Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021

• Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 61. až 80. (celkem z 2,012)
  • Autor
    Maya

jinak mame je od noci blbe, tak snad to bude mit jen dneska

PetraK

Maya

jojo, kočky jsou mlsky- to už zjišťuju taky 😀 😀

mamce držím moc palce

PetraK

Tak se hlásím mezi negativce.

Maya

PetraK
            asi nakoupili testu hodne, uz se bude testovat 2x tejdne
            vzhledem k tomu, ze uvadej, ze u bezpriznakovych je ucinnost testu 44%, viz Rakousko napriklad, teda ani ne pulka, tak ty testy jsou fakt kseft stoleti
            a par dni klesame tak budeme rozvolnovaaaat 😀

PetraK

Maya
              tak ty testy jsou fakt kseft stoleti

jo to je mi zcela jasný. Víš co mě na tomhle štve úpa nejvíc? Že kdo na tom nakonec všem vydělá? A to mě vede k čistě konspirační teórii, že…..
              A to i vzhledem k tomu, jak si ty sajrajti čínský plánujou, což tuším v roce 2019 i sami psali, že budou mít svůj mobilní lid pod palcem a budou ho bodovat za to správný a špatný chování – a když bude mít mocinky moc špatnejch bodíků, tak si nekoupí ani lístek na vlak. No nic no.

a par dni klesame tak budeme rozvolnovaaaat 😀

hele tahle banda ichtylů už mě ničím nepřekvapí. když udělali v neděli ten svůj slavnej lokdaun, tak to jelito pulovrovity hnedle ve středu vykřikovalo, že nic nezabralo a bude se ešče utahovat…. Tak nevim ešivá má tak příšernou mozkovou nedostatečnost, že mu nedochází, že to asi za dva dny nezabere, a nebo se obětoval a toho blba ze sebe dělá záměrně. Tyhle machinace s číslama jsou opravdu buď k smíchu – či k pláči, to podle toho, kdy s nima zamíchaj.

Maya

PetraK
                socialni kredit, to neplanujou, to uz v Cine frci, EU se jiste chce inspirovat
                ad konspiracni teorie, me prijde divny, ze v Cine to huste probehlo pred rokem a od ty doby vicemene klid, kdyby ne, neverim, ze by se o tom u nas nepsalo
                a u nas je to furt dokola uz rok, staci trochu uvolnit a jede se dalsi kolo
                takze konspiracne si myslim, ze urcite proti tomu neco maj
                ano, pulovr vykrikovat ze to nezabira, ministr vykrikoval ze dokud nebude 3 tisice nakazenejch denne, tak se nepovoli ani sroubek
                utekly dva tejdny a uz vydavaj prohlaseni co se kdy bude uvolnovat
                ted v nejakejch novinach byly pekne serazeny vyroky Baby za sebou za cely rok, to je poctenicko 😀

kachna

Hele a koukám, že kachna na druhý stránce už je bez horečky, to to letí, to to letí! Než dočtu na třetí stránku , bude zdravá!

To asi ne, ale holky jsou negativní (ani jsme jim to moc nepřáli, páč bezpříznakově pozitivní by to měly lepší a ušetřily by si testy ve škole případně)

Milena z Prahy

Útulek Skřivany mám nějak v povědomí. A když o něm psala Fifi, tak jsem se na něj podívala a viděla :-).
                    Jinak, Petro, teda jestli můžu něco k tý tvý únavě. Nechci bejt za chytrou, ale nemůže být za únava od přetížený psychiky? Tahle podělaná doba, normální zaměstnání a do toho ještě ta megapráce s tím domečkem? Radit víc odpočívat je samozřejmě typická knížecí rada, to teď jde hůř. Prostě netáhnout káru pořád, občas na ní naskočit a nechat se popovézt.
                    Taky nemám co radit, ještě jsem se dneska nedostala ani k přečtení dnešního článku :-).

PetraK

Kachna
                      by si testy ve škole případně)

jo to chápu 🙁 ale tak ono tyhle školní testy – nejsou nic, co by jim vadilo, to nejde někam do hloubky nebo tak.

Maya
                      vyroky Baby za sebou za cely rok, to je poctenicko 😀
                      tjo tak tady na to nemám, fakt ne.
                      Tyhle jejich kabarety mi akorát zvedaj adrenalin.
                      Fakt si prostě myslím, že čína na tom nebezpečně, hodně nebezpečně vydělá po všech stránkách. Jejich ztráty na životech je naprosto nezajímají (ne že by u nás teda někoho z těch debilitů nahoře zajímaly), takže si rozjely svou hru a teď z toho vesele těží.

Denny

Á dneska mi přišla fotečka jednoho miláčka, který chodí k „mojí“ lípě 🙂
                        Asik tam taky začnu chodit o půlnoci

Attachments:
                        PetraK

Mílo
                          poreferuju:
                          Na Skřivánky se několikrát dělala akce se Zvířetníkama. Můžu dodat detaily – protože teď už asi web není moc aktivní – není kdo, by ho spravoval, paní Schilteová je starší paní, moc hodná, milá, obětavá, povětšinou to jede ze svýho a z toho, co kdo zasponzoruje. Zvírata jsou tam v podstatě s nima doma, kdo nemůže najít nový domov – ať už za jakýhokoliv důvod, tak tam prostě s nima dožije. žádný kotce, nic, část pesanů je přímo v domku, část má svou přístavbu. Ona pro ten zvěřinec žije, nechápu, jak to ve svým věku dokáže stále ještě ošéfovat. Má můj velký obdiv.

Nechci bejt za chytrou, ale nemůže být za únava od přetížený psychiky?
                          Ne, vůbec, nejseš za chytrou, k tomuhle jsme s Brtnikem dospěli taky. Já tuhle dobu postupně dávám fakt čím dál tím hůř i když se s tím snažím bojovat. Ne tu chorobu jako takovou, ale ten sajrajt, který je okolo. Vždycky jsem vnitřně řešila a rozčilovala se nad takovýmahle debilitama a teď mě to kouše hoodně teda. Potřebovala bych na půl roku do hajzlu někam. Snažím se, co to jde, jen to jde ztuha. I proto že mám ten nerf opotřebovanej z doby předchozí. Jo, takže jo, tohle je nejpravděpodobnější důvod. Práce jako taková mi nevadí, to je myslím i jiná únava – umím vnímat svoje tělo. Teď jsem navíc nic moc právě těžkýho v sobotu nedělala, ale vypla jsem se „dokonale“ teda. Nicméně jsem ráda, že aspoň jsem to nepřetáčela, zalezla do postele a spala jak broučci pana Karafiáta.

cernej caj

Denny
                            Tyjo! Bozi:)

Petrak
                            Ja mam z pretazeny psychiky bezne nutnost dost spat a mam i zimnice z toho…

Maya

PetraJ
                              musis se inspirovat u celebrit a vodfrcet na kanary 😀
                              jo kdyby alespon to pocasi bylo trochu lepsi, jako nemusim mit v breznu leto, ale kdyby alespon bylo 10 a sluno bez vichru

Petrs01

začnu chodit o půlnoci

Budeš dělat Karkulku?

Denny

Pets01
                                  Budeš dělat Karkulku?
                                  tak určitě mě bude chtít sežrat, že 😀

Nebudu dělat karkulku, ale můj živtní sen je potkat vlka v přírodě.
                                  A sny se mají plnit, ne? 🙂

Petrs01

můj živtní sen

jen si nejsem jistá, že to ten vlk vidí stejně 😀
                                    Ale tak jako zkusit to můžeš, sežrání od vlka určitě nehrozí.

MirkaD

já dnes vycházka s psékama do lesa-k hájence,kolečko v lese kolem obrázku,nahřát se na stromě,pak kousek k vyslílači a do,bylo bez větru,i zima moc nebyla
                                      Žeryk lítal s klackem,Dafi si dala pár pařezů,jinak se teda táhla,nevím proč
                                      v lese zpívaly ptáci a štěkali srnci
                                      jinak odpočívám
                                      čtu si knížku,Martin vaří,má hotovou polívku,včera dělal koláč,za chvílu bude oběd
                                      já včera ošmikala Žeryka,napřed hlavu nůžkama přes hřebínek,protože jsem mu přes zimu nestříhala hlavu,a už to mě hodně dlouhý,a pak jsem ho vzala strojkem s nástavcem,aby nebyl úplně nakrátko
                                      tak má teda zuby,není to úplně rovný,ale zima mu ráno nebyla,válel sudy v listí tak dobrý
                                      Černejčaj-jo já mám z únavy zimnice
                                      Denny -přenádherný fotky,a budeš mít červenou čepičku?
                                      já mám,bych ti půjčila,kdyžtak:-)
                                      krásnej vlk
                                      PetraK-no mě se z práce zhoršuje psychika,včera na mě šla v práci nějajkou dobu ataka,jsem to teda rozdejchala,ale …..
                                      nějakou dobu to byl mazec,před týdnem x hodin na kase-bušení srdce a tk,přešlo to po 4 hodinách,děs
                                      takže nevím,
                                      bud potřebuju prášky
                                      nebo pár lidí poslat někam
                                      -nejlíp oboje…
                                      ty nemusíš nikam do ,ono by stačilo,kdyby šla někam naše vláda…
                                      což je sci-fi,že

MirkaD

Denny-dobře su strašně vtipná,ale vážně..
                                        vážně se nebojíš?
                                        jako chtěla bych vidět na živo sovu v přírodě třeba,orla a tak,ale šelmy naživo mě teda moc nelákají….

Milena z Prahy

Petra K:
                                          Tak ta politická scéna a tanečky na ní jsou neskutečně skličující. Ještě před pár lety jsem měla pocit, že víc dolů to jít nemůže. A mohlo a s covidem se to ještě prohloubilo. Co na to kruci říct? Snad jenom, že se tím nesmíme nechat zdeptat a zahubit, musíme si udržovat nějakej svůj normální, pravdivej a vřelej životní prostor. Mluvit s lidma kolem sebe a třeba si i představovat, jak se s nima držíme za ruce a děláme si společně kolem sebe ochrannej kruh…

Petrs01

sovu v přírodě

Sova není problém, orel je u nás dost vzácný a obvykle se ti nepřijde představit, takže MYSLÍM, že jsem ho jednou zahlídla, ale pařátkem jsme si nepotřepali. Lišku několikrát, ovšem na fotku nikdy nepočkala.

Rozhodně víc než šelem bych se bála prasat, tam opravdu něco hrozí. Ty jsem teda viděla i tady v Praze v lese. A na Plzeňsku velmi zblízka, když mi jeden zaútočil na Vaška, brr.
                                            I když… když se jednu dobu psalo o pumě v Hostýnkách, já našla u chaty obrovské psí stopy a až se zpožděním mi došlo, že ten „pes“ neměl drápy… tak když jsem druhý den na běžkách našla zbytky srny, trhla jsem asi všechny rekordy.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 61. až 80. (celkem z 2,012)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.