Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-)

• Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,661. až 1,680. (celkem z 2,167)
  • Autor
    Fifi

Zdravicko vespolek. 🙂
      Cajdo
      To je moc lito se selmickou, s tim se asi nic delat neda. Tak at se dlouho netrapi. 🙁

Mirko
      a já se vzpamatovávám z faktu,že jsem mou uštěkanou ženskou přivolala,když kolem ní běžel chlápek ze psem-to by mě nikdy nenapadlo!!!!!
      No parada, gratuluju. 🙂 Mne se jednou stalo, ze Kremylek delal odlozeni na place a z kroviny se vynorila kocka, dosla ke mne a zacala se mi otirat o nohy a vrnet. Tomu rikam rusivy vlivy! 😀 Kremylek to ustal, teda ulezel, nastesti.

Esusova
      a jak to jde s holčičkama – baví je to?
      Jak kdy, zalezi, jak se jim chce. Nemam na uceni deti bunky, peklo je to pro me. 🙂
      Koleno uz je uplne cajk, nevim, co to melo bejt.
      Tyjooo, vy mate takovou premieru, jo? Oharici sami Doma, to se tesim na report. 🙂 Jo a Halo, halo jsem poznala. 🙂

Dennyky
      Asi koupím žlutý a červený cca 20ks.
      A zelený nejsou? Ze bys mela doma v akvarku semafora. 🙂

Este Edit
      Kdo by chtel, muzu do maila poslat kraticky video chemlonovy kulicky a jeji dospelacky teticky. 🙂

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 3 měsíci uživatelem Fifi.
      kachna

? Ze bys mela doma v akvarku semafora.

a když to vytuní ještě o fialovou a oranžovou, bude mít rovnou PSA

Fifi

PSA jsem mela prave na mysli, ale Dennyky ma akvarko jen 60 litru, bohuzel. 😀

Edit
          Ale nahodou, uskupeni Krevetoria by byl dobrej PES, dle nalady by se krevetky shromazdovaly a vyvolavaly barevny efekty. Ja ted poslouchala tiskovku s Blatouchem, prijde mi padly na hlavu, ze zakaz vychazeni od 21.00, ovsem kramy otevreno do 21.00. 😀 Krevatarium. 😀

cernej caj

Denny
            jo a doufam, ze bude vanocni foto jak denyky ma na taliri ty krevetky ! 😀

Fifi
            tyjo tak to je skvely odlozeni 🙂

MirkaD
            to je s dafi super, ze byla tak sikovna 🙂

kachna

PSA jsem mela prave na mysli, ale Dennyky ma akvarko jen 60 litru, bohuzel.

Neonky (modrá+červená)
              paví očka (tam možná vyskočí i ta fialka)
              goldmoly (oranžáda)
              a má to tam s přehledem
              Jenom ta zelená, to teda fakt nevím.
              paví očka

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 3 měsíci uživatelem kachna.
              Fifi

Jenom ta zelená, to teda fakt nevím.
                To budou řasy! 😀
                Ha, Dennyky, vidis, jak jsem to krasne vymyslely. 🙂

cernej caj

uzijte si volnicko zitra! 🙂

Fifi

Cajdo
                    Nerikej, ze ty zkysnes v praci. 🙁
                    Ja musim zejtra vykydat auto do pricetnyho stavu (oddelat psi mriz, rozklapnout zadni sedacky, zajet ho vyluxovat) a predat mechanikovi. Dneska jsem byla v mycce a Dachnicka vypadala, jak kdyz vyjela z vyrobni linky. Ale jen do doby navratu domu, neb probiha repna kampan… GRRR.

cernej caj

Fifi
                      nene, taky mam volno 🙂 budu asi odpocivat, nepujdu ani na vylet a treba se vrhnu na nejakej uklid…

tak super, bude zas ve vystavni kondici 😉

kachna

repna kampan… GRRR.

taky jsem tuhle během řepné kampaně vjela do myčky

kachna

A chtěla jsem napsat, jen se mi to nějak neodeslalo, že myčka stojí pořád a dokonce je hned za myčkou krásný nový zvýšený záhon plný čerstvé zeminy.

cernej caj

kdyztak kachna pise o mycce

mame prazdnou skrinku pod umyvadlem, tak premyslim… https://www.lidl-shop.cz/SILVERCREST-Stolni-mycka-nadobi-STG-1200-A1/p100288282 vesla by natesno pod umyvadlo…

kachna

Vypadá pěkně

cernej caj

ja si porad nejsu jista, jestli mycku jo, ne. jako uplne ji nepotrebujem ale obcas by bylo fajn na nektery veci nebo to tam supnout a uz se o to nestarat na obcasny pouziti…

kachna

Víte jak se dělí pánské a dámské pro děti?
                                  Holčičí a chlapičí

cernej caj

kachna
                                    😀 😀 to je skvely 🙂

Fifi

Zdravicko vespolek,
                                      Cajdo
                                      mycka vypada pekne.

Kachno
                                      dokonce je hned za myčkou krásný nový zvýšený záhon plný čerstvé zeminy.
                                      Si jim ten predchozi trochu poryla?

Taak, z psovozu vyrobeno vozidlo, vypiglovala jsem ho poradne. Jo, vite, co se mi stalo? Kdyz jsem byla na benzince psovoz vyluxovat, nejak jsem se zamyslela a lux mi vcuc rousku! 😀 😀 Nemela jsem ji na gesichte teda, lezela na sedacce. Udelalo to zvuucht a bylo po ni. 😀

cernej caj

Fifi
                                        :D:D jako ja chapu, ze to neni moc vtipny, ale fakt me to desne pobavilo 😀 ja uz mam snad 20 rousek po kapsach 😀 uz mam uplne hruzu abych ji nezapomela treba do prace nebo tak 😀

Fifi

Ja se taky tlemila jak blba. 😀 Lux mel mega cuc, este, ze jsem mela klice od auta v kapse, bych byla asi v riti, kdyby je to vsoslo. 😀 Hadice jedna nebezpecna. 😀 Rousek jsem mela v aute v pytliku hromadu, ale jak jsem to uklizela, nechala jsem si tam jen jednu. Skoda ji, byla bavlnena s gumickama, moje oblibena. R.I.P. 😀

kachna

Si jim ten predchozi trochu poryla?

neee, navezla jsem jim tam ale spusty kvalitní zeminy

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,661. až 1,680. (celkem z 2,167)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.