Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021

• Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 2,001. až 2,012. (celkem z 2,012)
  • Autor
    Maya

cernejcaj
      bude si cvicne balit a rozbalovat batoh? 😀
      PetraK
      tak drzim palce at to ma OK

Maya

tak mi prave prisel pin na ockovani
        by me zajimalo jak se resi kdyz druhej den clovek odpadne a nemuze pracovat, ze by se mi chtelo brat si dovolenou a stravit ji v horeckach, to fakt ne

cernej caj

PetraK
          Tak snad najdes neco pouzitelnyho. Rumicek bude bez stehubzase spokojenejsi:)

Denny
          To asi zalezi, kamoska ma taky ha prave kvuli cystam zase.. jak pise maya bud se muze „rozpustit“ nebo prevence pred zvysenym rizikem tvorby.. v kazdym priapde asi zalezi na jedinci a lekari, osobne myslim, ze HA je mensi zlo nez odebrat delohu a dr teda ani nikdy nenabizela tuto variantu myslim ze se k ni pristupuje fakt v krajnich pripadech.

Uuuz domu, dneska dlouhej den

Denny

čajdo já zase znám xx žen kolem mě, které tu dělohu nemají a
            nemají žádné potíže, neznám žádnou, která by potíže měla, ale fakt je to jedno.
            Sousedka v mých letech byla loni, protože měla přesně tyhle problémy, krvácení atd… a dnes je za to ráda, že do toho šla.
            U těch bezdětných jako u mě jim šlo jen o to, jestli ty děti opravdu nikdy nechci.
            Ale jestli si myslíš že HA je menší zlo, tak ti to neberu.

Denny

🤣🤣🙈

Petrs01

vodítko zůstalo kde?

Rumíček je přece rozumnej pán a nepotřebuje ho.

cernej caj

Denny
                  😀 no ja bych teda z tohohle talire uz nic nechtela 😀

Petrs01
                  no hlavne do mhd se bez voditka nesmi ne?

Maya

Denny
                    to ja zase jich par s potizema znam bo proste v prechodu a po uz se doktori s lecenim neobtezuji a hned rezou, ale ono se obvykle objevej az tak za 10 let a vice, ale i tak, clovek nechce bejt napr. inkontitentni ani v sedesati, natoz driv pokud to neni vylozene nutny

cernej caj

Tak ja to hlavne vnimam tak, ze invazivni metoda by vzdycky mela byt az ta posledni… jakoze dokud neni akutni rezat tak je vzdycky lepsi nerezat, to zastavam ja 😀

Denny

Zabiju 😤🤦🏻‍♀️

cernej caj

ta je teda pekne zelena 😀

a uz skaceme na prvni stranku tak ja du zalozit novy tema

cernej caj
                          Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 2,001. až 2,012. (celkem z 2,012)
                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.