- Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 9 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
12.11.2020 v 20:41 #111621
Petrs01
kotnik?
Kotník jen v pátek otekl, v sobotu taky, no tak jsem to v neděli rozchodila a dobrý. Ale koleno je trochu oteklý furt a ty díry asi taky byly hlubší než vypadaly, páč se to furt hojí poooomalu. Aktuálně už celkem dávám schody, moc nedávám stání a pořád to nesnese moc dotyk (takže kraťasy furt). Ale chůze bez problémů, dnes 17 tis. kroků, takže to funguje. V neděli jsem rozhodnutá si jít zaplavat – když to pak opláchnu pitnou vodou a stříknu desinfekcí, tak to musí přežít.
12.11.2020 v 20:43 #111622Fifi
a ceka jak hromadka nestesti..
Ukrivdena hromadka nestesti! 😀 Presne!12.11.2020 v 20:48 #111623MirkaD
Černejčaj-doufám,že jsem tě neurazila!!!!!!!!!!!!
tím,že já ze psama trávím skoro veškerý svý volno-sem nechtěla říct,že to tak musí mít všichni,jen,že ty toho volna trávíš hodně pryč-jako,že hodně víkendů a tak
ale jasně pro starýho psa by to stačilo,zase je tam muž,a kdyby tak zbyl zvyklej od začátku-tak by mu to přišlo v pohodě-jakko,že by nebyl smutnej,že nikam nejde,když ty se balíš pryč a tak
já třeba,když su hodně ze psama,tak na sobě vidím,jak bych potřebovala vypadnout občas někam chvilku bez nich,říkám tomu,že su přepejskařená
to su na ně někdy i protivná
já su s něma totiž zas furt-bud venku,nebo češu,cvičím,hraju si,Dafi na mě spí nalepená-doslova na klíční kosti+ruce
no a občas mě chybí být člověk-neco jak když sou maminky občas rády bez dětí-i když je milují
já si toto vždy kompenzovala výletama v BK+s tebou každý měsíc v čajovně+někdy do knihy za kamarádkou-no a to všecko taky prořídlo12.11.2020 v 20:53 #111624MirkaD
Černejčaj-jo s novinama mu to řeknu
víš co,on to má blbec už taky!hozený tak,že brigádu spíš ne-bych pleštila taky,
jenže já po něm mermomocí nechci aby chodil do práce,
ehm neříkám,že není marný,že je ze psama,uvaří…
a tak,ale,ty 3000by byly fakt dobrý-prostě každá kačka dobrá
a legíny ti taky nejsou?
víš co,dojed ze vším:D
stejně zas potřebuju vysvětlit jak dám fotky do PC-su debil,si nepamatuju začátek…12.11.2020 v 20:56 #111625MirkaD
Fifi-Dafi se onehdy tak klepala na terase,než by si řekla,že chce jít dom…
telátka ti psi…
ptáčci měli kino-sem chvilku cvičila s Dafi v obýváku-jen sedni lehni,vstan,obraty,otočky,kroky,nošení propisek-a ptáčci si mohli ukroutit hlavičkyjak pozorovaly…12.11.2020 v 21:16 #111626Fifi
Trolda se neklepal, byl jen ukrivdenej, nechapal, proc byl vyhozen. Netreba rikat, ze od vcerejska kontroluju pocet psu v dome porad. 😀 Ne, ale fakt na palici, kdyby jecel jak obvykle, jdu ho vyzvednout. Nic. Zakaz vychazeni mely asi i kocky a jina havet. 🙂
stejně zas potřebuju vysvětlit jak dám fotky do PC-su debil,si nepamatuju začátek…
Jak moc ti rozumim, tohle jsem se kdysi ucila tak, ze mi prisedici rikal a ukazoval, co mam delat. A ja si na papiry v bloku kreslila obrazky a psala postup, krok po kroku. 🙂 Nebyla bych si schopna to zapamatovat. Pak se to clovek nauci a jde to samo.12.11.2020 v 22:00 #111627Maya
dneska den echt blbec
cernejcaj
tak třeba se časem nějakej útulkáč vyvrbí
a třeba otevřou ty hospody alespoň nějak omezeně
Denny
krásný akvárko a ten samorost je super, tak pár rybiček už by sis mohla koupit, abys nekoukala jen na vodu 😀12.11.2020 v 22:22 #111628Maya
cernejcaj
s tím špicoidem jsi myslela takovou akosi jako lapinu? 😀
https://www.pesweb.cz/cz/psi-k-adopci?objid=6342312.11.2020 v 22:37 #111629Maya
přišel mi dneska z alíku balík pro psy a dobrej kup
flaška na vodu je super
https://www.aliexpress.com/item/32867652135.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.1d514c4dsqaEqN12.11.2020 v 22:37 #111630Maya
sběrač chlupů je super super super, zatím nejlepší věc na chlupy co jsem kdy měla
https://www.aliexpress.com/item/4000709847637.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.1d514c4dsqaEqN12.11.2020 v 22:39 #111631Maya
a plácačka na psy jestli jsem dobře pochopila ten popisek 😀
mám to na nose touch, jsem zvědavá, jestli se dostaneme časem i k chození za tím, staticky to pochopil hned
https://www.aliexpress.com/item/4001153396516.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.1d514c4dsqaEqN12.11.2020 v 23:10 #111632Fifi
Maya
dneska den echt blbec
Tak bacha na zitra, patecek trinactyho, nepoustet se do zadnych velkych akci. 🙂
Placacku si pochopila spravne, coby target tycku? 🙂 Teda snad to nemaj fakt na placani psu! Jinak target ve sportovce se uci i na ruku, obycejnou, cloveci.
Te obdivuju, furt neco takhle objednavat. V tomhle jsem jak Mirka, co nevidim na vlastni oka, nekupuju.13.11.2020 v 7:54 #111633PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak dámy, fčéra do mě zase vstoupil ďasík a když jsme přijeli z Domečku – kde jsme dělali életriku, tak jsem po večeři normálně ešče vygruntovala byt 😮 Úplně jako dočista do čista, sundala a uklidila jsem i prádlo, umyla nějaký botky na uskladnění…. a půl dvanáctá to jistila. Enem si já nejsem jistá, jakej dává smysl vygruntovat byt, když tam zase nebudem 😀 😀 , ale co aspoň to chvilku vydrží ne? A pak přišla rána do palice ZA 14 DNÍ JE ADVENT!! Mušim vyrobit věnce, přeciž. Enemže kdy asi jako? Too nevim. A kdy budu píct? Too jako nevim. A ty dárky nejsou…. ajajaj, jak řiká strejda Tilda
https://youtu.be/DrcGcHi8ILY?t=6
Asi se budu muset naklonovat 😀Fifi
jedidíí, cos to nebožátkovi Troldíkovi uďála??? Chudítek nebožátkovej malej a pruhatej a tichej. Úplně ho vidím, i ten výraz. Rumíček by to měl zcela stejně, tam by byl průběh jak přes kopírák.Ale ze se bojis se psem vic nez bez nej, tyjo, to ja bych mela naopak.
na jednu stranu jo, na druhou jí rozumím, že pes upozorní na něco o čem ona nemá páru, tak jí to znejistí. Jinak by o tom nevěděla a nemá po boku zrovna obranářeMaya
aa koukám, že se vesele objednává 🙂 ten kartáč – myslíš, že by to bylo i na krátkochlupy?Petrs01
Ale chůze bez problémů, dnes 17 tis. kroků, takže to funguje. V neděli jsem rozhodnutá si jít zaplavat – když to pak opláchnu pitnou vodou a stříknu desinfekcí, tak to musí přežít.seš magor. Je teda pravda, že když jsem se na horách vymlátila suprově na lyžích a nevyplo mi lyže, bylo to taky brutální a protože jsme měli domluvenej výlet s Fajfkovejma, pomatlala jsem to heřmánkovým EO a šla to rozchodit. Jen to posléze nebylo to úplně vono a noženka mi to dala sežrat 😀
kusím jet na kole jak se v tom kopci budu tvářit.
ble fuj a blečernej čaj
jejdá, chystáte rozšíření smečky? na Charlieho, kterýho zmiňuje Fifi koukám vždycky, když na pesweb vlezu, eneže Čárlík nemá moc rád chlapy, tak to by asi byl problém. Ta „lapina“ od May, to nevypadá špatně, ne?
me treba nocni hlidac, hlidac nekde v muzeu, vratnice…
no! To je dobrej nápad ale, což Mirko?Mirka D.
PetraK-myslím na tebe at je líp ve všech směrech
hodná, děkuju, si ať se laskavě hodím do klidu, že když to srovnám s Tebou, tak co? Tak se prostě házím do klidu.
Mám legíny z Lidlu a nekoušou.13.11.2020 v 8:51 #111634Petrs01
noženka mi to dala sežrat
Já věřím tomu, o co si tělo říká. Jsem přesvědčená, že kdybych ho NĚJAK poslechla, když si minulou středu a čtvrtek vysloveně říkalo o studené plavání, že by se mi právě v pátek nerozjel ten hnusnej zánět až do kotníku. Jenomže lez do Vltavy s hnusnou otevřenou ránou a sprchu nemám ráda, tak mě to nenapadlo.
13.11.2020 v 8:56 #111635PetraK
Petrs01
sem nemyslela ani tak tu plánovanou plavbu, jako to chození
13.11.2020 v 9:09 #111636Petrs01
No ale já se té nohy ptala a říkala, že je jedno jestli venčím nebo jdu pěšky do práce. A navíc jí chůze nevadí, včera už ani kopce a schody nebyly tak strašný. Lepší se to, jen to na začátku bylo horší než jsem si myslela.
Večery se jí nelíbí, nemůžu přijít na to kde konkrétně je chyba. Nebo jestli už toho má jen po celém dni dost…13.11.2020 v 9:21 #111637PetraK
Nebo jestli už toho má jen po celém dni dost…
bé bude správně?
13.11.2020 v 11:36 #111638PetraK
gde sté? Fšicí v posteli?
13.11.2020 v 11:58 #111641kachna
Fšicí v posteli?
ne, ale dopoledne můj PC okupuje dítě (páč PC má luxusní externí monitor a kaméru a druhé dítě má druhý PC).
Ale jako fakt jsou učitelé šikovní. Jen kdyby to šlo bez těch známek tak nějak jako furt. A šesťáci jsou taky boží.
Třeťáčci jsou ještě malincí, těch mi je líto. Paní učitelky taky teda. A když vidím, na kolikátém místě jsou v rozvolňování, tak je mi jich líto ještě víc.Náplň mojí práce je teď kreslení – kreslím slova od písmen, abychom s tím pak mohli pracovat.Takže děti skončí, já začnu.
13.11.2020 v 12:27 #111642kachna
Mami!!! víš co bych chtěla? Opakujícího papouška! (el. hračka).
Ne! Nikdy, to radši taťka zastřelí Ježíška.
Tak kdyby vám Ježíšek nic nepřivezl, může za to naše tvrdohlavá dcera -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.