Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-)

• Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,681. až 1,700. (celkem z 2,167)
  • Autor
    cernej caj

Fifi
      no aspon je to ale originalni skon 😀 pri boji s litou selmou prohrala 😀

MirkaD

tak včera odpolední-a až na jednu velescénu se zákazníkem-opovažte se mě ještě jednou zeptat na Penny kartu,mě to obtěžuje,už jsem si stěžoval i na vašem vedení-a chlap tak nepříčetnej.že jsem si myslela,že ji od něj chytnu
        to jsem teda neustála-teda na kase-zákaznice-nebrečtě,ještě mu tím uděláte radost…no a ve skladu
        vedoucí teda říkal,že ho mám příště zavolat,já na něj,že by tam musel být 24hodin denně furt…
        no ale jinak dobrý
        dnes ráno konečně !!!!!!slunko chvílu-tak mě to tááááák nadchlo,že jsem pejskům dopřála delší vychízku-delší vzhledem k tomu,že jsem šla pak do práce…
        takže hezky k hájence,od ní k vysílači a zpět,a kousek do lesa,pak pátrkrát hledej-ztratil a dom,Žerykovi jsem doma dala vyřrat granulky s čuchacího koberečku
        -a konečně se mě vyléčila pusa a ucho-peklo to bylo,brrrrrr

Fifi-taky dobrá s odložením!!!!
        já jsem si říkala,musím se tu pochlubit-to už se mě nikdy nemusí povést,a vy mě pochválite a nebudete mít blbý kecy jak Martin-kterej-hm,dobrý,ale už to nedělej-jako cvičit kus od Dafiny,co kdyby tam někdo vylítl s velkým psem na volno….ty jo byla jsem od ní tak 7 metrů,furt cvičím tak,že jeden odloženej,a druhej cvičí,pak se střídají….
        no nic
        a nejlepší byla reakce mé zástupkyně-jí to ted v noci říkám-jak jako Dafi běžela ke mě,jen 2krát přes rameno štěkla na toho psa-a valila-já v ruce ten pamlsek,že
        a zástupkyně-no jasný-říkala mu-hele šla bych za tebou,ale nemám čas-mám tam kokino:D
        -ehm ty krmíš rouškama vysavač?:D
        já teda běžně vysávám sponky,gumky,peníze občas-mám po kapsách pětikačky
        tak když mi vypadne z gatí a hned ju nezvednu

Černejčaj-tak jsi odpočívala?
        já dnes odpo,k večeru celkem klid…
        a s šeltičkou škoda-budete nějak zkoušet léčbu/operaci?
        jo myčka-u nás je furt tolik nádobí,protože se u nás furt žere,my furt žerem,
        to jsou furt hrnky,talířky.lžičkxy,a do noci
        v BK nikde v osm večer nesmělo být nádobí-uklizená kuchyn-tady se jde jíst o půlnoci ještě-tak nám by se hodila myčka+sušička
        Kacna-veledobrá hláška!chlapčíčí…:D

Denny

Dobré posváteční ráno,
          já si užila svátek f práci, teda šla jsem dom trochen dříve.
          Jelikož mám už jen 4 dny dovolené, tak se mi nějaká hoďka navíc hodí, když je možnost.
          Holky prosím vás nevíte některá jak je to se zaměstnáním člověka,který má denní studium (individuální plán takž do školy chodí cca 1x týdně), nějaká omezení atd? Nic jsem nenašla a naše milá mzdová účetní má s tím strašný problém )jako ostatně se vším), že takový člověk se dá zaměstnat jen na půl úvazku a je s tím papírování atd…
          Jedna holka, co u nás pracuje na dílně má totiž dceru a ona by u nás chtěla pracovat.
          Jo a moje kamarádka „Žanda“ která má ještě smlouvu na dobu určitou do 30.11 končí, což mě teda moooc mrzí. 😀

Denny

Miluju HALLÓ HALLÓ, anglický houmr je top!

Denny

Fifino
              jasně že krevetky jsou i modrý, zelený, hnědý, nebo průhledný.
              Dokonce i pruhovaný.

kachno
              hm rybičky asi nebudou, navíc neonky do malého akvárka se nehodí.

čajdo
              foto jak denyky ma na taliri ty krevetky !
              nééé fůůj, dám jim všem jména 😀

Maya

slunickari v akci
                https://www.novinky.cz/koktejl/clanek/nadaval-svemu-psovi-a-tak-mu-soud-zakazal-chov-domacich-mazlicku-40342480#dop_ab_variant=0&dop_req_id=QZJTj3WCq2X-202011180733&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=6&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Fifi
                vcucla rouska pobavila teda, to bych ani necekala, ze ji vysavac vcucne, spis ze zustane pricucla k hadici
                cernejcaj
                mycka je velke dobro, uz i tim, ze spinavy nadobi mas uklizeny v mycce a ne volne v drezu
                ale tohle neni primarne mycka do skrinky, takze bejt tebou bych si overeila, jestli to vubec jde, bo prej to nekdy miva nejaky pruduchy, ktery musej bejt volne a tak

Maya

MirkaD
                  teda ptani na kartu me taky obtezuje, ale v zivote by me nenapadlo nadavat kvuli tomu prodavacce, kdyz vsichni vedi, ze to mate prikazem
                  lidi jsou fakt hovada nekdy
                  Denny
                  co tak letmo guglim, tak ta pulka pracovni doby pro studenta plati u DPČ, ale studenta lze zamestnat i na DPP nebo normalni pracovni pomer
                  https://www.profesia.cz/kariera-v-kostce/vzory-dokumentu/jak-zamestnat-studenta-starsiho-15-let/

Petrs01

slunickari v akci

Nechtějí mi odebrat Spratečka? Kromě jeho zaslouženého jména jej občas nazývám i jmény jinými, z nichž Smrade Zrzavej je nejpublikovatelnější 😀
                    Ale teď nevím – platí to i když mě pes prokazatelně neslyší?

Maya

Petrs01
                      ty bys zavarila soudy 😀
                      ale je to na hlavu, fakt, odsoudit cloveka ze zarve na psa a jeste mu toho psa sebrat, ocekavam, ze se u nas toho nekdo chytne taky
                      kazdopadne musim rict, ze Lokina zvysenej hlas stresuje velmi, zato kdysi Kim se mi akorat smal do ksichtu, takze kdyz uz tak soudy by mely trochu rozlisovat
                      ocekavam dalsi prikaz ze musis se psem k psychoterapeutovi

Maya

a jinak by me teda zajimalo jak ziskali ten zvukovy zaznam kdyz podle toho co rikal byl s tim psem doma

Petrs01

musis se psem k psychoterapeutovi

Už se těším až tam vezmu tyhle dva. Psíchoterapeut bude sám psychopomoc potřebovat 😀

MirkaD

Maya-jo-my to máme příkazem,pttaní na kartu,když máme kontrolu a neuděláme to tak průser
                            pak taky-celej den se ptáš-a jednou se nezeptáš a just tam má někdo něco na kartu-a vrátí se a storno-a vy jste se mě nezeptala
                            bože x lidí má dopředu nacvičenou formulku-penny kartu nemám,nechci děkuju-záležitost 4slov
                            když vidím,že má někdo hodně zboží na kartu-tak ho upozorním-protože někdy to dělá rozdíl 100kčř třeba-že to má bez karty dražší,jestli to hce-třeba když je v akci cukr,čokolády a tak,a lidi to berou po víc kusech
                            koneckoců na kartu se ptají jinde než u nás-lékarny,drogiše a tak
                            -ti sluníčkaři sou fakt paka-mě by musely zavřít-já na ně řvu sprostě…

Denny

Co se týče sluníčkářů jak jsem dávala Maya odkaz, mám na to asi jiný názor než vy, kdo takhle sprostě řve na psa, nejde pro ránu daleko, nicméně tam píšou i o tom že bylo slyšet psí kňučení atd…
                              Kdybych tohle slyšela u sousedů, nenechala bych to jen tak.

Maya

Denny
                                ja teda nevim, ale myslim ze vetsina lidi minimalne jednou sproste psa servala a tohle podle toho popisu bylo jednou, kdyby to bylo denne, tak nereknu

MirkaD
                                me u ty penny karty stve akorat, ze s ni tam clovek jezdi po ctecce jak debil, aby to vubec piplo a pak v tom hluku ani neslysi, jestli to piplo, takze se jak debil musi ptat, jestli uz to piplo, nesnasim to a kdyz jdu nakupovat sama, tak jdu radsi bez karty a to mam jak pises, reknu nemam, nechci, dekuju.

Denny

Nebyly jsme u toho, že

Denny

Navíc spostě seřvat pod tím si představuju něco trochu jiného než to co popisují.
                                    Kretén si neumí vychovat psa a pak se chová jak ještě větší kretén.

PetraK

RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

ty jo škoda, že teda nejsem na tědletěch sociálních sítích, mohla jsem mít postaráno o to, kdo si vezme Taliprdovou!! 😀 😀 😀 Protože já se s tím teda taky nemažu. Jen nevím, proč to dávat jako někam do éteru? Jednak na to teda nejsem pyšná a druhak nechápu smysl toho. Ale kdybych vědíla, k čemu to povede, udělám to a hned a budu řvát jak prokopnutá, aby to nešlo přeslechnout. Já si to teda nepouštěla – jen jsem si přečetla ten článek.
                                      Ale tetkon je hodná docela, tak na ni řvát nemusim, aby mě slyšela, má čistý uši asi 😀
                                      Tak přátele Brtnik je megacosi – ne megalodon třeba, ale jako megavýbornej. Za včerejšek vymlátil vpřístavbě komplet celou podlahu. A já měla na starosti ty nejpodřadnější pomocný práce – jkao třeba rolovat a odvážet starý lina, zlikvidovat kartounový lepenky a taky starý noviny. Tooo byste se zasmáli. Nápisy neskutečný. Uvedli soudruha Andropova do funkce třebas, jo? uctili památku soudruha Brežněva, bojovali za mír a proti nenávisti………… pecka, fakt 😀 Až mi to Brtnik musel zatrhnout, protože prej zdržuju. Ale! Verše nějaký soudružky sem vodrecitovala naprosto celý. Tvrdá dekadence teda 😀 😀 . pak jsem musela utikat na záchůd, protože hrozilo, že se počůrám smíchy. Bylo to po tom, co všude čtete vo kovidu, smrti, havárijích, neštěstích a podobně, poměrně veselý čtení 😀 😀

Kartu taky hlásím, že nemám, protože mě to nebaví. Nikde teda. A tudle v Lidlu byla legrajda. Tam mají nějakou aplikaci rovnou do mobíla. No a pán se všech ptá, klasicky, protože musí, chudák, ž ejo a tak abych mu to ušetřila rovnou hlásim, než se nadechne -NEMÁM, NEMÁÁÁM, PROTOŽE SEM DEBIL A NEUMIM S TIM – aby jako rovnou věděl, ž emi to ani nemá nabízet. A von se jako začal usmívat, tak sem u´dála dryjáčnici a rozhořčila sem se, že se mi směje, že sem debil. Začal se smát úplně a pravil, že jsme dva debilové, protože von to taky neumí. Že je rád, že to umí s kartou 😀 A s tou to umí zase výborně, má ji furt prázdnou 😀 😀 Tak jsme si to nakupování trochu obveselili. Protivný lidi by neměli chodit nakupovat, měli by jim to posílat poštou za dveře.

Jdu si pro voběd jo? Ne že vodejdete, když jsem se sem konečně dostala.

Petrs01

Jo, vyměkla jsem a mám nový tablet. Nechcete někdo pro děti ten starý? 10palců, LTE (má díru pro SIMku), když se smažou mapy + se občas vymaže nějaká ta paměť, tak by i mohl trochu jet (je děsně pomalej).
                                        tenhle to je i s pouzdrem

MirkaD

Denny-no,ono prvních 5 měsíců u nás,co byl Žeryk,tak bys mě nechala zavřít-bud sem řvala na psa-nadávky+že ho nenávidím,zabiju,atd.,nebo jsem řvala na Martina-bud já nebo pes!
                                          to byly strašný scény-a do toho kolikrát nepříčetnej pes-ke kterýmu sex hodin nikdo nemohl přiblížit,sundat náhubek,nic
                                          a i ted-ležel u mě na křesle,přitulenej-*Martin šáhl na opěrku křesla vedle něj-Žeryk vystartoval…jako nerafl,ale vyjel
                                          a to za sebou mám s ním tolik hodin práce-za tu dobu bych vychovala 5 jinecjch psů
                                          a krom 2nářezů-kdy jsem se fakt neudržela-protože svatá nejsu
                                          ho nikdy nikdo neuhodil,nebil,fyzicky netrstal,a furt se musí mít člověk u něj na pozoru…
                                          a to u něj prvních x měsíců bylo-denně sušit nohy-i když bylo venku 40stupnů +,
                                          denně česat-i když byl nakrátko,a nebyl důvod,denně cvičit,denně x věcí,který ted denně nedělám
                                          máti si ho netroufne oblíct,usušit mu nohy,otec ho nikdy nepohladil
                                          přitom nás Žeryk miluje-ale……
                                          ono taky nic není černobílý-tím se nezastávám toho člověka-to vůbec

PetraK

Ešče teda sem si na základě zdejších reakcí vyhledala, co to tady provozuje Fifijová s rouškama. Ešče, žes teda |Fifino napsala, žes ji neměla na tom gezichtě, protože to přesně mě napadlo okamžitě, než jsem četla dál 😀 😀 😀 pomoooooc, já si to představila.

doporučuju shlédnout scénku celou 😀 😀 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,681. až 1,700. (celkem z 2,167)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.