Kecací jaro 2024

Fóra Ostatní Kecací jaro 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,972 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,061. až 1,080. (celkem z 1,973)
  • Autor
    cernej caj

Thielli
      Paradni! Cim fotis? Mobilem nebo fotakem? Tak pekny makro dam horko tezko fotakem:D

Su ze vcera trochu prismahla…

Thielli

Čajíku

tohle je sice fotka z naší zahrady u řeky, nicméně autorem nejsem já, neb vlastním ten nejzákladnější mobil od Applu a ten makro nemá. Je to Applem vyšší třídy. Ten už má tolik fotících možností, že se na to dělají kurzy, protože při automatu nevyužiješ zdaleka nic…

No a ještě k té rozbité dlažbě u nás, já si kdysi dělala koupelnu celou střepy. Rozbíjela jsem dlažky, brousila pilníkem každý střep, aby nepořezal, nahodila si podklad (nejdřív mi dvakrát sjel do vany než jsem se to naučila) a pak si skládala mozaiku. Jako nebudu počítat těch hodin, potu a krve…

A za rok se odtamtud souběhem rodinných událostí odstěhovala… ?

Kuchyně je vymyšlená, bude se tam opakovat ten samý princip jako na druhé straně pod linkou. Cihlový reliéf zatřený spárovkou a natřený stejně sytě žlutou, na závěr ošetření omyvatelným lakem.
        Než mít vedle sebe dvoje různé dlažky, tak to bude sjednocené povrchem, který se už osvědčil a již se v místnosti vyskytuje. Ale rozhodně děkuji za podnět.

V Lyonu jeden umělec doplňuje mozaikami rozbité chodníky. ?
        https://ememem.art/

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 11 měsíci uživatelem Thielli.
        PetraK

RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr, hlásí se vám lehce posmutnělé Koláče. Ty jo už zas f práci. Dovča byla supr, vůbec jsme nestavěli – jako že se nestavělo nic Domečkově, ale stavebně jsme se velmi flákali. Zato máme záhona.A já zpruzelost z návratu do procesu.

Hodí mi někdo nějaký vycucnutí? Já dneska asi nemám šanci nic dočíst, tak abych něco důležitýho neprokoučovala?

Zlata

Černej čaj
            Našla jsem v aplikaci Shein kapsáče,je u nich ve velikostech i uvedená šířka přes stehna.

Maya

rikal mi vcera synovec, ze videl nekde, nevi kde, dokument o tom, jak kachny vychovaly kure a slepice pak zila jako kachna, nevite nekdo kde by se to naslo? bych to chtela videt

cernej caj

PetraK
                Snad jen, ze u Mirky D uz jsou bez martinova otce…

Jinak asi nic podstatnyho si nevybavim a petrs01 nejvetsi slapka ze vsech slaepk uslapala 300km za 6 dni. Jo a davala odkaz na fotkya le jeste sem nestihla nakouknout…

Zlatka
                Diky, ten obchod vubec neznam, podivam se.

PetraK
                Je dobre ze ste enstaveli ale meli ste vic odpocivat:D

Thielli
                Super ze to mas vymysleny:)

PetraK

černej čaj

jo, tohle vím, i jsem jí kondolovala, pevně doufám, že smutek prochází nějak přijatelně,

koukala jsem v galerii do fotek a Mirka má pěkný jarní fotky a Asteris má psa na stromě!! a Thielli si pořídila pastevce 😀 😀 a Petrs asi došla dobře? A Ty sis užila výletování a Prahy, co? 🙂

Petrs01

došla dobře?

Jo, díky muži, který o velikonoční sobotě objevil otevřenou lékárnu a v ní šikovnýho pana lekárníka s mastí proti nožnímu sifylovi. Puchýře pouze na uších (dneska se loupou). Fotky na mým rajčeti. A mně něco říkej o návratu do procesu…

cernej caj

Petrs01
                      Mast sem si aky koupila, nikdy jeden nevi, kdy se bude hodit.

A nasla sem na vebu arture.cz kalhoty hnedy litex XL za 630 ve vyprodeji (normalne tak 1600), tak uz sem je hodila do kosiku.

Doufam, ze XL mi nejakou dobu vydrzi:D

Zlata

Ty zvířata jsou poslední dobou nejaký divný.Micák mi spí na vaně,Čertík mu sekunduje,Micák mě nenechá čistit chrup,Trixa nechce do kotce a je se mnou radši na WC.
                        Odpoledne mám preventivní u zubaře,tak snad nic nenajde.

PetraK

Zlatka
                          Micák mě nenechá čistit chrup,
                          Odpoledne mám preventivní u zubaře,tak snad nic nenajde.

kdyby jo, vyřiď si to s Micákem 😀 😀

Že by Trixa objevila kouzlo domácnosti? Ono je to asi pro Tebe i lepší i z toho bezpečnostního hlediska, ne? Takhle Ti ji nemůžou vypustit. Mimochodem, moc mě to fakt mrzí, že se chovají takhle. Musí to být těžký.

Petrs
                          nějaká spešl mastéčka? nechceš dát odkaza? že bych ho hodila do zajímavých a potřebných odkazů, ať se to neztratí? Se může hodit.

A mně něco říkej o návratu do procesu…
                          jo to hodně, hodně věřím, že v takovýmhle případku je návrat do reality velmi bolestivej, možná víc než ty puchejře na uších.

Petrs01

Už jsem to sem dávala, ale je tu dost nakecáno (a to mi přišlo, že se tu ten týden většinou mlčelo).
                            Krém na syfilitidu kopyt zde.
                            Fotky tady.

Uši bolely naprosto příšerně a teď VELMI svěděj.

PetraK

Tak jsem odkaz uložila a koukám v rychlosti na fotos – kdys byla na Křivoklátě? Ešivá v sobotu před Velikonočkama, tak jsme se hodně minuli teda. Sv. Jan a Bubovický, tam to máme rádi velice. Je překvapivý, jak je to v jedný části kolem Kladna zalesněný, viď? Já kdysi dost čučela, když jsme tam byli za kámoškou Ladou.
                              Králova stolice je…dost velká 😀
                              Voni tam maj značky pro Mousesa? 😀

seš výborná!! Přijde mi, že ta druhá půle cesty byla zajímavější.

cernej caj

PetraK
                                Jo hod ten civa krem donodkazu at se lip hleda

Zlatka
                                Ale to je mazlinka! Feri me na wc chodi hlidat:D

Petrs01

kdys byla na Křivoklátě?

Pátek ráno.
                                  V sobotu jsem šla ze Sv. Jana do Dobříše.

Je to dost jiný než ta první cesta… a mě se asi líbí víc (kdo mě zná, ví, že tahle věta je nebezpečná ?).

PetraK

Petrs
                                    Pátek ráno.

to sem myla vokna 😀

Je to dost jiný než ta první cesta… a mě se asi líbí víc (kdo mě zná, ví, že tahle věta je nebezpečná ?).

takže o víkendu vyrážíš? 😀

Petrs01

o víkendu vyrážíš?

Za víkend to fakt nedám ?
                                      V dobách hodně dobré kondice za 4 dny. Z nulové kondice je i těch 6 dní makačka (7. den ráno už jsem jen vytáhla celou bandu nahóru).
                                      Jo, kdybyste se někdo někdy motali v těch končinách – u zlatodolu v Roudném je vynikající lesní samobar. Včetně varné konvice, rakviček se šlehačkou, bazénu a místa pro stany (nekecám!)

cernej caj

Petrs01
                                        Jako obec roudny nebo jak?

Aha z nulove oondice 300km za 6 dni… to ja nedam ani z nejlepsi kondice:D

Ses fakt dobra. Ja bych chtela jit alespon kousek letos, ale kdo vi, kdy si na to troufnu, jet vubec na celodenni vylet.

Petrs01

obec roudny

jj, obec Roudný, kousek od Louňovic p.B., je to přímo v areálu bývalého zlatodolu. Doporučuji celou tu NS, je zajímavá.

cernej caj

Petrs01
                                            les a jaro paradni, aj kyticky 🙂 fakt to vypada moc hezky, i pocasi zda se vyslo vlastne docela dobre, az na ty usi 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,061. až 1,080. (celkem z 1,973)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.