- Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 7 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
8.10.2020 v 11:20 #90527
PetraK
Dennyky
Dovolená 14 dní v kuse třeba pro mě není, mně prostě stačí týden
taky ne? To jsem asi jediná. Mně to bavčí hodně. Ať jsem, kde jsem. A mohla bych klidně i víííc 😀 jenže to zas je pak jaksi nedostatek, jindy, že joMirka D.
ako špičáky v podstatě do půlky fest hnědý kámen tlustej jak na zbíječku….🙁 🙁 chudera, malej 🙁
ted v létě jsem dostala povinně 2 týdny v tahu-v sobotu mě pak volali at jdu do práce…
tohle je fakt na pěst!
a musím říct,že jak su psychouš,a tahám si tu práci dom-co bude,jak to stihnu,abych nedělala chladák….tak mě chvílu trvá,než vyhodím práci z hlavy…a uklidním se-tak u mě ty 2 týdny marný nebyly,
jo tomu se nedivím, člověk musí vychladnout a pak teprve začíná nabírat nový síly.am kde skončila-noční můra na pokračování s přestávkou-to jsem ještě neměla…
fuj chudero teda, jo je hodně velkej hnus 🙁rozloučení s Kristýnou ti závidím moc
moc bych ti to přála, už proto, že jste s bráchou jako dvojčata byli propojený mnohem víc, než obyč sourozenci.8.10.2020 v 11:23 #90528Denny
čajdo
jo našla jsem, že to má otg.
super díky, za info.PetraK
ZVLÁŠTNÍ, SILNÝ…
chápu, myslím, že to bylo víc než sen, přesně jak to popisuješ.
Měly jste spolu silný vztah a myslím, že ti Kristýnka přišla „říct“ že tohle není konec, jeden z důkazů je i ten, že sebou měla ty dvě psí dušičky, které už nejsou mezi námi.
Komunikaci beze slov taky chápu, je to tak. Prostě „čtení myšlenek“ nicméně je už ve světle, tam kde má být, myslím, že jí to tady na zemi dlouho drželo ale teď už je „spokojená“. Promiň, že Ti to tak píšu, ale jsem o tom přesvědčená.8.10.2020 v 11:25 #90529PetraK
černej čaj
Si me desne rozesmala s hranicemaKam kovid nemůže, tam nastrčí ženskou, ne? 😀
Maya
nosi je a odmita pustit, jestli to ten jezek vcera prezil netusim
ajajaj
pak jedině prostě vypilovat povel pusť jinde do dokonalosti a pak to zkusit s ježkemTVL!!! EŠČE VJÉTČÍ TROTL NEŽ JSME DOUFALI!!
cituji: 😀
Trump považuje svou nákazu covidem za požehnání. Díky ní prý objevil lék8.10.2020 v 11:30 #90530PetraK
Dennyky
jo ti dva psi tam měli svůj důvod, to nějak stoprocentně vím. Jinak by tam měla Balíka /=Balů, Balík byla přezdívka/
Já to právě ani jako sen vůbec nevnímala, to bylo úplně jinačí a když to skončilo, tak jsem okamžitě byla hrozně ráda, že to proběhlo. Škoda, že o tom člověk nemůže říct třeba Pepovi, nebo její mámě, tátovi, babičce, protože pokud bych byla jediná, kam přišla, bylo by jim to líto, ale hrozně ráda bych jim dala vědět, že prostě dobrý.8.10.2020 v 11:37 #90531Denny
PetraK
rotože pokud bych byla jediná, kam přišla
líto, myslím, že ne. Spíš je to o tom, že každý tohle nedá.
Ty jseš silná, ona to ví. Ona moc dobře ví, kam jít protože
cca 90% lidí by tohle „vystrašilo“(nevím jak to nazvat prostě by z toho byli psychicky v ….) Neuměli by si s tím poradit a nechápali by co se to stalo.
Třeba jednou bude možnost abys jim to řekla.8.10.2020 v 11:47 #90532PetraK
Dennyky
Třeba jednou bude možnost abys jim to řekla.
uvidíme, třeba to náhoda nějak vyvoslí, ale na druhou stranu, jak Pepa, tak její maminka, babička jsou hodně silný, myslím, že by to zvládli. Možná přišla proto, že my dvě jsme se rozloučit nestihly. S Pepou jo, na Pepu počkala v nemocnici, tak jako máma na mě a byl s ní do poslední vteřiny.8.10.2020 v 12:26 #90533Maya
PetraK
ja taky musim mit dlouhou dovolenou, jednou jsem mala skoro 3 tejdny a bylo to bozi
vsak prvni tejden se clovek akorat vzpamatovava a pripadne dohani doma resty, odpocinek je az druhej tejden
ale pravda ve veku caje jsem to taky crcala po dnech, ale holt v mym veku uz si potrebuju odpocinout poradne 😀
Loki jako povel pust umi a vsechno pousti, i jidlo, evidentne krome jezku a nevim no, s jezkama se mi moc trenovat nechce 😀
se smeju, ale co budu delat priste netusim
kazdopadne uvazanej na louce sam potme si ho nakonec polozil pred sebe a byla jsem rychlejsi a stihla jezka odkopnout, ale tipuju, ze to bylo poprvy a naposledy8.10.2020 v 13:13 #905348.10.2020 v 13:16 #90536PetraK
Maya
dlouhou dovču musím mít od vždycky, jinak to nejni dovča , ale prostě nějaký volno, kdy toho člověk moc nestihne. Měli by ji ešče naopak prodloužit 😀 😀 A víkendy taky prodloužit a pracovní dobu zkrátit… 😀kazdopadne uvazanej na louce sam potme si ho nakonec polozil pred sebe a byla jsem rychlejsi a stihla jezka odkopnout, ale tipuju, ze to bylo poprvy a naposledy
tak ještě, že s ním nevzal kramle
Je ještě něco, co nerad pouští?8.10.2020 v 14:08 #90538Denny
Chuděra ježek, Fifiny Perdele taky žraly ježky, že?
Jsem ještě f práci, trochen se zatahuje, hlova mě bolí.
PetraK
toho člověk moc nestihne.
tak dovolená je u mě opravdu dovolená, kdy fakt NIC nedělám.
Jsem prostě Homo líný 😀Koko..sy muhehee
8.10.2020 v 14:34 #90539PetraK
Dennyky
tak dovolená je u mě opravdu dovolená, kdy fakt NIC nedělám.tak já ráda nějaký výlety a tak, mít čas být s čoklema, trajdat přírodou, nemuset vařit, nemuset se o nic starat a čím víc dní to takhle mám, tím jsem radši.
Koko..sy muhehee😀 sooou výborný
já jsem taky v práci, neboj a ešče dlouho budu.
8.10.2020 v 15:07 #90541Maya
Denny
tady slunicko
zaklapnu notas a jdu ven
von jako Loki jezky nezere, von si je akorat nosi, ale pravda netusim co by s nim udelal nakonec 😀
asi si ho plete s veverkou, na ty jsou lapiny cviceny, jinak nevim 😀
PetraK
prave o nicem nevim, co by nejak zasadne nerad poustel, i kdyz je rozdovadenej pri pretahovani, tak pusti8.10.2020 v 15:31 #90543kachna
Tvl, jsem zenovej mistr.
Právě jsem dítěti na dotaz „Proč má Prymula roušku?“ neodpověděla „páč je to debil“, ale „aby šel příkladem“8.10.2020 v 15:55 #90544Maya
Kachna
Ses dobra 😀
No uz je vyhlaseno, kdo se tesil ze si jeste o vukendu zasportuje, tak smolik8.10.2020 v 15:56 #90545kachna
Ses dobra
no, dalo mi to zabrat.
8.10.2020 v 17:32 #90546kachna
Sedím si tak s chmurnými myšlenkami na gauči a chvilku jsem se bála, že mě chtěl zkanysterapeutovat vlčí špic. Bylo to surové a bolestivé. Naštěstí chtěl jen pustit ven 😀
8.10.2020 v 17:58 #90547cernej caj
kachna
ses husta a taky des prikladem 😀 😀nas vlci spic je taky slon v porcelanu, necekane, ale hara tak je mazlinkaaaa a chodi se mazlit v noci 😀
PetraK
prijde mi to skvely, ze jsi to takhle mohla zazit:)Ja mit tri tydny doma a na zbytek roku jen posledni tyden,t ak to bych asi nedala 😀
8.10.2020 v 18:31 #90548Fifi
Bry vecir vespolek,
to byl zazitek dneska na veterine. DVE HODINY!!! jsem s Troldou cekala na blby ockovani, mamamia. Nova pani doktorka nejak nestihala, jeste, ze nas vzal jeji kolega mezi tim, co cekal na nakej test jinyho psa. Jinak bysme tam trceli snad doted. Jo, Trolitko pacholitko ma udatnych 29 kg, doktor ho chvalil, jakej je akoratni. Dle myho by mu kilicko ci dve dolu neskodilo. Vorechovi, ne doktorovi, ten je hubenour. 🙂
Jinak mame v jedny praci pozitivni pripad kurvaviru, s nakazenym jsem se protnula kraticce minulej tejden, myslim. Toz uvidime…Esusova
Nemas to s Taliprdem snadny, kor, kdyz ji zase vypina mozek. Pevnej nerv! Jo a dovolenou taky potrebuju co nejdelsi v kuse.Cajdo
Ooo, dalsi fotograficka VIP, gratuluju! 🙂Dennyky
Krasne sis hrala, tady taky zacina podzim hrat vsema barvama, cervena petiprst.Mayo
Jezky mi skalpovala a zrala Amyna, nenavidela jsem ji za to. Jestli je Loki „jen“ nosi, tak dobry. Akorat bacha na blechy, tenkrat jsem musela davat Simparicu prave kvuli blecham od jezku, svine nesmrtelny.8.10.2020 v 20:09 #90549Petrs01
neodpověděla “páč je to debil”
Tak tohle je na mne vysokej level, asi bych odpověděla zcela upřímně. Možná by to použité slovo bylo i horší.
Víkendové sportovní soutěže smí proběhnout. Ale bazény se musej zavřít od zítřka. Ministerstvo NEVÍ co z toho má větší váhu. Rozhodnou zítra v poledne. Podle toho se závody od sobotního rána buď uskuteční nebo ne. Geniální.
8.10.2020 v 20:45 #90550PetraK
Tak!! Přijdu domů, kde mám mít dva ohaře a von vám je tam jen jeden!! Brtnik se cestou za topenářema stavil doma a vzal Taliprdovou, abychom si to s Rumajzlíkem mohli užít! Tooo ste měli vidět tu ščastnou vižluuuuuu. Dali jsme si dvě a půlhoďky v polích, pak jsem zaplas pana Broučka a šla makat do kůchně. Takže jsem udělala epesní plátky na dnešek – kdo je bude jíst, když Brtnik ešče zazdívá traverzu, to nevim. POblifku a obří kýbl guláše. A děsně mi to vyšlo dobře, jest to pošušňáníčko. Já nejlepší jídlo vyrábím, když je to ve fofru. A Ešče sem stihla umlít srdéčko a jazyk a udělat čoklidům sůši. Už se pečou. Jen teda v kuchyni excelentní výbuch. Tak jsem si na to nalila šípek s čekuládkou, co mám od Peti a jdu na to.
Fifi
Vorechovi, ne doktorovi, ten je hubenour.
😀 😀 si pitomá, to víno je škoda prskat po stolkus nakazenym jsem se protnula kraticce minulej tejden, myslim. Toz uvidime…
já dneska pomáhala kolegovi s počítadlem – NIKDO SE TU NEBUDE SMÁT!! JASNÝ?? jDE VO SPECIJÁLNÍ PROGRAM, KDE JSEM EXCELENTÍ UŽIVATEL 😀 – no a kolega mi dost dýchal do zátylku, protože jsem seděla za jeho počítačem a ukazovala mu co a jak a řešila, co tam má špatně. Ešivá je kovidí, sem v řiti. Nebylo by mi to příjemný normálně, natož teď. A na roušku jsem zcela nelogicky ani nevzdechla.Petrs01
Podle toho se závody od sobotního rána buď uskuteční nebo ne. Geniální.tvl!!!
Prymula mě vytočil. naprosto. Co to je za debilní nápad s tím, že se bude hromadně testovat celej národ – odmyslím to, že v našich podmínkách je to neproveditelný, ale pokud na sobě vyroběj uzel a mělo by to vyjít – copak nikomu nedochází, že se takhle nakazí už úplně všichni a to najednou? Když budou všichni docházet k praktickýmu doktorovi a to i ti zdravý a budou se tam potkávat, mačkat, stát v čekárně………. jako tohle je vrchol, von už neví, jak nám ten pobyt tady voživit!!!!!!!!!!!!
Kachno, to je na metál, že ses udržela!!
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.