v klidu,aniž bych se pak klepala jak ratlík,bylo mě zle a byla bych vytočená dalších x hodin…
nevím nakolik je to zásluha léku,nebo práce na mě
kdy se snažím sama sobě neubližovat
ono,se to v pár větách blbě vysvětluje
třeba se mi to včera povedlo prvně a naposlled…nevím….4.8.2021 v 19:03 #124740cernej caj
Mirkad
Ja se te ptala.na rady jak na to aby si to clovek nebral.a netrapil se jeste mesic pote… jestli nam treba nereknes nejky finty co psycholozka treba radi… protoze ja su z toho vzdycky dlouho spatna budim se v oci mam.hrozny sny o tom jak su hrozna a desmy nocni mury a jeste mesic su z toho vzdycky taky vyklepana a spatna…Fifi
Jak pisu z mobilu tak vzdycky pulku zapomemu.Kdyz slysim.ze feri vyjede nebo me.vzbudi hrom, tak davam a teda nedavno byla desna burina, to mlatilo.hodne sem.ji dala.druhej jeste jak to tu radilo a treba vcera kdyz me.vzbudil.prvni hrom.a.mam dojem, ze je to lepsi:) musi teda byt zavreny okno, nremuzu ho nechat otevreny, ale spis jen.vzdy stekne a pak uz tu nehysterci… vcera dokonce aj se chtela.hned po.hromu vycurat a to ven vetsinou pak nechce a vxera sla uplne v pohode:)
4.8.2021 v 19:17 #124741Fifi
Mirko
třeba se mi to včera povedlo prvně a naposlled…nevím….
Kdepak, to nebylo naposledy, urcite se ti to povede i nadale! 🙂Cajdo
A tys o nejaky terapii neuvazovala? Treba taky po tlf.
dokonce aj se chtela.hned po.hromu vycurat a to ven vetsinou pak nechce a vxera sla uplne v pohode
🙂 Tak to jsem tuze rada! Jsem si uz pripadala jak dealer calmingu, ze ho tu furt nekomu cpu. Paradaa, slyset feedback, ze to funga i jinym.4.8.2021 v 19:23 #124742MirkaD
Černejčaj-jo já vím,ale ona fakt moc neradí
ona chce abych si na ty věci přšla sama,což je ta dřina
ted mám za domácí úkol ty mantinely u lidí-a prostě nevím,fakt nevím jak to udělat
no a s tím respektem,aby mě lidi respaktovaly-tak ona řekne-kdy se vám povedlo,že vás lidi respaktovaly a při čem?a čím to byl?
a já ji odpovím-že sem si v klidu trvala na svým,byla furt v klidu,a že nezuřila,nebyla v křeči a tak,a ona tak vidíte,
no jenže,když su utahaná a nervozní tak už mi to nejde,utahaná a nervozní su často..
a třeba finty jak na respektování u Martina a mantinely u něj nevím vůbec nic…
no a s tím,jak si věci nebrat osobně
tak Čajíku,jestli ti pomůže toto-řekla mi,že si musím uvědomit,
že nejsu zodpovědná za EMOCE OSTATNÍCH!!!!!!!
ŽE FURT ŘEŠÍM,ABY U NÁS BYL SPOKOJENÝ TATKA,MARTIN,ABY SE NIKDO S NIKÝM NEHÁDAL,ABY SE TATKA NENUDIL,ABY JSME BYLY I S NÍM A NE FURT VEDLE,KDYŽ CHODÍM DO PRÁCE A ON JE U NÁS,ABYCH TAKY BYLA S MARTINEM,
V PRÁCI AT SE NENAŠTVE ZÁKAZNÍK-FURT SE OMLOUVÁM,AT SI NA MĚ PROBOHA NESTĚŽUJE,AT NENAŠTVU,KOLEGY,KOLEGYNĚ,VEDOUCÍ
VLASTNĚ ÚPLNĚ V KLIDU SU JEN S VEDOUCÍM,PROTOŽE ON JE FAKT HODNEJ A SNAŽÍ SE MĚ POMÁHAT-JSOU TO TAKOVÝ VTEŘINOVÝ MILIMETROVÝ DROBNOSTI,
NEBO MĚ SICE ZDRBE,ALE HNED ŘEKNE ŽE TO NEMÁM BRÁT VÁŽNĚ A TAK,
JAKO,ŽE PROŘ PEČU NĚCO CO SE PEČE DLOUHO AŽ KE KONCI A TAK,
A KDYŽ SSEMMU VČERA ŘEKLA,ŽE NESTÍJÁM,ŽE MÁ NAPEČENÝ,NAHÁZENÝ PEČIVO,ALE NESTIHLA JSEM MU NACHYSTAT PLECHY SE SYROVÝM PEČIVEM-TÍM PÁDEM UŽ SI TO MUSÍ CHYSTAT SÁM-TAK ŘEKL,ŽE TAKY NESTÍHÁ-TAK S TÍM SU VLASTNĚ FAKT V KLIDU+JEŠTĚ S JDNOU ZÁSTUPKYNÍ
JINAK SU FURT V KŘEČI,ABY SE NŠKDO NENAŠTVAL,DOMA,V PRÁCI A TAK,
NO A ONA MI ŘEKLA,ŽE NEJSU ZODPOVĚDNÁ ZA EMOCE OSTATNÍCH!!!!
ŽE TO,ŽE SE NĚKDO NAŠTVE,ŽE SE TATKA NAŠTVE,URAZÍ,ODJEDE,PROTOŽE MU TATKA NĚCO ŘEKNE,
ŽE SE V PRÁCI NAŠTVE ZÁKAZNÍK,PROTOŽE NĚCO
ŽE MÁM V PRÁCI JEDNU KOLEGYNI,KTERÁ JE VELMI ČASTO NAŠTVANÁ A VZTEKLÁ,KVŮLI PRÁCI-JE TAM BORDEL,KDO TO OBJEDNÁVAL,PROČ TOLIK,PROČ MÁLO,PRČ NĚCO,PROČ TO DALY SEM,PROČ NE TAM,PROČ TO NEUKLIDILY,NO FURT VZTAKLÁ-TAK SI UVĚMOIT,ŽŽE ZA TO JÁ!!!!!!NEMŮŽU,ŽE NENÍ VZTEKLÁ NA MĚ,
A ŽE ONA JE TAKOVÁ
ALE ZASE S NÍ DĚLAT SOU PRO MNĚ NERVY,KOLIKRÁT JSEM SE PO2 HODINÁCH S NÍ FAKT TŘÁSLA-A TO JSEM NIC NEPROVEDLA A NEBYLA NAŠTVANÁ NA MĚ
JÁ POTŘEBUJU VEDLE SEBE KLIDNÝ LIDI-STRAŠNĚ VSAKUJU NÁLADY OSTATNÍCH
TAK ČAJDO,JETLI TI TROŠKU POMŮŽE TOTO????
NEVÍM,ON MI VYLOŽENĚ RADY -KDYŽ UDĚLÁTE TO A TO,STANE SE TO A TO
TAK ONA JE MOC NEDÁVÁ….SI NA TO MUSÍM PŘIJÍT SAMA
A JE TO DŘINA
TAK JSEM TI MOC NEPORADILA,ŽE?:-((((4.8.2021 v 19:26 #124743Petrs01
kdyby se nikdo neprihlasil
bych musela ještě pár cm shodit, takže Fifi asi vyhrála 😉
5.8.2021 v 5:10 #124744cernej caj
Petrs01
Ok, dik za info. Ale ja si te pamatuju fakt stihlrjsi nez su ja?MirkaD
Jj ja vim, ale rikala sem si zda nemas nejaky poznatky a tohle je treba taky super, dekuju:)Fifi
To vis ze premyslela, ale za hodinu dam skoro celodenni plat, ale vim o ni tak ze mi ji doporucila kamaradka a 2x sem s ni mluvila v zime ale 2x to je jen takovy nic, to neco nakousmes trochu si popoidas a vlastne vysledek proste nula. To chce trosku delsi spolupraci a tech hodin aspon trosku vic,kdyz to prezenu klidne i nekolik tydnu nebo mesicu s tim, ze nejlepsi je to aspon 1x tydne at mas prostor pracovat, neflakas to a nezapomimas…5.8.2021 v 6:41 #124745Petrs01
stihlrjsi nez su ja
ti už dlouho říkám, že máš nějaký divný zrcadlo 😀
5.8.2021 v 8:03 #124746Denny
Dobré ranko,
tak nějak přichází podzim ehm 🙂
K večeru jdeme na grilovačku k Evíkovi, tak se těšíme,
Lucka si k obědu přála těstoviny s kakaem, holt jsme prostě jedna rodina :-DDD
Já jsem teda rááááda…
Včera jsem při sběru hub objevila krasavce Přástevníka mědvědího
(ani jsem ho nepřibarvovala, takhle vypadá v reálu 🙂
A Lucka byla včera opusinkována Koněvem5.8.2021 v 8:17 #124749Denny
Mirko
že nejsu zodpovědná za EMOCE OSTATNÍCH!!!!!!!
to je svatá pravdaJá vím, pro někoho je to těžké neřešit třeba tohle:
ŽE FURT ŘEŠÍM,ABY U NÁS BYL SPOKOJENÝ TATKA,MARTIN,ABY SE NIKDO S NIKÝM NEHÁDAL,ABY SE TATKA NENUDIL…
to je přesně ono…a kdo řeší, abys ty byla spokojená?
Jsou to dospělí lidi, nemůžeš myslet za ně. Opravdu je potřeba říct si,
co bys chtěla ty, co by tě potěšilo, bavilo, na prvním místě jseš prostě TY
a dost. Zní to sobecky, já vím, ale musíš se mít ráda, žít pro sebe a né pro druhé.
Oni si už asi zvykli, že se pro ně obětuješ. Stejně jako v práci.
Už tisíckrát jsme tu psali, když máš volno, nebo dovču a zavolají ti, nechoď.
Prostě ne, ono se to nepo…zneužívají tě, protože vědí, že neumíš říct ne.5.8.2021 v 8:19 #124750Denny
Fifinoo, ahooj, tak to jsem ráda, že jste přežili v pohodě a že sis užila volníčko.
5.8.2021 v 8:21 #124751Milena z Prahy
Čajdo, ta psychoterapie sice je hodně drahá, ale jestli ty peníze máš, tak mi to přijde, jako že je tady dobře investuješ.
Denny, krásnej přástevník :-). A mazlící se Koníková! Ona asi nebude úplně lehká na tom klíně?
5.8.2021 v 8:26 #124752Denny
Mileno
lehká úplně není, má 20kg nicméně Lucka není žádný ořezávátko, je to kus ženský, já mám 183cm a ona (zatím o 10cm míň) je to kus baby, takže pohoda…
Když může mít Ešusová na klíně taliprtku tak jde všechno 😀
Mně Koníková na klíně venku i spí 🙂čajdo
mít pod sebou lidi…toť otázka, není to zase taková hrůza, někdy je to na tečku, ostatně jako všechno, ale být tebou, zkusila bych to.
Já jsem vždy využila všech pracovních nabídek (myslím v jedné firmě)
A to jsem třeba o účetnictví neměla ani páru (a dodnes nemám ikdyž jsem to dva roky dělala :-D))5.8.2021 v 9:27 #124753cernej caj
Denny
Nejde o lidi jde o zodpovednost pak za to ze se nekde neco posere.Prastevnik je skvelej!
Milena
Su hluboko pod prumernou mzdou i po pridani, jedna hodina psychozky je muj celodenni vydelek, takze muzu si bud 1x mesicne platit psycholozku nebo 1x mesicne chodit za lamacem kosti aby me rovnal a staral se o kostru. K tomu manzel diky kovidu byl rok a pul bez prace. Mam nejakou zeleznou rezervu na nejhorsi ale to neni psychterapie… a bud muzu investovat do psychiky a o vikendech hnit doma takze vsechnu praci srazet tim ze nuda a zmar doma nebo jezdit o vikendech ven coz miluju nejvic a pak proste na psycho nejsou finance.Ano, muzu sahnout na vylety nebo na lekce tyce nebo na lamace kosti. Na nic toho ale sahat nechci.
A ano, muzeme si rikat, ze muzu lepe setrit a lepe zachazet s penezi… ale to ja neumim. Kdyz kamoska chce fotak a nema.na.nej dam.ji svuj a musim.si koupit ja jiny. Kdyz mirka mela problem tak sem sla a vez vahani sahla do rezervy. Ja su proste takova, ze se rozdam pro ostatni ale neumim to psychicky takze to delam jak to umim ja…
5.8.2021 v 9:35 #124754PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
zdá se, že přítel Acylpoš jest skutečným přítelem. Deska je to krása, abych to tak řekla.
Dennyky
Když může mít Ešusová na klíně taliprtku tak jde všechnoseš Ůůůůň
A to jsem třeba o účetnictví neměla ani páru (a dodnes nemám ikdyž jsem to dva roky dělala :-D))
😀 😀 : tvl! chudáci ti co Ti ho svěřili 😀 😀Mílo
Ona asi nebude úplně lehká na tom klíně?
tam ani nejde tak o váhu, ale že ti zrzavý kreténi furt na tom klíně stepujou. A to bóóóli. Máš pak haxny samou modřinu.Hele a jak je to s tím zubákem – je teda dobrej, vyhovuje Ti? Těch sedm kazů našel přes to, že jinej zubař je nenašel? A proč Tě na opravu zubů pozval až tak za dlouho? Jsem se v tom ztratila, omlouvám se.
Mirka D.
,fakt nevím jak to udělat
no a s tím respektem,aby mě lidi respaktovaly-tak ona řekne-kdy se vám povedlo,že vás lidi respaktovaly a při čem?a čím to byl?
a já ji odpovím-že sem si v klidu trvala na svým,byla furt v klidu,a že nezuřila,nebyla v křeči a tak,a ona tak vidíte,ano, to je ono. Znáš slůvko NE? V klidu pronesený „NE, prostě ne.“ je celkem dobrá věc.Buduj si nezávislost – viz třeba právě ten účet. Když budeš mít zázemí v tomhle, uvidíš, že prostě Ti bude líp. Koupil Martin nějaou hovadinu? Z Tvých peněz? No tak se to vrátí. Nevrátí-li to on, vrátím to prostě já. Hotovo, šmidra. Nenechat s sebou vláčet, manipulovat. když něco řeknu, tak to platí, když mi něco nevyhovuje, tak to řeknu. A stejně respektuju rozumné hranice toho druhého. Přece platí starý známý – když Ti někdo řekne skoč z okna, tak mu taky řekneš, ne neskočím. A takhle jednoduše to funguje i u věcí ostatních v životě reálných., Opravdu.
čajdo
Dmeska prisel.spravce a klima.jde aspon zapnout, jestli neco dela se uvidi.držím palce, ať se nějaký řešení najde. A to je fajn, že knížka potěšila, však sis s ní dala práci a v tomhle věku, jaký kupovat dárky, to je někdy složitý. A k tý tetě půjdete s dědou?
Fifi
Bohuzel, vubec se mi nechtelo odjizdet
a to věřím i vzhledem k tomu letošnímu divnoroku, že to tam byl balzám na nerf.zaplaťnadbůch, že počásko se letos mírnilo a žádný katastrófy se nekonaly. Dlábes měli čoklidi granulovej? Jak jsme spolu mluvily ohledně těch světýlek, tak mi nedošlo, že letos třebas vlastně nikam pro maso nejezdíš, když Trololo má diétu.
Ledňáčka, to jsem vždycky viděla jen tak frrrk frrrk takže vlastně jsem ho neviděla 😀 takže závidím. Černýho čápa taky jen jednou. Ale ti bílý jsou u nás kousek od Domečku . Brtnik chce jednou vystavět pro ně hnízdo. třebas některej se zabydlí. za čas -asi za sto let 😀
Je fajn, že Trolda to takhle zvládnul, na fotkách už vypadá jako docela jinej pán, než tehdy. huf.5.8.2021 v 9:38 #124755Petrs01
chudáci ti co Ti ho svěřili
Spíš chudáci ti co ho pak následně převzali – to občas člověk vidí věci, že neví jestli brečet nebo sprostě řvát (občas střídavě obojí).
5.8.2021 v 9:59 #124756PetraK
Petrs01
jo asi jo – nic proti Dennyky – snaha určitě byla, ale dovedu si představit, že to pak asi není tak, jak by to být mělo a táhne se to dál. Účetnictví je sviň 🙂
5.8.2021 v 10:16 #124757Denny
v pohode co se tyce ucta u nas to je vse tak nejak dokola, takze se to dalo opisovat ze, starych faktur atd… a kdyz byl problém, pomohla sefova. Za ty dva roky ani jeden problem, jen jsem jednou uctovaala DPH do NDR, tak se to prostě opravilo. Ucetni sla na materskou, nemeli nikoho, tak pozadali me. Nechteli brat nekoho ciziho.
5.8.2021 v 10:17 #124758Denny
🦇🦇 maji dnes pul roku 😍
5.8.2021 v 10:23 #124761Petrs01
Netopýři jsou boží!
Ono je většina účetnictví opisování furt dokola, problémy nastávají když je něco jinak – jsi dobrá, žes to dala. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.