Kecací jaro 2024

Fóra Ostatní Kecací jaro 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,972 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,441. až 1,460. (celkem z 1,973)
  • Autor
    Fifi

Raven zachranil kane, to zni pekne. 🙂 Sikovna ses, paradni zachrana!
      Jak se jinac dari?

cernej caj

Petrs01
        huraaaa! to je dobre

Maya
        no to slouzi treba pro hur mobilni jedince, nebo kdyz ma nekdo strach ze to vypada ze se u nej nebydli a rozina si, a nekdo si s tim proste jen tak hraje.
        jako me se taky nehce v zime z teply postele od knizky, abych sla 2 metry a zhasla, protoze tam je zima! 😀

Ale to sou krasny pipi!! 🙂

Kuskus
        tak to mas clanku zrzavcich ke cteni za tu dobu, doufam , ze vsecho u vas ok

MirkaD
        to je dobre ze ti vysel cas na kamaradku ze 4listku, nebo spis na bk 🙂

cernej caj

Dneska dlouho v praci a jeste dobaluju, jet na dovolenou je teda vzdycky hruza, mam batoh, cestovni tasku, 2 krabice velky, ne uplne stehovaci, ale velky, a jeste potrebuju treti krabici a kytaru 😀 si nedovedu predstavit uz jet vlakem 😀

muz bude mit tradicne batoh 😀

Fifi

Hlavne teply obleceni si pribalte a ty burty, ohnicek se bude hodit. 🙂 At se dovca zadari, pozdravuj Zlatku, az se protnete. 🙂 Pro Feri asi ideal teplota, se nezadycha, potapete si, UZIJTE SI TO! 🙂

Raven

Fifi, dobrý, letos zatím žádný úraz 🙂 Vyhozené rameno a naštíplá lopatka zahojené. Rehabilitace skoro půl roku, ale ruka rozcvičená, můžu dělat vše jako dřív. Už je konečně klid od daní a účetnictví. Každý den chodím s Metíkem na procházku, u toho si odpočinu.

Fifi

Raven
                Tyhle urazy jsou pitomy, sak to tu zname napric spektrem, vyborny, ze ses srostla a zrehabilitovana. Metik musi byt happy, ze te ma na prochajdy. 🙂 Zaroven je mi lito, ze nemas uz neco svyho doma, furt to nejde, neni to pres muze pruchozi? Na druhou stranu – aspon je Metik spokojenej a vylitanej.

Jezci jsou poblazneny. Nevi, jestli se nemaj zase zazimovat. Dva jsem ted ze zahrady odnasela, nez je do drzky uchopila slecna cerna. Pepin zdatne oznamoval vetrelce, vyjimecne se nechal i odvolat bez pouzit nasili.

PetraK

Raven!
                  Už je na cestě do Záchranné stanice Pasíčka.

SEEEŠ VÝÝBORNÁÁÁÁ, NEJVÝBORNĚJŠÍ A JÁ MOC JEDNAK DĚKUJU A TAKY GRATULUJU
                  Jsem moc ráda, že jste pořád s Metíkem ve dvojici a taky, že se ruka vrátila do původní kondice.

Fifi
                  Velkododavatelka vajec c.2
                  máš? No já to můžu zkusit udat, cena byla 5,- káčées za vajíčko (aby se pokryly náklady za pipiny a doprava). Umíš to zabalit, jako paní velkonakladatelka? Ta je dokonalá balírna!‘ 😀

Kdes viděla Kuskusovou? Já ji nevidím!! Jdu bádat.
                  Už to vidím,
                  Kuskusi, jsi , prosím, v pořádku?

ČERNEJ ČAJ – KRÁÁÁSNOU DOFČU A JO, CHCE TO SPODKY, ZIMNÍ BUNDU, RUKAVICE…. jak píše Fifi – pro Ferratu ideál

Kimi

Raven, připojuji se s poděkováním za záchranu káněte.?
                    Tak jsem dnes Goliho venčila na cyklostezce na okraji města, já šla po asfaltu, Goli v trávě, rostl tam kostival a Goli ho začal okusovat. Už se tu vedla debata o jedovatosti, když jsem psala o Kimi, že ožírala kostival – psi na to mají jiný názor – jak to ten pes ví, že to je léčivá kytka, a že mu může pomoci s bolavými klouby???‍♀️

cernej caj

Kimi
                      oni to asi poznaji podle vune, ze jim to prijde v tu chvili lakavy, dobry, vonavy, stavnaty…

ale presne taky nevim, ale zvirata mnohem vic vi, co maji zrat, i kravy nezerou prirozene bodlaky, vybiraji si uplne jinou travu… a asi to neni zkusenost z popichani, oni proste nektery veci nezerou ii kdyz je maji na pastve a vi to.

Raven
                      dobre ze srustas a ze rehabilitace byla uspesna!

Fifi
                      dekuju, tesime se:)

mam asi troje kalhoty, kdyby byli mokry z deste, at v tom nemusim pak travit cas, ono auto to uveze, ze … 😀 ale taky sme domluveny s dedou, ze v Lánech je super reštyka rikal, takze se nam musi na zpatecni cestu vejit do auta vse i s dedou na kus cesty:D bude celej tyden doma sam, tak se hodi, ze ho prijedeme rozptylit a vezmeme ho na obed k narozeninam. 88 let, 2 mertvicky v ramci 1 mesicu, 3 mesice krvaceni do mozku, nez sel na operaci a 6 mesicu po operaci se o sebe celej ten tyden postara sam… neuveritelny. I by zvladl zustat v brne, ale ta jeho zahradni chaloupka teda uz moc k bydleni v tomhle veku urcite neni a neni tam pod dohledem, ale tri prvostupnovy deti jsou pro nej taky asi masakr.

Zlata

Raven
                        To je krásný .Snad se káně podaří vrátit do přírody.

Kuskus
                        Jseš v cajku?

Venku je fakt zima.

MirkaD

venku je zima…
                          včera odpo-nová holka na mezisměně-3den,tak je pomalá,a každej to hned vidí černě-že je hrozná,nejde jí to a tak-celý roky mě s tímhle prostě štvou,mega moc!!!!
                          byla jsem na 3-takže vybalování/kasa,pak 2 a úklid,před desátou jsme skončily,je nás málo + 2 neschopenky-chladařka a zástupkyně…
                          dnes jsem dopřála psům vycházku podle jejich gusta-akorát na to,že su před odpo,kde budu lítat+pěšky tam je to na h….
                          se snažím před prací o ne moc dlouhý vycházky,ale dlouho jsem nebyla s Pavlou a s basendžíkem,
                          takžééé o půl sedmé vstát,vylézt na 20 minut s Dafčou,do našeho parčíku kousek od baráku-parčík-naproti silnici hlavní,do téčka-15*18 kroků-2 lavky,odpadkáč,okolo okrasný keře,kvítka,je to pidi,ale na někilk metrů chůze u nohy,obraty,xxx krát aporty-kde na střídačku k levé/pravé noze,odložení ve stoje,v leže,sedni,lehni mezi nohama,u nohy a nošení klíče s plyšáčkem to bohatě stačí,jsou tam dlaždice,to mám na cvičení ráda-vidím hezky jak se pes posunuje/neposunuje,a Dafi má v té kose nohy v suchu,
                          takže jsme si daly ranní intenzivní cvičení-bavilo nás to OBĚ!
                          pak na vycházku s Žerykem a Pavlou-kolem lípy,hájenky,ke cvičáku-tam trénovat chůzi v kruhu+ukazování Kitových zubů,tak Žeryk chodil v kruhu u levé/pravé nohy,Kito potrénoval na výstavu a dědinou se šlo dom…
                          ted teda musím odpočívat,jen udělám prádlo,nádobí,brambory…
                          a pak odpo….

Raven-si šikovná a hodná,že jsi zachránila kánátko!

Čajíku-přeji fajn počasí na dovču-oblečení narvi vco můžeš,když jedete autem,Feri si to užije!
                          Martin dal névý zářivkový světlo do kuchyně-zase xxx možností..
                          a do ložnice…
                          žárovku v lampičce s cvakacím vypínačem-zapni/vypni mám já z PENNY ZA 200KČ-A SU ŠČASTNÁÁÁÁÁÁÁ-mám to na sedačce v obývýku…

Kuskus

Tentokrát mě pozlobilo srdíčko, ale už je to mnohem lepší.
                            Musím zvolnit, polehávám, odpočívám. Děkuji všem za optání.

PetraK

RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Fčéra bylo tak krásně, tak krásně – já bysem sem dala fotku nějakou, ale von mi se kousnul telefén, tak musíte počkat až to sepíšu, protože todle venčení bych ráda sepsala, bylo to skvělý. Snad to nezapomenu 😀

A taky jsem udělala tak ale báječný smaženky, ou jééé! A nerozbila sem fčéra Grátusa, heč! A to sem dělala 2x na něm. nejdřív ty smaženky – resp. těsto a pak těsto na nůdle pro pani nakladatelku a dodavatelku vajec . A nerozbila sem ho heč, heč, heč. Sem rozumná žena 😀 😀 😀 😀 😀

Kimi to nevím, nevím jak to vědí a ………ráda bych to věděla, prostě ale moudrá příroda už mluví jen se zvířaty, s náma ne, protože jsme jelita. Takže jim to řekne – stejně jako Dorotka od Fifi věděla, že jí udělá dobře, pást se na svízeli, která je hodně protizánětlivá, když měla zánět dělohy. Oni ty informace mají, my už ne, protože jsme je poztráceli

černej čaj
                              vzhledem k počasí bych si vzala všechno, co mám doma a ještě si půjčila od sousedů 😀

černý čaj má rádo zmrzlinu, že jo? Že jo? Tak by se mělo, když bude u dědečka, stavit třeba tadyklenc:

http://zmrzlina-2ad.cz/ice-cream/

tam stojí za hřích úplně každá.

PetraK

Kuskus
                                Tentokrát mě pozlobilo srdíčko, ale už je to mnohem lepší.
                                Musím zvolnit, polehávám, odpočívám. Děkuji všem za optání.

KRUCINÁL!! Bylas v nemocnici? Musíš odpočívat, jako tadydleto strašidlo

Zlata

Kuskus
                                  Posílám ti odpočinkovýho Čertíka .
                                  Máš někoho kdo ti helfne a zaskočí za tebou?
                                  Hele on mi zdrhnul než jsem namířila foťák??
                                  Já si nechala poslat balíček do Balíkovny, včera mi přišlo, že už tam je,nebyl,dneska zase ne,a v pondělí ho mají poslat zpátky.Nechala jsem poslat kód znovu, už holky honit nebudu.Ode dneška do pondělí Balíkovna stejně fungovat nebude.Nejvíc mě štve, že je to zaplacený .

PetraK

Kuskusi – ano Zlatka má pravdu, má ti kdo helfnout? Mělo by se případně dát objednat, můžem pomoct zařídit, něco určitě najdem.

PetraK

Zlatko prosím Tě, kde dělám coby soudržuka z NDR chybu, když ten zasazenej salát mi v tom květiníku VŮBEC JAKO NEROSTE? 😀

A chtěla bych si vyrobit tuto:

Zlata

PetraK
                                        Tak fakt nevím.Já už mám další várku,jednu jsem musela vytrhat,začly mi srdíčka růst do květu.
                                        Zkus ty semínka když je dáš do květníku,jenom trochu posypat zemí s trochou písku,nesmí být hluboko.Nejdřív tu zem hodně zaleju,posypu semínkama,pocukruju zemí s pískem,postřikovat vodou s rozprašovačem.Až popolezou rostlinky, normálně zalejt.
                                        Jo ty palety jsou super.

Attachments:
                                        PetraK

Zlatkooo, no tak kurnik ty to navíc vlastně pěstuješ ze semínka! Já si koupila tři sazeničky a voni sou furt čůzy jedny zelený stejný. Maj krásnej výhled do zahrady, západní slunko, vláhu………….

ach….jo. jsem nemožná

cernej caj

PetraK
                                            pak mi kdyztark jen na dotaz pripomen, ze to jsou kacice, az se budu ptat,kde byla ta zmrzlina 😀

kukus
                                            snad uz je lip!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,441. až 1,460. (celkem z 1,973)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.