- Toto téma obsahuje celkem 1,972 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 9 měsíci a 4 týdny.
-
AutorPříspěvky
-
8.4.2024 v 18:12 #170302
cernej caj
jinak tam sem chtela loni na vylet, ale kamoska na to uz nemela silu 😀 a letos s vandro sezonou jen tak nezacnu 😀
8.4.2024 v 19:29 #170303Petrs01
vypada moc hezky
Foceno tím foťáčkem od tebe, vydržel celých 6 dní, nabíjela jsem až na ty poslední. Slušný výkon na jeho stáří! (ale mrazy nedává)
8.4.2024 v 19:37 #170304Fifi
Bryvecir vespolek,
fuj, zase teplo. Pepin to zaziva vlastne prvne v zivote, vcera 28 stupencu a lemta vody silene moc, vypadal prekvapenej, ze je hic, ani mi v noci pod deku nelez. 🙂Cernej caj
Tak vandro drobne zacnes, se blizi ta vase dovca dubnova + se natrhlina zaceli?Krasny fotky mate vsici, bych mela zase vytahnout svy mejdlo a neco cvaknout ci nahrat, nez kretyno zabiju. 🙂 Dneska jsem si sloupla strup pod okem, zustal jen moncl, vypadam jak obet domaciho nasili (drapsnul drapem pacicky tesne pod oko).
8.4.2024 v 23:17 #170305Odetta
Mirko, upřímnou soustrast, moc na vás poslední týdny myslím… 🥀
Maličko jsem to tady prolítla, odešel mi počítač do křemíkového nebe, tak jsem ztratila kontinuitu, všechno dočíst nezvládám. Máte, holky, super fotky. Dneska jsem v televizi viděla ty Stezky Českem z Broumovska, tak jsem si na některé z vás vzpomněla.
U nás je to hustý, nad ránem decentní blitíčko a dneska v poledne se Gremlin – pro změnu – vyválel v 💩, abych ho celého umyla a vyvoněla, načež se odpoledne co? Vyválel v dalším 💩. Už nemůžu…
9.4.2024 v 1:34 #170306Fifi
Odetto, vsak hovnovyvaleni je to nejmensi, to se umyje, smyje. Tutaj necim strikaji polnosti, tak taky myju psiska, sice jen tapacky a spodky. Ale ve vorecho podani i to jsou zajimavy ukony. Pocitac je total kaput? Mas nahradu nejakou? Kdyztak by se neco pres sikovnou nezrzavci damu dalo vymyslet… Pac a jemny blemc nesmradlavymu Gremlinovi posilam.
9.4.2024 v 4:33 #170307cernej caj
Odetta
Jedna historkq pro zasmani, moje kamaradk ameka fenu, co se valela ve vsem, zatimco feri to vzdy nechavalo chladnou. Po 40km na jendom spolecnym midu ale feri 35km kouka jak s efurt vali a v jedny hnusarne sup, uz se valeli obe:DJinak teda ale blby, ze se v tom vali a furt mejes kazsou prochazku… to taky pro holoprdku na schnuti neni nic moc?
Petrs01
Na to ze ma asi 12 let teda fakt slusny, ale mrazy nemel rad uz kdyz sem ho mela ja, baterku sem nosivala v kapse. On teda zimu nema rad skoro zadnej, je nekdy spis prekvapeni, kdyz to nekterymu neva.Fifi
Nedivim se mu, ja su s toho taky dost spatna… duben 2018 byl mega teplej a to bylo 25 az koncem dubna.Jojo, uz budu trochu chodit, ale ta fyzicka je znat, i to ze sem fakt celkem za ty necely 2 mesice pribrala, celou konfekcni velikost urcite (coz teda neni tezky, kdyz je mezi nema 3-4kg 😀 takze se to na fyzicce, dojezdjosti a unavenosti asi dost projevi. Dnes je to 6 tydnu mam dojem, tak zkusim uz nejakej mirnej kopecek o vikendu
9.4.2024 v 6:47 #170308Odetta
Fifi
Pepin koupání nerad? Jestli potřebuješ vytvořit pozitivní asociaci, doporučuju Lickimat UFO. Drží to jak přibitý, Gremlin chodí pravidelně kontrolovat sprcháč, jestli tam není něco dobrýho. 🤣 Nemusela jsem ho díky tomu nic učit.Počítač je definitivně kaput, v minulosti se měnily různé součástky, ale tentokrát už je to doopravdy, musela jsem si koupit jiný kousek. Ještě musím pár věcí dořešit, ale základní instalaci mám hotovou, takže hurá.
Černej čaj
Pobavilas mě – a přišla tomu Ferinka na chuť? Nebo to jen odzkoušela a nelíbilo? 😅 Vymývat hnusy z takové srsti, to by mě švihlo už definitivně.Nejhorší je dojít s ním vůbec domů, aniž by člověka cestou opatlal (že je to potupa vynechávám). Schnutí je jeho problém. Vydrbu ho ručníkem a dostane na půl hodiny psí župan (super věc!), a pak je už jen vlhký, a jemu je to – ostatně jako všechno – jedno. Horší je ta logistika kolem koupelny, to je ještě na umytí celého sprcháče, pak vyprat 💩 z obojku, tím pádem vydrbat i umývadlo, pověsit mokré propriety na věšák ven, vytřít podlahu a dávat půl dne pozor, aby někdo neuklouznul, protože tady vůbec neschnou podlahy. Aspoň že mě covid připravil o čich, to je při soužití s tímhle prasetem, pardon psem, evoluční výhoda. 🙈
Moc ti držím palce, ať jsi zdravotně brzy v pořádku. S fyzičkou bych se nebála, jsi zvyklá se hýbat, to si tělo pamatuje a určitě do toho zase brzy naskočíš.🌻
9.4.2024 v 7:18 #170339PetraK
RÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
jsem dneska spala asi tak tři hodiny? jsem zmuchlaná jak starý noviny, šécko mi padá, nic mi nejde – měli by mi dát den dovolený navíc 😀
Kafe zatim nezabralo.Hele! Odetta, ahooj!
Koukám, že máš veselo, s prasopsem , ale! Proti černýmu čajovi, to máme furt zlatý!! Vymejvat houna z chlupů by mě zabilo.
A stejně tak se učit s novým noťasem, natož tam něco inštalovat.
A to nás čeká nějaká akce se starým počítadlem – se netěšim, vůbec, vůbec.. Aspoň že mě covid připravil o čich, to je při soužití s tímhle prasetem, pardon psem, evoluční výhoda. 🙈
😀 promiň, chudero! ale přesně ta logistika kolem toho čištění je hnus největší. Mi nevaděj zvířecí, ale to lidský, to nedávám.
to si tělo pamatuje a určitě do toho zase brzy naskočíš.
zkusím takhle nabrífovat to svoje 😀Dneska jsem v televizi viděla ty Stezky Českem z Broumovska,
taky koukáme, moc líbí, moc. Spoustu toho člověk zná, zrovna na Broumovsko vzpomínáme rádi .černej čaj
ja su s toho taky dost spatna
já včera propadala zoufalství, protože si nechci představovat, jaký teda bude léto.
Tak jsem si ze zoufalství pořídila……klíště. lovila jsem si ho na zadní straně stehna.tož mi prosím držte palce, ať to bylo klíště rozumný a ne nějaký chorobný.
Fifi
vypadal prekvapenej, ze je hic, a
a pak, že ho smrada nic nerozhází! Kup si teplomet a když bude zlobit, pouštěj na něj teplo 😀9.4.2024 v 7:40 #170341Maya
ted jsem si predstavila Fifi jak pronasleduje pruhy s teplometem a diky za krasne nove rano 😀 😀
9.4.2024 v 8:13 #170342PetraK
9.4.2024 v 8:23 #170345cernej caj
PetraK
😀Odetta
Tak super ze uz mas novy pc a co potrebujes doladis:)Jinak te pobavim znova:D ferinka tomu na chut neprisla ale jednou na dovolene se sla schladit do takove tekouci strusky, vylezla ven a ja cejtim mocuvkyu… to ji bylo tak 9 a ja ji za zivot nikdy nekoupala… (tedy jen si to vyzkousela tenkrat a pak uz nikdy neopakovala a za ty dva dny, nez sme se dostali dom, uz to bylo ze srsri pryc).
Tak sem ji na ubytku nacpala do sprchace, ona se nechala UPLNe cela vysprchovat, vydrbu ju rucjikem z domu a ona co? Furt smrdi! Ja vynevhala jen krkohlavu.
Tak znova, umejt az pod usi, i kdyz tak vysoko tam nebyla, vydrbat a ona PORAD smrdi?Tak az pri tretim koupani sem to nasla ona mela kus hovnohnusu na spodku srsti z laloku ucha a nabrala to mozna nejak z hladiny vody, kdyz tam lezla:D
Jeste ze je to takova sikulka moje a je zvykla na manipupaci a vodu, tak sme to dali 3x v jedne hodine a ona si stejne de klido za mnou lehnout do sprchace kdyz sedu sprhovat:D
9.4.2024 v 8:24 #170346cernej caj
PetraK
A drzim palce, kamoska uz lred tydnem.dobrsla atb na borelku… tak parada v breznu ze…9.4.2024 v 8:42 #170347Maya
PetraK
a to je krasny, Fifi bude nadsena 😀 😀
jo kliste na stehne mi pred lety vymlovalo peknej kruh pres celou hnatu 😀
tak preju at te to nepotka9.4.2024 v 9:00 #170348Thielli
Tak pro ty, co nemohou rano nastartovat… v priloze ukazka kavy “turek extra strong”, kdy telo uz bezi a hlava jeste ne.
Je to dnesni ranni realita, ktera se stala me osobe blizke. 😆9.4.2024 v 9:07 #170350PetraK
černej čaj
vylezla ven a ja cejtim mocuvkyuno týýý vole! To je vražedná varianta!!!!!!!!
A drzim palce, kamoska uz lred tydnem.dobrsla atb na borelku…
jako že měla jasnou borelku ? nebo nějaká prevence? ty jo nechci nic takovýho.
Jak rychle se to udělá?Maya
Fifi bude nadsena
že jo? Udělá jí to radost. a my pro ni máme dárek k narozeninám, koupíme jí teplomet! 😀jak rychle se Ti ten flek udělal? A byl výraznej?
Thielli
ta osoba, taky spala jen tři hodiny?
edit – tomu se říká nejspíš raw káva 😀- Odpověď byla upravena před 11 měsíci uživatelem PetraK.
9.4.2024 v 9:17 #170352Thielli
PetraK
existuje test, ale to jen do budoucnosti, nepředpokládám, že sis ho schovala.
test na boreliozuA ta osoba nevím, já v noci spím… tedy je fakt, že dnes jsem prý křičela, bo se mi zdálo, že jsem byla v noci s černou vlese, obklíčili nás vlci a hodlali mi jí roztrhat…
9.4.2024 v 9:25 #170353PetraK
Thielli
neschovala, popravila. Spoléhám na to, že bylo na mé noze jen krátce, počítám, že než jsem vyrejpla tři trsy modřenců a jeden trs vojtěšky a zasadila modřence do záhona a vojtěšku do slepičího výběhu.Fuj, to je ale hnusnej sen.
9.4.2024 v 9:30 #170354Maya
PetraK
flek se mi udelal za par tejdnu, pry to muze byt az 6 a vyraznej byl velmi, to neslo prehlidnout
chce to proste si to misto po klisteti tak 2 mesice hlidat
nekdo teda chodi pro atb preventivne po kazdym klisteti, protoze ono jako ten kruh mit nemusis, spis je to tak, ze kdyz ho mas, tak je borelka jasna a kdyz ho nemas, tak nevis
ale clovek nevi nikdy9.4.2024 v 9:33 #170355Maya
PetraK
asi takhle vypadal ten muj flek pres cely stehno, to fakt neprehlidnes
9.4.2024 v 9:35 #170356PetraK
Maya
díky! za obrázkovou edukaci
No cpát do sebe atb bez toho abych věděla, se mi nechce teda. to mi nepřijde jako dobrej nápad, co budou dělat, když to pak přijde doopravdy? -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.