Kecací jaro 2024

Fóra Ostatní Kecací jaro 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,972 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,421. až 1,440. (celkem z 1,973)
  • Autor
    Maya

PetraK
      ja si prave hejckam svy stary lampicky, ale jsem si rikala, ze na stul by mohla bejt uz nova, ale radsi mam porad svoji starou
      ty svetla pres mobil, to jsou bud dotykovy vypinace ovladany pres mobil a nebo zarovky v lustru
      jsem si predstavila jak se mi vybije nebo rozbije mobil nebo mi ho nekdo ukrade a si doma ani nerozsvitim 😀
      lidi uz fakt blbnou na kvadrat, jinak to nevidim
      ale kdyz clovek kupuju, musi si davat uz bacha co to vlastne kupuje

Maya

PetraK
        tak to bojuj, clovek se nesmi nechat
        ja ted nedavno kupila super sklenice na dzus v pepcu, 4 za stovku a sla jsem tam tenhle tejden pro dalsi a uz je nemeli, jsem blba, mela jsem vzit dve baleni rovnou

PetraK

Tak jsem ani tchoře nemusela vytasit 😀 😀 😀
          pán mi právě volal zpět a já budu dělat, že mu věřím, že jako je to skutečně za kus myšleno, ale protože by to mohlo být zavádějící, tak mi to tedy dopošlou. A argument, že dole je to stejné zboží samostatně o deset korun levnější a je naprosto nelogický nabízet to stejné zboží tímto způsobem jednou za tolik a podruhé za tolik, vyargumentoval tím, že to je starší zásilka, že to prostě levnější bylo, a že to tedy opraví. To jsem teda zvědavá, jestli opravdu jo, když prve mi to přišlo po dvou kusech, ale hlavně že to pošlou.
          ale kdybych se nevztekala prve do toho telefonu, tak by se nestalo nic. Bože opravdu tenhle svět přestává být mým světem.

PetraK

Petrs01
            tos mu ale měla říct, jistě by to ocenil!

že jo 😀 😀 Tuhle hlášku prostě miluju, mocinky moc.

PetraK

Maya
              ty svetla pres mobil, to jsou bud dotykovy vypinace ovladany pres mobil a nebo zarovky v lustru

já opravdu nechápu tohle mobilový ovládání. U ničeho – však jsme to už i myslím probíraly? źe když mám odloženej start u pračky, myčky, tak na co potřebuju ty přístroje ovládat telefénem. stejně tam to prádlo za mě nikdo neodnese, přípravky nedá. Světlo taky – proč to budu dělat takhle složitě, když udělám prostě cvak? Jediný co možná oproti dřívějšku mě te´d momentálně napadlo, jak nad tím přemýšlím, tak že ten robotickej vysavač, protože kolegyně ho zapíná, až děti odejdou do školy, páč ty by na to nevzpomněly ani náhodou, ale zase… moment, pokud už má tuhle funkci tak by tam taky mělo být nějaký plánovaní asi, ne? že mu řeknu, uklízet začneš v tolik a tolik.Takže ani tady vlastně smysl nevidím.

Maya

PetraK
                jj, vysavace maji moznost nastavit pravidelny cas vysavani, takze neni problem nastavit tam treba vysavani PO-PA v 8
                to ma i ten muj blbej za par korun
                tak super, ze ti talirek doposlou, musis teda doufat 😀
                ja akorat bych ocenila u pracky, kdyby mi na mobil poslala oznameni ze doprala
                prej to nektery umi, ale moje ne

PetraK

Maya
                  kdyby mi na mobil poslala oznameni ze doprala
                  proč?

No jsem zvědavá, dala jsem si upomínku do teleféna, aby mi to připomněl, jestli mi to nepošlou, budu nucena sáhnout pro tchoře 😀

Petrs01

proč?

Tak třeba ta moje udělá jenom takový tichoučký nesmělý „cvak“, to si skoro nevšimneš.
                    Nebo hodíš pračku, vrhneš se na zahrádku a tuhle něco okopat, támhleto vyplít a prádlo dávno dopráno, mohlo by viset, ale ty ještě podestýláš slípkám 😁 a o pračce nevíš. Pravda, ty pak většinou nevíš ani o tom mobilu (mám to stejně, tudíž nevyčítám, jen konstatuji).

Maya

PetraK
                      Jak pise Petrs, lezi mi pak mokry pradlo v pracce a prani se mi pak protahne neb davno uz se mohla prat dalsi pracka
                      Pracka sice chvilku pipa, ale kdyz je zavrena v koupelne, tak to neslysim
                      Mame kuratka, o mesic driv nez obvykle a zrovna takova kosa

Attachments:
                      PetraK

Maya
                        Petrs

jo takhle, to jo, já myslela do práce, že to je na nic informace že jo. Tak tuhle funkci bych taky uvítala, ale muselo by to být tak, že mobil jde, najde si mne a odtáhne mne tam. Páč jak píše Petrs – teleféna nět! 😀

PetraK

Maya
                          jééé kuďátkaa! No a máte je doma teda asi , že jo, jak koukám. a kde je pak máma?

Maya

PetraK
                            jj, doma, v kurniku by umrzly, mama sedi na zbylych vejcich, ale uz dalsi asi nebudou, nic v nich nepipa, tak za chvili pujdou s mamou v bedne do kotelny domu na par dni, pak uz se doufam otepli
                            a to tipuju vyrazi mama se synovcem v nedeli na trh do Kolina a privali dalsi, 3 jsou malo 😀
                            loni nam tahle slipka vysedela sama kurata v tuji pred barakem u silnice, normalne si preskocila plot z vybehu a sedela v tuji, jednou za den si zas preskocila zpatky se nazrat a zase zpet do tuje 😀
                            letos nastesti uz dostala rozum a sedla v kurniku 😀

PetraK

Maya
                              To je hezký!! Já vím, žes psala, že když se líhne, je to barevnější. a je!
                              Jen takhle jak to píšem

kde je pak máma?
                              , mama sedi na zbylych vejcich,
                              za chvili pujdou s mamou v bedne do kotelny

je to takový možná ftipně zavádějící 😀 😀 😀 já si to představila. Nebohou máteř, Tvou, v bedně… v kotelně 😀

Maya

PetraK
                                ono vim jak to myslim, ue jsou chudaci kurata bez mamy, jenze ono se ty kurata nelihnou najednou, lihnou se treba dva dny a pod slepici se ty zbyly vejce a uz vylihly kurata tak uplne nevejdou a kdyz je takhle zima tak mas na vyber bud vzit ty kurata na chvili domu a mamu nechat vysedet zbytek a nebo vyhodit ty vejce zpod slepice, ve kterych muzou byt kurata tesne pred vylihnutim

Maya

PetraK
                                  si stracena 😀 😀
                                  ale vtipna predstava 😀

Maya

PetraK
                                    jj, to je barevny dvorkovy mix, u cistokrevnych slepic to asi neni
                                    a ta slepice je takova zvlastni bez ocasu, asi krizena s araukanou nebo necim podobnym

PetraK

Maya
                                      ono vim jak to myslim, ue jsou chudaci kurata bez mamy,

ne vůbec, jako že chudátka. Jen jsem si říkala, proč jsou tam samotný, ale jasný, ona tam sedí, na dalších, to mi došlo pak, přesunout to nelze.

Mažu dom.

Milena z Prahy

Maya
                                        No páni, ty jsou 😀! Bych přišla domů a už se od nich nehnula 😊.

Fifi

Brypodvecir vespolek,
                                          tady byl taky slusnej samec v drsny placce, sedivec a -2,5. 🙁 Nejsem zemedelec, nemusim nic prikrejvat, ale jsou to hrozny vykyvy, priroda je cela zblbla. Jo, s modlenim na me nechodte, kravicky. 😀

Kuskus
                                          Kdepak ses nam toulala, doufam, ze slo o nejakou prijemnost a ne nemocnici.

Maya
                                          Juu, kujatka. Krasnej mate mix.

Esusova
                                          Velkododavatelka vajec c.2 se hlasi, sousedce se slepice zblaznily a dealovala jsem za posledni tejden asi 130 vajec, dalsich pade mam este v lednici. 😀

Mirko
                                          Je fajn, ze sis zase uzila s Dafcou vyleta.

Raven

Pěkný večer, dnes v noci bude nejspíš mrznout ještě víc, zrovna jsem dokončila přikrývání jahod, mají už plno malých plodů, tak by jich byla škoda. Navíc jsem měla akční podvečer, našla jsem pod zahradou poraněné káně, mělo něco s křídlem. Pokyn ze stanice byl odchytit a dát do krabice. Povedlo se, ani mě nezoblo. Ale vzala jsem si pro jistotu aspoň zahradnické rukavice. Chtělo utéct, ale nešlo mu to, skončilo v trávě ve vodě a vzdalo to. Už je na cestě do Záchranné stanice Pasíčka.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,421. až 1,440. (celkem z 1,973)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.