- Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 7 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
11.10.2020 v 17:01 #90601
cernej caj
kachna
bylo povoleny pouze chodit do prace, na nejnutnejsi nakupy a na prochazku v okoli bydliste (coz kdyz bydlis u lesa, nebo u parku dobry). Pro me to v podstate je synonum zakazu vychazeni. protoze to, ze muzu jit do prace a do obchodu, ale jinak nemuzu jet na vandr, nemuzu jezdit vlakem pokud to neni za ucelem dopravy do zamestnani… co to je proste jinyho.par fotek z kompaktu https://mawenzi.cz/vylet-kolem-revnice-10-10-2020/
11.10.2020 v 17:32 #90602Fifi
Tyjo, soused se asi zblaznil. Nebo nevim, co to provadi svym stromum na svy zahrade, kazdopadne me boli u srdce za ty stromy. Nadherna a vysoka tresen? – zbyl kmen a hlavni vetve orezany az na nej. Z krouceny vrby asi nezbylo nic. Jablone ted prave tejra podobnym zakrokem jako tu tresen. To neni prorez ci omlazujici rez, to je normal masakr motorovou pilou. 🙁
Cajdo
Pekny fotos, vylet se vydaril teda. Jen jsem musela dumat, co je totok, ale libi se mi to a zacnu psikum rikat, ze si musej neco zasplužit (teda zaslpužit, ale lepsi se mi vyslovuje zasplužit 😀 ), to je krasny slovo! 🙂 Skoro jak korylus. Zaslus si a splhej, Hujere, budes mit zasplužíno! 🙂
teda správně se říká zaslpužená odmněnaPro me to v podstate je synonum zakazu vychazeni.
To jsme se ti tu na jare marne snazily vysvetlit, ze to spatne chapes. Neni to synonum, neni a nebylo. Klidne si mohla na vandry jezdit.- Odpověď byla upravena před 4 roky a 5 měsíci uživatelem Fifi.
11.10.2020 v 18:12 #90604cernej caj
Fifi
nemuze to mit necim napadeny? nebo financi potize a nekdo slibil penize za drevo?
zaspluzit 😀 to je des, ja to spravim snad brzo 😀 😀
pokud mi nekdo dovoli chodit do prace a za nejnutnejsimi nakupy takto podle me neznamena ze si muzu volne cestovat po cely republice verejnou dopravou jak se mi zachce
11.10.2020 v 18:25 #90605Fifi
Cajdo
Urcite napadeny stromy nebyly, i s listim je dneska dekapitoval. Se ho optam nekdy, dneska na to nebyl cas.takto podle me neznamena ze si muzu volne cestovat po cely republice verejnou dopravou jak se mi zachce
Repete? Tenkrat bylo i doporuceni, at se chodi do prirody, pricemz by se ale lidi nemeli srocovat u parkingu atd. Tebe nechtel muz poustet nikam, subjektivne sis pravidlo tehdejsi karanteny vysvetlila nejakym zpusobem a neslo ti to vyvratit. A nejde doposud, koukam. Nikdo ti tenkrat nenarizoval, ze nesmis na vandry. 🙂Ale sama jsem zvedava, co oznamej ve stredu nebo i driv, pri tom jejich chaosu.
11.10.2020 v 18:35 #90606kachna
Ale sama jsem zvedava, co oznamej ve stredu nebo i driv, pri tom jejich chaosu.
To mi povídej, mamča má na úterý plánovanou operaci haluxu (ambulatní), jako by tahle komplikace nestačila, tak ještě vyhrožujou blíže nespecifikovanýma opatřeníma
11.10.2020 v 18:40 #90607Fifi
Kachna
Tak snad to mamca stihne a ambulantne ji to srovnaj, teda asi osekaj? Au, predem drzim palce, at s tim ma co nejmin trapeni.
Jo, a ja jsem dokonce vyrazila i na postu s vlnkama, jenze jsem si rozrazila hlavu o dvere, zmenena prc doba. Tak to zkusim tenhle tyden znovu, v lepsi cas. 🙂11.10.2020 v 19:50 #90608Petrs01
verejnou dopravou
Nějaké to auto vlastníte, ostatně ta doprava taky nejezdila pro veverky, ale pro lidi.
Znám i člověka co to vzal trochu paranoidně a divím se, že nedesinfikuje i chleba, ale takové překroucení nařízení jsi zvládla jen ty.11.10.2020 v 21:49 #90609Maya
kachna
halux už operujou ambulantně? jako přímo osekání a nebo jen ten titanovej šrout? mě to zajímá, se obávám, že časem na to u mě taky dojde
omezení vyhlásej zejtra, maj platit od středy, zvažují zákaz prodeje alkoholu, jako by to něco řešilo 😀
tak uvidíme jestli se vytasej s nějakou vzdáleností od domu a nebo to bude jako na jaře
mě se nějak podělalo auto, takže budu muset minimálně do servisu11.10.2020 v 21:50 #90610Maya
Fifi
to všude psali, že pošta zkracuje prac dobu, nechtěj, aby jim tam lidi po práci 😀11.10.2020 v 22:02 #90611MirkaD
tak včera jsem víceméně-boky zase tak za týden a něco-dotrimovala Dafču+ji vzala strojkem hlavu,náprsenku,uši,zkrátila srst na nohách trochu,takže vícemně na kosek na bocích je hotová,vyfasovala svetr po kukchá-po Martinovi,nebo jeho bráších-a je jí tak akorát,takže má svetro rolák,+bundičku ven
odpo moc,moc zákazníků,no ale tak nějak ve čtvrt na deset jsem vypadla…,
včera ráno teda vycházka s basendžim,kamoška nachlazená,ale tak byly jsme venku a rozestupy jsme měli:-),+jsem pak cvičila s psiskama,
dnes ráno kus k lípě,kus k hájence,takové účko-do kopce a zpět a do kopce a zpět a aportkování
odpo 2 na směně,s tím,že ani nebyla třetí kasa,zákazníků dost,-polovina z nudy pro pi….jeden nanuk,jedna plechvka něčeho a za půlhodky zas…jak malí haranti,mládež se nám nudí……
TO JE ZBYTEČNÝ SROCOVÁNÍ,SHLUKOVÁNÍ,NE JÍT VEN DO PŘÍRODY!!!!
JENŽE NAKUPOVAT NEZAKÁZALI,ŽE TAKŽE DESTKRÁT ZA SMĚNU PRO PI….
NIC NO
vypadly jsme v dest v noci….
prší,a má pršet x dní…
Čajdo-venčení psů na jaře taky nikdo nezakázal,takže i kdyby ted byl zákaz vycházení,nebo co vymyslí od středy,tak stejně v paneláku ze psama jít musíš
a ..když já musím chodit do práce mezi hromadu potencionálně nakaženejch lidí…kteří si kupují čaje na kašel,dýchací cesty na nachlazení a tak…
tak pokud já budu moct chodit do práce mezi hromadu lidí,a obchody s potravinama nezavřou,nezavžely ani na jaře-nikdo mě nedonutí PŘESTAT CHODIT NA VYCHÁZKY ZE PSAMA-na jaře sem chodila pole,lese,za barákem,stejně mám furt odpo,tak nikoho nepotkávám-se mě paní v obchodě jedna ptala,jestli chodím ze psama,že mě dlouho neviděla,tak jsem ji říkala,že hlavní vycházky dělám ráno,a večer už sou kratší vycházky,nrbo su v práci a jde s něma někdo jinej…11.10.2020 v 22:27 #90612Maya
MirkaD
no to víš, pro některý lidi nakoupit si dopředu je nepředstavitelná aktivita, tady kdyby zavřeli obchody s jídlem na tejden, tak půlka národa pojde hlady 😀 😀koukám jaký mám mezery ani některý neznám 😀
11.10.2020 v 22:27 #90613MirkaD
jo a hádanka-ty hrábě-táta dlouhej-ta tyč-co ji držíš v ruce
máma krátká-ta krátká tyč co jsou na ni ty krátký potvůrky
děti jako pimprlátka-to jsou ty potvůrky co s něma hrabeš trávu11.10.2020 v 22:32 #90614MirkaD
Maya-ale to není o nakupování jako takovým
to je prostě z nudy,vlítne ti tam banda 6mladejch-a po jedom pivu,pak za chvílu zas…prostě Penny rádio hlásí-děkujeme že dodržujete nošení roušek,rozestrupy-hahahaha-by se ušlapali,zajely vozíkama,a že chodíte v přiměřeným počtu-hahaha
no a dnes jsem deset kolo cukru+5kilo cukru našla v non foodech-mezi bundama,ponožkama a tak-fakt dementi,mkládež se nám nudí,tak přenáší dest kilo cukru,my jsme nadřený málo….asi-večer to musíme vracet,že12.10.2020 v 6:13 #90615cernej caj
Jasne ja to prekroutila ze neni dobry jezdit vlakama hodiny po republice zatimco vsichni byli nasrany na ty hajzli co porad musi za zabavou a nemuzou sedet doma na prdeli a musej to rozvazet po cely republice, nemuzou si odeprit zabavu a odtrhnout si od huby…
Jakoze vsichni sou nasrany na lidi co jezdej na chalupy a chodi do.obchodu mimo.misto hydliste, jezdi mhd zbytecne, lezou do obchodu vicjrat nez musi ale ja sem si vymyslela ze jet 4h vlakem.a.nakupovat v obchodech desitky km od myho mista bydliste nemuzu, to sem.svobodne mohla kdykoli?… nejaka konzistence v nazorech by byt mohla… obecne. Vsichni ste tu byli nastvamy na lidi.co zhytecne delaj co nemusi.Petrs01
Jak ste meli nakonec ty zavody?Fifi
Achjo, no.. mozna tam bude neco stavet ale stromu je vzdycky skoda…Mirka
Diky za vysvetleni:)Maya
Ja neznam zadny12.10.2020 v 7:21 #90616Petrs01
zavody?
neměli.
jet 4h vlakem.a.nakupovat v obchodech
a víš že existuje i něco mezi těma extrémama? Nemusíš jet na druhej konec republiky a jídlo si můžeš vézt sebou. Dá se vyjet autem a dát okruh. Dá se nechat se odvézt do pryč a dojít domů (nebo obráceně). Vždycky se něco dá, když se chce.
12.10.2020 v 8:28 #90617Denny
Dobré ráno,
u nás bylo včera krásně namrzlo 🙂
Udělala jsem pár myslím povedených fotek.
A vůbec krásný den to byl, šly jsme s Vlaďkou na šípky…ehm,mise nebyla úspěšná páč sbírat šípky to je pakárna největšího kalibru :-DDD
Ale na louce roste cca 40 bedel. Většina ještě ve stavu „mikrofonu“ takže se tam vypravíme znovu.12.10.2020 v 8:37 #9061812.10.2020 v 8:37 #90625PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Pozorte děcka, pozorte, už sem tak důvěryhodná, že můžu zcela a plně samostatně obsluhovat míchačku. Pěkně si ji zprovoznim, umíchám – Brtnik jen trošku doupraví konzistenci, vykydnu to do kolečka, kolečko odsápu do baráku /to je kuwa ale těžká věc, kolečko plný malty/, míchačku si potomě pěkně vycídím a zase ji zabalim. Mezi mícháním lítám s ohařema, ať se taky neflákaj. A topim a pozorte!! Fčéra sem prvně vařila na kamínkách a ne, jen že ohříváala.Rýžu sem tam uvařila. Už se těšim, jak tam budu vyrábět poliftku, blíží se to blíží, tak za 14 dní. A zítra mám volníčkooo-půjdu na školení – přijede pán přes kotel a bude nás školit, jak s tou technikou technickou zacházet, má to spoustu hejblátek a ukazatelůch a jinech krávovin. Tak budem celej den v Domečku.
Dennyky
u nás bylo včera krásně namrzlo ?taaaak to se mi zcela výjimečně vůbec nehodí- nebo to ruší technologický postupy na stavbě, když je ziminka
sbírat šípky to je pakárna největšího kalibru
koukej sbírat!! Šípky jsou přes zimu důležitá věc!! Večer naložíš do vody, ráno přecedíš a vypijákuješ nálef a můžeš dát i Koněvovi. Jen se neflákej.černej čaj
já to čajdo vidím tak jako Petrs01, nemůžeš sice jet přes celou republiku, ale výletit v okolí autem a s jídlem v batohu prostě jde. A navíc – teď jsem si uvědomila, že tak jak to maj volně třeba v okolních obcích u Prahé – od kyšic, přes okolí naší chalupy, tak to je megaftipný. Tam na to slušně pečou.
sou nasrany na lidi co jezdej na chalupy a
no tohle je trošku blbost, protože – ehm, ty co jsou nasraný si neuvědomujou, že spousta lidí z jejich bydliště dojíždí do měst za prací, takže ti to tam dotáhnou spíš, než chalupář, kterej přijede a nikam nejde.12.10.2020 v 9:01 #90628Petrs01
Tam na to slušně pečou.
Páč právě dobře vědí, že většina z nich do té Prahé stejně dojíždí za prací a nákupy a je blbost to nějak řešit. Většina lidí dokázala aplikovat zdravý rozum.
12.10.2020 v 9:17 #90631Denny
Maya
některé ty nápoje mají takové názvy, že na ně čék nemá vůbec chuť :-))PetraK
obsluhovat míchačku.
dostaneš řád zlaté míchačky :-DDkoukej sbírat!!
nebuduuu! Raději budu pít slívku+zázvor+med+citron 🙂 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.