Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-)

• Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,701. až 1,720. (celkem z 2,167)
  • Autor
    Maya

PetraK
      to je dobra scenka, to si vubec nepamatuju
      noviny jsi mohla prodat nejakymu sberatali
      ja ted doma nasla stary bezpecnostni pasy do auta, jeste s kovovou prezkou, bracha tvrdi, ze to mam zkusit prodat, tak furt premejslim jeslti mi ten voser stoji za to 😀

PetraK

Maya

“Kluzó” je boží, já tehdy plakala smíchy nahlas 😀 , to byly noviny, který byly použitý pod lepenku, plný prachu a špíny, já třeba nabídla myslivci starý myslivecký časáky a nechtěl je. hele to bych nedělala bohužel nic jinýho, než nabízela, na to teď nemám vůbec čas. Zkusila jsem prodat třeba parohy – a prt, budu to muset vyhodit znovu. Skleněná mísa, lehce ornamenty broušený, na kovovým mosazným podstavci- takový to období Pierota 😀 – podle mě, ne úplnej brak, taky nic. Mně to nebavčí právě.V tomhle nejsem vytrvalá, někde to nabízet. Takže se Ti nedivím.

Maya

PetraK
          protoze jsem vicemene totez delala pred par lety, tak muzu rict, ze takovy veci se neprodaj nebo horko tezko, me je bylo lito vyhodit, tak jsem je nakonec davala zadara pres tu apku Za odvoz nebo tak neco, coz je celkem rychly tam tem inezrat v mobilu zadat, voser jsou akorat pak ti lidi, ale kdyz clovek najede na mod ze na debilni dotazy neodpovida a da to prvnimu kdo si hned prijede, tak to jde celkem rychle, udala jsem vsechno, i stary pouzity dlazdicky, starej sporak, stary vorezly kamna, stary kolo favorit atd. a alespon bylo doma uklizeno a clovek nemusel premejslet kam s tim
          prodavat je jinej level a do toho se mi prave taky moc nechce
          nevic kdyz to je neco, o cem ani nevim,jestli to vubec nekdo bude chtit

PetraK

Já teď nemám ani kapacitu právě na nějaký zdarma a tak. Zkoušela jsem se tam přihlásit, nějak se mi to nepovedlo a tak na to momentálně peču. Jsem ráda, že si kámoška vzala tu odrážecí kachnu pro děti a stojánek na vánoční stromeček, protože to jsou fakt dobrý věci.Na ostatní zatím peču.

Denny

Sluníííčkoooo!!!

PetraK
              retro noviny sis měla nechat 😀

Maya

Denny
                tady taky slunko a celkem teplo a ja musim dreped doma a vylezu ven, az kdyz bude skoro tma, desny 😀
                PetraK
                tak v ty apce si jen udelas ucet, abys tam mela adresu, mail a telefon a pak uz to je v pohode
                tak muzes si ty veci dat nekam stranou a udat to az bude cas
                a nebo to proste nahazet do konteneru no, akorat co u nas davaj kontejner na smesnej, tak tam nesmi stavebni veci a docela to kontrolujou, tak fakt ty dlazdicky apod. bych vubec nemela kam vyhodit

Maya

Fifi
                  videla jsi posledniho Nanooka vyuka madarstiny? boze ctyrlety dite a mluvi anglicky lip nez ja 😀
                  ale bozi jak to pise

kachna

ja ted doma nasla stary bezpecnostni pasy do auta, jeste s kovovou prezkou

škodovčí?
                    Nafoť, předám

kachna

COKOLIV Z AUT r.v. do 1990 (možná i favority) prosím nafotit, zkusím udat. Stejně tak sháníme staré silniční kolo.

Petrs01

staré silniční kolo

K čemu?
                        Nedám, ale mám. Jen jsem si doteď myslela, že to by nikdo nechtěl a proto ho můžu v práci klidně parkovat na ulici (zamčené, ale…)

kachna

. Jen jsem si doteď myslela, že to by nikdo nechtěl a proto ho můžu v práci klidně parkovat na ulici (zamčené, ale…)

na kokořínskou klasiku 🙂

Maya

Kachna
                            Bracha tvrdi ze to budou z Skoda 1202, nejaky takovy auto jsme kdysi meli
                            Nafotim a poslu mailem

cernej caj

kachna
                              to bys mozna sehnala po sousedech… muz ma doma favorita, mozna by zapujcil ale ta preprava je slozita 😀

jinak v praci divocina, nemela sem cas a sla sem z ni nakonec driv (po9,5h ha ha) protoze mi zacala migrena a uz to neslo… takze jen v rychlosti eliska nakonec nador asi nema, je to nejakej pylop se zanetem, atb a co dostala nejake dalsi veci napred kdyz se myslelo ze to je nejakej zanet zaludku asi nakonec zabrali, napred se to strasne zvetsilo a vet rikal asi rakovina, ale ted ze po kontrole je to mensi (vic info nevim, v praci sem nemela cas) ale ze to vypada lip a v pondeli jak sem tam byla i eliska vypadala celkem lip a prej uz od nedele zere sice ne moc ale zere takze snad to bude dobry

cernej caj

a tohle mi nekdo poslal 😀

Fifi

Zdravicko vespolek. 🙂
                                  Cajdo
                                  Migrenka, no nedivim se, kdyz ses furt v praci. 🙁 Snad hlava uz dobry. Jo a selmicka, to je fajny, ze je lepsi, pylop bude asi polyp – tak jen tak dal, at se rozezere a je v poradku. 🙂
                                  Esusova
                                  Klusoo nema chybu. 😀 Podobne jsem mavala hadici, stesti, ze az na rousku bylo auto uz vykydany.
                                  Maya
                                  ze ji vysavac vcucne, spis ze zustane pricucla k hadici
                                  Rouska lezela placata a naplacato se k ni priblizila hadice. Kdybych ji chytla plosne jako Kluso obraz, asi bych ji ubranila. 😀
                                  slunickari v akci
                                  a tohle podle toho popisu bylo jednou, kdyby to bylo denne, tak nereknu

Mno, ja si procetla v aj, co se odehralo a nevidim to jako slunickarstvi, ale asi spravnej zasah. Navic v GB jsou na tohle hodne citlivi, podobne jako Dennyky neverim tomu, ze by slo jen o nadavani psovi. Ty nahravky byly minimalne tri, ne jen jedna. Padla facka na sale, tomu bych i verila. Manik u soudu priznal chybu, jasne, ze prej rovici nemlatil. To by byl blbej, aby to pripustil.
                                  Ono je rvani a rvani. Vcera jsem taky jecela, protoze Ruzice nacudila Troldu cilene v trysku a dysplatacek pak plakal.

kachna

Debilové v akci. Takže minulý týden řeknou, že by děti mohly do školy od 23.11. a dneska zase, že ne????

PetraK

Gůtn ábend majne líbe Kindr.

Nemáš vařeno Mařeno?? Nevadí, nevadí, chytrá Mařka si poradí, a těstovinovej salát se zeleninou to zachrání! Povednul se mi výborně.

Kde jsou ty fronty, jak psali, že si lidi posílaj fotky, jak jsou fšade fronty před krámama? 😮 U nás fakt klídek – normální nákup v Lidlu, košíků ještě fůra zbývala. Tak nevim. Největší nákup jsme tam měli my 😀 páč jsme dělali velikej nákup i do Domečku a zelenina do dvou domácností zabere 3/4 košíku.

No a protože budou ty Vánočky, rozhodla jsem se, že si vyrobim první letošní těstíčko. TAk jsem koupila mouku, máslo a před chvílí uplácala linecký těsto. Péct budeme zejtra s Rumouškem, v neděli to slepim a můžou se jít rozležovat. Advent totiž už klepe na futra. V sobotu chci nastříhat na Apaluše větve, umotat základy věnců z břečťanu, zasadit česnek, zrejt zeleninovej záhon a pak…… půjdu makat do Domečku 😀 . TAky sem si koupila adventní svíčky. A!! Cestou do domečku jsem objevila úžasnej nejúžasnější krámek, kde si letos udělám tu náhradu za adventní trhy na Křivoklátě, páč mi je zrušili, že jo. A už tetkon jsem si tam nakoupila nádherhnýho anděla, zvonečky, hvjézdičky, srdíčko zimní, srdíčko plechový….. začínám se pěkně těšit, majne líbe Kindr. A konečně mám první dva dárky. Je to ale bída, veliká bída teda.

Uďála sem si tady mejdan s hošíčkama a to mi to lítalo pěkně.

PetraK

Fifijová

Klusoo nema chybu. 😀 Podobne jsem mavala hadici, stesti, ze az na rousku bylo auto uz vykydany.

že jooo, že jooo, já to úplně totiž vidim živě. I tu variantu s rouškou na kušně právě 😀 😀 , panebože to byly záběry 😀 😀
                                        Ale… abys v tom nebyla sama…. já o víkendu luxovala v Domečku, páč tam ty dva kretýni vyloupali zase tunu ořechů a fšade byly slupky, člověk šel a byl jak fakír 😀 , tak jsem popadla Brtnikův průmyslovej Karcher a šla luxovat. Nedávala jsem trochek pozor a sundala jsem si částečně záclonu v ložnici 😀 😀 Taky Kluzó 😀 😀

PetraK

Fifi
                                          ale asi spravnej zasah.

tak já to nějak nestudovala se přiznám, ale kolikrát řvu na Taliprda taky jak prokopnutá a asi milijounkrát jsem jí vyhrožovala, že ji fakt už zabiju, ešivá mě bude takle s…štvát. Taky nic moc scénky teda. ASi by mě zahaftli taky. Vzhledem k tomu, že se madáme spláchne ešče než skončim, na rozdíl vod Rumouška, kterej s tím nemá nic společnýho, že jo, tak ona oproti nám žádným štrézem netrpí teda.

cernej caj

Petrak
                                            Vis ze me ted v tydnu napadlo ze porad spamujes mesic predem vanockama, uklidem.a.pecenim a letos te asi zamestnava domecek ze nestihas? Uz je to tady:D

Dneska budu mit v praci uz volneji, tak se tesim, snad nebudu muset domu driv jak.vcera…

A vim, jak.muzu na vandr:D pac kdyz clovek muze byt na vlastni chalupe, muze byt jiste i ve spacaku na vlastni zahrade:D

Ted je ale otazka, kdyz chalupu treba zdedi zena a neni sezdana, nebo je ciste jeji, muze tam pobyvati i jeji partner? 😀 jakoze zena splnuje byti na sve chalupe (= svem pozemku) ale co ten druhy, co k tomu vlastnicke pravo nema? 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,701. až 1,720. (celkem z 2,167)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.