- Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 7 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
12.11.2020 v 7:07 #111599
cernej caj
Pokud vim ma.byt na xinu clo a uz se nevyati takze ve velkym buduji sklady v eu.
A z nich to uz chodi normalne do nekolika dni.
Na poste to visi na celnim urade, neni to prepravou jako takovou.
Fifi
No ve zkratce kdyz ta prace nebude hotova vcas tak su bez prace. Pokud bude, je sance, ze se nekdy doplati zbytek az prestane zakaz mit otevreny restaurace a podniky.Moji praci hodne ovlivnuje nouzovej stav, protoze firmu zivi predevsim ty podniky, co jsou uz mesic zavreny. A kdyz negeneruje penize, tak tezko ji kit za zly ze si nemuze dovolit vyplacet cely vyplaty. Na jare tim vyhrozovali ale nastesti k tomu nedoslo, ted uz je to mnohem horsi…
12.11.2020 v 7:26 #111600kachna
Ja su aktualne v praci 9-10h denne za 60%
tak pozor na to, aby firmě ta „nouze“ nevydržela nějak moc dlouho. Zdaleka by to nebylo nic výjimečného.
12.11.2020 v 9:01 #111601Petrs01
nebude hotova vcas
tak… buď jsou odběratelé zavření, firma neprosperuje a v tom případě nic nemusí být včas (jen daně 😉 ), nebo firma nějaký odbyt má, musí to být včas, ale v tom případě taky musí za odvedenou práci zaplatit. Makat na 120% za 60% – no pro firmu to výhodné je…
12.11.2020 v 13:14 #111602kachna
včera jsem koukala na třeťákův početník od Taktiku. Jmenuje se to „Hravý početník“ a nedá mi to spát.
Jsou tam příklady cca po 40-60 na stránce, ani jeden obrázek, ani jedna „vtipná“ úloha, vybarvovačka, nic.
Máte někdo přijatelnou teorii, proč někdo příčetný nazve knížečku obsahující příklady na sčítání, odčítání, zaokrouhlování a převody jednotek?12.11.2020 v 16:23 #111603cernej caj
Petrs01
no 20.11 pokud skonci nouzovej stav tak by bylo fajn, abychom meli nove veci, aby to prilakalo zakazniky, az se otevre.ja si to vyberu doufam po tom.
kachna
no to teda nemam sajnu proc to tak nekdo pojmenuje…sem dneska dala muzi darek k narozeninam a on byl celej namekko a prohlasil, ze je na case si poridit druhyho pejska 😀
12.11.2020 v 18:19 #111604MirkaD
tak já za sebou 3dny ranní-9hodinový směny-pečení,kasa,a ve středu skoro celý den vybalování,
ze psama odpo cvičící vycházky-poslušnost,obíhačky,aportky-aneb snaha za krátkou dobu hodně unavit psy
od soboty at na jazyku a od po nolavý ucho
takže se mě blbě jí,mluví.pije,v puse pocit jak v polepšovně,pachut a vata
tak jsme ráno sjely rychle do lékárny,já si koupila kapky do ucha a na jazyk sprej a dnes celý volný den víceméně ležím,ze psama byl 2krát Martin
v práci ve středu mín lidí
ale furt hodně boží který není kam dávat
máme brigádnici
a na kase mám čím dál menší rychlost,čím víc se snažím a nervuju,tím hůř
jinak mám setrvale několik dní blbou náldu ze všeho,takže super…
Čajda-a co dostal muž za dárek?
a ty by jsi chtěla novýho pejska?
PetraK-myslím na tebe at je líp ve všech směrechDenny-dobře,že je u vás práce dost
Maya-tak zvíře jsem též neuhodla
Petrs01-jak srůstáš?12.11.2020 v 18:46 #111605Denny
Zakladni kamen polozen, vanocni darek pripraven,
12.11.2020 v 18:54 #111607Fifi
Zdravicko vespolek
Cajdo
Mno, nemas to v praci teda jednoduchy. Snad bude lip.
sem dneska dala muzi darek k narozeninam a on byl celej namekko a prohlasil, ze je na case si poridit druhyho pejska
Co dostal?
Ja videla na videu brachovu spicku, to je tak naadherna chemlonova roztomila kulicka, niceho se neboji, vrtichvosti porad… 🙂
Hele, to je sympatak. 🙂 Akorat teda s tvou pracovni dobou by to bylo s druhym psem dost naprd.
https://www.pesweb.cz/cz/psi-k-adopci?objid=62113Mirko
Koukam, ze blba nalada vladne na vic mistech. Ono i to pocasi k tomu prispiva, celej tejden u nas inverze, mlhavo, hnusno. Uchobol je velky au, afty taky, tak at se ti to brzo srovna.Edit
Dennyky – jee, to vypada moc pekne! Cucela bych na to furt. 🙂- Odpověď byla upravena před 4 roky a 4 měsíci uživatelem Fifi.
12.11.2020 v 19:01 #111609cernej caj
Fifi
nemluv mi o stenatkach spicatych 😀 😀 to musi byt tutununuMirkaD
snad bude lip trochu po kapkach, to nechapu co ty lidi furt chodej nakupovat, fakt… snad sis dneska aspon trochu odpocala a bude lip, ale taky mate v praci hroznej zaprah:(denny
teda to vypada moc krasne! 🙂Koupila sem muzi poradac na sroubky a podobny veci
https://mars-svratka.cz/files/photos/434/6720-blue-11.jpgtak uz dve hodiny suplerou premeruje a rovna a popisuje 😀 myslim, ze jsem se trefila paradne 🙂
12.11.2020 v 19:01 #111610Petrs01
Petrs01-jak srůstáš?
Ujde to. Jsem na sebe zvědavá až zase zkusím jet na kole jak se v tom kopci budu tvářit. Zatím chodím pěšky, to už jde.
12.11.2020 v 19:38 #111611cernej caj
Petrs01
a uz se to zlepsilo ten kotnik?snad teda budes brzo plne mobilni zase 🙂
Jinak se psem nevim. Pokud dalsiho, tak asi spis starsiho. nevim, jestli bych brala stene, ale mozna hezkyho spiciho krizence treba tak 8let… ale nevim. Spis mozna obcas nekde kouknu, aktualne se na druhyho psa necitim, kdyz nebyl hned… ale tak tech 12 – 15 kg, uplne malyho psa asi nevim…
12.11.2020 v 19:39 #111612Fifi
Cajdo
Tak to je ideal darek pro tvyho chote. 🙂Jo, jsem chtela napsat, jakej je Troldik bambula. Vcera v noci jsem neco nesla do popelnice, cokle chrapali. Teda jsem si myslela, ze chrni oba, nenapadlo me je kontrolovat. Asi za hodinu a neco u dveri straslive zoufaly HAAF! Blbecek pruhatej celou dobu venku tise trpel ve vyhnanstvi, neozval se trouba driv, ani nozickou neskrabnul o ty zly dvere, ktery ho asi pred 3 rokama pricvakly… To bylo vitani a radosti! 😀 😀
12.11.2020 v 19:43 #111613Fifi
Cajdo
Ja myslela, ze bys spis radsi neco aktivnejsiho, at s tebou muze na vandry, kdyz Ferinka uz nemuze. Ted si v praci furt, to by asi nebyla spravna doba na porizeni partaka, ale treba casem?
ale mozna hezkyho spiciho krizence
Trolda je moc hezkej, kdyz spi. 🙂12.11.2020 v 19:50 #111614cernej caj
Fifi
jezis pupicek ti proklouznul a pak tise trpel 😀 to verim, ze byl radosti bez sebe 🙂jojo, ted urcite ne. spis ale ze muz asi nejak dosel k tomu, ze uz by to slo. Ale prave aktivniho mladocha nevim. doslo mi, ze bez psa se mi vandruje lip, protoze se s nim v noci mnohem vic bojim. Protoze obcas vystekava zvirata, co bys o nich jinak radsi nevedela, ze jsou pobliz a nechces, aby smrad psa vyvolal konflikt (treba prase ti do psa jit muze spis nez do cloveka) + samozrejme muze privolat nechtenou pozornost lidskou… A nevim, aktualne to asi moc resit nehodlam, ale uz dozral cas, ze kdyby nahodou, tak tu to mistecko asi mame 🙂
12.11.2020 v 20:00 #111615Fifi
Jasny, chnapu. Ale ze se bojis se psem vic nez bez nej, tyjo, to ja bych mela naopak. 😀
Pruhatec je tichej jak zprduduch. Ruzice funi a dupe, tu nelze nepostrehnout. 🙂 Ale fakt mi ho bylo lito, omlouvala jsem se mu, on delal, jak kdyz sedel za dverma na dozivoti. 😀12.11.2020 v 20:01 #111616MirkaD
Černejčaj-tak,když pejska na vandry ne,tak to bys na něj měla ale docela málo času ne?-protože u tebe víkendy/volno rovná se vandry…
jinak jo,mě taky znervoznuje být sama venku ze psy,v lese-když na něco zavrčí,tak než zjistím na co to bylo….12.11.2020 v 20:13 #111617MirkaD
Fifi-no,ono to u mě není jen počasí
jednak práce-máme jí dost-chválabohu za to,ale zase se člověk furt honí
pak finance-furt ten divnej pocit,že je to na mě-třetí měsíc už hustím do Martina at si najde práci/brigádu
protože mám pocit,že je to dost na mě
dnes měl jít za docentem,co k němu chodí s těma střevama,a to mu volali,že to se odkládá
práce co hledá,tak ve Slatině fabriky vše třísměný provoz,on se snaží hledat na ranní směnu
lákám ho k nám na brigádu,to nechce,že nechce za kasu-což u nás musí každej
u nás totiž všichni musí umět všechno,protože,když někdo vypadne,tak to jinak nejde,a když jsme od 5 2 na směně tak to taky jinak nejde
snažím se nějak řešit Vánoce
dnes jsem si teda koupila v LIDLU ráno elastáky-snad nebudou kousat:D-tak jsem říkala Martinovi at mi je dá k narozkám pak
s tím,že jsem si v knize objednala knihu o panické poruše od Honzáka-jak ji léčit a zkušenosti a tak
v knize a v obuvi u nás si udělaly výdejní okýnko,pro ohjednaný knížky,boty
no.chybí mě slunko,-a světlo na konci tunelu,furt se nervuju co kdy bude…12.11.2020 v 20:19 #111618Fifi
Mirko
Njn, nalada neni nic moc a financne to u vas zajistujes jen ty dlouhodobe, takhle dle ctenyho to neni jen tvuj pocit. 🙁 M. hleda asi uplne blby prace, ne? Coby ID by mel mit neco lehciho, na co maji zamestnavatele i vyhrazeny mista. Ale brigada u vas, to by byla dobra skola, aby si zkusil, co ty delas skoro den co den…
V Lidlu by ho na brigadu nevzali?12.11.2020 v 20:38 #111619cernej caj
MirkaD
mam damske leginy z penny 😀 chces? 😀no tak prace na jednu smenu ve fabrice blby + do vyroby ted problem, protoze vsichni propousti a vyroba moc nejede. Martin by mel nejlepsi si najit bud praci nekde ve skladu, coz sou mozna max dve smeny nebo v tom obchode… tam kde delal driv, tam ho nechtej na brigadu? ted je to spatny, kamarad dostal ve zkusebce vypoved, v srpnu prace habakuk, v zari hur a v rijnu sontali nohama a cuceli do zdi… takze ve zkusebce sel a s jinou to snadny nebude…
vim, jak to myslis. i proto mozna starsiho psa. Divam se na to tak, ze ten pes nekde v utulku se vzdycky ma hur, nez doma se svou posteli, pripadne psim partakem, pomazlenim, prochazkama. Vim,ze na mladocha bych proste nemela cas a ze je i dost omezujici treba to dlouhy dojizdeni za aktivitama, na druhou stranu starsi psi v utulku casto umiraji… sami… ale samozrejme to je vse jen teorie. treba zadnej dalsi pes uz nebude, protoze vim, ze to u nas doma nema idealni… na druhou stranu proste ma se v tom utulku lip? nema…
Fifi
to je jak timicek, ten kdyby se zavrel za dvere tak tam chudak nestastne taky funi a ceka jak hromadka nestesti.. uplne vidim trolitko jak jasa ze ho panicka vysvobodila:)12.11.2020 v 20:39 #111620cernej caj
napada me treba nocni hlidac, hlidac nekde v muzeu, vratnice… na tohle se hodne berou lide s ID… kamarad treba zas roznasi noviny. rano hodinu pobeha po zdaru, ma za to kilo. neni to moc, ale za mesic dobre 3000 k duchodu a k tomu ma pohyb pravidelne
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.