Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021

• Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 81. až 100. (celkem z 2,012)
  • Autor
    Denny

Petrs01 no asi to nevidí stejně, ale tak rozhodně nemám Karkulčin syndrom.

MirkaD
      vážně se nebojíš
      není čeho se bát, navíc si můžu lézt do jedné z kazatelen.
      Poslední případ napadení lidí vlkem byl snad opravdu v pohádce o Karkulce.
      Ne fakt se není čeho obávat, to mám větší bobkas když potkám nějakého kretýnka s agresivním psem.
      Vlk si nebrání ani mláďata, raději uteče.

Denny

MirkaD
        orla mořského jsem tu viděla asi 2x…jsou tu dva, stačí mít dobrý dalekohled 🙂

MirkaD

Denny-tak já si nemyslím,že by tě sežral,ale
          jako já -prostě je to velký a má to zuby…a je to rychlý…
          jako popravdě,já bych nechtěla potkat ani na volno psa bez majitele velkýho,
          to je bvěta roku zas…
          no psrostě něco jinýho je púotkat malýho vořecha a něco jinýho 40kilový tele-taky se mi stalo-v BK se v lese toulal černej ruskej teriér

MirkaD

Denny-ale to je někde u vás,ne?

MirkaD

Petrs01- mám blbej dotaz,ale-sovy lícou v noci ne?a přes den sou zalezlý?

Petrs01

ani na volno psa

Jenomže ten vlk se na rozdíl od psa lidí bojí a to tak, že když bude mít jen chlup podezření, že tam někde Denny sedí, tak ho vůbec nezahlídne. Kdyby se snad náhodou podařilo jej někde překvapit, tak… zdrhne. Jediný útok co si dokážu představit, je kdyby byl někde zavřený/chycený. Ale to tě pokouše každé divoké zvíře, klidně i veverka.

Maya

no stai kouknout na wiki, ze ti vlci zas az takovy beranci nejsou
                  ja teda zase nemusim videt vsechno 😀
                  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_wolf_attacks#2020s

Petrs01

sovy lícou v noci ne?a přes den sou zalezlý?

to se v noci vezme silná baterka a jdeš se podívat co za debilního ptáka to houká tak, že nemůžeš spát 😀
                    Běžně jsem je vídala v KM když jsem pozdě v noci chodívala od našich domů k sobě. Když chodíš v noci a spíš v lese, tak je vidíš přelítávat běžně. Na prohlídnutí to ale chce tu baterku.

PetraK

Dennyky
                      Asik tam taky začnu chodit o půlnoci

háájzle jeden, aby ti knedli na hlavu zase spadnul! 😀

černej čaj
                      pretazeny psychiky bezne nutnost dost spat a mam i zimnice z toho…

hm, tak to tak asi bude, no. jako totálně jsem se prostě vypnula,nešlo nic. Najedla jsem se, ani kávičku jsem nedala a hned se odvalila po snídani zpátky do postele. A s 3x probuzením jsem spala až do jedný odpoledne a pak ještě trochu pospávala. Výbornej výkon.

Maya
                      a vodfrcet na kanary
                      jo jako tohle mi hlava nebere, přes okres nesmíš, ale za moře se lítá , diuný ne? když nic jinýho, jak se teda ty lidi na to letiště asi dostanou???? 😮 . Však je to komedie.

Míla
                      já se děsně snažím, fakt. Teď třeba jsem sjela se svým malým terapeutem zase 4x skluzafku, pak jsme lili něco do nádrže a ešče sem se projela v teréňáku 😀 😀 Von je booožíííí pupik. No nicméně prostě se to nějak nastřádalo a přijde mi to jak když člověk bojuje s tím pohádkovým trním, co furt kuwa dorůstá a dorůstá jak hydra, když jí člověk kus odsekne. ale jo, máš pravdu, budu si představovat ten kruh rukou, děkuju.

Mirka D.
                      vážně se nebojíš?

čeho? není opravdu čeho se bát, spíš bych se bála setkání s divočákem magorským. Vlk je tak plachej, že prostě stejně nemáš šanci, vyklidí Ti prostor a ni nebudeš právě vědět, že tam je. I vlci v lidských rukou chovaných, jsou povětšinou plašáci. Jen Besska z těch čtyřech, či pěti? co jsem potkala, byla tak kontaktní, že jsem si ji mohla obejmout a hladit.

Petrs01
                      ” neměl drápy…
                      taky dobrý. jak to s ní nakonec dopadlo, nevíš?

PetraK

Mirka D.
                        a je to rychlý
                        no právě, rychle to zmizí dřív, než zjistíš, že to tam bylo.

Ze sov jsem volně viděla jednou dokonce 6! puštíků 😮 nevím asi rodinka? Byli v polích, kam jsme chodívali s Ešátorem a když jsme vlezli do stařiny, zvedli se. Překvápko to bylo.
                        A pak u nás v Prahé za domem bydlel Kalous -naštěstí ne Kalousek, to bych asi střílela, ovšem kalous ušatý mi nevadí 😀 . Vyvedl tam pár let zpátky mladý, i jsme jedno viděli.

Petrs01

Maya – zajímalo by mne, kolik z toho je potvrzených skutečných vlků. A případně jejich zdravotní stav. Vlci sice nejsou beránci, ale debilové taky ne. Jasně, Kazachstán, Rusko,… smečka vlků proti jednomu člověku beze zbraně, to bych moc nepochybovala. Spíš bych pochybovala že se to někdo někdy dozví.

Petrs01

jak to s ní nakonec dopadlo, nevíš?

Nevím, ale zřejmě tam fakt byla – prostě někomu zdrhla nebo ji vypustil. A takového zvířete je taky velkej důvod se bát – má potlačený strach ze člověka. Taky se mi u té srny zježilo úplně všecko – klidně mohla chrnět kousek ode mne v roští a hlídat si oběd.

Denny

MirkaD
                              ano ze psa bych měla špatný pocit.
                              Mirko je to tam, kde fotím tu mojí krásnou lípu s posedem…
                              Když si půjčím noční vidění, tak by to s vlkem docela šlo 🙂

Petrs01
                              co za debilního ptáka to houká tak
                              muheheee večer když chodí s Koněvem tak houká houká jak z hororu, možná by se dala vystopovat, ale samotné se mi tam nechce 🙂

PetraK
                              háájzle jeden, aby ti knedli na hlavu zase spadnul!
                              tvl je to kousek od knedliky! je tam hodně zvířátek na tom místě, mývalové, jezevci tam mají brlohy, kančí úplně nejvíc, daňci, srnčí, mám fotku jak tam Bukáček běžel za liškou a teď i vlček 🙂

Fotka je cca říjen 2014

Attachments:
                              PetraK

Petrs01
                                zajímalo by mne, kolik z toho je potvrzených skutečných vlků. A případně jejich zdravotní stav.

přesně tak, to bylo první co mě napadlo, navíc k tomu to, že spešl Rusko a tyhle končiny jedou neskutečnou propagandu proti vlkům – viz naposled to video, co jsme tady probírali a který Tanja Askani označila za fake.

A takového zvířete je taky velkej důvod se bát – má potlačený strach ze člověka.

jo, asi bych potřebovala pemprzy 😀

zajímavý, že se nikde dál neobjevilo, zda se odchyt podařil, nebo jestli se někde dál cárá.

Dennyky

souhlas jako vy bych se volně loženýho čokla velkýho bála taky. Stalo se mi jednou v polích, ještě s Ešátorem a měla jsem fakt hodně nahnáno, byl to nějakej kříženec rotíka a něčeho obřího ještě víc a byla jsem zatraceně ráda, že mě Ešus poslechl na myšlenku, ulehnul do vysoký trávy a ani se nehnul, zatímco jsem řvala na čokla jak prokopnutá ať táhne do kšá. Potkat někde v horách pastevce, pose.u se pane Lorenc a ani se nestihnu ptát 😀

Jasně, takže stačí jít k lípě kousek vod ní začít házet knedliky a hned budou žvížata a čeba i vlk! 😀 Zkusim. Jen teda tam u nás nemáme lípu, jen buky. Lípa bude ale vbrzku na zahradě, tak to vyzkoušim tam 😀

Maya

tak ono to není jen Rusko, třeba hned ty první dvě z loňska a jsou tam odkazy na zdroj vpravo, asi prostě se ty případy občas stávají
                                  https://vancouversun.com/news/port-edward-man-mauled-by-wolf-in-rare-attack-flown-to-vgh-for-surgery
                                  https://www.topagrar.com/jagd-und-wald/news/wolf-attackiert-schafe-im-beisein-des-schaefers-12085351.html

cernej caj

Ja.videla.sovu jedmou, tu obri bilou v lete na vltave a zahlidla sem.ji ze ona zahlidla.me a zmizela.do dzaaa…

A jedmpu bud orla nebo sovu, sla sem takovou cestou v lese a najednou pres cestu pryc ode me tou vysekanou dirou leti neco s rozpetim tak 2metry, lres celpu tu cestu… a frnk hylo to pryc.

Maya

sovu jsem nikdy nevidela, ale slyset tu obcas jsou

prisel doplatek na elektrinu, 6 tacu, jako cekala jsem vic, ale az tolik zas ne, holt ten laptop asi zere hodne a na podzim elektricky topeni, se to asi posklada
                                      navyseny zalohy o petikilo taky nepotesi

PetraK

Maya
                                        doplatek
                                        tak ona ta zima byla letos po dlouhý době taková opravdová, takže i to se na topení odrazí. ale nic si z toho nedělej, nás letos čekájí celkem tři vyučtování 😀 😀

Maya

PetraK
                                          tak primo topeni v tom neni, uhli se kupuje zvlast, akorat na podzim jsem si pritapela tim olejovym radiotarem, ale to jindy si pritapime taky, i kdyz ne tolik, takze nejaky navyseni jsem cekala
                                          myslim ze to jsou ty mesice, co mi tu denně 8 hodin jede laptop, to bude asi ta hlavni polozka, ktera mi nejdriv nedosla 😀
                                          3 vyuctovani jsou taky dobry, ale tak brzo to zredukujete zas na 2 🙂

cernej caj

Me se zdalo, ze letos zima nestala za nic a kdyz se malo topi tak se zvedaj ceny, protoze kdyz se topi hodne tak sou vetsi zisky 😀 a kdyz malo je potreba zisky generovat zdrazenim, no…

maya
                                            tak zas zalohy se rozprostrou… laptop urcite tolik nezere, jako kilo mesicne sezrat muze… ale 500 ne. Ale cekala bych spis obecne zdrazovani + praci z HO takze mnohem vic konvice, mikrovlnka, televize, sviceni… to se asi nascita + nejaky zdrazeni…

me dneska prisly boty co typek blbe koupil a prodaval je o litr levneji a zapomel mi na ne dat dobirku 😀 tak sem mu napsala, ze na to zapomel, ze mu to vecer poslu z kompu a on mi jeste dal 150 slevu a podekoval za ferovost 😀 tak sem na jeho zapometlivosti jeste trochu usetrila a mam paradni botky na pristi rok (pujdou do skrine 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 81. až 100. (celkem z 2,012)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.