- Toto téma obsahuje celkem 1,972 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
18.4.2024 v 11:24 #170856
Maya
PetraK
ja si prave hejckam svy stary lampicky, ale jsem si rikala, ze na stul by mohla bejt uz nova, ale radsi mam porad svoji starou
ty svetla pres mobil, to jsou bud dotykovy vypinace ovladany pres mobil a nebo zarovky v lustru
jsem si predstavila jak se mi vybije nebo rozbije mobil nebo mi ho nekdo ukrade a si doma ani nerozsvitim 😀
lidi uz fakt blbnou na kvadrat, jinak to nevidim
ale kdyz clovek kupuju, musi si davat uz bacha co to vlastne kupuje18.4.2024 v 11:26 #170857Maya
PetraK
tak to bojuj, clovek se nesmi nechat
ja ted nedavno kupila super sklenice na dzus v pepcu, 4 za stovku a sla jsem tam tenhle tejden pro dalsi a uz je nemeli, jsem blba, mela jsem vzit dve baleni rovnou18.4.2024 v 11:31 #170858PetraK
Tak jsem ani tchoře nemusela vytasit 😀 😀 😀
pán mi právě volal zpět a já budu dělat, že mu věřím, že jako je to skutečně za kus myšleno, ale protože by to mohlo být zavádějící, tak mi to tedy dopošlou. A argument, že dole je to stejné zboží samostatně o deset korun levnější a je naprosto nelogický nabízet to stejné zboží tímto způsobem jednou za tolik a podruhé za tolik, vyargumentoval tím, že to je starší zásilka, že to prostě levnější bylo, a že to tedy opraví. To jsem teda zvědavá, jestli opravdu jo, když prve mi to přišlo po dvou kusech, ale hlavně že to pošlou.
ale kdybych se nevztekala prve do toho telefonu, tak by se nestalo nic. Bože opravdu tenhle svět přestává být mým světem.18.4.2024 v 11:32 #170859PetraK
Petrs01
tos mu ale měla říct, jistě by to ocenil!že jo 😀 😀 Tuhle hlášku prostě miluju, mocinky moc.
18.4.2024 v 11:58 #170861PetraK
Maya
ty svetla pres mobil, to jsou bud dotykovy vypinace ovladany pres mobil a nebo zarovky v lustrujá opravdu nechápu tohle mobilový ovládání. U ničeho – však jsme to už i myslím probíraly? źe když mám odloženej start u pračky, myčky, tak na co potřebuju ty přístroje ovládat telefénem. stejně tam to prádlo za mě nikdo neodnese, přípravky nedá. Světlo taky – proč to budu dělat takhle složitě, když udělám prostě cvak? Jediný co možná oproti dřívějšku mě te´d momentálně napadlo, jak nad tím přemýšlím, tak že ten robotickej vysavač, protože kolegyně ho zapíná, až děti odejdou do školy, páč ty by na to nevzpomněly ani náhodou, ale zase… moment, pokud už má tuhle funkci tak by tam taky mělo být nějaký plánovaní asi, ne? že mu řeknu, uklízet začneš v tolik a tolik.Takže ani tady vlastně smysl nevidím.
18.4.2024 v 12:07 #170864Maya
PetraK
jj, vysavace maji moznost nastavit pravidelny cas vysavani, takze neni problem nastavit tam treba vysavani PO-PA v 8
to ma i ten muj blbej za par korun
tak super, ze ti talirek doposlou, musis teda doufat 😀
ja akorat bych ocenila u pracky, kdyby mi na mobil poslala oznameni ze doprala
prej to nektery umi, ale moje ne18.4.2024 v 12:17 #170865PetraK
Maya
kdyby mi na mobil poslala oznameni ze doprala
proč?No jsem zvědavá, dala jsem si upomínku do teleféna, aby mi to připomněl, jestli mi to nepošlou, budu nucena sáhnout pro tchoře 😀
18.4.2024 v 12:27 #170866Petrs01
proč?
Tak třeba ta moje udělá jenom takový tichoučký nesmělý „cvak“, to si skoro nevšimneš.
Nebo hodíš pračku, vrhneš se na zahrádku a tuhle něco okopat, támhleto vyplít a prádlo dávno dopráno, mohlo by viset, ale ty ještě podestýláš slípkám 😁 a o pračce nevíš. Pravda, ty pak většinou nevíš ani o tom mobilu (mám to stejně, tudíž nevyčítám, jen konstatuji).18.4.2024 v 12:40 #170867Maya
18.4.2024 v 12:49 #170869PetraK
Maya
Petrsjo takhle, to jo, já myslela do práce, že to je na nic informace že jo. Tak tuhle funkci bych taky uvítala, ale muselo by to být tak, že mobil jde, najde si mne a odtáhne mne tam. Páč jak píše Petrs – teleféna nět! 😀
18.4.2024 v 12:50 #170870PetraK
Maya
jééé kuďátkaa! No a máte je doma teda asi , že jo, jak koukám. a kde je pak máma?18.4.2024 v 13:49 #170871Maya
PetraK
jj, doma, v kurniku by umrzly, mama sedi na zbylych vejcich, ale uz dalsi asi nebudou, nic v nich nepipa, tak za chvili pujdou s mamou v bedne do kotelny domu na par dni, pak uz se doufam otepli
a to tipuju vyrazi mama se synovcem v nedeli na trh do Kolina a privali dalsi, 3 jsou malo 😀
loni nam tahle slipka vysedela sama kurata v tuji pred barakem u silnice, normalne si preskocila plot z vybehu a sedela v tuji, jednou za den si zas preskocila zpatky se nazrat a zase zpet do tuje 😀
letos nastesti uz dostala rozum a sedla v kurniku 😀18.4.2024 v 13:52 #170872PetraK
Maya
To je hezký!! Já vím, žes psala, že když se líhne, je to barevnější. a je!
Jen takhle jak to píšemkde je pak máma?
, mama sedi na zbylych vejcich,
za chvili pujdou s mamou v bedne do kotelnyje to takový možná ftipně zavádějící 😀 😀 😀 já si to představila. Nebohou máteř, Tvou, v bedně… v kotelně 😀
18.4.2024 v 13:53 #170873Maya
PetraK
ono vim jak to myslim, ue jsou chudaci kurata bez mamy, jenze ono se ty kurata nelihnou najednou, lihnou se treba dva dny a pod slepici se ty zbyly vejce a uz vylihly kurata tak uplne nevejdou a kdyz je takhle zima tak mas na vyber bud vzit ty kurata na chvili domu a mamu nechat vysedet zbytek a nebo vyhodit ty vejce zpod slepice, ve kterych muzou byt kurata tesne pred vylihnutim18.4.2024 v 13:57 #170874Maya
PetraK
si stracena 😀 😀
ale vtipna predstava 😀18.4.2024 v 14:00 #170875Maya
PetraK
jj, to je barevny dvorkovy mix, u cistokrevnych slepic to asi neni
a ta slepice je takova zvlastni bez ocasu, asi krizena s araukanou nebo necim podobnym18.4.2024 v 14:00 #170876PetraK
Maya
ono vim jak to myslim, ue jsou chudaci kurata bez mamy,ne vůbec, jako že chudátka. Jen jsem si říkala, proč jsou tam samotný, ale jasný, ona tam sedí, na dalších, to mi došlo pak, přesunout to nelze.
Mažu dom.
18.4.2024 v 14:16 #170877Milena z Prahy
Maya
No páni, ty jsou 😀! Bych přišla domů a už se od nich nehnula 😊.18.4.2024 v 18:16 #170878Fifi
Brypodvecir vespolek,
tady byl taky slusnej samec v drsny placce, sedivec a -2,5. 🙁 Nejsem zemedelec, nemusim nic prikrejvat, ale jsou to hrozny vykyvy, priroda je cela zblbla. Jo, s modlenim na me nechodte, kravicky. 😀Kuskus
Kdepak ses nam toulala, doufam, ze slo o nejakou prijemnost a ne nemocnici.Maya
Juu, kujatka. Krasnej mate mix.Esusova
Velkododavatelka vajec c.2 se hlasi, sousedce se slepice zblaznily a dealovala jsem za posledni tejden asi 130 vajec, dalsich pade mam este v lednici. 😀Mirko
Je fajn, ze sis zase uzila s Dafcou vyleta.18.4.2024 v 18:43 #170879Raven
Pěkný večer, dnes v noci bude nejspíš mrznout ještě víc, zrovna jsem dokončila přikrývání jahod, mají už plno malých plodů, tak by jich byla škoda. Navíc jsem měla akční podvečer, našla jsem pod zahradou poraněné káně, mělo něco s křídlem. Pokyn ze stanice byl odchytit a dát do krabice. Povedlo se, ani mě nezoblo. Ale vzala jsem si pro jistotu aspoň zahradnické rukavice. Chtělo utéct, ale nešlo mu to, skončilo v trávě ve vodě a vzdalo to. Už je na cestě do Záchranné stanice Pasíčka.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.