Kecací jaro 2024

Fóra Ostatní Kecací jaro 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,972 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 941. až 960. (celkem z 1,973)
  • Autor
    Thielli

Krásné sváteční pondělí všem.

Předem mého dopisu chci poděkovat všem autorkám vložených fotografií, neb pohled na strakatou háravku, fousatý smetáček v sousoší či jakékoli krásné záběry z přírody vybuchující životem, jsou milým osvěžením mezi řádky.
      Došlo mi, že MirceD vlastně při její povolání nelze přát klidné svátky… 😲
      Takže Mirce přeji hlavně dobrého nového vedoucího nebo vedoucí.
      Hebkému hlodavci z Prahy přeji, ať se hojí rychle a dobře. Myslím na ní na myšici statečnou, také jsme se s Vendelínem natrápili, přerůstaly mu zadní stoličky a co půl roku v narkoze broušení… po celých 7 let.
      A Kimi přeji, ať má divoké zápletky jen v seriálech a ne za domem.
      Petrs01 je bytost mimo mé chápání, předpokládám, že pokud lidstvo nevymře, bude se jednou klonovat podle tohoto modelu. Maximální zdatnost, cílová urputnost a bystrost na hádanky života 😄
      Čajíku, tobě přeji ať se ti natahují kilometry, nikoli další tělní hejblata.

A zadem mého dopisu…
      PetraK – nevím, jak trávíš dovolenou, ale pozor na zvedání těžkých pytlů. Já jsem v sobotu zvedla 30kilový pytel matly na chatě, tak jsem se z toho učůrla do spoďárů, tak jsem pak šla vykoupat do té pětistupňové řeky, kde na mě tedy nastoupil labuťák hlídající hnízdo, tak jsem se ucvrkla znovu a potřetí už jen, když jsem v neděli spadla ze štaflí při čištění okapů. Zachránila mě obří zadnice, bo jsem si kecla a nic se mi nestalo. Pak už jen hnědá zdrhla do čerstvě pohnojeného pole a vyválela se komplet v močůvce.

cernej caj

Petrs01
        Nebonostatni… kdo hy chtel panskou mikinu Sensor coolmax S neck zip celocerna

https://www.cesky-vyrobce.cz/p/sensor-coolmax-thermo-panska-mikina-zip

Je to velikostne jak mas petrs ode me ten devold, pansky S je tak na nas:D mozna 1x vyprana, nikdy nenosena, dostala sem ji loni ale mam 2 a tu jednu nosim trochu a tuhle vubec…

Pripadne kdyby ji nechtela petrs nabizim zadarmo samozrwjme kdo bude chtit

Panska S na 166 -172 cm a hrudnik cca 85-90cm

MirkaD

jaro

MirkaD

voda s pejsky

MirkaD

je nás 5

MirkaD

cestička k rybníčku

MirkaD

Thielli-bože,sedni si na ruce a prohoha!-nehejbej se,nechod,nic nedělej!!!!!!!!
                  tak
                  by jsme měly:-D
                  děkuju za přání:-)

Čajíku-hezcí čápi

tady po dědině chodily mrskači,my právě ráno jely ze psama 4 a máti na vycházku-Kozlany-cymlostezka,druhá strana k rybníčku,obejít rybník,udělat hromady hezčích fotek-bylo slunko
                  a Dafině JSOU VIDĚT OČI NA FOTCE HEČ!!!!!!!
                  TAK JSME MĚLY CELOU DOBU 3 PSY NA VOLNO-NIKDE NIKDO,
                  kromě Maxe nam vlezly do vody,Dafi přední nohy a Žeryk s Btty po břicho,
                  čmuchaly hodně cestou tam,tam válely sudy-Žeryk+si hrál s uzlíkem se mnou
                  holky hopaly po lavičkách,xxx krát pozovaly-na šutrech,u pampelišek a u vody,
                  pak jsme poseděly na lavečce,,pokochaly se a šly zpět,hodinu a půl venku-tam i zpět fučelo teda,ale z jedné strany rybníku ne,
                  moc jsme si to užily-pejsci sčastní VŠICHNI VBĚHANÍ
                  my si užily pohledu na vodu!!!
                  polí,lesu si užijem za barákem furt:-D
                  máti zjistila,že Max nezdrhá,poslouchá a drží se u nás,
                  všichni jsme odreagovaly a Dafi má fotku kde běžíííííííí
                  a běhala,běhala v sobotu a včera,a i dnes….
                  soma šly s Žerykem pod peřinu a já šla na terasu upravit Maxe-vyčesat hrabičkama,furminátorem a hřebínkama a kartáčema,ostříhat nohy/břicho a pak strojkem s nástavcem,
                  byla to dřina-furt si u tooho lehal na jedn bok,a vyvaloval na stehno:-)
                  vyprat,naobědvat,nacpat fotky na chov zvířat…
                  Dafi se opaluje ve vichru…:-)

cernej caj

MirkaD
                    Super, ze ste si dali vychazku vsichni a paradni fotky!

Dneska sem cestou k tete videla i kodrou oblohu, ale jinak zase piskovy oblaka vsude…

Thielli
                    To teda si vybiras:( snad se ti nic nestalo a mocuvka jde aspon umejt…

Kimi

Thielli, to máš tedy zážitky!
                      Na mě se taky trochu lepí problémy – spadlé jídlo, rozbitý zip u bundy, prasklá bota, pavouk nad postelí. A včera večer Goli začal tak divně kašlat, zvracel pěnu a hleny, do půlnoci jsem se dost naběhala s ubrousky, pak byl do rána klid. Ráno jsem mu dala obvyklé tabletky do paštiky, taky to vyhodil. Protože léta na pondělí velikonoční prchám z domu, dodržela jsem to i letos a vyrazila si s kamarádkou do Orlických hor. Goli snášel jízdu dobře. Párkrát jsem zabloudila, resp. sjela z plánované trasy, ale po Orlických já bloudím ráda. K večeři jsem Golimu namočila pár piškotů, zatím jednou zakašlal, ale nezvracel. Zítra navštívíme naši paní veterinářku.

Kimi

Mirko, krásné fotky – pejsci a pampelišky.☀🌼

Thielli

Kimi
                          pohlazeni Golimu a ať to není nic zlého.

Kuskus

A je po srandě. Jaro jsem přivítala tak, že budu muset držet pár dní půst, jak su přejezená dobrot a konečně dojde i na Ešusové ozdravnou ledvinovou kůru. Už v zimě jsem navštívila Království Bylinek a zakoupila kořen pampelišky. Tý voe, za 5 deka plevele chtěli 96.- kaček, no, vzala jsem to a doma pak tloukla hlavou do futer, že jsem si raději mohla kousek pampelišky vyrýpnout na louce pod lesem. A ještě k tomu shánět destilku? sere pes, vodu si převařím. 🙂

Moje známá bydlí v paneláku na sídlišti v Hrabůvce a má dceru, která chodí s chlapcem a ten zpívá a tancuje v lidovém souboru. Teď si představte, že se vám ve městě! nasáčkuje do obýváku 7 zpívajících šmigrustníků v krojích a s pomlázkama. Já byla z fešáků hotová.

Vidím, že si svátky procházkově užívali i Mirky pséci. Za mne vyhrála fotka u vody.

Kimi,
                            ať Golimu zítra pomůžou, jestli to půjde. Brouček malý.
                            A pavouk nad postelí je i moje nejhorší můra. Hádej, proč spím čtvrt roku s rozsvícenou lampičkou. Ten ale byl!

Obdivuju Thielli, jak neztrácí svůj báječný a trochu sarkastický smysl pro humor, přitom za poslední dny by měla právo být pořádně naštvaná.
                            Mě už vykolejí každá maličkost.

cernej caj

Kuskus
                              To musel byt zazitek!
                              Zase ale te pampelisky davas tak 2-3grmay na caj? Ja kdy zmam zavarovacku suseny divizny od tety tak to taky vydrzi dlouho protoze se piji 3 kvety zalite vodou…

Kimi
                              Snad uz ylo goloaskovi lepe a veterina bude jen pro jistotu. Doufam, ze vylet jste meli hezky i pres to bloudeni:)

Ta zmena casu je pekelna, pali me oci, slzi, spat se mi hrozne chce… to se mi moc mestava. Sla sem vcera samozrejme spat v 8, at mam 8,5h spanku ale jestli sem usnula kolem 9h, v noci pak se psi a and ranem prisel muz a vzbudil me, takze peklo. Myslim, ze me na ty zmene nejvic vadi to, ze se mesic poradne nevyspim a bohuzel na spanek su hodne citliva.

Trosku zavidim esusce, ze nemusi do prace a rano muze mit trosku volnejsi:)

Ve ctvrtek jedu za prazskym kamaradem co zajistuje zrzavce, ma neco s pocitacem, takze budu resit a snad se mi podari mu vytahnout trn z paty. Nicmene… je v majetku kocky a to se teda nevyspim 100%, kocka = zabijak astmatika:D pohladim si rada a vumenim za 15 minut duseni a kasle, ale sdilet s kockou chlupatou domacnost, to bude masakr:D

Thielli

Kuskusi,

nech futra na pokoji, ještě si je odřeš. 🙄 To víš, krámek musí zaplatit provoz, nejde o to jakou cenu má plevel…si prostě příště nasušíš. Teď můžeš mít dobrý pocit, že jsi podpořila český obchod.

Dále tedy nechápu, jak můžeš být přejezená dobrot. Dobrot se přece člověk nikdy nepřejí. Tedy já nikoli. 😁 Naštěstí dobroty, které já vnímám jako dobroty, jsou nákladné, takže přejíst se není tak snadno dosažitelné.
                                Ale přeji pohodový půst. 😊 Někde říkal nějaký doktor nebo jen dobře vypadající člověk, že člověk by měl mít správně většinu dne trošku hlad. 😁

A poslední – píšeš, že bych měla být naštvaná… No ale já JSEM naštvaná. 😂Mám v sobě takového hněvu, že by z něj bylo lze postavit tovární komín. Ale přece to sem nebudu hustit, že? To nikoho nebaví číst. Stačí, že tu kňučím pro své neschopnosti vychovat pudla. Vás tady mám napříč ráda, takže když vás pobavím, těší mě…

A zdali pak tě fešáci s pomlázkami ometli? Omládli jste, Ó Adonai? 😊

Maya

se spanim se hlasim do klubu, na dnesek 4 hodiny spanku a to bude minimalne jeste dva tejdny, peklo ta jarni zmena casu
                                  a to jsem se ani nevyspala moc uz na pondeli, protoze kolednici obvykle chodili uz po 7, ale letos prvne koledniku jen par, spis vetsi kluci, jinak nikdo, tak nam zbyly vajicka i sladkosti
                                  asi jak to ted vsude kritizujou, tak uz na to lidi kaslou
                                  vcera burina a prutrz zrovna kdyz jsme delali udrzbu cisticky, od cehoz nelze odejit, jestli tohle neodmarodim, tak uz nic
                                  Mirka krasny fotky
                                  Thielli koukam se chce uz ze zoufalstvi z hnedy prizabit 😀
                                  a Petrs pochodaky jako vzdycky
                                  ad ty alergie, ono jestli neni chybka v davkovani leku neb me vzdycky na alergologii rikali, a mam overeno, ze je to fakt, ze doba plneho nastupu leku jsou 3 tydny
                                  ono jako i treba na ty echt pylovy alergie je treba zacit brat mesic pred zacatkem pylovy sezony a pak brat fakt denne
                                  takovy to mam alergicky problem, vezmu prasek, to funguje jen fakt na nejaky ty nejmirnejsi formy typu trocha rymy, to pak zabere, ale jinak nejake jednorazove brani je k nicemu

Maya

cernejcaj
                                    tak copak vam Charlie vykoledoval? 😀
                                    MirkaD
                                    uz jsem to tu psala, jestlis to neprehlidla, jestli uz ma mati umrtni list, at si jde hned zazadat o vdovsky duchod, vyrizeni trva 3 mesice, tak cim driv, tim lim, ten jeden rok jsou to docela pekny prachy a mohlo by vam to pomoct s tou hypotekou

Zlata

Mileno
                                      Co Myšice?
                                      Thieli
                                      Tak dneska to už snad bude bez nehod. Potěší tě, když napíšu, že jsem nemehlo a ráno blbě pohla hrnečkem s kafem a vylila si to do postele?Jsem ve4ráno převlíkala postel 🫣
                                      Mirko
                                      To jste si užili.Fotky super.
                                      Kimi
                                      Držím Golimu palce .
                                      Kde je Fifi s Pepinem a Růžicí,?

• Odpověď byla upravena před 11 měsíci a 2 týdny uživatelem Zlata.
                                      Thielli

Zlata, Kuskus…

holky zlatý, mně neuleví cizí neštěstí… nejsem z těch, co sledují, zda za plotem není tráva zelenější. Takže – nepotěší, že je někdo nemehlo. Já každému přeji, aby byl mehlo.

Mám v sobě tedy čertíka, že jako když někdo viditelně škodí nebo očůrává a ono mu to nevyjde, řeknu si hi hi hi… ale to je jiný případ.

Zlata

Thieli
                                          Aspoň ale vidíš, že v tom nejsi sama🤣🤣

cernej caj

Maya
                                            Je to roztomilej pes, co 😀

Hlasim se o vahicka i sladkosti:D

A co je kolrm toho za problemy?

Jinak muz souhlasi s navstevou, takze si pak rekni a zamysli, zda so 20. Nebo nedele 21.4.

Ja bych vajec sezrala kotel, teta letos jich delala malo pac koledovat prisel jen tatinek a muz, ani deti neprisli ze by si vzali vejce tak mam 2 do prace a jeste ze tak, kolega zapomel obedmat obedy a tento tyden mam jen dnes:D

Thielli
                                            No kazdej z nas ma.nejakou mohlo a nemehlo oblast asi

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 941. až 960. (celkem z 1,973)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.