Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-)

• Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 561. až 580. (celkem z 2,167)
  • Autor
    MirkaD

PetraK-no vždycky,když píšeš o Tali,tak mám pocit,že píšeš v něčem o Žerykovi
      když s ním cvičím-tak ty povely sou důraznější,hlasitější,-jako,že to fakt myslím vážně,on je furt jak na pérkách,hrr sem,hrr tam,furt nervní…
      no a u Dafi jsou ty povely klidnější,tišší-a když mě sem tam s něma viděl někdo známej-tak-no ty seš na něho zlá,na ni hodnější,on je chudák….
      což mě štve,protože,kdyby mě s nimi viděl někdo s každým zvášt tak ho to nenapadne,ale ve dvojici je to výrazný-ano je to má první dvojice psů,kde mám radši jednoho než druhýho-ale to je díky Žerykově povaze-věčný vrčení,věčný si něco vynucovat,vyštěkat,vynutit…
      když s náma občas leží odpo v posteli vrčí při každým pohybu
      našem pohybu,aniž by jsme se ho dotkli,všímali si ho
      ted mě vítal,-na jednu stranu víačka-za vteřinu zheženej a vrčel na mě…
      asi je naštvanej,že Martin je ze psama u rodičů,nebo moc polidštuju…
      ale je to s nímm prostě o nervy
      stručně řečeno-není to pes který by člověku dělal radost….
      -jinak teda s dvojice Max-Betty-je mi sympatičtější Betty-jednak se mi líbí,že ráda cvičí-doted se přidává ke cvičení
      taky jak se s námi občas vydává na vycházky,taky jak se vnutí,když chce česat,nebo chovat
      a má prostě štávu,a byly u ní věci co ji bavily-skákání přes překážky-to jsem měla na zahradě dráhu-3 skočky+kladinu-to milovala,skákání přes ruce nohy miluje,hledání nás v lese-na vodítku teda,prostě má věci co ji baví,a i tak stará-11let a něco je taková akční
      Max je na mě moc línej a nebaví ho nic+je zákeřnej-vyjíždí z ničeho nic na děcka a tak…
      Max kdyby byl člověk tak furt leží u telky a nic nedělá:D
      což u lidí nemusím,lidi bez koníčků,zájmů mě znervoznují,si s nima nevím rady…
      tak ale Maxíka mám jinak ráda-jen Betty má tu štávu-Maxík je gaučový povaleč-super pes pro rodiče a lidi co ze psem nic nechcou dělat-a těch je 90 procent asi…
      ale s Žerykem je to těžký….tam se přes tu jeho uvrčenost nepřenesu…

cernej caj

MirkaD
        Tak.aspon dafi a cizi betty ti to.nahrazuji 🙂

Petrs01
        Ja mela.jednou, to nam nakazali 14 dji v lete celozavodku ale vypoged sem.nedala prootze sme k tomu zaroven dosyali tyden dovolene navic…

Jinak prave ja si za 12 let v praci vybrala tech 14dni 1x lresne kdyz nam.naridilo v roce 2018 celozavodku, jinak ja 14dni nechvi a su rada, ze pro zamestnavatele to je vyhodnejsi na tom netrvat.

Ale fabriky atd na to jede dost, ale sou lidi kterym to vyhovuje.

Su dneska po vcerejsi cajovne uplne hyn. No ale…

Moje 120kg kamoska zvladla neuveritelnou vec a za 11 dni dala 180km pesky a 30 na kole na sve “pouti” z brna na ostravsko a kilometry chodila s tezkym baglem 14kg skoro vetsi nez ja a toho zachranila bezdomovce od hladu a zimy a kucharce co ji mela delat snidani poskytla prvni pomoc a dohled pred prijezdem zachranky kdyz zkolabovala, jako husta je.

Denny

Bré ráno,
          chjo to zas byly v noci sny. Jako pokaždý to sem nepíšu, ale denně, opravdu denně se mi něco zdá, navíc několik snů nezávislých na sobě. Jako ať už odtáhnou někam do …
          14.10 jsem objednaná k jedné holčině na dornovku, tady v díí píí, prý je šikovná, tak uvidím.
          čajdo
          kámoška je fakt drsná!
          Petrs01
          já teda nemám pocit, že by se Koněf nudila.

Denny

Jsem si včera hrála 😀

Attachments:
            Denny

čajdo ptám se tě jako ajťáka, chtěla bych si kopit externí disk kam bych mohla uložit fotos, mělas bys nějaký tip?
              Vůbec se v tom nevyznám.

PetraK

RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak děcka- dneska jsou u nás topenářiiii! Doufám, že už teda tam jsou. Já dneska do Domečku nejedu, páč tam jede Brtnik rovnou z práce- je tam teď i ráno, a bude to tak rychlejší. Já se ovšem flákat nebudu, páč mám na hrbu tím pádem oba ohaře a vzhledem k tomu, že z Tali je zase vážně totální kráva – dneska ráno to navíc vytunila zalezla do křoví a sežrala tam hovno – tak se rozhodně nudit nebudu. Nicméně bude mít dáma vojenskej režim. Což nás teda zase limituje s Rumíčkem – stejně jako vodítko, takže to bude vooosss.. vopruz, pardon 😀 A aby toho nebylo málo………. kouknu ráno do zrcadla a mám radost, že jsem zhubla, pak jsem ovšem zjistila, že se hluboce mýlím 😀 😀 😀

Attachments:
                PetraK

Dennyky

moc pěkně sis hrála! což mi připomíná, že bych si měla udělat podzimní výzdobu, ale nevím, komu ukrást tak 30 hodin času, co mi chybí 😀

Sny se mi teď po dlouhý době zdají taky /teda oni se zdají furt, že jo, ale jen že o nich vím / a jsou to docela drasťárny. No ale v jednom z nich se se mnou přišla rozloučit Kristýna. Byla to docela síla. Ještě nikdy jsem to nezažila, ani když umřel Martin, máma, nebo Ešus. Až teď ona, musím říct, že to je síla docela. Je to úplně jiný, než sen jako takovej.

Petrs01
                  že je fena a ty hormony s ní prostě lomcujou. Něco udělá i tvoje párování (mě fenky taky neberou). No a prostě ne s každým psem si musíš sedět. A tohle všecko když se sečte s jejími… dispozicemi…, tak i když se snažíš, VELMI snažíš, tak to tu práci sráží dolů.

jo, přesně tak, člověk by už po těch letech jako čekal, že se nějak bude fungovat, ale ono to pořád a pořád naráží do zdi.

Možná kdyby to byla tvoje volba a tvůj jedinej pes, vypadalo by to o chlup jinak

stopro, tohle taky říkám od začátku. Ona by potřebovala být jediný pes v domácnosti – tím, kolik toho kolem ní je, tak aby se ta pozornost netříštila, aby dokázala líp fungovat, aby neměla tolik šancí zneužít toho, když není pozornost napřená na ni – protože v tom je vynikající, v tomhle opravdu ano., pak by to bylo trošku inčí kafe, ne úplně tak jak je člověk zvyklej, ale rozhodně by to bylo lepší a taky by odpadlo to, že je člověk nespokojenej s tím, že to odnáší ten druhej pes. Ať už v tom, že se musí být za zupáka, což mu vyloženě hodně vadí a nesrovává se s tím a je to o jeho diskomfortu, tak o tom, že tím pádem přichází i o určitou část pozornosti, což by nevadilo, kdyby ten ona fungovala normálně.
                  Ale co už, to nezměním, leda bych ji zastřelila a na to nemám gule (a ani brokovnici 😀 )

A je otázka jestli ji netlačíš někam na co nemá a ona ti to pak proto neblokuje všechno.

Hele tohle si myslím, že asi nejspíš ne- i když pochopitelně striktně to zamítnout nemůžu, páč se nevidím zvenčí, ale rozhodně po ní nechci to, jak bych normálně fungovala s normálním psem. Respektuju to, že nemá z větší části o nějaký společný kutění zájem a nechávám jí její prostor. Stačilo by mi u ní, kdyby prostě nevyblokovávala, když by jela v nějakým základním módu. Ale to ona v takovýchle obdobích prostě nemá, peče na všechno a ty pak musíš jet fakt vojensky, jinak se to vymkne kontrole úplně a to prostě pro mě není, je to únavný, otravný. a zase se budu opakovat o to víc, že to otravuje i toho Rumíčka.

A zajímavý je, že jak všechno zazdívá, tak já po ní fakt v takovou dobu nic nechci, žádný koninky, společný aktivitky, nic , prostě dělej si co chceš. A když pak něco jedeme s Rumíčkem (na zahradě, venku by se to pochopitelně nestalo ani náhodou) , tak občas (ne moc často) pokukuje a pak přijde, že by taky jako něco. Když jí na to přistoupím, tak se okamžitě otočí a hodí do toho vidle a jasně mi dá najevo, že mi na to kašle.

kachna
                  No, já bych taky řekla, že se proti PetřeK prostě všecko spiklo.
                  🙂 a možná si za to můžu sama, protože jsem říkala, že na mě jednou vyjde pes potížista, tak jsem si to přivolala 😀 a můžu bejt ešče ráda, že nejni zlá, to zas jo.

To Prymulovo prohlášení mě taky zvedlo ze židle. Může mi někdo říct, proč jen u nás je takovej bordel?
                  a může mi někdo říct, jak to, že Číňani najednou jsou hepí a bez kovidí? 😮

Mirka

píšeš v něčem o Žerykovi
                  když s ním cvičím-tak ty povely sou důraznější,hlasitější,-jako,že to fakt myslím vážně,on je furt jak na pérkách,hrr sem,hrr tam,furt nervní…

🙂 ano, přesně tak. Teda při cvičení jako takovým jsme se už dostaly s Tali na úroveň běžnýho hlasu, to jo, stejně tak, když má dobrý období, ale pokud ne – jako teď, tak je to od prvního momentu venku o tom, že musí být člověk striktní a velmi důrazný, jinak má pocit, že si může ze mě dělat srandu.

Max kdyby byl člověk tak furt leží u telky a nic nedělá:D
                  😀 😀 pan lenošivej. No možná má opravdu třeba nějak tu štítku

jako já bych s Tali ani neměla potřebu cvičit, kdyby jí to nebavilo, potíž je v tom, že
                  – je pracovní vemeno a z pracovní linie, takže tu potřebu práce v sobě má
                  – ovšem pracovat jí rozhodně nebaví – což to celý dost komplikuje 😀
                  Má v sobě dostatek energie a potřeby něco dělat, pes doslova vyrobenej na tvrdou práci, kdy potřebuje makat, aby fungoval normálně, ale makat nehodlá….výborná kombinace 😀

černej čaj
                  Petrs01

já zas děsně upřednostňuju právě dlouhou dovču v kuse. Ideál pro mě je 1 týden v zimě (což teď moc nevycházelo), 14 dní v létě, a pak ten zbytek ešče rozcrcat a na konci roku si užít Vánočky.

černej čaj
                  ako husta je.
                  ty blááho, husto husto.
                  bych měla strach že vzhledem k těm kilům si zabiju tělo 😀

cernej caj

Denny
                    Napis strop cenovej a velikost. Odpo napisu.

Dornovvka snad bude dobra a pmuze

Jo a budu tak slavna jak denyky, sice nemam astni kalendar ale.mozna budu mit fotku v kalendari slovenske agentury zivotjiho prostredi 😀

V praci des bes

Petrak
                    Ale.prave dovolena by mela.predevsim dovoovat odocinek zamestnanci takovej jak.mu vyhovuje a.ne ze zakon narizuje jak to musi zamestnanec chctit… jakoze je spravne ze zamaestnavatel.ma vyjit vstric a jwho neochota to delat je uzakonena ale nikdo ti nemuze naridit ze si 1x za 14 dni odpocnes vic nez 5x za 2 dny…

Jinak teda budete uz topit?

Jak muze mit potrebu pracovat a zaroven nebqvit? 😀

Petrs01

Číňani najednou jsou hepí

Protože se na to vybodli a netestujou? Protože usoudili, že na kovida jich to zabalí pár tisíc, ale když se zavřou, tak chcípnou hlady všichni?

PetraK

černej čaj
                        Ale.prave dovolena by mela.predevsim dovoovat odocinek zamestnanci takovej jak.mu vyhovuje a.ne ze zakon narizuje jak to musi zamestnanec chctit…

však jo, jasně, já to psala jen, že jak to máme každej jinak. On to ten zákoník takhle bude mít podle nějakých doporučení??? protože se říká, že aby si člověk skutečně odpočinul a zregeneroval se, je to tak těch 14 dní, kdy tedy prej v zimě jeden týden vydá za těch 14. Takže to zákoník nastavil tak, aby zaměstnavatel nemohl uzurpovat zaměstnance a ten se měl o co opřít. ale podle mě nezakazuje , aby si to člověk vybral i po menších dávkách. Jen uzákoňuje to, že na těch 14 dní v kuse máš prostě nárok.

Jinak teda budete uz topit?

ono by se bývalo dalo topit i tak – protože ten systém byl a je funkční. ale doteď nebyl důvod, bylo teplo. Teď se provádí nová instalace v tom prostoru, kde se rekonstuuje, budou tam už rovnou nový rozvody, nový radiátory a přípojky na ně v místech, kde ještě nejsou nový zdi. A celý se to propojí zase s tím starým systémem a pak začneme topit – až teda přijede mistr přes ten kotel, páč tam původní majitelé nainstalovali nějakej hypersuperpočítačovej a na to musí být proškolení. Přes to, že tam topíš uhlím 😀

Jak muze mit potrebu pracovat a zaroven nebqvit? ?
                        No je to pes z pracovní linie, má vlohy, má vnitřní potřebu že musí makat, ale …… to je nastavení jako takový, ona sama o tu práci jako takovou zájem nemá, nemá na to ani mozek, nedokáže se soustředit, nevydrží mozkově pracovat dýl jak chvilku. Rozpor mezi potřebou těla, potřebou vloh a jejíma schopnostma, možnostma a kapacitou mozku. Kdyby tohle měla srovnaný, tak bude pracovat, bude spokojená, bude nadšená z toho, že něco děláme spolu a nebude tak vnitřně rozkolísaná. V podstatě je to jako když si někdo pořídí psa z pracovní linie a nic s ním nedělá, ten pes je pak taky v diskomfortu a dělá hovadiny. Tohle je to stejný, jen ona prostě pracovat neumí, nedokáže, nechce. Když je období, že se tohle podaří vyladit, je to výrazně jinej pes.

cernej caj

De ny
                          https://m.alza.cz/transcend-storejet-25m3s-slim-1tb-sedo-zeleny-d5704155.htm

Transcendent store jet. Vyber si velikost (usb3 lepsi nez.usb2) a obchdo s nwj cenou

Maya

sezralo mi to dlouhej prispevek kterak jsem vcera v noci nechala po tme uvazaneho Lokiho na louce kvuliva jezkovi
                            jo jezci budou problemek, doufam ze si to reknou a uz k nam zadnej neprijde
                            PetraK
                            tak zase ono je dost lidi ktery bavi porvavat na psy, takze pro ne by Tali byla ideal 😀
                            cinani jsou hepy bo prestali testovat uz nekdy na jare, oni zas nejakej ten mrtvej milionek neresi
                            u nas zda se bude komplet vypnuta kultura a sport na dva tejdny minimalne, ale podle me dva tejdny budou malo
                            cernejcaj
                            tyjo, kamoska je teda dobra

Denny

Mám v plánu udělat kaštanovou tinkturu, kaštanů je hodně a alpu zakoupím.
                              Kaštany umelu, nechám macerovat několik týdnů a zázrak je na cestě 🙂
                              PetraK
                              ukrást tak 30 hodin
                              POŠLU TI JE?

přišla rozloučit Kristýna
                              uf a máš pocit, že ti to k něčemu do budoucna bude?

čajdo
                              budu mit fotku v kalendari slovenske agentury zivotjiho prostredi
                              zupa! Tvl ona hned v zahraničí 😀
                              Tak pak dej info!

Napis strop cenovej a velikost. Odpo napisu.
                              no tak to je právě TO CO VŮBEC NEVÍM, velikost jako a jak se cenově pohybují.

PetraK

černej čaj

Jo a budu tak slavna jak denyky, sice nemam astni kalendar ale.mozna budu mit fotku v kalendari slovenske agentury zivotjiho prostred

týýý bláho, tohle jsem překoukla!! No to je paráda!! Jeditííí my jsme tady ale slavná banda, Tys to vzala rovnou za hranice nevšedních dnů. Čajda je tvrdčí než kovid, ta se za uzavřený hranice dostane! 😀

Dennyky
                                POŠLU TI JE?
                                jo, tak to bych fest brala!

Maya
                                jo jezci budou problemek, doufam ze si to reknou a uz k nam zadnej neprijde

a jen řve a nebo taky vraždí? Tali tuhle překvapila, stačilo normální “Nech ho bejt!” a nechala. To ovšem bylo tuhle, teď …. nevím 😀

tak zase ono je dost lidi ktery bavi porvavat na psy, takze pro ne by Tali byla ideal
                                jojo, pár takových jsem měla možnost poznat a přesně to si myslím, tam by si to užily obě strany 😀

hepy bo prestali testovat uz nekdy na jare, oni zas nejakej ten mrtvej milionek neresi

jojo, přesně tak. Jen je to ftipný, nejdřív se utemovat, a zastřelit pomalu každýho, kdo jde nakoupit a pak to naprosto rozstřelit .

Denny

Dovolená 14 dní v kuse třeba pro mě není, mně prostě stačí týden a navíc, když má člověk 20 dní dovči a 10dní v kuse mi je někdo v létě nařídí, je to pro mě neštěstí, páč v létě je na mě hrozný vedro a nemůžu nic.
                                  10 dní v kuse, pak nařízené Vánoce, pár dní třeba když je člověku blbě a nechce jít na nemocenskou…a dovča ch prdeli…

Denny

čajdo
                                    Transcendent store jet. Vyber si velikost (usb3 lepsi nez.usb2) a obchdo s nwj cenou

jasně moc díky 🙂

hele a tam se to dá rvát přímo z mobilu?

MirkaD

tak dnes volno-po odpolední,kdy jsem dolezla půl 11 dom,a to mě kus cesty vzala vedoucí autem
                                      v práci na kase+pak úklid
                                      no a dnes ráno jsem šla ven ze všema 4…
                                      tak hezky ke křížku,od něj dozadu mezi polama-směr kojátky,no a tam všechny 4 na volno,protože posekaný pole,tak je přehled
                                      no a já,že si vyfotím psy v pohybu-hahaha-to je pak lepší fotit jak fotím já psy…
                                      no takže všichni 4 dostanou lehni,nebo čekej,pak kus odběhnu-dřepnu a přivolávám psy-a ted-každej běží jinak rychle,a když to udělám,podruhý potřetí,na různý strany-něco proti slunku a tak:Dtak Žeryk chodí kolem mě a nechce odbíhat,když jsem chtěla vyfotit v sedě Betty s Maxem-tak ti dva u toho zavřený vočička…
                                      no asi pětkrát jsem udělala ke mě a leni,mezitím jsme něco ušli,pak pár fotek sedících psů,pak se vybil foták a ode mě byl klid:D
                                      ale tak psi se proběhli,zabavily,no pak jsme to vzaly zpátky ke křížku,tak měli čekej-a cvičilo se-Žeryk,Dafi-chůze u nohy,obraty Žeryk taneční,Dafi házení aportků,Maxík chůzi u nohy,kroky,otočky,packy,Betty-chůze u nohy,otočky,packy a šlo se dál,po cestě ještě Dafi hledj-ztrtil,Žeryk hledj ztrtil+zaházet míček párkrát a pak už hurá dom….
                                      takže sice né úplně moc velká daleká vycházka,ale delší byla+cvičení,ttak pejsci odpadli,já teda pořádně pak vyčesala Mxe všema hrabičkama,furminátorem,kartáčema+jsem mu otrimovala hlavu-má ju jak ježek
                                      no,ale ty jeho špičáky:-((((bože to je smrad,že by jeden pad,jako špičáky v podstatě do půlky fest hnědý kámen tlustej jak na zbíječku….
                                      no nic…
                                      pak učesat závistivca Bettynu,Žeryka přelíznout kartáčem huž mám od pejsků chvílu klid:-)

PetraK-no jinak mě neva,že je Mxík tak línej,protože ze cvičením se vyblbnu s těma třema,který to baví a Maxe to jednou za měsíc nakonec baví taky,aspon nežárlí,když cvičí jinej pes a je mu to fuk,jen,že kdyby to byl můj pes jedinej,tak by mě ta povaha zlobila,protože mě baví ze psama cvičit,jen vycházky/výlety by mě nebavily…
                                      -s tou dovolenou-oni říkají,že týden je málo,že to než si člověk všimne,že má volno,tak jde zas do práce-jsem to řekla jedoduše,ale nějak tak je to myšlený…
                                      jinak u nás v práci-25 dní dovči,ale já měla 14 dní,kdy mi umíral Gero,-a to mě stejně 2 krát volaly jestli nechci jít do práce…
                                      nešla jsem
                                      no jinak v létě mám týden-a pak po 2 týdnech zas týden
                                      ted v létě jsem dostala povinně 2 týdny v tahu-v sobotu mě pak volali at jdu do práce…
                                      a musím říct,že jak su psychouš,a tahám si tu práci dom-co bude,jak to stihnu,abych nedělala chladák….tak mě chvílu trvá,než vyhodím práci z hlavy…a uklidním se-tak u mě ty 2 týdny marný nebyly,ale ty byly 2 krát za tu dobu co tam su-ted v létě a v listopadu kdysi z Gerem,no a Vánoce/Silvets se logicky s té práce můžem po…
                                      to dovča nehrozí…
                                      sny-mě se ted párkrát zdálo o bráchovi
                                      a úlet byla onehdy nějaká noční můra-zdálo se mi o bráchovi,o takovi-hnusný věci,vbudila jsem se vypsychařená,brečella jsem,že se mi stýská po bráchovi,úplně stesk jak kdyby umřel včera…pak usnu-a můra pokračuje…am kde skončila-noční můra na pokračování s přestávkou-to jsem ještě neměla…
                                      rozloučení s Kristýnou ti závidím moc
                                      Čajda-tak kamarádka je borec a smekám před ní až k zemi…..
                                      to by zmákl málokdo,a tak všecko zaráz se jí to nakupilo,do pár dní…

Denny-vy už tam máte takový krásný listí?my ještě neee

PetraK

Dennyky
                                        uf a máš pocit, že ti to k něčemu do budoucna bude?

bylo to hodně zvláštní, silný. Ještě jsem něco takovýho nezažila. Probudila jsem se a říkala, si ježíš, co to bylo?jo, nějak mi to pomohlo se s tím srovnat. Stejně silně, jak to bylo silný. Zvláštní bylo, že tam stála se dvěma psama. Ne se svým Balůem,kterej žije dál, ale se psem svojí mámy, kterej před časem umřel a taky se psem bezdomovce, kterýmu jsme spolu hledaly domov a kterej už taky rozhodně není na světě. Bylo to přesně v jejím stylu a i když jsme ani jedna nepromluvily, tak jsme spolu mluvily.
                                        edit a já jsem hrozně ráda, že takhle přišla

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 11 měsíci uživatelem PetraK.
                                        cernej caj

Denny
                                          Pres otg asi muzes (koncovka micro usb od nabijecky – usb), pokud tvuj mobil podporuje otg melo by se to pak hlasit jako flashka nebo dalsi zarizeni. Nemam stim zkusenosti, zkousela jsem to je s mp3 a to mi fungovalo jen castecne ale.mp3 neni klasickej disk…

Pokud mas usb-c tak mam jeden konec volnej (otg usbc – usb) a muzu ti ho darovat

Petrak
                                          Si me desne rozesmala s hranicema

Pani mi sama napsala, ze nasla kohi fotu a chce ji do kalendare o pramenech slovenskych rek

Maya
                                          Hm tak jezci blhy…

Maya

cernejcaj
                                            ja to taky prehlidla, tak to gratulka, tady bude brzo samej slavnej fotograf
                                            PetraK
                                            nosi je a odmita pustit, jestli to ten jezek vcera prezil netusim
                                            loni je jeste vymenil za namku, minulej tejden taky, ale uz znacne neoochotne a vcera kdyz me videl, ze k nemu jdu bo jsem ho slysela az domu jak nad jezkem knika, tak ho popad a konecna, jen koukal kam se s nim zasit
                                            se obavam ze priste uz budu bez sance uplne a fakt nevim co s nim, navic jezek neni zrovna neco co by clovek mohl vzit do ruky a pacit z tlamy

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 561. až 580. (celkem z 2,167)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.