Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-)

• Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 781. až 800. (celkem z 2,167)
  • Autor
    Maya

PetraK
      neter pise dalsi knizku, jestli jsem to dobre zahlidla, ma to v titulu pes a zlobeni 😀
      zatim to nechce moc ukazovat 😀

Denny

Bubuubbububbu :-DD

Attachments:
        Denny

Po Dornovce mě trochen bolí krk ale v pohodě.
          A na 10.11 jsem objednaná do Lbc k ortoprdovi j s tím prstem na hňápě.
          Má teď pan doktor 3 týdny dovču, takže to dřív nešlo, tak jako ptala jsem se jak jsou na tom, prý pacienty normál přijímají.
          Jo a přestalo pršet 🙂

Denny

PetraK
            Taliprtka byla hluboce zhusena
            a voni jí tahaj chuděrku nebohou!

Fifi
            Ja frotyruju extra Ruzici ted pri desti,
            tohle je u nás dost zábava 🙂 koněf ví, že si má sednout na
            kobereček ke dveřím. Tak sedí u čumí.
            Vemu ručník, ona si do něj sama chce otřít čumák, ale já jí chci utírat packy, což se jí nelíbí, tak mě u toho něžně (budete se divit ale to umí) zoba do ruky :-), když houknu nekousej ty smrade, tak se na mě dívá ukřivděným pohledem 😀

Maya

Denny
              u nas na strankach nemocnice bylo uz pred par dny ze omezujou nektery oddeleni jen na akutni pripady
              jsem se tam preventivne divala kam a jak ze se to objednava na testy 😀
              tak snad ti s tim neco udelaj, jak bolej nohy je to votrava

PetraK

černej čaj
                To.me.rekvapuje ze ste chrapali a nemakali:D

někdy se taky musí odpočívat, ale …….aspoň jsem si zavytírala 😀 😀

Maya
                steticky a vytahat z toho vlasy a chlupy, aby se zas mohly tocit
                tak to jsme zase nemuseli my vůbec, jen jednou ten kartáč, to jo. Boože já jsem tak ráda, že ho mám!!

Teď mají robůtka i v Lidl shopu za 4 ticky, vypadá dobře.

to v titulu pes a zloben
                řekni, že pro ni mám výbornej studijní matroš!!! 😀

Dennyky
                Bubuubbububbu

😀 😀 vižlí gezicht jak vyšitej 😀

gratuluju k dornofce a taky k termitu pro ortoprda, tak hlavně, aby našel příčinu.

a voni jí tahaj chuděrku nebohou!

mnoooo, kdyby byla inteligentní, může klidně chodit na WC doma a já ji nikam tahat nebudu, jenže to u ní nehrozí ani náhodou 😀 tak si radši ucpe střevo 😀

nekousej ty smrade, tak se na mě dívá ukřivděným pohledem
                😀 páč ví, že tě nekouše a seš tim pádem nespravedlivá 😛

Denny

Maya
                  já myslím, že to bude i v Lbc než tam pojedu, zrovna hlásili na Radiožurnále, ať
                  příjdou zdravotníci pomoct do Lbc a České Lípy.
                  Jo sranda skončila.

cernej caj

Kdyz zdravotji personal.musi byt doma.hlidat deti co nesmej do skoly tak se nedivim ze je nedostatek

Petrak
                    Krasny bububu:D

Maya
                    Hm to bych rada videla tu jeji knizku

Tady taky prestalo prset. I vykukuje slunicko. Vandr bude pravej podzimni…

Denny

čajdo
                      ono dost personálu je nakaženého.

PetraK
                      páč ví, že tě nekouše
                      takže mě těmi zoubky hladí 😀

Maya

U nas teda slunicko ani omylem
                        He jak vcera akorat neprsi, musim ut svitit
                        Knizku tu nenechala, ale atlas psu jo

Attachments:
                        PetraK

U nás tóže slunka nevidět a je takový ponurý počásko

Maya
                          hezky maluje neteřka! Šikovná je, to je skvělý, že má takovejhle zájem.

Dennyky
                          takže mě těmi zoubky hladí 😀

no jasně. Taliprdová ščípe, když je radostná

cernej caj

Maya
                            Tyjp to je super:)

Maya

za chvili zas do servisu, chjoo se mi nechceee

Maya

cernejcaj
                                tak ona chodi uz asi rok do zusky malovat a rekla bych, ze pokrok je fakt videt, podle toho co rika je tam ucej ruzny techniky a tak
                                no ted ma smolika, zusky zavreli taky

MirkaD

tak dnes mezisměna-málem mě umrzly nohy:-(na tělo teplo,ale nohy zmrzlý tak se mi chtělo furt na wc,dost zákazníků,dost vybalvání
                                  já teda seděla na jedničce,takže od 8-17,00 na kase,pak dojel Martin,nakoupil,já se mezitím spočítala-ehm penízky mě chyběly….nejsu šikovná…
                                  no,dojely jsme dom,šly jsme ze psama,i Betty s náma,přesto,že byla ráno s rodiči…
                                  tak k hájence,k vysílači a zpět
                                  a pak ještě Dafinu trochu vyběhat na dvoře-obíhačky sušáku+aportky…
                                  a oběd…

Černejčaj-ano bohužel jak vím od kamošky ze zdravotnictví,hodně zdravotníku je nakažených,nemocných….
                                  čtu zprávy a není to veselý čtení….

MirkaD

Maya-moc pěknej atlas:-)

Petrs01-vyhybáš se MHD?že si šla pěšky do práce?
                                    nebo roušce?

Petrs01

vyhybáš se

ani ne, zkouším co jde a co mi projde. Každý den je tam tahat nemůžu, to by mě asi brzo pokousali všichni. Ale byla to (zejména odpoledne) příjemná procházka.

MirkaD

Petrs01-a jooo
                                        ehm-něco pro pobavení-cuppitáme ze psy od hájenky dolů-holky před náma,klusem,Žeryk se motá kolem nohy-co kdyby se cvičilo?
                                        naženu ho před sebe a nenápadně hodím na polnačku činku,ujdu velkej kus,chytnu Žeryka,namotivuju Dafču-a dám ji hledej-ztrtil-proběhne se do kpce a zpět,unaví psychicjy…
                                        stojím,čučím Dafina valí narch,čuchá,za chvíli míří až k hájence-prostě obr kus,tak daleko bych jí to nenechala hledat,tak znejistím,že to musela přejít,a nechci aby se tak vzdalovala,kdyby šel někdo z vrchu,nebo auto…
                                        a Martin-a co vlastně hledá?nehledá tohle?
                                        a vytáhne z kapsy bundy činku-co jsem jí tam pohodila….
                                        já-ježišmarja,proš si to sebral?
                                        on-sem myslel,že ti vypadla omylem…
                                        já-no špiaca-jdu kus navrch a hodím činku na vrch na cestu,a volám Dafi zpět-hledá pečlivě,a furt chudák nemlže nic najít..
                                        jak by mohla,když tam nic není,že…
                                        pak teda jde dolů,všimne si činky,spokojeně ji nese-a Martin,blb,říká-ona si ted musí myslet,že je úplně pitomá,že to přehlídla…:D
                                        no nemají to ti psi s nama lehký…
                                        ale proběhla se,začchala si,činku sem jí párkrát hodila,pak Žerykovi,pak vyblbnout na dvoře-na večeři granule na hubnutí ode dneška koupený,ještě se mnou věšela prádlo,a nesla mě ovladač na telku
                                        Betty skoro celou vycházku na volno,a valila jak za mlada-na zavolání-holky-lehni-na dálku+ke mě
                                        se dostalo Žerykovi poučení at neposlouchá,když není holka…:-)

Denny

Dobré ráno, sice ehm mrholí, ale páteček, takže fajn 🙂
                                          Jeden Koníkobanánový komiks:
                                          Jak to mám žrát když tam máš tu šlupku?
                                          Tak já to teda zkusím
                                          Hmmmm dobrý
                                          A ta šlupka chutná jak?

Attachments:
                                          Denny

A jedna včerejší Díí Píí/Sebnitzkém pomezí

Attachments:
                                          Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 781. až 800. (celkem z 2,167)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.