- Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
10.11.2020 v 19:20 #111576
cernej caj
kachna
😀 😀 sikovnyyy a nesilhaj 😀maya
taky sem tipovala velblouda…zub lepsi?
ja v praci teda des bes, ale zas to utika 😀
10.11.2020 v 21:24 #111577Fifi
Zdravicko vespolek…
Ja protestuju! Maya psala hledej zvire na obrazku, ne cast zvirete! Ja hledala cely zvire! 😀 Ocas by me nenapadnul teda. Spis jsem pak dumala este o nakejch morskej priserach.10.11.2020 v 22:17 #111578Maya
Fifi
já jsem napsala hádej zvíře a ne hledej zvíře 😀
ale jako já bych to taky nepoznala, z těch štětin si prej domorodci dělaj náramky
cernejcaj
já taky v práci děsběs, už aby bylo po vánocích, to zas bude klid
zub lepší, měla jsem tam schovanej mezi zubama velkej kaz až na nerv, tak nerv mi vytáhla a prej mi ještě do vánoc zavolaj, až budou mít volno, na čištění kanálku
zatím ještě bolí, ale to snad už přejde10.11.2020 v 22:34 #111579Fifi
Maya
Vsak super hadanka. 🙂 A zub taky lepsi, tak je alles gutte.
Jo, a bracha uz ma malou doma. 🙂10.11.2020 v 22:39 #111580Maya
Fifi
aa to závidím bráchovi, zábava ze štěníkem v těhle časech se hodí
no tenhle náročnej tejden ještě ve čtvrtek do kanclu a pak zas budu chvíli doufám klid a pohoda
dneska jsem si říkala, co na mě auto furt řve, že je venku 40 stupňů, jako by nestačilo, že řve, že je malej tlak v pneu, ale to pípne jen jednou při nastartování a pak mě synovec vyved z omylu, že je tam mrňavá čárečka a je to 4,0, tý jsem si fakt vůbec nevšimla 😀
prej to maj škodovky jako výstrahu před námrazou10.11.2020 v 22:41 #111581Maya
hehe, kdyby někdo chtěl super tričko, akorát místo koberce je tam lepicí páska 😀
https://moteefe.com/Trh-dragon-and-coffee?color=black&fbclid=IwAR1N9rHWuvdEFwGXsY8nZGnt2KDPNLTzoXCBSKubuHVSV0tUIGtcnnK9YYM&product=women-s-t-shirt10.11.2020 v 22:52 #111582Maya
líbí se mi tohle a všude to mají jen v bílým kurnik
neviděl jste to někdo v hnědým?
10.11.2020 v 23:26 #111583Fifi
aa to závidím bráchovi, zábava ze štěníkem v těhle časech se hodí
Tak on bude v praci a na mimi asi moc casu mit nebude, ale synovec je doma kvuli skole, prej spacak a chodba, at se szije a neni tam sama. 🙂 A jsem sama zvedava na hlaseni od nich, nejvetsi strach meli, ze malou zboxuje jejich prdla kocka. 😀
Este takovy pipaky do aut kvuli pneu, staci mi moje chytry ventilky na pneu. Nerekne pipak, ktera je divna, ale indikuje palubka. Teda ne ted, ale driv. Este, aby me to na zimu upozornovalo, dej pokoj. 😀 Ale je fakt, ze mi Dachnicka dneska uz drbla na listi brzdy stylem ABS, jak je nepretechnizovana, tak tohle si hlida, klouzalo a mlha asi mirne primrzla.
Mam pristi tejden domluvenyho technika, mechanika, neb technicka. No, tak snad to klapne a nebude nic z toho zavreny.
Edit
Si to kup a natri dle libosti, ni? 🙂- Odpověď byla upravena před 4 roky a 3 měsíci uživatelem Fifi.
- Odpověď byla upravena před 4 roky a 3 měsíci uživatelem Fifi.
11.11.2020 v 9:00 #111586Denny
Morgen,
dnes 9-10hod František Šusta na radiožurnále11.11.2020 v 9:07 #111587Maya
Fifi
na natirani uz je venku zima a doma to pachat nehodlam
navic samo idealni je i u lamina alespon imitace dreva a ne jednolita hned a to ja teda udelat neumim, i kdyz to nejak jde, kdysi davno nam to nejakej lakyrnik delal na sekretari, kterej se pretiral z cerny na hnedou
leda ze bych si to natrela na zeleno, by mi to ladilo ke gauci kdyz uz ne k nabtku 😀11.11.2020 v 9:08 #111588Maya
jsou vubec ted otevreny barvy laky?
11.11.2020 v 12:46 #111589PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
čůs prdi, kde se flákáte? Já dneska spala až do osmi, do práce přišla na devátou a užili jsme si s Rumíčkem po dlouhý době spolu ranní venčení. Tali se včera opět zdatně předvedla, tak jsem ji mileráda nechala v gesci páníčka, jinak by z ní už asi vyrobila předložku před postel.
Maya
si cinkni do obchodu, někde mají výdej eshopu a vůbec nejlepčí, když si tu barvu objednáš, však jsi doma. Co zub dneska? Držím palce, ať je mámě líp, kdy je kontrola?
s tim drahokamem a cernym sluncem je co? to mi asi nejak uniklo
co jsem sem dávala obrázky ftipný na tom jednom je dětskej obrázek, malovanej pro tatínka – to nevidíš?? To je velmi ftipný! No a kachna psala, že právě tahle značka- řečená černý sluníčko už moc mezi novou generací neletí.vyhravas sloni vocas 😀
to je lepší, než plná ve sportce 😀 , co by za to jiný kolikrát dali 😀Pjoumatiky se nám taky hlásávaj, že je třeba dofouknout a tu čtyřicítku…tak tos mě dostala:D však je tam i námrazová hvjézdička ne?
11.11.2020 v 13:07 #111590Denny
My máme full práce, dokonce náš šéf požádal, esli bychom přišli i ve svátek,
že to zaplatí.
Němci poslali email na kterém bylo asik 150položek s výrobky, které mají v mínusu.
Byznys s vláčkama prostě jedeeee. Je to super.
Sranda je, že buď máme hodně práce a málo lidí a teď zasejc naopak.Píp jsem ti večer volala, páč jsem zachraňovala jóžka.
Nakonec jsem volala té, co nikdy nespí a ta mě uklidnila, že kucánek,
který má přes 400g by mohl zimu přežít, takže jsem ho jen odnesla
v krabici za bytovku k turistické chatě, kde je hodně listí.
Koněf mezitím řvala, ať táhnu domů a vykšlu se na něj 🙂
No a dnes kámoš přiveze akvárko, rostliny mají zpoždění, takže do něj do zítřka můžu dát tak leda sousedovic jorkšíra.11.11.2020 v 13:10 #111591Denny
Hele ho ťutínka
Jsem ho posílala mojí matce a ona prej fuj 🙁
11.11.2020 v 13:13 #111593Denny
Maya četla si, že by od příštího roku zásilky z Číny měly dovalit do 14 dní dnů?
11.11.2020 v 13:35 #111594PetraK
Dennyky
promiň děfče, já nemohla. Jednak díky Tali a pak jsem nějak trošku na dně,abych to tak pojmenovala.Tak je lepší , když mlčím.
Krásnovej ježura jestli to nejni šprček, tak protože ješt není tuhá zima, tak se poflakuje venku- pokud nevypadá nemocně, nekašle, není nějak „zašlej“ ostatně, jak píšou v zelený domácnosti. Takže myslím, že je cajk, žes ho nechala volně v přírodě.
sousedovic jorkšíra.
tak to ale krysák bude pak ráda, že má kámošku myš doma, ne?11.11.2020 v 13:51 #111595Denny
V pohodě se nic neděje, jo byl v kondici prohlídla jsem ho, byl srandovní, páč měl v první bedně malé otvory, kterýma chtěl zdrhnout, ale nemohl se procpat a pak zas nemohl strčit tu hlavu zpět 😀
Tak jsem mu trochen domluvila jako, ať nedělá kraviny, že mu chci pomoct.
Nakoupím pár kočičích kapsiček, aby něco měli, když už se tam flákají.No víš byl o dost menší než jožkové, které běžně potkávám 🙂 tak jsem musela vzít ven váhu 😀
k to ale krysák bude pak ráda
drzouneeee !!!11.11.2020 v 16:27 #111596cernej caj
Ja su aktualne v praci 9-10h denne za 60% a.budiz mi modlou, abych mela.praci:D
Denny
Tak aspon pejize s ehodi za svatek navic:)Maya
Super se subem.a.carka v aute pobavila
Polici tibudela i tesar na prani ne? By ani nekusela.byt drazsi nez v obchodePetrak
No me.to pobavilo vela cerny drahokam:D11.11.2020 v 19:20 #111597Fifi
Zdravicko vespolek.
Esusova
Tali se včera opět zdatně předvedla
Uz ji zase hrabe? Echjo.
a pak jsem nějak trošku na dně,abych to tak pojmenovala.Tak je lepší , když mlčím.
Vsak se zase brzo odrazis. At je to, co je to na dusi, odpluje to.Dennyky
Nakonec jsem volala té, co nikdy nespí
Blba. 😀 Jsem pak prave dumala, jak si ho zvazila – a tys tahla vahu ven. 🙂 Pekne vypada, ten to venku zvladne v pohode.
Uz mas jorksira v akvarku?Cajdo
A proc tolika hodin za 60 %? Ale jak rikas, utechu mas, tak to zvladej, pani! 🙂Kachnoo
Preju Martinkovi dneska vse nej k svatku!11.11.2020 v 22:12 #111598Maya
tak jsem si našla, že barvený lamino se moc natřít nedá, škoda
Denny
jo, četla jsem to o té poště a nevím, spousta balíků mi jde z Číny tejden a tady po ČR měsíc, tak nevěřím, že by se to nějak rapidně změnilo 😀
ale prej by to mělo chodit bez doplácení dph, tak uvidíme, to by bylo super
ježka teď už bych teda nečekala
ježek je prej super mazlík říkaj ti lidi, co maj ty africký 😀 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.