Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-)

• Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,521. až 1,540. (celkem z 2,167)
  • Autor
    cernej caj

kachna
      😀 😀 sikovnyyy a nesilhaj 😀

maya
      taky sem tipovala velblouda…

zub lepsi?

ja v praci teda des bes, ale zas to utika 😀

Fifi

Zdravicko vespolek…
        Ja protestuju! Maya psala hledej zvire na obrazku, ne cast zvirete! Ja hledala cely zvire! 😀 Ocas by me nenapadnul teda. Spis jsem pak dumala este o nakejch morskej priserach.

Maya

Fifi
          já jsem napsala hádej zvíře a ne hledej zvíře 😀
          ale jako já bych to taky nepoznala, z těch štětin si prej domorodci dělaj náramky
          cernejcaj
          já taky v práci děsběs, už aby bylo po vánocích, to zas bude klid
          zub lepší, měla jsem tam schovanej mezi zubama velkej kaz až na nerv, tak nerv mi vytáhla a prej mi ještě do vánoc zavolaj, až budou mít volno, na čištění kanálku
          zatím ještě bolí, ale to snad už přejde

Fifi

Maya
            Vsak super hadanka. 🙂 A zub taky lepsi, tak je alles gutte.
            Jo, a bracha uz ma malou doma. 🙂

Maya

Fifi
              aa to závidím bráchovi, zábava ze štěníkem v těhle časech se hodí
              no tenhle náročnej tejden ještě ve čtvrtek do kanclu a pak zas budu chvíli doufám klid a pohoda
              dneska jsem si říkala, co na mě auto furt řve, že je venku 40 stupňů, jako by nestačilo, že řve, že je malej tlak v pneu, ale to pípne jen jednou při nastartování a pak mě synovec vyved z omylu, že je tam mrňavá čárečka a je to 4,0, tý jsem si fakt vůbec nevšimla 😀
              prej to maj škodovky jako výstrahu před námrazou

Maya
                Maya

líbí se mi tohle a všude to mají jen v bílým kurnik
                  neviděl jste to někdo v hnědým?
                  null

Fifi

aa to závidím bráchovi, zábava ze štěníkem v těhle časech se hodí
                    Tak on bude v praci a na mimi asi moc casu mit nebude, ale synovec je doma kvuli skole, prej spacak a chodba, at se szije a neni tam sama. 🙂 A jsem sama zvedava na hlaseni od nich, nejvetsi strach meli, ze malou zboxuje jejich prdla kocka. 😀
                    Este takovy pipaky do aut kvuli pneu, staci mi moje chytry ventilky na pneu. Nerekne pipak, ktera je divna, ale indikuje palubka. Teda ne ted, ale driv. Este, aby me to na zimu upozornovalo, dej pokoj. 😀 Ale je fakt, ze mi Dachnicka dneska uz drbla na listi brzdy stylem ABS, jak je nepretechnizovana, tak tohle si hlida, klouzalo a mlha asi mirne primrzla.
                    Mam pristi tejden domluvenyho technika, mechanika, neb technicka. No, tak snad to klapne a nebude nic z toho zavreny.
                    Edit
                    Si to kup a natri dle libosti, ni? 🙂

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 3 měsíci uživatelem Fifi.
                    • Odpověď byla upravena před 4 roky a 3 měsíci uživatelem Fifi.
                    Denny

Morgen,
                      dnes 9-10hod František Šusta na radiožurnále

Maya

Fifi
                        na natirani uz je venku zima a doma to pachat nehodlam
                        navic samo idealni je i u lamina alespon imitace dreva a ne jednolita hned a to ja teda udelat neumim, i kdyz to nejak jde, kdysi davno nam to nejakej lakyrnik delal na sekretari, kterej se pretiral z cerny na hnedou
                        leda ze bych si to natrela na zeleno, by mi to ladilo ke gauci kdyz uz ne k nabtku 😀

Maya

jsou vubec ted otevreny barvy laky?

PetraK

RRRÁÁÁ
                            RRRÁÁÁ
                            RRRÁÁÁ
                            RRRÁÁÁ
                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                            RRRÁÁÁ
                            RRRÁÁÁ
                            RRRÁÁÁ
                            RRRÁÁÁ
                            MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

čůs prdi, kde se flákáte? Já dneska spala až do osmi, do práce přišla na devátou a užili jsme si s Rumíčkem po dlouhý době spolu ranní venčení. Tali se včera opět zdatně předvedla, tak jsem ji mileráda nechala v gesci páníčka, jinak by z ní už asi vyrobila předložku před postel.

Maya

si cinkni do obchodu, někde mají výdej eshopu a vůbec nejlepčí, když si tu barvu objednáš, však jsi doma. Co zub dneska? Držím palce, ať je mámě líp, kdy je kontrola?

s tim drahokamem a cernym sluncem je co? to mi asi nejak uniklo
                            co jsem sem dávala obrázky ftipný na tom jednom je dětskej obrázek, malovanej pro tatínka – to nevidíš?? To je velmi ftipný! No a kachna psala, že právě tahle značka- řečená černý sluníčko už moc mezi novou generací neletí.

vyhravas sloni vocas 😀
                            to je lepší, než plná ve sportce 😀 , co by za to jiný kolikrát dali 😀

Pjoumatiky se nám taky hlásávaj, že je třeba dofouknout a tu čtyřicítku…tak tos mě dostala:D však je tam i námrazová hvjézdička ne?

Denny

My máme full práce, dokonce náš šéf požádal, esli bychom přišli i ve svátek,
                              že to zaplatí.
                              Němci poslali email na kterém bylo asik 150položek s výrobky, které mají v mínusu.
                              Byznys s vláčkama prostě jedeeee. Je to super.
                              Sranda je, že buď máme hodně práce a málo lidí a teď zasejc naopak.

Píp jsem ti večer volala, páč jsem zachraňovala jóžka.
                              Nakonec jsem volala té, co nikdy nespí a ta mě uklidnila, že kucánek,
                              který má přes 400g by mohl zimu přežít, takže jsem ho jen odnesla
                              v krabici za bytovku k turistické chatě, kde je hodně listí.
                              Koněf mezitím řvala, ať táhnu domů a vykšlu se na něj 🙂
                              No a dnes kámoš přiveze akvárko, rostliny mají zpoždění, takže do něj do zítřka můžu dát tak leda sousedovic jorkšíra.

Denny

Hele ho ťutínka

Jsem ho posílala mojí matce a ona prej fuj 🙁

Denny

Maya četla si, že by od příštího roku zásilky z Číny měly dovalit do 14 dní dnů?

PetraK

Dennyky

promiň děfče, já nemohla. Jednak díky Tali a pak jsem nějak trošku na dně,abych to tak pojmenovala.Tak je lepší , když mlčím.

Krásnovej ježura jestli to nejni šprček, tak protože ješt není tuhá zima, tak se poflakuje venku- pokud nevypadá nemocně, nekašle, není nějak „zašlej“ ostatně, jak píšou v zelený domácnosti. Takže myslím, že je cajk, žes ho nechala volně v přírodě.

sousedovic jorkšíra.
                                    tak to ale krysák bude pak ráda, že má kámošku myš doma, ne?

Denny

V pohodě se nic neděje, jo byl v kondici prohlídla jsem ho, byl srandovní, páč měl v první bedně malé otvory, kterýma chtěl zdrhnout, ale nemohl se procpat a pak zas nemohl strčit tu hlavu zpět 😀
                                      Tak jsem mu trochen domluvila jako, ať nedělá kraviny, že mu chci pomoct.
                                      Nakoupím pár kočičích kapsiček, aby něco měli, když už se tam flákají.

No víš byl o dost menší než jožkové, které běžně potkávám 🙂 tak jsem musela vzít ven váhu 😀

k to ale krysák bude pak ráda
                                      drzouneeee !!!

cernej caj

Ja su aktualne v praci 9-10h denne za 60% a.budiz mi modlou, abych mela.praci:D

Denny
                                        Tak aspon pejize s ehodi za svatek navic:)

Maya
                                        Super se subem.a.carka v aute pobavila
                                        Polici tibudela i tesar na prani ne? By ani nekusela.byt drazsi nez v obchode

Petrak
                                        No me.to pobavilo vela cerny drahokam:D

Fifi

Zdravicko vespolek.
                                          Esusova
                                          Tali se včera opět zdatně předvedla
                                          Uz ji zase hrabe? Echjo.
                                          a pak jsem nějak trošku na dně,abych to tak pojmenovala.Tak je lepší , když mlčím.
                                          Vsak se zase brzo odrazis. At je to, co je to na dusi, odpluje to.

Dennyky
                                          Nakonec jsem volala té, co nikdy nespí
                                          Blba. 😀 Jsem pak prave dumala, jak si ho zvazila – a tys tahla vahu ven. 🙂 Pekne vypada, ten to venku zvladne v pohode.
                                          Uz mas jorksira v akvarku?

Cajdo
                                          A proc tolika hodin za 60 %? Ale jak rikas, utechu mas, tak to zvladej, pani! 🙂

Kachnoo
                                          Preju Martinkovi dneska vse nej k svatku!

Maya

tak jsem si našla, že barvený lamino se moc natřít nedá, škoda
                                            Denny
                                            jo, četla jsem to o té poště a nevím, spousta balíků mi jde z Číny tejden a tady po ČR měsíc, tak nevěřím, že by se to nějak rapidně změnilo 😀
                                            ale prej by to mělo chodit bez doplácení dph, tak uvidíme, to by bylo super
                                            ježka teď už bych teda nečekala
                                            ježek je prej super mazlík říkaj ti lidi, co maj ty africký 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,521. až 1,540. (celkem z 2,167)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.