Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-)

• Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 801. až 820. (celkem z 2,167)
  • Autor
    PetraK

RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Zde taktéž mrdolí jako v Dípí v údolí a proto a taky proto, že je fšade kolem spousta negativních zpráv sem si přečetla jednu sice starou ale milou zprávu Zvířetnickou pozitivní

https://neviditelnypes.lidovky.cz/zviretnik/pupici-tri-kralove.A080909_213804_p_zviretnik_dru

taky bysem chtěla potkánky, ale když voni člověka vopustěj moc brzo. Ale jsou to úžasný a inteligentní zvířátka.

Jo a ! Venčim ráno psa baskervílskýho. Páč Tali dostala svítící vobojek a jak vona má tu hlavu tmavou a tělo flekatý uďálo to zajímací efekt, vypadá jak pes bez hlavy s votevřenou dírou do krku 😀 . Rumoušek zatím ešče nesvítí, páč jednak von to nepotřbuje, páč je ten nejhodnější, ale dostane ho kvůlivá lidem aby vědíli, že ve tmě něco je a nepřerazili se vo něj 😀 ale musí mu ho Brtnik zkrátit, páč je obří. Ten vobojek, Rumoušek je trpaslíček. A my se dneska ráno spolu popraliii děěěsně moc sme se servalííí, jako ti dva servalovééé! 😀

Dennyky

A ta šlupka chutná jak?
      😀 😀
      výbornej komix. Tali taky ráda banány, Rumíček- malej chemik bohužel ne, páč vono mu to je cejtit acetónem, že jo. Ten banán má specifickou vůni, tak von ho nechce.

Mirka D.
      a Martin-a co vlastně hledá?nehledá tohle?
      a vytáhne z kapsy bundy činku-co jsem jí tam pohodila…

Výbornej tah todlencto!!

to je jak Brtnik dneska – odchází do práce, volám na něj – máš tady chleba! Ne ten je Tvůj. odpoví mi, aby mi pak z práce volal, že si zapomněl doma svačinu 😀

Betty skoro celou vycházku na volno,a valila jak za mlada-na zavolání-holky-lehni-na dálku+ke mě
      jéé to vona si to holka užila, co? 🙂 sééš hodná, že ji bereš taklenc do party.

Maya

jak dopadlo servisování??

Petrs01
      jáá ti nechutně závidím možnost brát si čokle do práce, to bych byla ščastná jako blecha totiž. Aspoň někdy , kdyby to šlo. Já si tak užila,když jsem tu měla nakvartýrovanou Solo!

Maya

Denny
        nikdy jsem nemela psa co zere banan a to ani popelnice Kim
        takze abys poridila domu bananovnik 😀
        PetraK
        servisovani nijak, baterka je podle zatezoveho testu OK, toz nam vydal protokol a prej jeste posle dotaz do fabriky jeslti nevedi a jinak se bude cekat, jestli se to stane znova
        tak nastesti mam priplacenou zaruku, jinak by to bylo blby, protoze 2 roky koncej za chvilku
        tak doufam ze nekde nezustanu s autem co nejde zamknout

na seznamu je mapa nakazenejch podle obci, tak u nas 9

Denny

PetraK
          potkánci jsou fajn, jen nevím, jakou by u nás měli životnost.

vypadá jak pes bez hlavy s votevřenou dírou do krku
          tvl to musí bejt super :-DDD si to představuju.

Maya
          Co se týče mapy, díí píí tam není, o nás nikdo neví, takže jsme fšici zdraví 😀
          No Bukáček taky nežral banány a Connie jen když má náladičku 😀

cernej caj

Petrak
            Fotky!

Maya
            Nekdy se stane ze be dobije nesedne kontakt a pak zas dobry

PetraK

Dennyky
              díí píí tam není, o nás nikdo neví, takže jsme fšici zdraví

vo naší chalupě taky nikdo neví 😀

No Bukáček taky nežral banány a Connie jen když má náladičku 😀
              nikdy jsem nemela psa co zere banan a to ani popelnice Kim

ty banány-on je z toho cejtit „acethylen“ proto do toho většina psů nejde, pokud se to nenaučí jíst jako štěnda. Ešus se naučil a jedl je pak celej život, Rumíček se taky naučil, ale pak se dal na dráhu chemika a nežere a nežere. Což je škoda, protože banán se dá dobře použít v momentě nějakých žaludečních potíží, jako u dětí, coby taková výstelka

Maya
              servisovani nijak, baterka je podle zatezoveho testu OK
              ty jo tak to je výborný tohleto!! To miluju, všechno je v pořádku, ale něco nefunguje. Já ale nechápu, jak zamykání souvisí s baterkou???? Vysvětlili Ti to? Že to souvisí s baterkou v tom klíči, to je jasný, ale s baterkou auta?

Maya

PetraK
                jo, uz jsem to tu psala, se slabou baterkou v aute se ti auto nezamkne, protoze kdyby se pak vybila uplne, tak ho neodemknes
                ano takovyhle zavady jsou nejlepsi a poslouchat v servisu Neco takovyho vidime prvne je taky moc hezzky:D
                jak rikam nastesti zaruka jeste dlouha, tak do ty doby se to doufam bud vyresi nebo uz se to neukaze
                jeste to muset platit, tak by me kleplo
                cernejcaj
                tak ono taky hlavne to auto melo rvat ze ma slabou baterku a misto toho na me rvalo akorat mazej do servisu aniz se dalo i treba dohledat, ze je to baterkou, coz je taky zavada
                a jeste jsem byla dobra, ze jsem si i vzpomnela, ze v servisu vsechno vypnout a zapnula jsem si nejen svetla, ale i klimatizaci, ne jako v pondeli, kdy jsem na klimosku zapomnela, vesele si jedu v tricku a jeste nez jsem vyjela z mesta, tak uz jsem klepala kosu jak blazen a zaboha si nemohla vzpomenout kde se to zapina 😀

Denny

Mám kraásnej a dobrej vobídek

Attachments:
                  Maya

Denny
                    koukam dii pii tam je, s 1
                    u nas to snizili z 9 na 6, tak nevím teda, jak je ta mapa relevantni 😀
                    asi to bylo moc depresivni, tak to snizili :DD

PetraK

Objednávám zobání pro ptíce, a koukám, ešivá tam v zelený domácnosti nekoupit ešče něco jinýho, co bych potřebovala a tak projíždím stránky. narazila jsem na totok:
                      https://www.zelenadomacnost.com/p/susene-kukly-bource-morusoveho-150g/

jak sem ten dys -šécko ale předefšim dysgrafik, četla jsem : sušené kulky bource morušového 😀 😀 😀
                      voči mi uďály todlenc 😮

😀 protože sem si neuměla představit že má bourec kulky a kdyby jo, jak asi budou tak velký, že jo, že nasušit to, že to by byla ale šichta, že kolik by jich muselo bejt do tý dózy,…. že… no šécko to mi proběhlo dysgraficky rychle hlavou a pak sem se podivala pořádně….. a vrátila se na zem 😀

Denny

PetraK
                        bourec kulky

tvl a já jsem debil jooo!
                        Hele kulky má jen borec, né bourec.
                        Koukám, že to je i pro čokle!?

PetraK

Dennyky
                          Hele kulky má jen borec, né bourec.

hele víš jak to je, že dneska je šécko úpa jinak, než bejvalo dříf? Máš černou Popelku, homosexuální skřítky a tak jako podobně, tak proč by sakra bourec nemohnul mít kulky? 😀

tvl a já jsem debil jooo!
                          Jo 😛
                          😀 😀 😀 jehehééé, neměla ses ptááát!

Koukám, že to je i pro čokle!?
                          to nevim,každopádně moje čokle žádný kulky žrát nebudou! 😀

cernej caj

Denny
                            Krasnej obed, ja mam.rejzi uncle beans predvarenou:D

Maya
                            Aha tak to.kdyz ma.ukazovat tak blby…

Maya

Denny
                              s takovym obedem bych umrela hlady, ale jako vypada hezky, to jo 😀
                              PetraK
                              😀 😀 😀

Denny

Maya
                                neumřela, vypadá to tak, ale jim to nadvakrát, je to kus kuřecího jablkama a hruškama rozinkama a salátek.

PetraK
                                Jo 😛
                                😀 😀 😀 jehehééé, neměla ses ptááát!
                                VIDÍŠ TAM NĚKDE VOTAZNÍK?

cernej caj

Prave ja vidim kus masa.a.to.he podle.me.akorat obidek

PetraK

Dennyky

máš krásnej voběd!

VIDÍŠ TAM NĚKDE VOTAZNÍK?
                                    ne, mi stačí pouhopouhý konstatování 😀 i to může někdy znít jako pochybovačná otázečka 😀

Maya
                                    se slabou baterkou v aute se ti auto nezamkne, protoze kdyby se pak vybila uplne, tak ho neodemknes
                                    hele a nejni to blbost nějaká, nejni? My měli baterku v autě v pořádku a neodemkli jsme to ani náhodou- právě proto, že byla slabá baterka – ale v tom klíči. Ta je podle mě podstatná, ne? Jak by souvisela baterka v autě s klíčem a odmykáním??????????

kachna

Jak by souvisela baterka v autě s klíčem a odmykáním??????????

Klíč pošle info dveřím – sezame otevři se, ale ani ten sezam se bez šťávy neotevře a proto ta batérka.

PetraK

kachna
                                        Klíč pošle info dveřím – sezame otevři se, ale ani ten sezam se bez šťávy neotevře a proto ta batérka.
                                        ajo! sem vyloženě technickej typ 😀 ty jo zlatý mechanický auta krucinál. Nám se zase sice odemklo ale nenastartovalo a mrzli jsme tam jako idioti. Ešče mě něco napadá Mayo – hele my jsme nakonec volali na takovou tu jejich záchrannou linku a tam nám holčina šikovná poradila fígl – už jsem to tu psala. tak třebas by věděli nějakej trik přímo tam u nich, zkusila bych to. Rozhodně by tam mohli vědět víc, než v tom servisu.

Maya

PetraK
                                          no tak vono to auto jde zamknout, i vodemknout samozrejme, normalne mechanicky normalnim klicem, zamek je na klice pod krytkou a kdyz jsem videla, jak to oddelaval tu krytku a pak mu to tam neslo moc nandat, tak tipuju ze s mejma levejma rukama by to nebyla uplne jednoducha operace 😀
                                          jak pise kachna, aby ti auto odmykalo a zamykalo, musis mit baterku jak v klici, tak v aute a v klici ja mela akorat vymenenou protoze to mi psalo auto uz asi tejden predtim, ze dochazi baterka v klici takze jsem akorat zakoupila novou a byla teda cersvte vymenena, protoze samo me i napadlo, jeslti to neni klicem, tak jsem zkousela i druhej klic pro jistotu a nic
                                          nevim bracha rikal, ze se ta baterka mohla vybit, ze jsem jezdila kratky trasy do sousedni vesnice na bus, ze se to nestihne dobit, ale to bylo v cervenci a to nic nebylo a od ty doby jezdim az do mesta a je divny, ze se to stalo kdyz jsem se vratila z mesta, to je po 30 km jizdy, kdy se ta baterka v aute dobiji, logicky kdyz uz mela by kleknout kdyz to auto stoji v garazi a chces teprve odjet
                                          proste divny, ani se nedivim, ze to nikdy nevideli 😀

cernej caj

Nekdy se proste stane neco v tw casti co dobiji, blbe to dobiji najedes na vymol ztrati se kontakt zcela a kdyz ji pak dobijes a znova vratis problem solved protoze kontakt uz sedi…

To se stane „snadno“ ze se nekde neco vyklepe

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 801. až 820. (celkem z 2,167)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.