Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :)

• Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 4 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 81. až 100. (celkem z 2,832)
  • Autor
    Fifi

Kachno
      Musim se mrknout, az roztaju, jsem zmrzla jak preclik. A az se zklidnim, ted bych asi nic nevnimala.
      Ale dobry no, me se nic nestalo. Vysvetleni cajtu – kdyz je neco na silnici, mela byste zastavit a prekazku odstranit nebo ji objet, pres leziciho cloveka byste prece taky neprejela! Twe, kdybych vedela, ze to je sutr, tak na nej asi schvalne najedu, neasi… 😡
      Prvni „nehoda“, poprvy v zivote sem si foukla do testeru na chlast. Jo, hasici byli skveli, na miste byli behem par minut a pekne jsme si pres respiratory pokecali.

kachna

A podepsala jsi jim to?
        Michal si myslí, že tohle bys ve správním řízení vyhrála.

Fifi

Podepsala. Protoze jsem byla vystresla, v zivote jsem nehodu nemela. Handrkovat se tam s nima jsem nemela sil. Holt zacaluju pokutu, ze jsem neprizpusobila rychlost a najela na predmet. (Jela jsem cca 40.) A jo, ted uz taky vim, ze jsem jim to asi nemela podskrabnout, ale v tu chvili proste nic, temno, stres…

Este edit, at se z toho vypisu. Jednala jsem na jednu stranu predpisove – hned blikacky, vesta, trojuhelnik. Az pak jsem byla lost, co vlastne mam udelat jako prvni, koho volat. Kamos na tlf poradil a pak to slo raz na raz. Fuj, at se vam vsem nehody vyhejbaj a ja mam vybrano za vas vsechny. 🙂

Petrs – docitam, tak bezva, ze ma Vasek zuba bolavyho venku.

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 3 měsíci uživatelem Fifi.
          kachna

Kdo by taky neměl, achjo.

Petrs01

ze ma Vasek zuba

To byl Sprateček. Teď tady chodí a žaluje že dostal jen půl večeře.

PetraK

FIFIIII CO TO JE????.jdu Ti volat

MirkaD

mám v kýblu tel-teda spadl mi do wc
                  v práci jsem ho měla v kýblu s rýží,ted ho nabíjím,zatím se mi dá jen dovolat

Fifi

Mirko
                    Snad to mobil prezije. Co bych dala za to mit mobil v kyblu. 😀

Maya
                    Trojuhelnik – nebejt ty nedavny technicky, ani bych nevedela, kde ho mam, protoze to bylo sbaleny v jedny origo tasticce i s lekarnickou. Slozit ho je to nejmensi, to bys dala taky. 🙂 Nebo si to prubni nanecisto. Vestu vozim v kasliku dveri u ridice, ta byla hned.
                    Nahradni auto – uvidim, nechce se mi jezdit MHD, na kterou navic musim 2 km tam i zpet. Kdyztak prehodim dovolenou. Ale jak rikas, dulezity, ze mne nic neni. Esli teda nechytnu rymu z vymrznuti venku. 😀
                    Cyklistka – to bude asi neco podobnyho, no. Jako rict, ze jsem si toho sutru nevsimla, nevidela ho, asi by to brali jinak. Ale ja neumim lhat, kor rozklepana u slusnutyho auta. Kdyby mi sutr spadnul pod auto z nakladaku, to by byla zcela jina situace.
                    Mne ted spis nejvic stve, ze jsem pridelala (i kdyz ne uplne vlastni blbosti) praci hasicum i cajtum, maji toho i tak dost. Ty jejich vyjezdy neco staly, tak vezmu pokutu jako odpustek jim, at prispeju do rozpoctu.

Esusovic
                    Diky za tlf. Varim brambory a k ty definici Troldy a vareni: Vec varena v kuse a tukajici o hrnec, tudiz vyluzujici zvuk, plus obcasny prskanec vody = nepokoj a diskomfort Vorecha. A ne, hranatej kastrol ci jiny geometricky utvary by to neovlivnily. 😀

Maya

Fifi
                      vestu mám taky ve dveřích, trojúhelník je myslím v plastový krabici v kufru přilepený sucháčem na bok, nevim, co by to jiného bylo, ale vyndavat se mi nechce, se bojim, že bych ho už do tý krabice nedala zpátky
                      tak si zejtra brnkni do pojišťovny a oni by ti asi měli říct, jestli máš nárok na auto?
                      chudák Troldík, asi teda budeš muset přestat vařit takový nebezpečný věci 😀

Fifi

Trojuhelnik ma vyhodu. Ten slozis vzdycky stejne. 😀 Neni to jak jiny bazmeky.
                        Jj, zejtra bude velky tydlifounovani do servisu a pojistovny, jsem zvedava, co bude.
                        Na Troldaka nemam dneska nerv, jsem mu hezky cesky vysvetlila – vidis ten hrnec? no, a v nem sou brambory! tak nedelej debila. Sel si zalezt vedle do klece, urazene. 🙂 Ja si pak sla obalit nervy, teda rizky na nervy a to najednou asistoval i u bublo hrnce.
                        Tak dobre noci, ja se asi moc nevyspim.

cernej caj

Fiftvl no comment ale chapu te mela bych tonstejne a jak rikas aspon ulitba za vyjzed ale to nevymyslis tohle… dobre, ze jsi v poradku a nektery firmy nahradni auto davaji, tak to chce se poptat.

Petrs01
                          Tak to ma spratek vlastne porad stejne zubu kdyz veterinar odebral a kachna pridala:D

MirkaD

Fifi-to je děsný s tou nehodou-ještě,že jsi v pořádku
                            ale slušnej nervák teda-oproti tomu je mobil v kyblu lalala
                            -ale funguje

u nás vera předělávali tv a internet-rodiče rzšily kabelovku,tak budeme platit měsíčně víc…,ještě ke všemu ten borec přišel o 2 hodiny pozděj než měl,já lítala ráno ze psama celkem v kose po venku,celkem i dlouho,at je utahám a sou hodný,pak jsem kud dne pročetla,pak se nic nestíhalo…
                            do toho ten mobil
                            v práci že po,úterý jedu dělat do jinýho PENNY….to mám taky radost…
                            v noci jsem se chytla s Martinem,ale proti Fifi je to všecko pohodička….
                            mobil bych si koupila kdyžtak nejlevnější v bazaru
                            a Martina než pude do práce zrdousím-má milion prvidel,který se musí dodržovat-a jsou to strašný kokotiny…
                            třeba-kazí se tv tím,když ju furt zapínáte vypínáte?
                            volal mě tatka-tak jsem rychle vypla tv-a Martin řev,že chcu furt šetřit,ale kvůli mě se bude všecko kupovat nový,protože všecko zničím….
                            že se tv častým vypínáním ničí
                            sem měla jít volat jinam a to je s to jiných věcí-když slyším-no jo-ty jsi tááák hloupá….-tak šedivím…
                            -já neříkám že su bez chyby,ale přece nemůžu dělat všecko furt blbě?
                            no nic
                            Fifi ještě jednou promine-oproti její záležitosti s autem jsou to hovadiny….
                            -ten můj kreténskej čokl vyraboval včera večer bombošku-ještě,že díky mé nanažranosti tam nebylo moc bonbonů…

cernej caj

MirkaD
                              Muzu ti darovat hloupou nokii ale neumi moc dobre fotit.

Nebo se ti uz rozjela? Tady v praci se da asi vykoupit za 100 na volani/sms

MirkaD

Černejčaj-jo,včera v noci nic-obrazovka tma,šlo jen se ke mě dovolat,tak zase rýže a u topení a dobrý!
                                su ráda-protože by se mi do jinýho nechtělo
                                dnes tady šíleně bláto a poprchá
                                jsem byla ráno chvíli ze psama-vyvenčit +Dafině zaházet xkrát činku a obíhačky stromů,at zhubne tu čokošku
                                Žerykovi trochu tanečních a z koberečku čuchacího si vyžral granule
                                v střžedu jsem s něma byla na delší vycházce a Žeryk zase chodí skoro celou dobu u mě-jestli se jako nebude cvičit?
                                přitom schválně cvičím na konci vycházek kousek od baráku
                                a ve středu k hájence do kopce-od hájenky dozadu k vysílači a -a on furt kolem mě a hlavu vyvrácenou-kdy bude míček?
                                pak jsem to vzala kus mezi polama do jiné dědiny,kam vůbec nechodím,že se tam bojím,no a o teda běhal,čuchal,ale od vysílače k hájence a dolů zas víceméně u nohy…mě štve…

cernej caj

Mirkad
                                  To je dobre:).akorat to.muze koroze ted dodelat,ale ro par let jeste bude OK ale pak muzes mit potise s korozi ze to bylo v mokru

cernej caj

Me dneska volali ze servosu ze baterka do myho ntb je dost draha (2500) + 2t prace tak jak… no tak to je taky radost, ale tablet bez baterie je proste k prdu, u ntb bych to asi neresila ale to je jak.mobil nefungujici bez nabijecky..

A to me strasili ze mozna na ni budu cekat nekolik tydnu kvuli kovodu a vyrobe omezene… ale nekde ji vystrachali

Maya

Cernejcaj
                                      To je palka teda za baterku
                                      To je jak aku vysavac, novej stoji 3 tacy a baterka 2, tak ho vzdycky vyhodim a koupim novej, fakt ekologie v praxi
                                      Ve sporce super, vzali me presne jak jsem byla objednana a prej mate narok zdarma na osobniho bankere, mam vizitku a priste jen zavolat, rady a porady zdarma na telefonu
                                      Za to na poste natriskano, vsichni samo vevnitr, aby videli na cisla, takze promorovani v praxi
                                      Ptala jsem se na ty platby kartou od ledna a u sporky mi orej pin da bankomat
                                      MirkaD
                                      Priste si u telky jen vypni zvuk at mas klid
                                      U nas se vypina a zapina telka xkrat denne a kazdou mame 20 let, tak bych ani nerekla ze to ma na zivotnost nejakej vliv

cernej caj

Maya
                                        Jo to chapu, ale bazarovej notebook stal 10 000, takze toto reseni neni v mym pripade moc vyhodny 😀 a koupis ho se stejne spatnou baterkou, xo za rok chcipne 😀 takhle budu mit novou, a budu mit treba na 5 -6 let klidek

Se sporkou super, ja su na ne nasrana zrusila sem ucet kterej sem.nemohla.mit bez kontokorentu a hle, ucet nemam rok a pul ale pry mi tam visi (nidky nepouzitej) kontokoremt… navazanej na ucet kterej neexistuje 😀

kachna

takhle budu mit novou, a budu mit treba na 5 -6 let klidek

Já jsem si jí kupovala na aliexpresu za 400.
                                          Ale můj bazarovej NTB stál litr, tak je to asi v poměru

Fifi

Zdravicko vespolek.
                                            Mno, tak skodni udalost nahlasena na pojistovne, servis informovan, ze auto priveze odtahovka. Na nahradni vozidlo nemam narok, neb jsem si to zpusobila sama. A i kdybych mela, tak jsou vsechny auta rozpujcovany, mozna mi neco sezene znamej. Se servisem jsem mluvila este ted vecer, protoze se mi nikdo neozyval – prej toho ma odtahovka moc, privezou auticko zejtra nebo az v pondeli a podle toho, co tam najdou, az to zvednou, se uvidi, jak dlouho oprava potrva. Ale do vanoc to pry pan moc nevidi, ze i mechanici se nezastavej… Ach boooooooze, ja sem takovy strevo!!! 😡 No, ale oprava by mela bejt financne bez problemu, zacaluju jen spoluucast.

Mirko
                                            Tak to je fajn, ze mobil funga. S tou TV – ja bych taky vypnula jen zvuk, je to rychlejsi. 🙂 Si vas Penny takhle pujcuje, jo? Tak at to v jiny prodejne zvladnes bez nervu.

Cajdo
                                            To je pekna palka za blbou baterku.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 81. až 100. (celkem z 2,832)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.