- Toto téma obsahuje celkem 1,972 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 9 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
2.4.2024 v 11:04 #170032
Maya
cernejcaj
coz o to, sladkosti muzu navsteve nabidnout, ale mam obavu, ze skoro vsechno jsou to nejaky susenky nebo oplatky, takze s lepkem
nebo susenky maji u tebe vyjimku?
takze vajicka cerstvy budes chtít?
no uz se jede linka, ze koleda je mlaceni zenskych, coz teda si nekdy nekde jo, a ze to neni OK
no me by asi nejvic vyhovala sobota nekdy odpoledne, ale spis jak to vyhovuje vam
ale neni problem pelech poslat, jestli se vam nechce jet takovou dalku, uz jsem koukala, ze to jde nacpat i do vyrazne mensi krabice2.4.2024 v 11:39 #170033cernej caj
Maya
Tak ono se nemusi jen rezat na silu… da se i nezne tak symbolicky.
Jee, vajicka bysme si vzali a muzi to nevadi, pocita s navstevou u tebe:)Nepotrebujes nejaky pc veci? 😀 abych se nachystala? 😀
Susenky nemuzu, cokoladu jo:D
2.4.2024 v 11:58 #170034Maya
cernejcaj
no nemusi se rezat na silu, ale casto se to deje a maji zensky modriny a jelita
tak pisu si vajicka a cakosku 😀
jen dej pak vedet kdy asi dorazite2.4.2024 v 11:59 #170035Maya
venku takovy vichr ze se nam v kanclu vytahly zaluzie a nejdou dat dolu, takze na monitoru nevidim ani tuk
cernejcaj
s pc me nic nenapada, vsechno funguje, tipuju ze se neco podela az odfrcite 😀2.4.2024 v 12:09 #170036cernej caj
Maya
To jen kdyby se emla zkazit dobpristich velikonoc jinak prosimte zadmy sladky nechcem:D v bille meli cokovajco za 10kc z 25 tak sem gonuz snedla:DTak to je radost s zaluziemaa my meli na stare firme.venkovji a ten citr je urvala a rozhazel po parkovisty, 3m zkrouceny plechy… radost..
Tak hura, ve ctvrtek sem si zrusila pulden dovci a muzu jit domu za rescasy z dneska
2.4.2024 v 12:32 #170037Maya
cernejcaj
tak to mas dobry, ze si muzes vybrat prescasy
my prave mame taky venkovni zaluzie a asi maji nejaky cidlo na vitr
pred chvili se samy zas spustily dolu a nastavily jak byly, tak alespon ze tak, slunicko sviti jak zbesily, bez tech zaluzii bych mohla jit domu
ted maji asi na vsechno velikonocni velky slevy 😀
ja byla v sobotu nakupovat v kauflandu, nemela jsem tu jejich kartu, tak prej ze prodavacka i tam da tu svoji, nakup za 4 tisice a celkova uspora na kartu…
to bych mohla davat jako hadanku 😀
byly 2 Kc 😀
a to se pak vyplati ty karticky 😀2.4.2024 v 15:30 #170053Petrs01
Čaji, mikinu nevyužiju, díky.
Už jsme doma. Dnešní společný výstup na Blaník jsem měla chuť zrušit, v tom vichru jsem jen čekala na koho kde spadne nějaký strom. Ale zdárně ukončeno.
Jo, prý bych po 300km měla mít puchýře. Tak mám. Na uších. (Petr: hlavně to neříkej před žádným doktorem, jinak skončíš na úplně jiném oddělení než jsi chtěla.)
Nožičky jsou úplně v pohodě, mast pak zkusím najít a hodit odkaz. Ale viděla jsem se v zrcadle a dost se divím, že Peťan neutekl – jsem flekatá nejen přezdívkou. Ale bolej jen ty uši (zato kvalitně).
Jdu trochu projít to zvíře, pověsím první pračku a frčím na bazén.Jo, na Petru jsem si vzpomněla často – posílala jsem jí všechny mouchy, které se mi cestou snažily vlézt do očí, uší,…
Na Thielli jsem myslela, když jsem si ráchala nohy v Berounce 😉2.4.2024 v 16:30 #170054cernej caj
Petrs1
Hustaaaa!Mas puchyre od spalenin na usich?
Maya
Tak to je husta slevaNo ja si je vybirat uplne nemuzu ale nejak trochu jo…
2.4.2024 v 17:59 #170055Asteris
Tedy Petrsko – ty jsi ďábel, stačíš při té rychlosti taky vnímat okolí? To obdivuju, já bych umřela.
Mileno, doufám, že Myšice se pomalu lepší, jste opravdu obětaví.
Kimi, Golimu přeju, ať je v pořádku.
Thielli, mno pěkně adrenalinové velikonoce sis pořídila, ale pozitivní je, žes to přežila ve zdraví. Emma se v neděli taky pokoušela zkamarádit s labutí, ale marně. Labuť nejdřív zvědavě připlavala, asi doufala, že jí něco hodím, ale pak začala na Emmu znechuceně syčet, tak jsme šly radši dál.
Mirko, moc pěkné fotky.2.4.2024 v 19:02 #170058Fifi
Zdravicko vespolek,
na me od ct sedla naka chorubka, takze 4denni volno jsem stravila domki, ale uzliny pomalu splaskavaj, uz nevypadam jak pani kreckova. Plus vcera by melo Trolitko narozky 9., nak me to sejmulo, hrozne se mi po nem stejska… Debil novej pruhatej porad hloda, nevnima, Ruzice ma zanet v uchu (vitr hnusackej a vlhko) a tak, radsi budu este chvili jen mlcici ctouci. Petrs ma puchejre na slechach, nicmene je velezdatna slapka, Thielli se ubranila labutakovi, Cajik za chvili vyrazi na dovcu, z Emicky je stromova vopice, Mysica se pomalinku hoji, Maye za chvili rozbouraj barak, Mirka ma krasny fotky – na co jsem zapomnela? Jo, vlastne este Zlatka, cinta jedna, ono to je hned. A Goliasek je, doufam, v poradku. A vubec, budte vsici v poradku, ja se ted dozvedela, ze umrela jedna moje psi kamaradka, jakoze lidska, achjo…- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 11 měsíci uživatelem Fifi.
2.4.2024 v 19:35 #170060cernej caj
Fifi
Doufam, ze uz je lip a vsichni se hojite!Asteris
Sikovma! A jak je vysoko na strome a krasne blizko s labuti to sou krasny fotky:)2.4.2024 v 20:22 #170062Petrs01
vnímat okolí?
Mám 150 fotek.
Třeba takových… kdo pozná kde byla Žirafka?2.4.2024 v 21:08 #170064Asteris
Jsi ještě větší ďábel, než jsem si myslela. Kromě toho, že bych to neušla, tak i při menším počtu km a menší rychlosti bych nevnímala nic ? ?. Natož ještě fotit i s žirafkou.
Že by Beroun?2.4.2024 v 21:12 #170065kachna
Rumštáááájn
Mám radoooost veleobří. Ve středu mě začaly bolet záda (to mě až tak nenadchlo), na pohotovost jsem v pátek nešla jen proto, že otevírá až ve 12, známá mi dala nějaký prášek (brala bych cokoliv včetně eutanasie) a ono to trocho povolilo, ale, dneska už jsem lovila boty pod gaučem, tak mám dobrou náladu, protože se můžu hejbat.
Fifi, to mě mrzí.2.4.2024 v 21:28 #170066Petrs01
Že by Beroun?
Dobrá!
Tu máš pavoučka na dobrou noc 😉2.4.2024 v 21:43 #170068kachna
Tu máš pavoučka na dobrou noc
Já sem naší Emilku (sklípkan brachypelma emili) asi dávat nemám, což?
2.4.2024 v 21:53 #170069Petrs01
naší Emilku
a to já bych proti Emilce rozhodně nic neměla, ale Ešuska by ti asi úplně nepoděkovala ??
2.4.2024 v 21:56 #170070Milena z Prahy
Zlatko, Thielli, Asteris, Fifi a ostatní, co nám držíte palce, s Myškou to není dobrý. Sama ještě vůbec nežere, oko stále hnisá, a tedy bolí. Teď jsme přijeli z veteriny, máme zesílený léky proti bolesti, píchnutý ATB na dva dny, propláchnutej slznej kanálek a nějaký anestetikum navíc do oka. Paní doktorka nám to vyjmutí nedoporučuje, že to u takhle seniorních králíků nemusí vydržet srdce. Další návštěva ve čtvrtek.
Thielli,
přerůstání zoubků u králíků je noční můra, to jste si s Vendelínem dost vytrpěli ?.2.4.2024 v 22:35 #170071Asteris
Ajaj, Myšce moc držím palce, chuděrka malá.
Fifi, někdy se to tak sejde, tak ať je brzy líp na těle i na duši.
Petrs – pěkný pavouček. A Emilka by mi nevadila na fotce, no doma bych ji asi mít nemusela ?2.4.2024 v 23:24 #170072Fifi
Krasnej pavoucek, Ruzice si dneska ulovila nakyho pokoutnika velikosti velmi velke. A pak me chtela hlodnout pri osetrovani jejiho ucha, asi chyta moresy od Pepina.
Milo, tohle je hrozne tezky. Bojujete, co to jde. Otazkou je welfare zvirete, zda je to pro nej jeste udrzitelny, jestli by nebylo lepsi… Ale dyk to vy vite vsechno. Jen to beru z perspektivy psa. Kdyby mi pes nezral po operaci, mel bolesti, nebyla prognoza vyleceni, necham ho uspat (a nechala jsem takhle odejit uz dost pejsku – sam nezeres/nepijes/nevstanes + neco stale boli). Vim, ze to asi slyset nechcete, ale mozna nadhled pomuze, kdyz jsem Mysicu vlastne nikdy nevidela osobne. Pohlazeni po tlapicce. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.