- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 4 roky a 5 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
5.8.2021 v 10:28 #124762
Denny
Petrs01 ano, presne jak píšeš, proto jsem napsala ze dodnes nic neumim, ikdyz chapu princip, ale ehm…
5.8.2021 v 10:34 #124763cernej caj
Petrs01
Tyjo to tak leti! S cicintama:)5.8.2021 v 10:35 #124764PetraK
Dennyky
souhlas s Petrs – jsi dobrá žes to dala, já jsem účto měla ve škole a nepustila bych se do toho ani náhodou, tehdá to bylo komplikovaný a co teprv dneska.
Je mi jasný, že ses do toho pustila, protože máte supr vztahy se šéfama, což je skvělý. To pak člověk k věcem přistupuje jinak.
Já bych byla potento strachy, co jsem ve svý splašilosti vymyslela a co kam poslala, co zapomněla poslat……co stihla prosrat… 😀 pardon, se to nabízelo 😀netopejři sou uuuuukrutnýýýý! 😀 Už půl roku?
5.8.2021 v 10:42 #124765kachna
A to jsem třeba o účetnictví neměla ani páru
to je asi jediný, čemu bych se bránila zuby nehty.
Mají nám dovézt kamínky na kamenný koberec pod pergolu. Přesněji měli, včera. Nedovezli, přestože bylo evidentní, že to obchod odeslal. Pán v obchodu strašně příjemnej, dal mi číslo na dispečink. Dáma se ani neomluvila za to, že to bez nějaké další informace neodeslali.
Dobrá byla věta po obnovení hovoru, no – „kolegyně vám vyhledala to číslo.“ A nic dál, žádný, můžu vám ho nadiktovat, poslat, telepaticky nasdílet. Prostě tímto věta končila.
No, snad to přivezou dnes. Ale teda, skoro všichni dávají číslo na řidiče do sms, uááááááááááá5.8.2021 v 10:56 #124769cernej caj
A ze sms nemuzes zavolat nebo jak to mslis? Nebo ze ho nenadiktuji?
5.8.2021 v 10:56 #124770Milena z Prahy
Petro, doteď jsem chodila na zubní k oldschoolový paní doktorce do paneláku na Jižním Městě. Byla velice šikovná, ale neměla takový diagnostický prostředky ani vybavení jako moderní kliniky. Já už teď potřebuju složitější zákroky, tak jsem včera zašla „na lepší“. A tam mi na zuby koukal doktor mikroskopickejma brejlema, čili mi po roce od poslední návštěvy zubaře toho dost našel. No, a přestože je tahle klinika o dost dražší než sídlištní zubařka, stejně má plno pacientů a děsně dlouhý termíny (zvlášť když víš, že máš ty kazy).
5.8.2021 v 11:04 #124771PetraK
Míla
aháá, huž chňápu, já nějak v rychlosti svý nevědíla, ešivá seš, nebo nejseš spokojená. Takhle vidím, že asi jo-o. tak to gratuluju, budeš vyloženě pod drobnohledem. máš emila.
5.8.2021 v 11:31 #124772Fifi
Zdravicko vespolek.
Chjo, tak to vypada, ze si Ruzice privezla z dovoleny nechtenej darecek – psincak! 🙁 Jsem u psu tuhle hnusotu snad nikdy nemela. Brnkla jsem si na veterinu, takze povalim do lekarny pro jitrocelak a Ccko. Doprkvajcic. 🙁Dennyky
Teda, motyl nadhernej! Duo ufo uz ma pul roku? To to leti, priserky s.r.o. 🙂Esusova
Dlábes měli čoklidi granulovej?
Jj, Troldas svy granule a Ruzice svoje + jsem ji vzala v kramu obcas syrovou flakotu.5.8.2021 v 11:44 #124773Maya
Fifi
aa psincak, tak nastesti nic vaznyho, ale Kim kdysi se jednou toho nemohl zbavit a pomohly mu az nejaky eucalyptovy kapky od veta
Milena
teda mikroskopem mi na zuby jeste nekoukali, ale rtg mi delaj pravidelne a ruzny vymozenosti tam co chodim taky maji, tak snad ok
i me jednou poslali jinam na ten otocnej rtg kolem cely huby 😀
Mirka
si predstav, ze ti lidi kolem jsou psi a kdyz jim nenastavis mantinely, tak te proste sezerou, u psu to umis, tak holt jen to samy aplikovat na lidi
to byla nejaka knizka na tohle tema, zkusim to pohledat
osobne ja bych za prvy nebrala telefony z prace kdyz mam volno, pak bych nemusela resit jak rict ne a za druhy udelala si svuj vlastni ucet, nechala si tam posilat vejplatu a trvalym prikazem bych posilala prachy na spolecnej ucet na spolecny vydani, pak by nehrozilo, ze Martin koupi z mejch penez nejakou drahou blbost, kterou ani nechci, kdyz chce neco takovyho koupit, at si to koupi ze sveho5.8.2021 v 11:46 #124774Maya
jo ucetnictvi, nekdy z doby pred 20 lety mam certifikat z rekvalifikacniho kurzu na podvojne ucetnictvi, nepochopila jsem to ani tehdy, nechapu ani do ted a lituju ty firmy, kde uctujou lidi z toho kurzu 😀
ale jinak je to perspektivni prace
u nas nejlepsi ucetni ted po 15 letech s tim ze ma 3 roky do duchodu, dala vypoved, ze uz to nedava a ma novou praci hned5.8.2021 v 11:52 #124775Fifi
Mno, tak jak se dalo cekat, ma to i Trolda. Ted misto stekani chrchlani. Doufam v mirnej prubeh u obou, zejmena u nej. 🙁
5.8.2021 v 11:56 #124776PetraK
Fifi
áááá psincááák , ach jo. Já jsem to kromě Murphyho měla u všech našich hafanů – v různý formě od toho, že Ešátor skončil nakonec na ATB – ale to byla myslím, naše chyba, že jsme vižle skočili na to, že už je cajk – až po Bubi, která měla tuhej kořen a jen tak zlehýnka si tím prošla. Tak ať jste brzo fajn. Kdyby to nebylo tak na dlouho a nehrozilo, že se to cestou spíš rozbije, poslala bych Ti svůj domácí jitrocelák 🙁
Jj, Troldas svy granule a Ruzice svoje + jsem ji vzala v kramu obcas syrovou flakotu.
jsi to měla tady vlastně paradoxně jednodušší, s tím krmením. 🙂
Maya
a lituju ty firmy, kde uctujou lidi z toho kurzu ?😀
ale jinak je to perspektivni prace
no a hlavně to můžeš co? Dělat doma!! nadávám si, že jsem se tohle tehdy líp neučila 😀 Mohla jsem být svým pánem.5.8.2021 v 12:03 #124777PetraK
Fifi – neee, už i Trololo? Ty jo, jasný, člověk s tím počítá, ale…. 🙂 Tak výhoda je, že není zima a tak ani krátký venčení nebude tak vadit. Tak a´t jsou oba brzo fit.
5.8.2021 v 12:03 #124778Petrs01
rekvalifikacniho kurzu
toho jsme se děsili už tehdy – jednak zrovna nebyla práce ani pro ty co to studovali 4 roky a hlavně co se za ten kurz naučíš? Pokud těm lidem nedošlo že sice mají papír, ale nic neuměj, tak když se pak s někým takovým mělo spolupracovat, nedejbůh po něm něco přebírat, bylo to peklo.
5.8.2021 v 12:06 #124779Fifi
Esusova
Vencit je nebudu, nechci to roznaset po vesnici. Na zahrade budou. Uvarim jim vyvarek a kujatko, at jim to dobre klouze do chrtanu.5.8.2021 v 12:09 #124780Maya
Petrs01
no me to doslo, ze ten papir je mi k nicemu 😀
bylo to tenrat tusim na 3 mesice jeden den v tydnu, platila to me a kolegyni firma, nas tam poslali vubec nevim proc, v zivote jsem v uctarne nedelala
PetraK
jj, taky toho lituju, par ucetnich, ktery delaj doma, znam a maj to dobry
kde ja mohla bejt kdybych uz na gymplu studovala radsi misto zemedelstvi ekonomiku 😀
i psat vsema deseti jsem se musela nakonec naucit sama podle knizky 😀5.8.2021 v 12:11 #124782Maya
teda chcije celej den, kazdou chvili mega prutrz, uz zase, jsem fakt rada, ze dneska vubec nemusim vylejzat, radsi se pak budem s Lokinkem povalovat na gauci 😀
5.8.2021 v 12:13 #124784Petrs01
radsi se pak budem s Lokinkem povalovat na gauci
Můžu k tobě poslat Vaška na dovolenou? 😀
5.8.2021 v 12:22 #124785PetraK
Fifi
Na zahrade budou.
no bať, tak jsem to myslela, ale když to chytnou v zimě, tak jít z toho tepla byť jen na chvíli ven, je blbý, to oblíkám i mlaďochy do bundičky.Maya
kde ja mohla bejt kdybych uz na gymplu studovala radsi misto zemedelstvi ekonomikuno! Kde já mohla bejt, kdybych byly neztloustla 😀 😀 Já sice ekonomiku studovala, ale zahraniční. a to účetnictví mi přišlo – Petrs tetkon neposlouchá, páč předpokládám, že jí to baví – jako debilitní naprosto. I vzhledem k tomu že jsem ten disharmonik – tedy i disnumerik a jsem schopná prohazovat číslice, jen to hvízdne, takže podle toho by pak tak taky ta účetní uzávěrka dopadla. No a dneska , tss, jak bych ráda seděla doma za počítadlem a střihala účetnictví – kdybych ho ovšem uměla.
5.8.2021 v 12:35 #124786Petrs01
předpokládám, že jí to baví
já chtěla na chovatele koní…
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.